Από Λ. Φαίνεται ότι οι άθεοι θεολόγοι δεν σπανίζουν. Και καλά στον στρατό να εκμυστηρευθεί ότι είναι άθεος. Μα και στο μάθημα, στο γυμνάσιο;GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:32Ωπα μισο,ειχα εναν αθεο θεολογο στο γυμνασιο.Απο Τ ξεκινουσε το επιθετο;Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:30Μη το λες. Στον στρατό υπηρετούσα μαζί με έναν άθεο θεολόγο.Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26Πολύ σωστά τα λέει. Πώς γίνεται να είσαι φοιτητής μοριακής βιολογίας και να μην αποδέχεσαι τους καρπούς της επιστήμης αυτής;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου
Θυμαμαι ειχε τελειως διαφορετικη προσεγγιση στον τροπο που παρεδιδε σε σχεση με τους προηγουμενους εκανε μπαμ,ε μετα απο λιγο καιρο μεσες ακρες το παραδεχθηκε.Καλος τυπος,η μονη χρονια που δεν ηταν πεταμενος χρονος υ συγκεκριμενη ωρα μαθηματος.Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:39Από Λ. Φαίνεται ότι οι άθεοι θεολόγοι δεν σπανίζουν. Και καλά στον στρατό να εκμυστηρευθεί ότι είναι άθεος. Μα και στο μάθημα, στο γυμνάσιο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καθηγητής ΕΚΠΑΙεροεξεταστής παραθρησκευτικής οργάνωσης.: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου
followers της κοβινταούμ σινρικίο.Ωσαννά!!
followers της κοβινταούμ σινρικίο.Ωσαννά!!
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Δημοκράτης
ελπίζω κάποιος φοιτητής να έχει τα @@ να τον πάει πειθαρχικο τον καραγκιόζη
-
Γιάννης
Μην ανησυχείς εσύ, δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο να συμμετάσχεις.
- Eθνικοκοινωνιστης
ωπ,ξεκινησεΔημοκράτης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:46 ελπίζω κάποιος φοιτητής να έχει τα @@ να τον πάει πειθαρχικο τον καραγκιόζη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Καλά ξηγιέται ο καθηγητής της Μοριακής Μικροβιολογίας.
Το σκούξιμο των αντιβάξ είναι ηδονή στα αυτιά μου!
.
Καλά ξηγιέται ο καθηγητής της Μοριακής Μικροβιολογίας.
Το σκούξιμο των αντιβάξ είναι ηδονή στα αυτιά μου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Dwarven Blacksmith
Να και κάποιος που ασκεί λειτούργημα και όχι επάγγελμα.
-
Uppercut
Δε ξέρω σχεδόν κανέναν που να μην είχε άθεο θεολόγο κάποια στιγμή. Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί άθεοι που βρίσκουν ενδιαφέρουν στη μελέτη της θεολογίας, μεταξύ άλλων και για να κατανοήσουν καλύτερα την άλλη πλευρά, παράδειγμα ο πολύ γνωστός στο youtube Cosmic Skeptic.GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:32Ωπα μισο,ειχα εναν αθεο θεολογο στο γυμνασιο.Απο Τ ξεκινουσε το επιθετο;Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:30Μη το λες. Στον στρατό υπηρετούσα μαζί με έναν άθεο θεολόγο.Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26Πολύ σωστά τα λέει. Πώς γίνεται να είσαι φοιτητής μοριακής βιολογίας και να μην αποδέχεσαι τους καρπούς της επιστήμης αυτής;
Eγω βεβαια μιλαω για κοντα 20 χρονια πριν και ο λεπο για ακομα πιο πριν,δεν νομιζω να ηταν τοσο συχνο το φαινομενο παλιοτερα.Uppercut έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:24Δε ξέρω σχεδόν κανέναν που να μην είχε άθεο θεολόγο κάποια στιγμή. Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί άθεοι που βρίσκουν ενδιαφέρουν στη μελέτη της θεολογίας, μεταξύ άλλων και για να κατανοήσουν καλύτερα την άλλη πλευρά, παράδειγμα ο πολύ γνωστός στο youtube Cosmic Skeptic.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να αγιασει το στομα του.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Η μη κατανόηση των βασικών αρχών του μαθήματος μπορεί φυσικά να είναι αιτία να κοπεί κάποιοςΔημοκράτης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:46 ελπίζω κάποιος φοιτητής να έχει τα @@ να τον πάει πειθαρχικο τον καραγκιόζη
Το αντίθετο, επειδή τόσα χρόνια άφηναν αμόρφωτα στουρνάρια να παίρνουν πτυχίο έχουμε τώρα αντιεμβολιαστές να δουλεύουν σε νοσοκομεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 29 Σεπ 2021, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
talaipwros
Κανα νεο απο Αγγλια έχουμε;GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26Τι θα γινει με τα φεικ νιουζ εδω μεσα;Θα παιζει για πολυ ακομα η κασετα;Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:23 Ενώ η Ελλάδα δεν φαίνεται πως θα πιάσει σύντομα το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολίου για τον κορονοϊό
37000 κρουσματα και 150 νεκροι σημεραtalaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:08Κανα νεο απο Αγγλια έχουμε;GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26Τι θα γινει με τα φεικ νιουζ εδω μεσα;Θα παιζει για πολυ ακομα η κασετα;Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:23 Ενώ η Ελλάδα δεν φαίνεται πως θα πιάσει σύντομα το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολίου για τον κορονοϊό
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και θα αερίσει τα @@ του καθηγητή!Δημοκράτης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:46 ελπίζω κάποιος φοιτητής να έχει τα @@ να τον πάει πειθαρχικο τον καραγκιόζη
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
-
- 31 Απαντήσεις