!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπήρξαν Γίγαντες;
Re: Υπήρξαν Γίγαντες;
https://www.ancient-code.com/hidden-his ... s-display/
Ο Ισημερινός λένε είναι περιοχή με πολλά ευρήματα.
Ο Ισημερινός λένε είναι περιοχή με πολλά ευρήματα.
Δηλαδή ένας γίγαντας ύψους 4 μέτρων, μπορούσε να κουβαλήσει δύο μονόλιθους 50 τόνων έκαστος...Befaios έγραψε: 04 Οκτ 2021, 12:34 Απ΄ότι φαίνεται σε φωτογραφίες πιο πάνω μπορούσε να κουβαλήσει δύο μαζί με κοντάρι και σχοινιά.
Τότε με την ίδια "λογική", ένας άνθρωπος ύψους δύο μέτρων, θα μπορούσε να κουβαλήσει το μισό βάρος.
Δηλαδή δύο μονόλιθους 25 τόνους έκαστος.
Αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν γίνεται...με το ζόρι δύο πέτρες, 50 κιλά την μία, θα μπορούσε να σηκώσει.
Πως γίνεται η διαφορά δύο μέτρων σε ύψος, να προσδίδει χιλιαπλάσια δύναμη;
Σου μοιάζει λογικό κάτι τέτοιο;
Δεν ξέρω από αυτά να κάνω υπολογισμούς, αλλά όπως βλέπεις υπάρχει κοντάρι όπως επεσήμανα το οποίο ελαφρύνει το φορτίο φαντάζομαι.
Από την άλλη 4 μέτρα γίγαντας είναι υποθετικό, θα μπορούσε να είναι και ψηλότεροι.
Επίσης δεν πάει με πρόσθεση πόσα κιλά είναι ένας άνθρωπος 4 μέτρων, δηλαδή αν ένας άνθρωπος ζυγίζει 100 κιλά και έχει ύψος 1,90, δεν σημαίνει ότι αν έχει ύψος 4 μέτρα θα πρέπει να ζυγίζει 220 κιλά, όπως έχω πει δεν ήταν ψηλοί αλλά άλλης κλίμακας με ότι συνεπάγεται αυτό.
Edit.
Τώρα κάθισα και είδα ότι είναι θέμα υπολογισμού άρσης βαρών σε βάρος στους ώμους.
Έχει να κάνει πόσα κιλά ήταν ένας γίγαντας, αλλά όντως φαίνεται υπερβολικό.
Από την άλλη 4 μέτρα γίγαντας είναι υποθετικό, θα μπορούσε να είναι και ψηλότεροι.
Επίσης δεν πάει με πρόσθεση πόσα κιλά είναι ένας άνθρωπος 4 μέτρων, δηλαδή αν ένας άνθρωπος ζυγίζει 100 κιλά και έχει ύψος 1,90, δεν σημαίνει ότι αν έχει ύψος 4 μέτρα θα πρέπει να ζυγίζει 220 κιλά, όπως έχω πει δεν ήταν ψηλοί αλλά άλλης κλίμακας με ότι συνεπάγεται αυτό.
Edit.
Τώρα κάθισα και είδα ότι είναι θέμα υπολογισμού άρσης βαρών σε βάρος στους ώμους.
Έχει να κάνει πόσα κιλά ήταν ένας γίγαντας, αλλά όντως φαίνεται υπερβολικό.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Ρεσιτάλ μαλακιαςΛοξίας έγραψε: 05 Οκτ 2021, 10:12Δηλαδή ένας γίγαντας ύψους 4 μέτρων, μπορούσε να κουβαλήσει δύο μονόλιθους 50 τόνων έκαστος...Befaios έγραψε: 04 Οκτ 2021, 12:34 Απ΄ότι φαίνεται σε φωτογραφίες πιο πάνω μπορούσε να κουβαλήσει δύο μαζί με κοντάρι και σχοινιά.
Τότε με την ίδια "λογική", ένας άνθρωπος ύψους δύο μέτρων, θα μπορούσε να κουβαλήσει το μισό βάρος.
Δηλαδή δύο μονόλιθους 25 τόνους έκαστος.
Αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν γίνεται...με το ζόρι δύο πέτρες, 50 κιλά την μία, θα μπορούσε να σηκώσει.
Πως γίνεται η διαφορά δύο μέτρων σε ύψος, να προσδίδει χιλιαπλάσια δύναμη;
Σου μοιάζει λογικό κάτι τέτοιο;
1ον οι πέτρες που βλέπεις στις πυραμίδες δεν ζυγίζουν 50 τόνους,ζυγιζουν από 500 κιλά μέχρι ένα, ενάμιση τονο
2ον, η μυική δύναμη δεν διπλασιάζεται με το ύψος αλλά με τον όγκο
Ένας άνθρωπος 4 μέτρα θα ήταν πάνω από
700 κιλα
Befaios
Μα δεν χρειάζεται να έχεις μεταπτυχιακό στα μαθηματικά για να κάνεις τέτοιους υπολογισμούς...
Απλή λογική χρειάζεται...
Ας ήταν ο γίγαντας και 5 μέτρα, ας ήταν και έξι...
Πόσο βάρος να είχε ένας γίγαντας;
Ένας μέσος άνθρωπος είναι 75-80 κιλά. Ένας γίγαντας έξι μέτρων πόσο να ζύγιζε; 300; να πούμε 500; θέλεις 700;
Έξι μέτρα ψηλός και 700 κιλά βάρος λοιπόν, ο γίγαντας της φωτογραφίας...
Ένας ψηλός και δυνατός άνθρωπος, πιστεύεις ότι μπορεί να σηκώσει στους ώμους 100 κιλά και να τα πάει βόλτα καμιά εκατοστή μέτρα;
Ας πούμε ότι μπορεί με άνεση...
Ο τόνος είναι χίλια κιλά, οπότε οι 50 τόνοι είναι 50.000 κιλά!
Οπότε, ο γίγαντας σήκωνε 2 Χ 50.000 = 100.000 κιλά στους ώμους και τα πήγαινε για χτίσιμο στην πυραμίδα...
Βάσει ποιας λογικής αναλογίας μπορούσε ένας γίγαντας τριπλάσιου ύψους και δεκαπλάσιου βάρους, να έχει χιλιαπλάσια δύναμη;
Δεκαπλάσια άνετα, 20πλάσια μάλλον, 50πλάσια, πιθανότατα...αλλά χιλιαπλάσια;
Ούτε ο Superman να ήταν...
Μα δεν χρειάζεται να έχεις μεταπτυχιακό στα μαθηματικά για να κάνεις τέτοιους υπολογισμούς...
Απλή λογική χρειάζεται...
Ας ήταν ο γίγαντας και 5 μέτρα, ας ήταν και έξι...
Πόσο βάρος να είχε ένας γίγαντας;
Ένας μέσος άνθρωπος είναι 75-80 κιλά. Ένας γίγαντας έξι μέτρων πόσο να ζύγιζε; 300; να πούμε 500; θέλεις 700;
Έξι μέτρα ψηλός και 700 κιλά βάρος λοιπόν, ο γίγαντας της φωτογραφίας...
Ένας ψηλός και δυνατός άνθρωπος, πιστεύεις ότι μπορεί να σηκώσει στους ώμους 100 κιλά και να τα πάει βόλτα καμιά εκατοστή μέτρα;
Ας πούμε ότι μπορεί με άνεση...
Ο τόνος είναι χίλια κιλά, οπότε οι 50 τόνοι είναι 50.000 κιλά!
Οπότε, ο γίγαντας σήκωνε 2 Χ 50.000 = 100.000 κιλά στους ώμους και τα πήγαινε για χτίσιμο στην πυραμίδα...
Βάσει ποιας λογικής αναλογίας μπορούσε ένας γίγαντας τριπλάσιου ύψους και δεκαπλάσιου βάρους, να έχει χιλιαπλάσια δύναμη;
Δεκαπλάσια άνετα, 20πλάσια μάλλον, 50πλάσια, πιθανότατα...αλλά χιλιαπλάσια;
Ούτε ο Superman να ήταν...
Λοιπόν τι γίνεται τώρα, προσωπικά δεν ξέρω πόσο ζύγιζαν οι πέτρες που βλέπουμε στις πυραμίδες, ο Γκουερινο λέει άλλα, να βρούμε πρώτα τι ισχύει και μετά το βλέπουμε πόσο κατορθωτό ήταν.
Ρεσιτάλ γεροντζίλας...Γκουερινο 4 έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:21
Ρεσιτάλ μαλακιας
1ον οι πέτρες που βλέπεις στις πυραμίδες δεν ζυγίζουν 50 τόνους,ζυγιζουν από 500 κιλά μέχρι ένα, ενάμιση τονο
.Οι μεγαλύτεροι γρανιτένιοι μονόλιθοι στην πυραμίδα έχουν βρεθεί στο θάλαμο "του Βασιλιά", και ζυγίζουν από 25 μέχρι 80 τόνους, και έχουν μεταφερθεί από το Ασσουάν, το οποίο βρίσκεται 800 χιλιόμετρα μακριά.
Από την Βικιπαίδεια...
Σε πρόλαβα και το έγραψα..Γκουερινο 4 έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:212ον, η μυική δύναμη δεν διπλασιάζεται με το ύψος αλλά με τον όγκο
Ένας άνθρωπος 4 μέτρα θα ήταν πάνω από 700 κιλα
Θέλεις 700; θέλεις 800; θέλεις 1.000 κιλά;
Δεν σου χαλάω χατήρι..
Εξήγησέ μου λοιπόν, πως ένας γίγαντας τριπλάσιου ύψους και δεκαπλάσιου βάρους, είχε χιλιαπλάσια δύναμη...
...εξήγησέ το μου απλά, με τον γεροντίστικο τρόπο σου.
Και μην βιαστείς...πάρε τον χρόνο σου.
Εκτός αν υποστηρίζεις πως όντως τις έχτισαν γίγαντες, οπότε μην απαντάς...
Δεν μιλάμε για τις μικρές "πέτρες", βάρους 300, 500 κιλών ή και ενός τόνου.Befaios έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:40 Λοιπόν τι γίνεται τώρα, προσωπικά δεν ξέρω πόσο ζύγιζαν οι πέτρες που βλέπουμε στις πυραμίδες, ο Γκουερινο λέει άλλα, να βρούμε πρώτα τι ισχύει και μετά το βλέπουμε πόσο κατορθωτό ήταν.
Αυτές δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση ότι τις μετέφεραν κοινοί άνθρωποι;
Μιλάμε για τους τεράστιους μονόλιθους βάρους 25-80 τόνων που μετάφερθηκαν από το Ασσουάν, 800 χλμ. μακριά!
Για αυτές μιλάμε...
-
Γκουερινο 4
Βρε κεφάλα, στην τοιχογραφία φαίνεται καθαρά ότι κουβαλάει μια πέτρα από αυτές που χτίστηκε η πυραμίδα εξωτερικά, οι οποίες ζυγιζαν αυτό που έγραψα, περίπου ένα τόνο.Λοξίας έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:40Ρεσιτάλ γεροντζίλας...Γκουερινο 4 έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:21
Ρεσιτάλ μαλακιας
1ον οι πέτρες που βλέπεις στις πυραμίδες δεν ζυγίζουν 50 τόνους,ζυγιζουν από 500 κιλά μέχρι ένα, ενάμιση τονο.Οι μεγαλύτεροι γρανιτένιοι μονόλιθοι στην πυραμίδα έχουν βρεθεί στο θάλαμο "του Βασιλιά", και ζυγίζουν από 25 μέχρι 80 τόνους, και έχουν μεταφερθεί από το Ασσουάν, το οποίο βρίσκεται 800 χιλιόμετρα μακριά.
Από την Βικιπαίδεια...
Σε πρόλαβα και το έγραψα..Γκουερινο 4 έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:212ον, η μυική δύναμη δεν διπλασιάζεται με το ύψος αλλά με τον όγκο
Δεν σου χαλάω χατήρι..
Εξήγησέ μου λοιπόν, πως ένας γίγαντας τριπλάσιου ύψους και δεκαπλάσιου βάρους, είχε χιλιαπλάσια δύναμη...
...εξήγησέ το μου απλά, με τον γεροντίστικο τρόπο σου.![]()
Εκτός αν υποστηρίζεις πως όντως τις έχτισαν γίγαντες, οπότε μην απαντάς...![]()
Φαίνεται απο την αναλογία ανθρώπου πέτρας.
Αν κουβαλούσε ογκολιθο 80 τόνων τότε ο συγκεκριμένος δεν είναι 4 μέτρα, αλλά 40.
Όλα πρέπει να στα κάνω γκοφρέτα χωρίς το περιτύλιγμα, σαν τις πάσες του χατζηπαναγη
-
Γκουερινο 4
Ο όγκος οχταπλασιαζεται σε σχέση με το υψοςΛοξίας έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:40
.
Δεν σου χαλάω χατήρι..
...εξήγησέ το μου απλά, με τον γεροντίστικο τρόπο σου.![]()
Εκτός αν υποστηρίζεις πως όντως τις έχτισαν γίγαντες, οπότε μην απαντάς...![]()
Π. Χ ένας άνθρωπος 1.80 ύψος έχει 100 κιλά.
Στα 3.60 θα έπρεπε να έχει 800 κιλα
-
Γκουερινο 4
Όσον αφορά για τους γίγαντες η παραπάνω απάντηση μου τα εξηγεί όπως ορίζει η τέχνη και η επιστήμηΓκουερινο 4 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 23:13 Φαντάσου τώρα τι απογοήτευση φάγανε τα ζώα οι Αιγύπτιοι που δεν μπορούσαν να φτιάξουν και αυτοί μια πυραμίδα και άρχισαν να ζωγραφίζουν γίγαντες να τις φτιάχνουν για να δικαιολογηθούν
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
-
Γκουερινο 4
Αυτό που λέω εγώ ισχύειBefaios έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:40 Λοιπόν τι γίνεται τώρα, προσωπικά δεν ξέρω πόσο ζύγιζαν οι πέτρες που βλέπουμε στις πυραμίδες, ο Γκουερινο λέει άλλα, να βρούμε πρώτα τι ισχύει και μετά το βλέπουμε πόσο κατορθωτό ήταν.
Κάθεσαι και εσύ και ακούς τον λόξια τωρα
Αυτός τώρα ήδη έχει ξέχασει τι έγραψε
Βρήκα εδώ να γράφει σε μια παράγραφο:
https://pro-fishman.ru/el/ves-kamennyh- ... ida-v.html
(πατήστε comand + F και βάλτε με copy paste την φράση και το βρίσκετε)
«......το μέσο βάρος ενός μπλοκ είναι 2,5 τόνους, και μερικοί από αυτούς ζυγίζουν σε 50 τόνους.......»
https://pro-fishman.ru/el/ves-kamennyh- ... ida-v.html
(πατήστε comand + F και βάλτε με copy paste την φράση και το βρίσκετε)
«......το μέσο βάρος ενός μπλοκ είναι 2,5 τόνους, και μερικοί από αυτούς ζυγίζουν σε 50 τόνους.......»
Βρε ναι...αλλά πως απέκτησε χιλιαπλάσια δύναμη δεν μου λες...Γκουερινο 4 έγραψε: 05 Οκτ 2021, 11:49 Ο όγκος οχταπλασιαζεται σε σχέση με το υψος
Π. Χ ένας άνθρωπος 1.80 ύψος έχει 100 κιλά.
Στα 3.60 θα έπρεπε να έχει 800 κιλα
ΔΕΝ μιλάμε για τις μικρότερες πέτρες βάρους 1 τόνου.
Αυτές μπορούσαν να τις μεταφέρουν κανονικοί άνθρωποι, ή όχι;
Είπαμε: μιλάμε για τους μονόλιθους βάρους 25-80 τόνων που μρταφέρθηκαν από το Ασσουάν, 800 χλμ μακριά.
Είσαι γαμημένη μουστόγρια...Γκουερινο 4 έγραψε: 05 Οκτ 2021, 12:00 Αυτό που λέω εγώ ισχύει
Κάθεσαι και εσύ και ακούς τον λόξια τωρα
Αυτός τώρα ήδη έχει ξέχασει τι έγραψε