Σε συνεχη πτωση νεκροι και νοσηλευομενοι, ολα ανοιχτα, πατεις με πατω σε στις εκδηλωσεις, τελειωσε το παραμύθι εδω πανωGoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:1037000 κρουσματα και 150 νεκροι σημεραtalaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:08Κανα νεο απο Αγγλια έχουμε;GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26
Τι θα γινει με τα φεικ νιουζ εδω μεσα;Θα παιζει για πολυ ακομα η κασετα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου
Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου
Τι εννοεις τελειωσε;Με τοσα κρουσματα πρεπει να σκονταφτεις πανω σε λιποθυμους απο το Long covid.talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:11Σε συνεχη πτωση νεκροι και νοσηλευομενοι, τελειωσε το παραμύθι εδω πανω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Καραμελίτσα
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:23 Ενώ η Ελλάδα δεν φαίνεται πως θα πιάσει σύντομα το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολίου για τον κορονοϊό και συνεχίζονται οι αντιδράσεις από αντιεμβολιαστές, η ανακοίνωση του Γιώργου Διαλλινά, καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας στο ΕΚΠΑ μέσω της ιστοσελίδας του έχει γίνει viral.
«Πρέπει να έχετε εμβολιαστεί»
Ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές πως εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του η παρουσία τους είναι υποχρεωτική και προσθέτει πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί. Ο κ. Διαλλινάς προσθέτει πως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του είναι απλά μία «προτροπή».
Ο καθηγητής στέλνει και ένα μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους φοιτητές, λέγοντας πως, εάν ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων, έχει ήδη αποτύχει και έτσι δεν υπάρχει νόημα να επιλέξουν το μάθημά του
Απόλυση χθες. Δεν είναι δουλειά των δημοσίων υπαλλήλων να παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες.
Z
-
talaipwros
Μια χαρα , παιδάκια είναι τα κρούσματα, απλως εχει συνεχους ελέγχους. ΕτελειωσεGoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:12Τι εννοεις τελειωσε;Με τοσα κρουσματα πρεπει να σκονταφτεις πανω σε λιποθυμους απο το Long covid.talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:11Σε συνεχη πτωση νεκροι και νοσηλευομενοι, τελειωσε το παραμύθι εδω πανω
Κερνατε θανατηφορο long covid στα παιδακια δηλαδη;Τι να πω.talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:18Μια χαρα , παιδάκια είναι τα κρούσματα, απλως εχει συνεχους ελέγχους. ΕτελειωσεGoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:12Τι εννοεις τελειωσε;Με τοσα κρουσματα πρεπει να σκονταφτεις πανω σε λιποθυμους απο το Long covid.talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:11
Σε συνεχη πτωση νεκροι και νοσηλευομενοι, τελειωσε το παραμύθι εδω πανω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
talaipwros
Έχουν κάνει εμβόλιο και τα προστατεύει απο long covid, ολα καλά, βολτες, χλιδήGoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:20Κερνατε θανατηφορο long covid στα παιδακια δηλαδη;Τι να πω.talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:18Μια χαρα , παιδάκια είναι τα κρούσματα, απλως εχει συνεχους ελέγχους. ΕτελειωσεGoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:12
Τι εννοεις τελειωσε;Με τοσα κρουσματα πρεπει να σκονταφτεις πανω σε λιποθυμους απο το Long covid.
Και γιατι κολανε;Δεν δουλευει το μπολι;talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:21Έχουν κάνει εμβόλιο και τα προστατεύει απο long covid, ολα καλά, βολτες, χλιδήGoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:20Κερνατε θανατηφορο long covid στα παιδακια δηλαδη;Τι να πω.talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:18
Μια χαρα , παιδάκια είναι τα κρούσματα, απλως εχει συνεχους ελέγχους. Ετελειωσε
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είναι το ίδιο.Ένας καπνιστής ή ένας αλκοολικός μπορεί να αναγνωρίζει ότι το τσιγάρο ή το ποτό βλάπτει αλλά να μη μπορεί να το κόψει λόγω εθισμού.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:24 Φαντάζομαι το ίδιο θα λέει και για τους καπνιστές φοιτητές του![]()
Ο αντιεμβολιασμός είναι διαφορετική περίπτωση.Δεν υπάρχει θέμα εθισμού παρά μόνο η αντίληψη ότι είναι βλαβερός,πράγμα που αντιβαίνει στην σύγχρονη ιατρική.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είστε 3ετής φοιτήτρια της Μοριακής Μικροβιολογίας;Καραμελίτσα έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:15Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:23 Ενώ η Ελλάδα δεν φαίνεται πως θα πιάσει σύντομα το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολίου για τον κορονοϊό και συνεχίζονται οι αντιδράσεις από αντιεμβολιαστές, η ανακοίνωση του Γιώργου Διαλλινά, καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας στο ΕΚΠΑ μέσω της ιστοσελίδας του έχει γίνει viral.
«Πρέπει να έχετε εμβολιαστεί»
Ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές πως εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του η παρουσία τους είναι υποχρεωτική και προσθέτει πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί. Ο κ. Διαλλινάς προσθέτει πως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του είναι απλά μία «προτροπή».
Ο καθηγητής στέλνει και ένα μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους φοιτητές, λέγοντας πως, εάν ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων, έχει ήδη αποτύχει και έτσι δεν υπάρχει νόημα να επιλέξουν το μάθημά του
Απόλυση χθες. Δεν είναι δουλειά των δημοσίων υπαλλήλων να παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
talaipwros
Δεν προλαβαν να εμβολιαστούν ολα. Οι ενήλικες μια χαρα, νεκροι πεφτουν, νοσηλευομενοι πεφτουν, παρτυ παντου, τελοςGoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:22Και γιατι κολανε;Δεν δουλευει το μπολι;talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:21Έχουν κάνει εμβόλιο και τα προστατεύει απο long covid, ολα καλά, βολτες, χλιδή![]()
Αρα δεν προστατευονται απο το long covidtalaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:23Δεν προλαβαν να εμβολιαστούν ολα.GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:22Και γιατι κολανε;Δεν δουλευει το μπολι;talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:21
Έχουν κάνει εμβόλιο και τα προστατεύει απο long covid, ολα καλά, βολτες, χλιδή![]()
-
talaipwros
Μέχρι να τα παντρεψουμε τα μικρά θα το εχουν ξεπεράσειGoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:24Αρα δεν προστατευονται απο το long covid![]()
Έχουν λαλήσει εντελώς τα ζώα. Εμποράκοι ρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Δημοκράτης
Ναι μόνο που το να μην εμβολιαστεί είναι άσχετο με αυτές τις πιπεςAwesomatic έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:07Η μη κατανόηση των βασικών αρχών του μαθήματος μπορεί φυσικά να είναι αιτία να κοπεί κάποιοςΔημοκράτης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:46 ελπίζω κάποιος φοιτητής να έχει τα @@ να τον πάει πειθαρχικο τον καραγκιόζη
Το αντίθετο, επειδή τόσα χρόνια άφηναν αμόρφωτα στουρνάρια να παίρνουν πτυχίο έχουμε τώρα αντιεμβολιαστές να δουλεύουν σε νοσοκομεία.
Καλα και στο δικο μου μαθημα αν έρθει ποτε μαθητής και μου πει ότι δεν υπάρχουν συναρτήσεις είναι ηθοποιοί θα ενημερώσω άμεσα τους γονείς του ότι πάμε για μέγιστο βαθμό το 3/20.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
-
- 31 Απαντήσεις