!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρουπολ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

να επεμβουν τα εμβολιασμενα κνατ παραυτα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εγώ αυτό που είδα φλάφη, ήταν "κάφροι εναντίον κάφρων".

Περισσότερο δεν ασχολήθηκα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

AlienWay έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:43 Εγώ αυτό που είδα φλάφη, ήταν "κάφροι εναντίον κάφρων".

όπως και ο ρουπακιάς σκότωσε για το ποδοσφαιρο τον παυλάρα.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

AlienWay έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:43 Εγώ αυτό που είδα φλάφη, ήταν "κάφροι εναντίον κάφρων".

Και εγώ το ίδιο.

Προτείνω ανελέητο ξύλο και στους δύο μέχρι να στρώσουν χαρακτήρα και να πάψουν να είναι ανεγκεφαλα κωλόπαιδα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ας πηξουν εκεί στα χουλιγκανοναζι, στους ιούς, στους ψεκες, στις γεμάτες μεθ, στις καραντινες, στα πιτογυρα των 3μιση ευρώ. Κάποτε έλεγαν την Αθήνα χάβουζα, αλλά κατάφεραν να φτιάξουν τον πιο βρωμερό βόθρο. Κρίμα για όσους σοβαρούς πολίτες, απέμειναν εκεί στη σαπίλα. Οι ελπίδες να ζήσουν κάποτε σαν άνθρωποι εκεί στον βορρά, όλο λιγοστεύουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Fluffy έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:47 μαλλωσαν απλά οι κάφροι
και με τον ρουπακια και τον φύσσα το ίδιο έγινε, κάφρος έσφαξε κάφρο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Τρία νήματα για τους καυγάδες Αυστραλοπίθηκων και Νεαντερτάλειων;

Νισάφι ρε μποτάκια! :011:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 19:53 Ας πηξουν εκεί στα χουλιγκανοναζι, στους ιούς, στους ψεκες, στις γεμάτες μεθ, στις καραντινες, στα πιτογυρα των 3μιση ευρώ. Κάποτε έλεγαν την Αθήνα χάβουζα, αλλά κατάφεραν να φτιάξουν τον πιο βρωμερό βόθρο. Κρίμα για όσους σοβαρούς πολίτες, απέμειναν εκεί στη σαπίλα. Οι ελπίδες να ζήσουν κάποτε σαν άνθρωποι εκεί στον βορρά, όλο λιγοστεύουν.
Καλά στην κατοχή υπήρχαν πολλοί στη Θεσσαλονίκη που καρφωναν Εβραίους στους ναζί και τους έπαιρναν τα σπίτια. Και διαμαρτύρονταν κιόλας που είχαν αργήσει να τους πάρουν.
Για να μη μιλήσω για το ακροδεξιό προχουντικο παρακράτος.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Σας έδειραν πιτσιρίκια ρε ρόμπες;
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Και τώρα που οριστικοποιείται ότι δεν ήταν μαθητές;
Και τώρα που αποδεικνύεται ότι απείλησαν οι ίδιοι οι φασιστες και χτύπησαν μαθητές;
Και τώρα που έγινε γνωστό ότι τους καθοδηγούσε ενήλικας με μπλούζα χρυσών αυτών;
Και τώρα που φάνηκε σε βίντεο ότι τους βοηθούσε ο διευθυντής και τους κάλυπταν οι μπάτσοι;

Τώρα που θα βρείτε δίκιο βρε υπερπατριώτες της φακής;
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Εδώ να θυμίσουμε πως η Σταυρουπολη πλέον έχει συγχωνευτεί με τους γύρω πρώην δήμους στον νέο ενιαίο δήμο Παύλου Μελά, που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του μακεδονομάχου ήρωα που πολεμουσε τους εγκληματίες Βούλγαρους κομιτατζήδες και σκοτώθηκε από τους Τούρκους.

Εικόνα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”