Στατιστικά, αν θες να πετύχει ο γάμος σου αυτό που χρειάζεσαι είναι μια θρησκευομενη παρθένα (πριν το γαμο). Η πιθανότητα διαζυγίου εκεί είναι 5%, ενώ αν η άλλη είχε δυο συντρόφους πριν από σένα εκτοξεύεται στο 30%. Από τους 3-9 συντρόφους πέφτει στο 25%, ενώ μετά εκτοξεύεται πάλι στο 35-40%. Δηλαδή αν η άλλη είχε πάνω από 10 ερωτικούς συντρόφους, παίζεις στατιστικά σχεδόν 1 στις 2 να αποτύχει ο γάμος σου.
Δύο quick points, ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να ζητάει ό,τι γουστάρει σε σχέση με εναν prospective sexual partner. Άλλο το να είσαι ρατσιστής κ άλλο να μη γουστάρεις να κάνεις σχέση με μαύρη. Στα γούστα δεν υπάρχει περιορισμός. Ο καθένας ό,τι γουστάρει. Αλλοι/ες θέλουν τον άλλο ψηλό, με μπλε μάτια, χριστιανο, Ολυμπιακό, whatever, είναι δικαίωμά τους. Εγώ πχ παντρευτηκα τη γυναίκα μου γιατί είχε ωραίο κωλο και ήταν ξανθιά, που για μένα ήταν αρκετά.

Από την άλλη, αγνόησα το πολύ σοβαρό πρόβλημα ότι είναι πυργιωτισσα, παρ όλο που πολλοί προσπάθησαν να με προειδοποιησουν, όλα εις μάτην. Η γυναίκα μου προσπαθούσε να με πείσει ότι είναι δεν είναι really Πυργιωτισσα, γιατί είναι από την Ολυμπία. Same shit, btw. Τελοσπαντων, point is αν ο άλλος δε γουστάρει η έτσι του να έχει πάει με 2-3-100 είναι δικαίωμά του, και δε χρειάζεται δικαιολογία: αρκεί το "γιατί έτσι γουστάρω", όπως η άλλη θα σου έλεγε "εγώ θέλω να οδηγεί μερσεντες, δικαίωμα της (φτωχομπινεδες πήξτε).
Δεύτερο point, από λογικής άποψης είναι καλύτερα να βρείτε μια παρθένα χριστιανη και να παντρευτείτε από τα 20 κ να κάνετε 5-6 παιδιά. Παρ όλα αυτά στην κοινωνία που ζούμε κακά τα ψέματα όλοι θέλουμε να "ζήσουμε τη ζωή μας " δλδ να πάμε στην Ίο στα 18 κ να βάλουμε κάνα μπουκάλι στον κωλο μας, να πάρουμε ηρωινη κ να τσιμπουκωσουμε κάναν αστέρα του nba, which is fine. Επομένως για μένα δεν έχει νόημα ο αριθμός, γιατί έτσι κ αλλιώς δε θα τον μάθεις. Αλλά έχει νόημα το mindset, πχ οκ η άλλη γλεντησε στην Ίο, έβαλε μπουκάλια στον κωλο της, σνιφαρε κοκαινη κ ζητιανεψε στην Ομόνοια να πάρει τη δόση της, τώρα όμως έχει ξεπεράσει τη φάση όντως κ θέλει να ζήσει την εμπειρία της οικογένειας, ή έχει απωθημένα; Για μένα αυτό είναι υο σημαντικό στον γάμο, καθώς κ να μην υπάρχουν τρομακτικές διαφορες στον χαρακτήρα (πχ ο ένας να είναι εντελώς ακατάστατος κ η άλλη υστερικη με καθαριότητα κ τάξη). Αν τα παραπάνω είναι οκ, είστε έτοιμοι για έναν επιτυχημένο γάμο