!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετά αναρωτιόνται οι καλοί μας εργοδότες γιατί δεν βρίσκουν σκλάβους εεε εργαζόμενους.
- ΜπλεΜπουμπυς
Μετά αναρωτιόνται οι καλοί μας εργοδότες γιατί δεν βρίσκουν σκλάβους εεε εργαζόμενους.
Ενώ έχω επιλεγεί από τον Ιούλιο για θέση μεταδιδάκτορα σε ερευνητικό ινστιτούτο της Αθήνας λόγω των τεράστιων καθυστερήσεων δεν μπορώ να προσληφθώ. Μέχρι λοιπόν να βγει άκρη ή να φύγω στο εξωτερικό έκανα αιτήσεις σε διαγνωστικά. Πάω λοιπόν για συνέντευξη σήμερα και μαθαίνω πως το ωράριο είναι μεν 8ωρο σε βάρδιες, αλλά παίζει και Σάββατο με κάποια έξτρα (;) αμοιβή. Ενώ λοιπόν ήξερε ο υπεύθυνος πως έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό μου είπε πως ο μισθός είναι ...600 ευρώ
, αλλά θα έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ, ενώ θα μάθω εκεί πολλά.... που δεν έμαθα στο Πανεπιστήμιο 
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Μετά αναρωτιόνται οι καλοί μας εργοδότες γιατί δεν βρίσκουν σκλάβους εεε εργαζόμενους.
Όλο και κάποιος καπιταλιστικός παράδεισος του ευρωπαϊκού βορρά θα βρεθεί και για το παλλικάρι..
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Μετά αναρωτιόνται οι καλοί μας εργοδότες γιατί δεν βρίσκουν σκλάβους εεε εργαζόμενους.
Καλά σου είπε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:14 Ενώ έχω επιλεγεί από τον Ιούλιο για θέση μεταδιδάκτορα σε ερευνητικό ινστιτούτο της Αθήνας λόγω των τεράστιων καθυστερήσεων δεν μπορώ να προσληφθώ. Μέχρι λοιπόν να βγει άκρη ή να φύγω στο εξωτερικό έκανα αιτήσεις σε διαγνωστικά. Πάω λοιπόν για συνέντευξη σήμερα και μαθαίνω πως το ωράριο είναι μεν 8ωρο σε βάρδιες, αλλά παίζει και Σάββατο με κάποια έξτρα (;) αμοιβή. Ενώ λοιπόν ήξερε ο υπεύθυνος πως έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό μου είπε πως ο μισθός είναι ...600 ευρώ![]()
![]()
![]()
![]()
, αλλά θα έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ, ενώ θα μάθω εκεί πολλά.... που δεν έμαθα στο Πανεπιστήμιο
![]()
Δεν μαθαίνεται μια δουλειά στα διδακτορικα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
talaipwros
του ειπε εννοεις, copy paste απο twitter post ειναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:35Καλά σου είπε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:14 Ενώ έχω επιλεγεί από τον Ιούλιο για θέση μεταδιδάκτορα σε ερευνητικό ινστιτούτο της Αθήνας λόγω των τεράστιων καθυστερήσεων δεν μπορώ να προσληφθώ. Μέχρι λοιπόν να βγει άκρη ή να φύγω στο εξωτερικό έκανα αιτήσεις σε διαγνωστικά. Πάω λοιπόν για συνέντευξη σήμερα και μαθαίνω πως το ωράριο είναι μεν 8ωρο σε βάρδιες, αλλά παίζει και Σάββατο με κάποια έξτρα (;) αμοιβή. Ενώ λοιπόν ήξερε ο υπεύθυνος πως έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό μου είπε πως ο μισθός είναι ...600 ευρώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
γτ δεν ειναι μεταδιδάκτωρ ο Μπούμπης;talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:37του ειπε εννοεις, copy paste απο twitter post ειναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:35Καλά σου είπε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:14 Ενώ έχω επιλεγεί από τον Ιούλιο για θέση μεταδιδάκτορα σε ερευνητικό ινστιτούτο της Αθήνας λόγω των τεράστιων καθυστερήσεων δεν μπορώ να προσληφθώ. Μέχρι λοιπόν να βγει άκρη ή να φύγω στο εξωτερικό έκανα αιτήσεις σε διαγνωστικά. Πάω λοιπόν για συνέντευξη σήμερα και μαθαίνω πως το ωράριο είναι μεν 8ωρο σε βάρδιες, αλλά παίζει και Σάββατο με κάποια έξτρα (;) αμοιβή. Ενώ λοιπόν ήξερε ο υπεύθυνος πως έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό μου είπε πως ο μισθός είναι ...600 ευρώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
μεταδιδακτωρική εργασία ίσωςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 18:23γτ δεν ειναι μεταδιδάκτωρ ο Μπούμπης;talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:37του ειπε εννοεις, copy paste απο twitter post ειναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:35
Καλά σου είπε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: 27 Σεπ 2021, 18:29μεταδιδακτωρική εργασία ίσως
- Dwarven Blacksmith
Μπρεξιτερ μοουντ ον:
Αν έχει κάνει διπλωματική στις νταλίκες με διδακτορικό στην οδήγηση στην αριστερή λωρίδα, του έχω μία καλή πρόταση.
Αν έχει κάνει διπλωματική στις νταλίκες με διδακτορικό στην οδήγηση στην αριστερή λωρίδα, του έχω μία καλή πρόταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 3 Απαντήσεις