Εχω ψιλοθαψει τους γονεις μου και δε μαρεσει. Εχουν και καλα!!! Με εμαθαν πολλα καλα!!! Και τους ευχαριστω για οσα προσπαθησαν γιατι προσπαθησαν απο αγαπη! οσα μπορουσαν εδωσαν... και οσα με στενοχωρησαν δεν πειραζει... τους αγαπω πολυ και ας μην εχω καταφερει να τους το πω. Απλως οσο ναναι, τα ασχημα σου μενουν περισσοτερο.vagabondo έγραψε: 14 Απρ 2018, 18:33
Δικά μου παιδιά δεν έχω και δεν είμαι τόσο απόλυτος όπως ο πατέρας σου, αλλά αυτό με τις υπερβολικές αγάπες κάθε τρεις και λίγο, δεν μου φαίνεται καλό. Τι έπαθες δηλαδή εσύ; Μια χαρά μου φαίνεσαι.![]()
Οχι υπερβολικες αγαπες, μην παμε στο αλλο ακρο. Ουτε ολα τα χατηρια, ουτε σουζα σε καθε τους διαταγη. Υπαρχουν οροι, κανονες, πρεπει και υπαρχουν και στιγμες που χωρις λογο λεμε ο ενας στον αλλον οτι τον αγαπαμε και αγκαλιαζομαστε και δινουμε φιλια. Ετσι απλα και μετα ο καθενας στη δουλεια του.
Τι επαθα; που δεν ακουσα απο τους γονεις μου οτι μαγαπουν; που δε με πηραν ποτε αγκαλια; ακομη και οταν στα 15 μου εγινε διαγνωση για σοβαρη χρονια παθηση; ποτε; Ε οσο ναναι, ενα κενο μεσα μου το εχω. Οσο και να εχω κατανοησει, με ποναει. Τεεεεσπα. Υπαρχουν πολυ χειροτερα...