!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρουπολ;
Re: Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρου
να επεμβουν τα εμβολιασμενα κνατ παραυτα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Re: Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρου
Εγώ αυτό που είδα φλάφη, ήταν "κάφροι εναντίον κάφρων".
Περισσότερο δεν ασχολήθηκα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
όπως και ο ρουπακιάς σκότωσε για το ποδοσφαιρο τον παυλάρα.AlienWay έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:43 Εγώ αυτό που είδα φλάφη, ήταν "κάφροι εναντίον κάφρων".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και εγώ το ίδιο.AlienWay έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:43 Εγώ αυτό που είδα φλάφη, ήταν "κάφροι εναντίον κάφρων".
Προτείνω ανελέητο ξύλο και στους δύο μέχρι να στρώσουν χαρακτήρα και να πάψουν να είναι ανεγκεφαλα κωλόπαιδα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ας πηξουν εκεί στα χουλιγκανοναζι, στους ιούς, στους ψεκες, στις γεμάτες μεθ, στις καραντινες, στα πιτογυρα των 3μιση ευρώ. Κάποτε έλεγαν την Αθήνα χάβουζα, αλλά κατάφεραν να φτιάξουν τον πιο βρωμερό βόθρο. Κρίμα για όσους σοβαρούς πολίτες, απέμειναν εκεί στη σαπίλα. Οι ελπίδες να ζήσουν κάποτε σαν άνθρωποι εκεί στον βορρά, όλο λιγοστεύουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
και με τον ρουπακια και τον φύσσα το ίδιο έγινε, κάφρος έσφαξε κάφρο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τρία νήματα για τους καυγάδες Αυστραλοπίθηκων και Νεαντερτάλειων;AlienWay έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:43 Εγώ αυτό που είδα φλάφη, ήταν "κάφροι εναντίον κάφρων".
Νισάφι ρε μποτάκια!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Highlander
Καλά στην κατοχή υπήρχαν πολλοί στη Θεσσαλονίκη που καρφωναν Εβραίους στους ναζί και τους έπαιρναν τα σπίτια. Και διαμαρτύρονταν κιόλας που είχαν αργήσει να τους πάρουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:53 Ας πηξουν εκεί στα χουλιγκανοναζι, στους ιούς, στους ψεκες, στις γεμάτες μεθ, στις καραντινες, στα πιτογυρα των 3μιση ευρώ. Κάποτε έλεγαν την Αθήνα χάβουζα, αλλά κατάφεραν να φτιάξουν τον πιο βρωμερό βόθρο. Κρίμα για όσους σοβαρούς πολίτες, απέμειναν εκεί στη σαπίλα. Οι ελπίδες να ζήσουν κάποτε σαν άνθρωποι εκεί στον βορρά, όλο λιγοστεύουν.
Για να μη μιλήσω για το ακροδεξιό προχουντικο παρακράτος.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Σας έδειραν πιτσιρίκια ρε ρόμπες;
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Και τώρα που οριστικοποιείται ότι δεν ήταν μαθητές;
Και τώρα που αποδεικνύεται ότι απείλησαν οι ίδιοι οι φασιστες και χτύπησαν μαθητές;
Και τώρα που έγινε γνωστό ότι τους καθοδηγούσε ενήλικας με μπλούζα χρυσών αυτών;
Και τώρα που φάνηκε σε βίντεο ότι τους βοηθούσε ο διευθυντής και τους κάλυπταν οι μπάτσοι;
Τώρα που θα βρείτε δίκιο βρε υπερπατριώτες της φακής;
Και τώρα που αποδεικνύεται ότι απείλησαν οι ίδιοι οι φασιστες και χτύπησαν μαθητές;
Και τώρα που έγινε γνωστό ότι τους καθοδηγούσε ενήλικας με μπλούζα χρυσών αυτών;
Και τώρα που φάνηκε σε βίντεο ότι τους βοηθούσε ο διευθυντής και τους κάλυπταν οι μπάτσοι;
Τώρα που θα βρείτε δίκιο βρε υπερπατριώτες της φακής;
- Λίνο Βεντούρα
Εδώ να θυμίσουμε πως η Σταυρουπολη πλέον έχει συγχωνευτεί με τους γύρω πρώην δήμους στον νέο ενιαίο δήμο Παύλου Μελά, που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του μακεδονομάχου ήρωα που πολεμουσε τους εγκληματίες Βούλγαρους κομιτατζήδες και σκοτώθηκε από τους Τούρκους.

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 165 Απαντήσεις