!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:32
Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:30
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26Πολύ σωστά τα λέει. Πώς γίνεται να είσαι φοιτητής μοριακής βιολογίας και να μην αποδέχεσαι τους καρπούς της επιστήμης αυτής;
Μη το λες. Στον στρατό υπηρετούσα μαζί με έναν άθεο θεολόγο.
Ωπα μισο,ειχα εναν αθεο θεολογο στο γυμνασιο.Απο Τ ξεκινουσε το επιθετο;
Από Λ. Φαίνεται ότι οι άθεοι θεολόγοι δεν σπανίζουν. Και καλά στον στρατό να εκμυστηρευθεί ότι είναι άθεος. Μα και στο μάθημα, στο γυμνάσιο;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:39
Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:30 Μη το λες. Στον στρατό υπηρετούσα μαζί με έναν άθεο θεολόγο.
Από Λ. Φαίνεται ότι οι άθεοι θεολόγοι δεν σπανίζουν. Και καλά στον στρατό να εκμυστηρευθεί ότι είναι άθεος. Μα και στο μάθημα, στο γυμνάσιο;
Θυμαμαι ειχε τελειως διαφορετικη προσεγγιση στον τροπο που παρεδιδε σε σχεση με τους προηγουμενους εκανε μπαμ,ε μετα απο λιγο καιρο μεσες ακρες το παραδεχθηκε.Καλος τυπος,η μονη χρονια που δεν ηταν πεταμενος χρονος υ συγκεκριμενη ωρα μαθηματος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Καθηγητής ΕΚΠΑΙεροεξεταστής παραθρησκευτικής οργάνωσης.: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

followers της κοβινταούμ σινρικίο.Ωσαννά!!
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ελπίζω κάποιος φοιτητής να έχει τα @@ να τον πάει πειθαρχικο τον καραγκιόζη
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

pikey25 έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:29
Σαμποταζ στον τσαρλατανο να μην παει κανεις στο μαθημα του :8) :8)
Μην ανησυχείς εσύ, δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο να συμμετάσχεις.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Δημοκράτης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:46 ελπίζω κάποιος φοιτητής να έχει τα @@ να τον πάει πειθαρχικο τον καραγκιόζη
ωπ,ξεκινησε :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Καλά ξηγιέται ο καθηγητής της Μοριακής Μικροβιολογίας.
Το σκούξιμο των αντιβάξ είναι ηδονή στα αυτιά μου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Να και κάποιος που ασκεί λειτούργημα και όχι επάγγελμα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:30
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26Πολύ σωστά τα λέει. Πώς γίνεται να είσαι φοιτητής μοριακής βιολογίας και να μην αποδέχεσαι τους καρπούς της επιστήμης αυτής;
Μη το λες. Στον στρατό υπηρετούσα μαζί με έναν άθεο θεολόγο.
Δε ξέρω σχεδόν κανέναν που να μην είχε άθεο θεολόγο κάποια στιγμή. Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί άθεοι που βρίσκουν ενδιαφέρουν στη μελέτη της θεολογίας, μεταξύ άλλων και για να κατανοήσουν καλύτερα την άλλη πλευρά, παράδειγμα ο πολύ γνωστός στο youtube Cosmic Skeptic.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Uppercut έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:24
Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:30 Μη το λες. Στον στρατό υπηρετούσα μαζί με έναν άθεο θεολόγο.
Δε ξέρω σχεδόν κανέναν που να μην είχε άθεο θεολόγο κάποια στιγμή. Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί άθεοι που βρίσκουν ενδιαφέρουν στη μελέτη της θεολογίας, μεταξύ άλλων και για να κατανοήσουν καλύτερα την άλλη πλευρά, παράδειγμα ο πολύ γνωστός στο youtube Cosmic Skeptic.
Eγω βεβαια μιλαω για κοντα 20 χρονια πριν και ο λεπο για ακομα πιο πριν,δεν νομιζω να ηταν τοσο συχνο το φαινομενο παλιοτερα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Δημοκράτης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:46 ελπίζω κάποιος φοιτητής να έχει τα @@ να τον πάει πειθαρχικο τον καραγκιόζη
Η μη κατανόηση των βασικών αρχών του μαθήματος μπορεί φυσικά να είναι αιτία να κοπεί κάποιος :102:

Το αντίθετο, επειδή τόσα χρόνια άφηναν αμόρφωτα στουρνάρια να παίρνουν πτυχίο έχουμε τώρα αντιεμβολιαστές να δουλεύουν σε νοσοκομεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 29 Σεπ 2021, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:23 Ενώ η Ελλάδα δεν φαίνεται πως θα πιάσει σύντομα το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολίου για τον κορονοϊό
Τι θα γινει με τα φεικ νιουζ εδω μεσα;Θα παιζει για πολυ ακομα η κασετα;
Κανα νεο απο Αγγλια έχουμε;
Άβαταρ μέλους
GoBack

talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:08
GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:23 Ενώ η Ελλάδα δεν φαίνεται πως θα πιάσει σύντομα το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολίου για τον κορονοϊό
Τι θα γινει με τα φεικ νιουζ εδω μεσα;Θα παιζει για πολυ ακομα η κασετα;
Κανα νεο απο Αγγλια έχουμε;
37000 κρουσματα και 150 νεκροι σημερα
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Και θα αερίσει τα @@ του καθηγητή! :c020:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”