!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
- hellegennes
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Τι προτροπή στην βία, μωρέ; Έχεις σαλέψει τελείως; Αυτή του επιτέθηκε και πολύ καλά έκανε και αμύνθηκε αυτός. Σύνελθε, επιτέλους.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 01:16Τι να σου πω, όταν υπάρχει ανοχή, προτροπή στη βία επειδή ήταν γυναίκα που έβρισε αυτόν που την ενόχλησε απλά θα υπάρχει η αντίστοιχη προτροπή για αντιμετώπιση αυτής της βίας. Και όχι να καθόμαστε φρόνιμα στο αμαξάκι μας και να μην μιλάμε δεν είναι αντιμετώπιση. Βέβαια δεν είπε και κανείς να τον πατήσει έτσι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Οκτ 2021, 00:59 Κ κάτι ακόμα, για τους μηχανακηδες, ιδέες τύπου πάτα τον καλό είναι να μην πετάγονται έτσι, είναι ξεκάθαρη προτροπή για απόπειρα ανθρωποκτονιας πόσο μάλλον όταν δεν κινδυνεύει η ζωή σας. Είσαι δηλαδή στο αμάξι σου κ ο άλλος με τη μηχανή δεν κάνει κίνηση προς το μέρος σου, ό,τι κ να σου είπε δεν μπορεις να λες απλά πάτα τον, ειδικά όταν εσύ κάνεις κίνηση προς το μέρος του, ε κάτσε να τις φας δε σου φταίει κανένας. Επιτιθεμενος είσαι. Ειδικά σε μια χώρα που έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με την εγκατάλειψη σε τροχαια είναι κανονικοποιηση μιας εγκληματικής συμπεριφοράς.
Σου είπα ποια είναι η αντιμετώπιση. Παίρνεις την αστυνομία. Εσύ επικροτείς και την επίθεσή της (παράνομο) και να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο (έγκλημα).
Ειλικρινά, σύνελθε. Στην απόπειρά σου να πάρεις το μέρος κάθε μαλακισμένης, το γαμάς τελείως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι παει να πει αυτο;Naida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 01:17Δεν πειράζει μωρέ. Άλλη φορά θα ξέρει να είναι πιο καλά προετοιμασμένη. Να μην κατεβαίνει με άδεια χέρια.
- hellegennes
Ότι η Νάιδα έχει μπει σε full retard mode και προτρέπει σε δολοφονική βία.
Δεν χρειάζεται να τον χτυπήσει. Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και έφτασε σε απόσταση μισού μέτρου, δηλαδή απόσταση μπουνιάς. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να χτυπηθεί για να αντιδράσει ούτε ξέρει τις προθέσεις σου. Ξέρει ότι έρχεσαι απειλώντας και βρίζοντας. Αυτό είναι αρκετό.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:42 Ναι μόνο που δεν τον ακούμπησε αυτή πρώτη όπως στο βίντεο με τον ταρίφα. Το ότι κινήθηκε απειλητικά δεν σημαίνει θα τον χτυπούσε κιόλας αλλά
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
-Εισαι ταβερνιαρης και ειμαι καθηγητρια.
-Μπράβο συγχαρητήρια.
-Βουλωσε το καριολη μη σου γαμησω τη μάνα.
Επικο.
-Μπράβο συγχαρητήρια.
-Βουλωσε το καριολη μη σου γαμησω τη μάνα.
Επικο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Βγηκαν τα κουμπουριαhellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:46Ότι η Νάιδα έχει μπει σε full retard mode και προτρέπει σε δολοφονική βία.
Να θυμηθεί ότι αυτή είναι γυναίκα και ο άλλος άντρας και να του φτιάξει ένα τάπερ γεμιστά...
hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:46Ότι η Νάιδα έχει μπει σε full retard mode και προτρέπει σε δολοφονική βία.
Δεν χρειάζεται να τον χτυπήσει. Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και έφτασε σε απόσταση μισού μέτρου, δηλαδή απόσταση μπουνιάς. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να χτυπηθεί για να αντιδράσει ούτε ξέρει τις προθέσεις σου. Ξέρει ότι έρχεσαι απειλώντας και βρίζοντας. Αυτό είναι αρκετό.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:42 Ναι μόνο που δεν τον ακούμπησε αυτή πρώτη όπως στο βίντεο με τον ταρίφα. Το ότι κινήθηκε απειλητικά δεν σημαίνει θα τον χτυπούσε κιόλας αλλά
Ωχ μωρέ μλκ κι εσύ! Καλά όλα όπως τα είπες αλλά μην υπερβάλεις. Σκέτο "βία". Ή "παράνομη βία"
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτή ή σουρωμένη είναι ή παίρνει με τη χούφτα τα ψυχοφάρμακα.
Αυτό είστε όλοι οι δεξιοί. Να βγάλετε βλάκα όποιον πάει να κάνει κάτι δίκαιο και καλό και να στηρίξετε , αλήτες, κάφρους, εγκληματίες και ανήθικους.Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:03 ο τριβλακας που πηγε να τις υπερασπιστει παραλιγο να τις μαζεψει, και δικαιως.
Απωθημένικα πράγματα, εξουσίας και φαντασιακή προστασία επίπλαστων αξιών και ρόλων όπως το αντριλίκι και η ασυδοσία.
Μαλάκα όχι απλά σου την είπα, σε πάτησα κάτω το πήρες χαμπάρι;
Πάσο ρε. Τώρα κατάλαβα ότι αναφερόσουν σε αυτό που είπε "να τον πατήσει με το αμάξι".hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:46Ότι η Νάιδα έχει μπει σε full retard mode και προτρέπει σε δολοφονική βία.
Με συγχωρείς;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ότι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη ότι μπορεί ο άλλος να της επιτεθεί να μπορεί να τον αντιμετωπίσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Θα το σκεφτώ και θα το αποφασίσουμε μαζί με τον Ελληγεννή Αλεξανδρινό.Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:04 Πάσο ρε. Τώρα κατάλαβα ότι αναφερόσουν σε αυτό που είπε "να τον πατήσει με το αμάξι".
Με συγχωρείς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-
- 1 Απαντήσεις