https://www.real.gr/politiki/arthro/tin ... is-773262/Την απόσυρση απαράδεκτης διατύπωσης κατά ομοφυλοφίλων από έγγραφο αιμοδοσίας ζητά ο Πλεύρης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρέμβαση Πλεύρη για απόσυρση διάταξης για απαγόρευση αιμοδοσίας από ομοφυλόφιλους-Συγχαίρει ο Ξανθός
Παρέμβαση Πλεύρη για απόσυρση διάταξης για απαγόρευση αιμοδοσίας από ομοφυλόφιλους-Συγχαίρει ο Ξανθός
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Παρέμβαση Πλεύρη για απόσυρση διάταξης για απαγόρευση αιμοδοσίας από ομοφυλόφιλους-Συγχαίρει ο Ξανθός
Πουστοφιλη ΝΔ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Re: Παρέμβαση Πλεύρη για απόσυρση διάταξης για απαγόρευση αιμοδοσίας από ομοφυλόφιλους-Συγχαίρει ο Ξανθός
Δεν χρειάζεται να τους πούμε ομοφυλόφιλους για να τους εμποδίσουμε να δίνουν αιμα.
Αρκεί να απαγορεύσουμε οροθετικους και συφηλικούς να γίνονται αιμοδότες όπως και ισχύει.
Problem solved
Αρκεί να απαγορεύσουμε οροθετικους και συφηλικούς να γίνονται αιμοδότες όπως και ισχύει.
Problem solved
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Και μένα κάποτε μου αρνήθηκαν να δώσω αίμα επειδή είχα δεχτεί αίμα σε εγχείρηση το 1978.
Και όταν ρώτησα μου είπαν ότι τότε ήδη υπήρχε το AIDS, αλλά δεν το γνωρίζαμε.
.
Και μένα κάποτε μου αρνήθηκαν να δώσω αίμα επειδή είχα δεχτεί αίμα σε εγχείρηση το 1978.
Και όταν ρώτησα μου είπαν ότι τότε ήδη υπήρχε το AIDS, αλλά δεν το γνωρίζαμε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Παλιά βέβαια έλεγε ο ντάντυ Πλεύρης:
Και με βάση αυτά εκλεγόταν ο ιυός.
Και με βάση αυτά εκλεγόταν ο ιυός.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εδώ που τα λέμε, η διατύπωση της διάταξης είναι αστεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
.
Βρέθηκε τρόπος δηλαδή να βρίσκουν αν το αίμα έχει AIDS ;;;
Γιατί εμένα μου έκοψαν το να δίνω αίμα λόγω ταξιδιών σε τριτοκοσμικές χώρες.....
πράγμα που με έκανε να καταλάβω ότι το αίμα των αιμοδοτών και των μεταγγίσεων δεν ελεγχόταν μέχρι τότε.....
.
Γιατί εμένα μου έκοψαν το να δίνω αίμα λόγω ταξιδιών σε τριτοκοσμικές χώρες.....
πράγμα που με έκανε να καταλάβω ότι το αίμα των αιμοδοτών και των μεταγγίσεων δεν ελεγχόταν μέχρι τότε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αν τον πήρατε το 1977 δεν θα δώσετε αίμα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Από που προκύπτει ότι γίνονται δεκτοί;Ju-87 έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:10 Δεν χρειάζεται να τους πούμε ομοφυλόφιλους για να τους εμποδίσουμε να δίνουν αιμα.
Problem solved![]()
Είναι άλλο πράγμα οι ερωτήσεις που γίνονται για το ιστορικό του αιμοδότη και άλλο οι έλεγχοι που γίνονται σε κάθε παρτίδα αίματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Καλά έκανε. Ηλίθια διατύπωση εντελώς, με σκεπτικά 40 χρόνων.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είπα όπως και ισχύειΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:29Από που προκύπτει ότι γίνονται δεκτοί;Ju-87 έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:10 Δεν χρειάζεται να τους πούμε ομοφυλόφιλους για να τους εμποδίσουμε να δίνουν αιμα.
Problem solved![]()
Είναι άλλο πράγμα οι ερωτήσεις που γίνονται για το ιστορικό του αιμοδότη και άλλο οι έλεγχοι που γίνονται σε κάθε παρτίδα αίματος.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Οκτ 2021, 19:17 .
.
Σήμερα, τι σήμερα δηλαδή εδώ και χρόνια, η κάθε παρτίδα ελέγχεται.
https://ekea.gr/%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B ... %B1%CF%82/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εννοείται πως μιλάμε για προσβλητική ηλιθιότητα, η οποία καν δεν μπορεί να τσεκαριστεί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πριν από χρόνια που έδινα αίμα, έπρεπε να συμπληρώσω ερωτηματολόγιο όπου έγραφε άμα έχω κάνει τατουάζ, άμα παίρνω ναρκωτικά, άμα πάω σε πουτάνες ή άμα τον παίρνω. Επειδή τίποτα από αυτά δεν είχα κάνει και ούτε έχω κάνει ακόμα, ήθελα να δώσω αίμα τελευταία, αλλά με σταμάτησε ο κοβιδας και τα τεστ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 135 Απαντήσεις
- 2706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer