!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρουπολ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Re: Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:05 Εδώ να θυμίσουμε πως η Σταυρουπολη πλέον έχει συγχωνευτεί με τους γύρω πρώην δήμους στον νέο ενιαίο δήμο Παύλου Μελά, που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του μακεδονομάχου ήρωα που πολεμουσε τους εγκληματίες Βούλγαρους κομιτατζήδες και σκοτώθηκε από τους Τούρκους.

Εικόνα
:goodpost:
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Δεν είναι απλά εξωσχολικοί που μπήκαν μέσα στο χώρο του σχολείου ρε παπαγάλοι των αστικών ΜΜΕ !
Είναι καραμπινάτοι ναζί ....γιατί δεν το λέτε ; Φοβάστε μην τυχόν σαν βάλλουν πιπέρι στο στόμα τ' αφεντικά σας της αστικής εξουσίας; Όλος ο κόσμος το βλέπει τι είναι αυτά τα κατακάθια με τους ναζιστικούς χαιρετισμούς εσείς δεν το βλέπετε ; Το βλέπετε αλλά εκτελείτε εντολές άνωθεν να μην το ξεστομίζετε ! Ενα όμως να ξέρετε ! Οι ευθύνες και οι δικές σας για την δράση και τα πεπραγμένα των ναζί είναι τεράστιες !

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Belisarius έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:00 Σας έδειραν πιτσιρίκια ρε ρόμπες;
Το συνηθως λαλιστατο indymedia εχει βγαλει τον σκασμο, σε λεει ασε μην ξεφτιλιστουμε παραπανω :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Ο "τσακιζω τους φασιστες" και λεω 100 φορες την μερα για πηγαδες
Αλλα απο κοντα μου ανοιγουν την σουφρα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Fluffy έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:47 μαλλωσαν απλά οι κάφροι
Ναι αλλα ηταν και Κνιτες.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:07 Δεν είναι απλά εξωσχολικοί που μπήκαν μέσα στο χώρο του σχολείου ρε παπαγάλοι των αστικών ΜΜΕ !
Είναι καραμπινάτοι ναζί ....γιατί δεν το λέτε ; Φοβάστε μην τυχόν σαν βάλλουν πιπέρι στο στόμα τ' αφεντικά σας της αστικής εξουσίας; Όλος ο κόσμος το βλέπει τι είναι αυτά τα κατακάθια με τους ναζιστικούς χαιρετισμούς εσείς δεν το βλέπετε ; Το βλέπετε αλλά εκτελείτε εντολές άνωθεν να μην το ξεστομίζετε ! Ενα όμως να ξέρετε ! Οι ευθύνες και οι δικές σας για την δράση και τα πεπραγμένα των ναζί είναι τεράστιες !

Εικόνα
χαιρετουν τον ηλιο
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

adon99 έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:12 Ο "τσακιζω τους φασιστες" και λεω 100 φορες την μερα για πηγαδες
Αλλα απο κοντα μου ανοιγουν την σουφρα

Εικόνα
Διπλα σε αυτο το πανο ηταν το απολιθωμα που ελεγε για χαντακια.Πως και δεν το υπερασπιστηκε?

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Fluffy έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:14
χαιρετουν τον ηλιο
Ο Κουτσουμπας τι χαιρεταει με τη γροθια υψωμενη τη σεληνη?

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:17
Fluffy έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:14
χαιρετουν τον ηλιο
Ο Κουτσουμπας τι χαιρεταει με τη γροθια υψωμενη τη σεληνη?
το ζήτημα είναι άλλο, ο ναζιστικός χαιρετισμός αποδεικνύει τον ρόλο των φασιστών που ετοιμάζουν νέους ρουπακιάδες.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Sid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:12
Το συνηθως λαλιστατο indymedia εχει βγαλει τον σκασμο, σε λεει ασε μην ξεφτιλιστουμε παραπανω :lol:
Το ειπα κι εγω δεν μπορουν να πουν τα γνωστα 50 με πολυβολα σε 5 φιλησυχους αντιφασιστες/στριες/στριακια οι οποιοι παρολα αυτα αμυνθηκαν και τους ετρεψαν σε φυγη.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Fluffy έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:19
το ζήτημα είναι άλλο, ο ναζιστικός χαιρετισμός αποδεικνύει τον ρόλο των φασιστών που ετοιμάζουν νέους ρουπακιάδες.
Το ζητημα ειναι οτι αυτος ειναι Δωρικος χαιρετισμος και τον χρησιμοποιουσε και ο Μεταξας.

Για την παρουσια Κνιτων στα μπαχαλα δεν μας ειπες,δημοσιογραφικη δουλεια για τον 902 εκαναν?

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

George_V έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:45
AlienWay έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:43 Εγώ αυτό που είδα φλάφη, ήταν "κάφροι εναντίον κάφρων".

Περισσότερο δεν ασχολήθηκα.
Και εγώ το ίδιο.

Προτείνω ανελέητο ξύλο και στους δύο μέχρι να στρώσουν χαρακτήρα και να πάψουν να είναι ανεγκεφαλα κωλόπαιδα.
:smt023
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”