τί παίζει με τζιντιπιάρ εδω,γνωρίζουμε? Η ποδάρα μας αποτελεί αυστηρό προσωπικό δεδομένο ή όχι? Εχω ολοκληρο βρωμοποδοαρχείο,αν ειναι πειτε μου να αρχισω να ανεβάζω κατα ριπάς.
Αν δεν εχει μπει εστω ενα γυναικειο ποδι μεχρι τις 12 πατηστε το μια διαγραφη να παει στην ευχη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Cecily Anne έγραψε: 28 Αύγ 2018, 18:51
Το ψήνω να το συγχωνεύσω με το "ό,τι μαλακία μας έρθει", αλλά μετά σκέφτομαι μην ανεβεί καμιά κουλή φωτό.
χοχοχο
GoBack έγραψε: 28 Αύγ 2018, 19:00
Αν δεν εχει μπει εστω ενα γυναικειο ποδι μεχρι τις 12 πατηστε το μια διαγραφη να παει στην ευχη
πόσα μου δίνεις να ξυρίσω και να ανεβάσω το δικό μου? Σε κώλο το 'χω,αλλα σε ποδι δεν φέρνω εύκολα προς γυναικείο. Αλλα έτσι για την ψευδαίσθηση,να σωθεί το νήμα.
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θα δωσουν κ αλλοι ειμαι σιγουρος,ενα διακοσαρικακι βγαινει στο νερο