!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζημερος vs Κουτσουμπας Crash Test

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Re: Τζημερος vs Κουτσουμπας Crash Test

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Lugozzi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:06
Manolis έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:57 ξεθεωθηκε στη δουλειά ο άριστος.
ούτε το πτυχίο δεν πήρε έκανε τον μουσικό και μετά τον "διαφημιστή".βασικά με λεφτά της ευκαταστατης οικογένειας του προφανώς τρέφεται μέχρι τα 60.
Ε, εδώ που τα λέμε και οι κομματικοί γραμματείς και φαρισαίοι, τρέφονται δια βίου από την ευκατάστατη οικογένεια του κόμματος. Μεροδούλι μεροφαϊ, που λένε.

Εγγύηση προσφοράς και παραγωγικότητας, δε λέω.
:smt023
Βδελλες που τους ταιζουμε εγω και εσυ.

Εικόνα
Μολις μπει ο Τζημερος στη Βουλη, αυτα θα κοπουν. Τοτε θα δουμε που θα πανε ολοι αυτοι οι λαλίστατοι εργατοπατερες
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Γενικά είναι άτοπη η σύγκριση.
Οι κομμουνιστές και ένα κομοδίνο να βάζανε για γγ θα συσπείρωνονταν γύρο του.

Οι, της πραγματικής οικονομίας, υποστηριζουμε τον πιο αντικρατιστη.-
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

Manolis έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:26
Καβαλάρης έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:24
3f3k έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:14Ποσό απελπισμένος για αναγνώριση και ποσό ατενσιον χοουρ μπορεί να είσαι για να κάθεσαι να τα βάζεις όλα αυτά;
Καθόλου. Πολύ απλά το άρθρο είναι απάντηση σε αυτό:

https://incorrect.gr/2021/07/05/ti-doul ... -tzimeros/
απάντηση που ισχυρίζεται ότι ως έφηβος δούλευε πηγαίνοντας στον προύχοντα πατέρα του και μετά έκανε τον μουσικό και τον διαφημιστή αφότου δεν πήρε ούτε το πτυχίο.εντωμεταξυ η "διαφημιστική εταιρεία"είναι χαμένη στο διάστημα
έτσι έβγαλε τα λεφτά που τον εξασφαλίζουν να μιλάει άνετα για νεοφιλελευθερα εξαμβλωματα μη φοβούμενος ότι θα ψοφήσει σε κάποιο πεζοδρόμιο, όχι επειδή τα κληρονόμησε από τον προύχοντα μπαμπα
εν ολίγοις οποίοι έχουν προύχοντα μπαμπα έχουν ατομικό συμφέρον από τον τζημερισμο και αυτων τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο ιδιος.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:06
Manolis έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:57 ξεθεωθηκε στη δουλειά ο άριστος.
ούτε το πτυχίο δεν πήρε έκανε τον μουσικό και μετά τον "διαφημιστή".βασικά με λεφτά της ευκαταστατης οικογένειας του προφανώς τρέφεται μέχρι τα 60.
Ε, εδώ που τα λέμε και οι κομματικοί γραμματείς και φαρισαίοι, τρέφονται δια βίου από την ευκατάστατη οικογένεια του κόμματος. Μεροδούλι μεροφαϊ, που λένε.

Εγγύηση προσφοράς και παραγωγικότητας, δε λέω.

Με την διαφορά ότι οι δεύτεροι δεν κάνουν μαθήματα στον καθένα για το τι δουλειά κάνει , για το ποια ηλικία ξεκίνησαν να δουλεύουν και για το πόσα ένσημα έχουν. Ο κύριος Τζημερος που τα κάνει αυτά θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι πιο σοβαρό. Έτσι δεν θα πέταγε μαργαριτάρια του τύπου ότι η παραγωγική ανασυγκρότηση θα έρθει αν μας επιτραπεί να πουλάμε στους τουρίστες ξύλινα τσολιαδακια που θα παρασκευάζουμε στα γκαράζ μας.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Parrot έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:35 Ένας πολιτικός χρειάζεται άλλα προσόντα από αυτά που κερδίζει κανείς απ' την εμπειρία κάποιας εργασίας.
Επομένως η συζήτηση για τα ένσημα των πολιτικών είναι άσκοπη..
Περιγράφεις τον πολιτικαντη φίλε, όχι τον πολιτικό
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

3f3k έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:14 Και γώ βρε μαλακες από 10 χρόνων μάζευα κεράσια στα 2 μικρά χωραφάκια που είχε ο παππούς μου.
Και όταν πέρασα Μετσόβιο συνέχισα να πηγαίνω να μαζεύω.
Και στα 19 έπιασα δουλειά στα goodys για να μη στέλνουν λεφτά οι γονείς μου.
Και στα 23 τελευταίο έτος έκανα και σχολή δημοσιογραφίας.
Και μέχρι τα 25 δούλευα σε ραδιόφωνο, σάιτ και εφημερίδα 12 ώρες τη μέρα.
Και μετά πήγα στρατό δόκιμος και υπηρέτησα μακριά από το σπίτι μου 14 μήνες.
Και μετά άρχισα να δουλεύω ως καθηγητής έχοντας γράψει 5 βιβλία μαθηματικών από τότε εδώ και 12 χρόνια.

Αλλά δε βάζω στο γαμημενο βιογραφικό μου τα χωράφια, ούτε τα 3 καλοκαίρια που πήγαινα και βοηθούσα τον πατέρα μου στη δουλειά του να τακτοποιεί φακέλους και τιμολόγια.

Ποσό απελπισμένος για αναγνώριση και ποσό ατενσιον χοουρ μπορεί να είσαι για να κάθεσαι να τα βάζεις όλα αυτά;

Ο ένας είναι γενικός γραμματέας αυτό δηλώνει αυτό είναι. Εκπροσωπεί το Κόμμα του λαού και βοηθάει στην ενημέρωση και την οργάνωση.
Ο άλλος είναι ένας αποτυχημένος πρώην φιλελεύθερος ΝΥΝ αντικομμουνιστής και φιλοναζι.
αν μπλέξεις στη πολιτική και διαπιστώσεις ότι όλοι γύρω σου είναι κηφήνες που δεν δούλεψαν ποτέ, μπορεί και να νιώσεις την ανάγκη να το αναφέρεις
πάντως βλέπω πως σπουδές, εργασία κτλ, δεν μπόρεσαν να διαλύσουν τις αυταπάτες σου, συνεχίζεις να πιστεύεις σε κόμματα του λαού και λοιπές παραμύθες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

3f3k έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:14 Και γώ βρε μαλακες από 10 χρόνων μάζευα κεράσια στα 2 μικρά χωραφάκια που είχε ο παππούς μου.
Και μετά άρχισα να δουλεύω ως καθηγητής έχοντας γράψει 5 βιβλία μαθηματικών από τότε εδώ και 12 χρόνια.

Αλλά δε βάζω στο γαμημενο βιογραφικό μου τα χωράφια, ούτε τα 3 καλοκαίρια που πήγαινα και βοηθούσα τον πατέρα μου στη δουλειά του να τακτοποιεί φακέλους και τιμολόγια.

Ποσό απελπισμένος για αναγνώριση και ποσό ατενσιον χοουρ μπορεί να είσαι για να κάθεσαι να τα βάζεις όλα αυτά;

Ο ένας είναι γενικός γραμματέας αυτό δηλώνει αυτό είναι. Εκπροσωπεί το Κόμμα του λαού και βοηθάει στην ενημέρωση και την οργάνωση.
Ο άλλος είναι ένας αποτυχημένος πρώην φιλελεύθερος ΝΥΝ αντικομμουνιστής και φιλοναζι.
Πολύ αντικειμενική περιγραφή :lol:

Ο Τζήμερος για εμένα είναι ένα εντελώς φαιδρό πρόσωπο αλλά πας και βγάζεις λάδι το παιδί του κομματικού σωλήνα που δεν ξέρει πως γράφεται η λέξη ένσημο. Να πάει να κάνει παρέα με τον Χατζηδάκη.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Gewponos90 έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:37 Με την διαφορά ότι οι δεύτεροι δεν κάνουν μαθήματα στον καθένα για το τι δουλειά κάνει , για το ποια ηλικία ξεκίνησαν να δουλεύουν και για το πόσα ένσημα έχουν. Ο κύριος Τζημερος που τα κάνει αυτά θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι πιο σοβαρό. Έτσι δεν θα πέταγε μαργαριτάρια του τύπου ότι η παραγωγική ανασυγκρότηση θα έρθει αν μας επιτραπεί να πουλάμε στους τουρίστες ξύλινα τσολιαδακια που θα παρασκευάζουμε στα γκαράζ μας.
Και να ήθελαν να κάνουν τέτοια μαθήματα, δεν θα τους "έπαιρνε". Ο Τζήμερος "παίζει" να έχει περισσότερα ένσημα από όσα έχουν συνολικά ολα οι κηφήνες της ΚΕ του ΚΚΕ.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

H πολιτική όπως είναι φτιαγμένη σήμερα αποκτά τα χαρακτηριστικά επαγγέλματος. Εκτός και αν νομίζετε πως μπορεί να είναι κάποιος
βουλευτής, δήμαρχός ή πρόεδρος κόμματος και να δουλεύει ταυτόχρονα 8-10-12 ώρες σε κάποια εταιρεία. Φαντάζομαι πως και ο Τζήμερος
στη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του στη Μακεδονία δεν εγκατέλειπε τις ομιλίες του ή ενδεχόμενα πολιτικά μίτινγκ με πολιτευτές που καλοβλέπουν την ένταξη τους στην ΔΞ για να ασχοληθεί με τη διαφήμιση της Μάρμαρα Αναγνωστίδης Α.Ε.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Κατά τα άλλα, οκ ο Τζήμερος έχει δουλέψει στη ζωή του καλά έκανε αλλά η επιστολή του είναι μελό και μου φαίνεται και λίγο
αρκουδέικη. Το να πάει κάποιος για λίγες μέρες στο εργοστάσιο του πατέρα του και να κουβαλήσει καναδυό πράγματα στα χέρια
του δεν τον καθιστά εργάτη.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:52
BlastFromThePast έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:49
Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:09 Κουτσούμπας

Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
:smt023
Αίσθηση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο κ. Τζήμερος απάντησε στα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι δεν έχει πάρει πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ.Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία», ο κ. Τζήμερος , δήλωσε ότι δεν πήρε ποτέ πτυχίο, γιατί δεν άντεχε να υφίσταται «το πολιτισμικό σοκ που σήμαινε η σπουδή στην ΑΣΟΕΕ εκείνη την περίοδο».
:smt005:
:smt005: :smt005: :smt005:
Γελάει ο πλανήτης με το αναρχοκαπιταλιστικό drop out που το γυρισε στην ακροδεξιά, τον αγοραίο αντικομμουνισμό και στο φλερτ με νεοναζί όταν αντιλήφθηκε οτι η πρώτη του επιλογή δεν έχει πσσωμάκι στην Ελλάδα, ενω απο τη δευτερη, να φαν' κι οι κότες.
γελαει λιγοτερο με τον αυτοκλητο εκπροσωπο της εργατιας που δεν εχει εργαστει ποτε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:14 H πολιτική όπως είναι φτιαγμένη σήμερα αποκτά τα χαρακτηριστικά επαγγέλματος. Εκτός και αν νομίζετε πως μπορεί να είναι κάποιος
βουλευτής, δήμαρχός ή πρόεδρος κόμματος και να δουλεύει ταυτόχρονα 8-10-12 ώρες σε κάποια εταιρεία. Φαντάζομαι πως και ο Τζήμερος
στη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του στη Μακεδονία δεν εγκατέλειπε τις ομιλίες του ή ενδεχόμενα πολιτικά μίτινγκ με πολιτευτές που καλοβλέπουν την ένταξη τους στην ΔΞ για να ασχοληθεί με τη διαφήμιση της Μάρμαρα Αναγνωστίδης Α.Ε.
η πολιτικη δεν ειναι για να μπεις απο τα 20.

πριν μπεις καλο ειναι να εχεις εργαστει καπου.

Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:43

αν μπλέξεις στη πολιτική και διαπιστώσεις ότι όλοι γύρω σου είναι κηφήνες που δεν δούλεψαν ποτέ, μπορεί και να νιώσεις την ανάγκη να το αναφέρεις
πάντως βλέπω πως σπουδές, εργασία κτλ, δεν μπόρεσαν να διαλύσουν τις αυταπάτες σου, συνεχίζεις να πιστεύεις σε κόμματα του λαού και λοιπές παραμύθες
όποιος δουλεύει δεν έχει μπαμπά προύχοντα και δεν είναι μαλακας στηρίζει το κόμμα του λαού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis την 02 Οκτ 2021, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:16 Κατά τα άλλα, οκ ο Τζήμερος έχει δουλέψει στη ζωή του καλά έκανε αλλά η επιστολή του είναι μελό και μου φαίνεται και λίγο
αρκουδέικη. Το να πάει κάποιος για λίγες μέρες στο εργοστάσιο του πατέρα του και να κουβαλήσει καναδυό πράγματα στα χέρια
του δεν τον καθιστά εργάτη.
μαλλον τα μισα θα ειναι ψεμματα, η εστω φουσκωμενα.

αλλα απο την αλλη, ο αεργος ειναι αεργος.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”