!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μετά αναρωτιόνται οι καλοί μας εργοδότες γιατί δεν βρίσκουν σκλάβους εεε εργαζόμενους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μετά αναρωτιόνται οι καλοί μας εργοδότες γιατί δεν βρίσκουν σκλάβους εεε εργαζόμενους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ενώ έχω επιλεγεί από τον Ιούλιο για θέση μεταδιδάκτορα σε ερευνητικό ινστιτούτο της Αθήνας λόγω των τεράστιων καθυστερήσεων δεν μπορώ να προσληφθώ. Μέχρι λοιπόν να βγει άκρη ή να φύγω στο εξωτερικό έκανα αιτήσεις σε διαγνωστικά. Πάω λοιπόν για συνέντευξη σήμερα και μαθαίνω πως το ωράριο είναι μεν 8ωρο σε βάρδιες, αλλά παίζει και Σάββατο με κάποια έξτρα (;) αμοιβή. Ενώ λοιπόν ήξερε ο υπεύθυνος πως έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό μου είπε πως ο μισθός είναι ...600 ευρώ :smt126 :p3: :fp: :smt044 :giggle: , αλλά θα έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ, ενώ θα μάθω εκεί πολλά.... που δεν έμαθα στο Πανεπιστήμιο :smt005:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: Μετά αναρωτιόνται οι καλοί μας εργοδότες γιατί δεν βρίσκουν σκλάβους εεε εργαζόμενους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:14 ή να φύγω στο εξωτερικό
Όλο και κάποιος καπιταλιστικός παράδεισος του ευρωπαϊκού βορρά θα βρεθεί και για το παλλικάρι.. :wave:
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Μετά αναρωτιόνται οι καλοί μας εργοδότες γιατί δεν βρίσκουν σκλάβους εεε εργαζόμενους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:14 Ενώ έχω επιλεγεί από τον Ιούλιο για θέση μεταδιδάκτορα σε ερευνητικό ινστιτούτο της Αθήνας λόγω των τεράστιων καθυστερήσεων δεν μπορώ να προσληφθώ. Μέχρι λοιπόν να βγει άκρη ή να φύγω στο εξωτερικό έκανα αιτήσεις σε διαγνωστικά. Πάω λοιπόν για συνέντευξη σήμερα και μαθαίνω πως το ωράριο είναι μεν 8ωρο σε βάρδιες, αλλά παίζει και Σάββατο με κάποια έξτρα (;) αμοιβή. Ενώ λοιπόν ήξερε ο υπεύθυνος πως έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό μου είπε πως ο μισθός είναι ...600 ευρώ :smt126 :p3: :fp: :smt044 :giggle: , αλλά θα έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ, ενώ θα μάθω εκεί πολλά.... που δεν έμαθα στο Πανεπιστήμιο :smt005:
Καλά σου είπε.
Δεν μαθαίνεται μια δουλειά στα διδακτορικα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:35
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:14 Ενώ έχω επιλεγεί από τον Ιούλιο για θέση μεταδιδάκτορα σε ερευνητικό ινστιτούτο της Αθήνας λόγω των τεράστιων καθυστερήσεων δεν μπορώ να προσληφθώ. Μέχρι λοιπόν να βγει άκρη ή να φύγω στο εξωτερικό έκανα αιτήσεις σε διαγνωστικά. Πάω λοιπόν για συνέντευξη σήμερα και μαθαίνω πως το ωράριο είναι μεν 8ωρο σε βάρδιες, αλλά παίζει και Σάββατο με κάποια έξτρα (;) αμοιβή. Ενώ λοιπόν ήξερε ο υπεύθυνος πως έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό μου είπε πως ο μισθός είναι ...600 ευρώ :smt126 :p3: :fp: :smt044 :giggle: , αλλά θα έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ, ενώ θα μάθω εκεί πολλά.... που δεν έμαθα στο Πανεπιστήμιο :smt005:
Καλά σου είπε.
του ειπε εννοεις, copy paste απο twitter post ειναι
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2021, 15:37
Καλά σου είπε.
γτ δεν ειναι μεταδιδάκτωρ ο Μπούμπης;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 18:23

Καλά σου είπε.
μεταδιδακτωρική εργασία ίσως
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Yochanan έγραψε: 27 Σεπ 2021, 18:29
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Σεπ 2021, 18:23

μεταδιδακτωρική εργασία ίσως
:lol:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μπρεξιτερ μοουντ ον:
Αν έχει κάνει διπλωματική στις νταλίκες με διδακτορικό στην οδήγηση στην αριστερή λωρίδα, του έχω μία καλή πρόταση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”