Άμα έχεις κανά ατύχημα και ψοφας, να απαιτήσεις το αίμα Έλληνα στρειτ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρέμβαση Πλεύρη για απόσυρση διάταξης για απαγόρευση αιμοδοσίας από ομοφυλόφιλους-Συγχαίρει ο Ξανθός
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Παρέμβαση Πλεύρη για απόσυρση διάταξης για απαγόρευση αιμοδοσίας από ομοφυλόφιλους-Συγχαίρει ο Ξανθός
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Re: Παρέμβαση Πλεύρη για απόσυρση διάταξης για απαγόρευση αιμοδοσίας από ομοφυλόφιλους-Συγχαίρει ο Ξανθός
"Για την ασφάλεια των μεταγγιζόμενων ασθενών, κάθε μονάδα αίματος ελέγχεται για AIDS, σύφιλη, ηπατίτιδα B και C και για τον ιό HTLV."ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:17 .
Βρέθηκε τρόπος δηλαδή να βρίσκουν αν το αίμα έχει AIDS ;;;
Γιατί εμένα μου έκοψαν το να δίνω αίμα λόγω ταξιδιών σε τριτοκοσμικές χώρες.....
πράγμα που με έκανε να καταλάβω ότι το αίμα των αιμοδοτών και των μεταγγίσεων δεν ελεγχόταν μέχρι τότε.....
.
Δε με πειράζει να είναι και ξένος αρκεί να μην έχει αυξημένες πιθανότητες να έχει αρπάξει χιβ στο παράθυρο που δεν πιάνουν τα τεστ. Το ίδιο θα με πείραζε να δεχτώ το αίμα πουστη με το να δεχτώ αίμα από πρεζάκιαGewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:55Άμα έχεις κανά ατύχημα και ψοφας, να απαιτήσεις το αίμα Έλληνα στρειτ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:51 Πριν από χρόνια που έδινα αίμα, έπρεπε να συμπληρώσω ερωτηματολόγιο όπου έγραφε άμα έχω κάνει τατουάζ, άμα παίρνω ναρκωτικά, άμα πάω σε πουτάνες ή άμα τον παίρνω. Επειδή τίποτα από αυτά δεν είχα κάνει και ούτε έχω κάνει ακόμα, ήθελα να δώσω αίμα τελευταία, αλλά με σταμάτησε ο κοβιδας και τα τεστ.
.
Αν μπορούν να ελέγχουν το αίμα.....τοτε τι χρειάζονται τα ερωτηματολόγια ;;;
Εμένα με ρώταγαν καί πόσο κράταγαν και οι σχέσεις με τις γυναίκες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Aprilianos
Σε προσκαλω στο χωρο του εθνικισμου. Ελα μαζι μαςLord Brum έγραψε: 01 Οκτ 2021, 20:06Δε με πειράζει να είναι και ξένος αρκεί να μην έχει αυξημένες πιθανότητες να έχει αρπάξει χιβ στο παράθυρο που δεν πιάνουν τα τεστ. Το ίδιο θα με πείραζε να δεχτώ το αίμα πουστη με το να δεχτώ αίμα από πρεζάκιαGewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:55Άμα έχεις κανά ατύχημα και ψοφας, να απαιτήσεις το αίμα Έλληνα στρειτ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν υπάρχει κάποια γρήγορη εξέταση να το βρίσκει αυτό; Άσε που αν είχες μολυνθεί τότε α-πο-κλεί-ε-ται να έγραφες σήμερα εδώ.Nandros έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:12 .
Και μένα κάποτε μου αρνήθηκαν να δώσω αίμα επειδή είχα δεχτεί αίμα σε εγχείρηση το 1978.
Και όταν ρώτησα μου είπαν ότι τότε ήδη υπήρχε το AIDS, αλλά δεν το γνωρίζαμε.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν μπορούν να το κοιτάξουν για τα πάντα όλα, γιατί θα το χαραμίσουν όλο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Οκτ 2021, 20:07Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:51 Πριν από χρόνια που έδινα αίμα, έπρεπε να συμπληρώσω ερωτηματολόγιο όπου έγραφε άμα έχω κάνει τατουάζ, άμα παίρνω ναρκωτικά, άμα πάω σε πουτάνες ή άμα τον παίρνω. Επειδή τίποτα από αυτά δεν είχα κάνει και ούτε έχω κάνει ακόμα, ήθελα να δώσω αίμα τελευταία, αλλά με σταμάτησε ο κοβιδας και τα τεστ.
.
Εμένα με ρώταγαν καί πόσο κράταγαν και οι σχέσεις με τις γυναίκες.....![]()
.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όλο με μαλακίες ασχολούνται για να κάνουν αντιπολίτευση. Ψειρίζανε ψειρίζανε να βρουν κάτι να την πουν στους ζαίους, βρήκαν αυτήν την μαλακία και είπαν να τους την βγουν στην "πρόοδο". Πήρε και τα εύσημα από τον συριζαίο υπουργό, κανονικό liberal circlejerk έχουν καταντήσει.Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:06Την απόσυρση απαράδεκτης διατύπωσης κατά ομοφυλοφίλων από έγγραφο αιμοδοσίας ζητά ο Πλεύρης
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ήταν αρχές δεκαετίας του 2000 και ήταν στην Βούλα που με μπλοκάρισαν.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2021, 20:10Δεν υπάρχει κάποια γρήγορη εξέταση να το βρίσκει αυτό; Άσε που αν είχες μολυνθεί τότε α-πο-κλεί-ε-ται να έγραφες σήμερα εδώ.Nandros έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:12 .
Και μένα κάποτε μου αρνήθηκαν να δώσω αίμα επειδή είχα δεχτεί αίμα σε εγχείρηση το 1978.
Και όταν ρώτησα μου είπαν ότι τότε ήδη υπήρχε το AIDS, αλλά δεν το γνωρίζαμε.
.
ΔΕν ξέρω τί γινόταν τότε και τί τώρα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αίμα έδωσες ή σπέρμα;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Οκτ 2021, 20:07
.
.
Δέ μ άφηναν να δωσω λέμε.....Αίμα.....
Αν ήθελαν να τους πετάξω καί σπέρμα στα μούτρα δεν ξέρω.....ας μου τόλεγαν.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Νομιζω καθε χωρα ακολουθει ελαφρως διαφορετικη διαδικασια στους ελεγχους.Αμφιβαλλω οτι τα ελεγχουν ολα ενα ενα.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 20:12Δεν μπορούν να το κοιτάξουν για τα πάντα όλα, γιατί θα το χαραμίσουν όλο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Οκτ 2021, 20:07Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:51 Πριν από χρόνια που έδινα αίμα, έπρεπε να συμπληρώσω ερωτηματολόγιο όπου έγραφε άμα έχω κάνει τατουάζ, άμα παίρνω ναρκωτικά, άμα πάω σε πουτάνες ή άμα τον παίρνω. Επειδή τίποτα από αυτά δεν είχα κάνει και ούτε έχω κάνει ακόμα, ήθελα να δώσω αίμα τελευταία, αλλά με σταμάτησε ο κοβιδας και τα τεστ.
.
.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ούτε απαράδεκτη ούτε προσβλητική ήταν.Όταν άρχισε η επιδημία του AIDS διαπιστώθηκε ότι οι ομοφυλόφιλοι ήταν δέκα φορές πιο πιθανό να είναι φορείς.Μετάγγιση από αίμα φορέα σήμαινε σίγουρη προσβολή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:50 Εννοείται πως μιλάμε για προσβλητική ηλιθιότητα, η οποία καν δεν μπορεί να τσεκαριστεί.
Απλώς η διάταξη έμεινε και όταν πια μπορούσε να διαπιστωθεί ποιό αίμα είναι μολυσμένο και ποιό όχι.
Γιατί έμεινε τόσο καιρό;επειδή ξεχάσθηκε και δεν ζητούσαν να καταργηθεί και οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι,είχαν άλλες δουλειές με τα gay parade.
Aλλιώς γιατί δεν την είχε καταργήσει ο ίδιος ο Ξανθός επί συριζα;έγινε κάποια ανακάλυψη τα τελευταία δύο χρόνια για το AIDS;
Ο Θανάσης Πλεύρης είναι η έκπληξη του ανασχηματισμού.
Αντιπολωτικος με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δεν είχε ακόμη εμβολιαστεί.
Κίνητρα στους μετανάστες να εμβολιαστουν
και τώρα καταργεί μια προδήλως αναχρονιστική διάταξη.
Δεν του το είχα. Εύγε
Αντιπολωτικος με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δεν είχε ακόμη εμβολιαστεί.
Κίνητρα στους μετανάστες να εμβολιαστουν
και τώρα καταργεί μια προδήλως αναχρονιστική διάταξη.
Δεν του το είχα. Εύγε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
πατησιωτης έγραψε: 01 Οκτ 2021, 20:37Ούτε απαράδεκτη ούτε προσβλητική ήταν.Όταν άρχισε η επιδημία του AIDS διαπιστώθηκε ότι οι ομοφυλόφιλοι ήταν δέκα φορές πιο πιθανό να είναι φορείς.Μετάγγιση από αίμα φορέα σήμαινε σίγουρη προσβολή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:50 Εννοείται πως μιλάμε για προσβλητική ηλιθιότητα, η οποία καν δεν μπορεί να τσεκαριστεί.
Απλώς η διάταξη έμεινε και όταν πια μπορούσε να διαπιστωθεί ποιό αίμα είναι μολυσμένο και ποιό όχι.
Γιατί έμεινε τόσο καιρό;επειδή ξεχάσθηκε και δεν ζητούσαν να καταργηθεί και οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι,είχαν άλλες δουλειές με τα gay parade.![]()
Aλλιώς γιατί δεν την είχε καταργήσει ο ίδιος ο Ξανθός επί συριζα;έγινε κάποια ανακάλυψη τα τελευταία δύο χρόνια για το AIDS;
.
Κατι πήρε τ αφτί μου για νέο υπερφάρμακο.....
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 135 Απαντήσεις
- 2706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer
-
- 49 Απαντήσεις