!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Με τίποτα. Δεν είναι γυναίκες που θα τος παρενοχλούσε κάποιος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ε καλά τώρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι καλά τώρα; Δεν παρενοχλείται όποια να ναι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- EKPLIKTIKOS
Εγώ θα σου συνιστούσα να μη βγαίνεις από το αμάξι σου κινούμενη απειλητικά προς κάποιον. Τώρα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες καφενείου-- το παραπάνω στο λέω για το καλό σου. Και θα σου το έλεγα και αν ήσουν άντρας. Ειδικά σε μηχανές ένας λόγος παραπάνω, γιατί μπορούν γενικά να σε ακολουθήσουν, μην κάνεις τσαμπουκαδες. Κάτσε στο αμαξάκι σου, φύγε αν μπορείς, κ κάλεσε την αστυνομία. Κόψε τη μαγκιά, για δικό σου καλό. Οι δρόμοι είναι ζούγκλα, δεν είναι φόρουμ. Κάθε μέρα πέφτει βρωμόξυλοNaida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 01:16
Τι να σου πω, όταν υπάρχει ανοχή, προτροπή στη βία επειδή ήταν γυναίκα που έβρισε αυτόν που την ενόχλησε απλά θα υπάρχει η αντίστοιχη προτροπή για αντιμετώπιση αυτής της βίας. Και όχι να καθόμαστε φρόνιμα στο αμαξάκι μας και να μην μιλάμε δεν είναι αντιμετώπιση. Βέβαια δεν είπε και κανείς να τον πατήσει έτσι.
ο τριβλακας που πηγε να τις υπερασπιστει παραλιγο να τις μαζεψει, και δικαιως.nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2021, 23:55και σε αυτο το βιντεο ειναι ξεκαθαρο πως οι κυριες εκτιμουνε ( και σωστα) οτι επαγγελματιες ευκολα εντοπισιμοι θα φοβηθουνε να μπλεξουνε ... στην πρωτη δυσκολη στιγμη και ενω η μια αρχικα επιτιθεται σωματικα επικαλειται την αστυνομια ...δεν γνωριζε μαλλον πως βιντεοσκουνταν ... αν ειχανε αντρα μαζι τουςαυτος θα ετρωγε πολυ ξυλο οπως εχει συμβει σε αρκετο κοσμο που ειχε την ατυχια να κουβαλα μαζι του κλασσικες Καρεν
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
στα ειπα και πριν, αλλα κολωνεις να απαντησεις.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 01:16Τι να σου πω, όταν υπάρχει ανοχή, προτροπή στη βία επειδή ήταν γυναίκα που έβρισε αυτόν που την ενόχλησε απλά θα υπάρχει η αντίστοιχη προτροπή για αντιμετώπιση αυτής της βίας. Και όχι να καθόμαστε φρόνιμα στο αμαξάκι μας και να μην μιλάμε δεν είναι αντιμετώπιση. Βέβαια δεν είπε και κανείς να τον πατήσει έτσι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Οκτ 2021, 00:59 Κ κάτι ακόμα, για τους μηχανακηδες, ιδέες τύπου πάτα τον καλό είναι να μην πετάγονται έτσι, είναι ξεκάθαρη προτροπή για απόπειρα ανθρωποκτονιας πόσο μάλλον όταν δεν κινδυνεύει η ζωή σας. Είσαι δηλαδή στο αμάξι σου κ ο άλλος με τη μηχανή δεν κάνει κίνηση προς το μέρος σου, ό,τι κ να σου είπε δεν μπορεις να λες απλά πάτα τον, ειδικά όταν εσύ κάνεις κίνηση προς το μέρος του, ε κάτσε να τις φας δε σου φταίει κανένας. Επιτιθεμενος είσαι. Ειδικά σε μια χώρα που έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με την εγκατάλειψη σε τροχαια είναι κανονικοποιηση μιας εγκληματικής συμπεριφοράς.
οφθαλμον αντι οφθαλμου. να τον βρισεις οσο και οπως σε εβρισε. αυτη εκανε τη μαλακια να επιτεθει, και αυτος ιδιου μεγεθους μαλακια που την κοπανησε. και εσυ προτεινεις να τον πατησει, η οπως ειπες αλλη φορα να βγαινει για τσαμπουκα οπλισμενη.
σιγουρη συνταγη για ενας στο χωμα κι ενας στη φυλακη.
για το ταριφοβιντεο τι εχεις να σχολιασεις; επρεπε ο ταριφας να της παιξει κανα φουσκο να δει αστερακια, η μπα;
χτες το μεσημερι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Οκτ 2021, 02:40Εγώ θα σου συνιστούσα να μη βγαίνεις από το αμάξι σου κινούμενη απειλητικά προς κάποιον. Τώρα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες καφενείου-- το παραπάνω στο λέω για το καλό σου. Και θα σου το έλεγα και αν ήσουν άντρας. Ειδικά σε μηχανές ένας λόγος παραπάνω, γιατί μπορούν γενικά να σε ακολουθήσουν, μην κάνεις τσαμπουκαδες. Κάτσε στο αμαξάκι σου, φύγε αν μπορείς, κ κάλεσε την αστυνομία. Κόψε τη μαγκιά, για δικό σου καλό. Οι δρόμοι είναι ζούγκλα, δεν είναι φόρουμ. Κάθε μέρα πέφτει βρωμόξυλοNaida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 01:16
Τι να σου πω, όταν υπάρχει ανοχή, προτροπή στη βία επειδή ήταν γυναίκα που έβρισε αυτόν που την ενόχλησε απλά θα υπάρχει η αντίστοιχη προτροπή για αντιμετώπιση αυτής της βίας. Και όχι να καθόμαστε φρόνιμα στο αμαξάκι μας και να μην μιλάμε δεν είναι αντιμετώπιση. Βέβαια δεν είπε και κανείς να τον πατήσει έτσι.
βγαινω σε διασταυρωση, οπου εχει παρκαρει κλουβα ακριβως στη γωνια και δεν εχω ορατοτητα. εχει κινηση, δεν βλεπω, και δεν μπορω να ξεμυτισω. μετα απο αρκετη ωρα, ερχεται ο οδηγος της κλουβας. μπαινει, περιμενει να βγω για να φυγει κι αυτος. δε γινεται, εχει κινηση, δε βλεπω, περναει ωρα. καποια στιγμη, μου κανει νοημα να περασω. κρινω οτι βλεπει απο τον καθρεφτη του, και ξεμυτιζω..
παραλιγο να φαω λαχανο εναν με μηχανη. κατεβαινει για καβγα. καπως εξηγω την κατασταση, ο κλουβισιος ειναι προκλητικος, λεει "σου εκανα νοημα να βγεις γιατι εκανες μια ωρα, εχουμε και δουλειες"
ο μοτοσικλετας πιανει στις φαπες τον κλουβισιο, εγω ψαχνω για ποπκορν και κανω χαζι.
ολα καλα.
-
περαστική
Σωστός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Οκτ 2021, 02:40Εγώ θα σου συνιστούσα να μη βγαίνεις από το αμάξι σου κινούμενη απειλητικά προς κάποιον. Τώρα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες καφενείου-- το παραπάνω στο λέω για το καλό σου. Και θα σου το έλεγα και αν ήσουν άντρας. Ειδικά σε μηχανές ένας λόγος παραπάνω, γιατί μπορούν γενικά να σε ακολουθήσουν, μην κάνεις τσαμπουκαδες. Κάτσε στο αμαξάκι σου, φύγε αν μπορείς, κ κάλεσε την αστυνομία. Κόψε τη μαγκιά, για δικό σου καλό. Οι δρόμοι είναι ζούγκλα, δεν είναι φόρουμ. Κάθε μέρα πέφτει βρωμόξυλοNaida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 01:16
Δηλαδή να μην αντιδρά κάποιος ακόμα και αν του βρίζουν την μάνα λες ε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Οκτ 2021, 02:40Εγώ θα σου συνιστούσα να μη βγαίνεις από το αμάξι σου κινούμενη απειλητικά προς κάποιον. Τώρα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες καφενείου-- το παραπάνω στο λέω για το καλό σου. Και θα σου το έλεγα και αν ήσουν άντρας. Ειδικά σε μηχανές ένας λόγος παραπάνω, γιατί μπορούν γενικά να σε ακολουθήσουν, μην κάνεις τσαμπουκαδες. Κάτσε στο αμαξάκι σου, φύγε αν μπορείς, κ κάλεσε την αστυνομία. Κόψε τη μαγκιά, για δικό σου καλό. Οι δρόμοι είναι ζούγκλα, δεν είναι φόρουμ. Κάθε μέρα πέφτει βρωμόξυλοNaida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 01:16
Ναι μόνο που δεν τον ακούμπησε αυτή πρώτη όπως στο βίντεο με τον ταρίφα. Το ότι κινήθηκε απειλητικά δεν σημαίνει θα τον χτυπούσε κιόλας αλλά εκτός αυτού ξαναλέω από την μια μου λες έπρεπε να μείνει στο αμάξι να τον βρίζει από εκεί από την άλλη μου λες πήρε το μάθημα για να μάθει να φέρεται. Να μην κάνει μαγκιές δηλαδή στον άντρα.Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:09στα ειπα και πριν, αλλα κολωνεις να απαντησεις.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 01:16Τι να σου πω, όταν υπάρχει ανοχή, προτροπή στη βία επειδή ήταν γυναίκα που έβρισε αυτόν που την ενόχλησε απλά θα υπάρχει η αντίστοιχη προτροπή για αντιμετώπιση αυτής της βίας. Και όχι να καθόμαστε φρόνιμα στο αμαξάκι μας και να μην μιλάμε δεν είναι αντιμετώπιση. Βέβαια δεν είπε και κανείς να τον πατήσει έτσι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Οκτ 2021, 00:59 Κ κάτι ακόμα, για τους μηχανακηδες, ιδέες τύπου πάτα τον καλό είναι να μην πετάγονται έτσι, είναι ξεκάθαρη προτροπή για απόπειρα ανθρωποκτονιας πόσο μάλλον όταν δεν κινδυνεύει η ζωή σας. Είσαι δηλαδή στο αμάξι σου κ ο άλλος με τη μηχανή δεν κάνει κίνηση προς το μέρος σου, ό,τι κ να σου είπε δεν μπορεις να λες απλά πάτα τον, ειδικά όταν εσύ κάνεις κίνηση προς το μέρος του, ε κάτσε να τις φας δε σου φταίει κανένας. Επιτιθεμενος είσαι. Ειδικά σε μια χώρα που έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με την εγκατάλειψη σε τροχαια είναι κανονικοποιηση μιας εγκληματικής συμπεριφοράς.
οφθαλμον αντι οφθαλμου. να τον βρισεις οσο και οπως σε εβρισε. αυτη εκανε τη μαλακια να επιτεθει, και αυτος ιδιου μεγεθους μαλακια που την κοπανησε. και εσυ προτεινεις να τον πατησει, η οπως ειπες αλλη φορα να βγαινει για τσαμπουκα οπλισμενη.
σιγουρη συνταγη για ενας στο χωμα κι ενας στη φυλακη.
για το ταριφοβιντεο τι εχεις να σχολιασεις; επρεπε ο ταριφας να της παιξει κανα φουσκο να δει αστερακια, η μπα;
Στο βίντεο με τον ταρίφα φυσικά και μπορούσε να απαντήσει ο τύπος. Του επιτέθηκε. Αφού σηκώνεις χέρι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απάντηση άντρας ή γυναίκα. Να όπως εδώ ο μαγκάκος που πηρε την μαγκιά του στο χέρι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτο ειναι το σημειο που εχεις αδικο, και εγω δικιο. οπως παντα
αυτο που λεω εγω ειναι να μην κανει μαγκιες. αντρας η γυναικα, σε αντρα η γυναικα.
εσυ παντα το ξεχωριζεις, αμα ειναι γυναικα εχει παντα δικιο, δικαιωμα να κανει οτιδηποτε, κλπ, και αμα ειναι αντρας αδικο.
Εδώ που μένω δεν μένει απαρκάριστο ούτε τετραγωνικό. Κάθε διασταύρωση και μια ρώσικη ρουλέτα. Ορατότητα ανύπαρκτη. Να γίνουν όλα τα ρημάδια αυτόνομης οδήγησης να "μιλάνε" μεταξύ τους πιο θα βγαίνει κατά προτεραιότητα, να ησυχάσουμε. Χάνουμε τσάμπα χρόνια από τη ζωή μας οδηγώντας στο κέντρο.Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:23 χτες το μεσημερι.
βγαινω σε διασταυρωση, οπου εχει παρκαρει κλουβα ακριβως στη γωνια και δεν εχω ορατοτητα. εχει κινηση, δεν βλεπω, και δεν μπορω να ξεμυτισω. μετα απο αρκετη ωρα, ερχεται ο οδηγος της κλουβας. μπαινει, περιμενει να βγω για να φυγει κι αυτος. δε γινεται, εχει κινηση, δε βλεπω, περναει ωρα. καποια στιγμη, μου κανει νοημα να περασω. κρινω οτι βλεπει απο τον καθρεφτη του, και ξεμυτιζω..
παραλιγο να φαω λαχανο εναν με μηχανη. κατεβαινει για καβγα. καπως εξηγω την κατασταση, ο κλουβισιος ειναι προκλητικος, λεει "σου εκανα νοημα να βγεις γιατι εκανες μια ωρα, εχουμε και δουλειες"
ο μοτοσικλετας πιανει στις φαπες τον κλουβισιο, εγω ψαχνω για ποπκορν και κανω χαζι.
ολα καλα.![]()
Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:47αυτο ειναι το σημειο που εχεις αδικο, και εγω δικιο. οπως παντα![]()
αυτο που λεω εγω ειναι να μην κανει μαγκιες. αντρας η γυναικα, σε αντρα η γυναικα.
εσυ παντα το ξεχωριζεις, αμα ειναι γυναικα εχει παντα δικιο, δικαιωμα να κανει οτιδηποτε, κλπ, και αμα ειναι αντρας αδικο.![]()
Βρε συ από την στιγμή που λες πήρε το μάθημα της, από κάποιον που πούλησε μαγκιά,
να μάθει να φέρεται τουτέστιν να μην βρίζει, μιας και δεν τον χτύπησε πρώτη ε επικροτείς την στάση του τύπου.
Ποτε δεν είπα ότι η γυναίκα έχει πάντα δίκιο. Άσε αυτές τις ισοπεδωτικές φράσεις. Επίσης ένα σχόλιο και από σένα για το βιντεάκι που έβαλα εγώ θα έχουμε ή μπα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 02 Οκτ 2021, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
η συγκεκριμένη ήθελε ξύλο μόνο και μόνο επειδή διέκοψε το συμβούλιο για το εξοπλιστικό πρόγραμμα
απο τη στιγμη που λεω οτι ο τυπος ειχε εξισου αδικο αυτην, δεν επικροτω τη σταση του. αυτη βεβαιως και πηρε μαθημα, εστω και με λαθος τροπο.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 09:26Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:47αυτο ειναι το σημειο που εχεις αδικο, και εγω δικιο. οπως παντα![]()
εσυ παντα το ξεχωριζεις, αμα ειναι γυναικα εχει παντα δικιο, δικαιωμα να κανει οτιδηποτε, κλπ, και αμα ειναι αντρας αδικο.![]()
Βρε συ από την στιγμή που λες πήρε το μάθημα της, από κάποιον που πούλησε μαγκιά,
να μάθει να φέρεται τουτέστιν να μην βρίζει, μιας και δεν τον χτύπησε πρώτη ε επικροτείς την στάση του τύπου.
Ποτε δεν είπα ότι η γυναίκα έχει πάντα δίκιο. Άσε αυτές τις ισοπεδωτικές φράσεις. Επίσης ένα σχόλιο και από σένα για το βιντεάκι που έβαλα εγώ θα έχουμε ή μπα;
το βιντεακι σου, τι;
2 υστερικοι μαλακες τσακονωνται. οπως σχεδον παντα, και οι 2 εχουν αδικο.
εσυ για καποιο λογο χαιρεσαι που τον τρακαρει με το αυτοκινητο, δεν καταλαβαινω γιατι
θες να πεις οτι καλα κανει και τον τρακαρει; μαλακια κανει. θα τον πληρωσει για τις ζημιες, και μπορει και να την παει για σωματικες βλαβες η οτι.
επισης παιρνει το ρισκο να αντιδρασει κι αυτος με τον ιδιο τροπο (βλεπουμε οτι την ακολουθει οταν φευγει) και να καταληξουν ενας στο χωμα και ενας στη φυλακη.
οπως και πριν, καθε φορα που καποιος ανεβαζει επιπεδο τον καβγα (απο συζητηση σε υστερια, απο υστερια σε βια, κλπ) ειναι μαλακας.
ολοι οι συμμετεχοντες, στο βιντεο οπως και στην ιστορια, ειναι μαλακες.
- EKPLIKTIKOS
Να μη βγαίνει από το αμάξι για τσαμπουκα, ακόμα και αν του έβρισε τη μάνα ο άλλος, γιατί εκεί περνάς από τις λέξεις στις πράξεις.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:42
Δηλαδή να μην αντιδρά κάποιος ακόμα και αν του βρίζουν την μάνα λες ε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-