!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στη δημοσιότητα ο τιμοκατάλογος της Ιωάννας Τούνη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Στη δημοσιότητα ο τιμοκατάλογος της Ιωάννας Τούνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Naida έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:25
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:21
Naida έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:20 Ασχημομουρα λένε :lol:
Και βάζεις μια φωτό που η μούρη της είναι 8 πίξελ;
Ναι ρε χάλια είναι. Για αυτό είναι με αυτόν τον χάλια

[img]https://i.postimg.cc/QdW5GJKx/toun ... .jpg[/img]
Μα προφανώς θεωρείται από πολλούς όμορφη, δε διαφωνώ.
Το γιατί ψάχνουμε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:20 Ζηλεύετε γιατί εσείς γράφετε τζάμπα εδώ μέσα, ενώ αυτή, που μπροστά της η Ναΐδα είναι η Τζεην Οστεν, γαμιεται στο χρήμα.
Η Νάιδα να μας πει για τους βιαστές και μετά να μας πει γι αυτήν και μια σειρά απ' αυτές και κατά πόσο πρέπει σεβόμαστε τις γυναίκες και αυτό που βγαίνει δημόσια ως γυναίκα. Ας αναπτύξει λίγο το θέμα γυναίκες άντρες, σεβασμός κλπ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:27 Τώρα μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς κάνει αυτή η πατσαβούρα και τι χρεώνει. Δεν κατάλαβα χριστό.
και τι είναι το ίνσταγκραμ; Γιατί υπάρχει αφού υπάρχει και το φεήσμπουκ; Βασικά και το τουίτερ γιατί υπάρχει. 'Είναι πραγματικά καλύτερη η ζωή σας όσοι έχετε τέτοια.
Διαφωτίστε παρακαλώ.
Πες οτι εισαι βιζιτα και οτι θελεις να προσελκυσεις πελατες, για παραδειγμα, πλουσιους αραβες.
Αντι να βαλεις αγγελια, εμφανιζεται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης αγκαζε με μια τυπισσα την ΚΩΛΑΡΑ της οποιας την παρακολουθει και την παιζει καθημερινα περιπου 1 εκατομμυριο κοσμος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:29
Naida έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:25
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:21
Και βάζεις μια φωτό που η μούρη της είναι 8 πίξελ;
Ναι ρε χάλια είναι. Για αυτό είναι με αυτόν τον χάλια

[img]https://i.postimg.cc/QdW5GJKx/toun ... .jpg[/img]
Μα προφανώς θεωρείται από πολλούς όμορφη, δε διαφωνώ.
Το γιατί ψάχνουμε.
Εχμ ξέρω γω γιατί εκτός από κορμαρα, έχει και κάτι στο πρόσωπο που ναι μεν δεν το λες κλασική ομορφιά αλλά σε τραβάει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Daje έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:30
Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:27 Τώρα μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς κάνει αυτή η πατσαβούρα και τι χρεώνει. Δεν κατάλαβα χριστό.
και τι είναι το ίνσταγκραμ; Γιατί υπάρχει αφού υπάρχει και το φεήσμπουκ; Βασικά και το τουίτερ γιατί υπάρχει. 'Είναι πραγματικά καλύτερη η ζωή σας όσοι έχετε τέτοια.
Διαφωτίστε παρακαλώ.
Πες οτι εισαι βιζιτα και οτι θελεις να προσελκυσεις πελατες, για παραδειγμα, πλουσιους αραβες.
Αντι να βαλεις αγγελια, εμφανιζεται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης αγκαζε με μια τυπισσα την ΚΩΛΑΡΑ της οποιας την παρακολουθει και την παιζει καθημερινα περιπου 1 εκατομμυριο κοσμος.
:blm:
Πιστεύω ότι αν ήσουν γυναίκα θα ήσουν μεγάλη βίζιτα :lol:
Αυτή τη στιγμή θα ήσουν Νο 1 εντός χώρας. :lol:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ST48410 έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:29
Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:27 Τώρα μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς κάνει αυτή η πατσαβούρα και τι χρεώνει.
Εκπλήσσομαι. Περίμενα ότι εσύ θα έπαιρνες το μέρος κάποιας που όλοι αρέσκονται να την αποκαλούν ευθέως ή πλαγίως βίζιτα.
Αν κάνει βίζιτες τιμή της. Αυτά τα ίνσταγκραμ και τα ινφλουέσερ που λένε δεν καταλαβαίνω. Και τι αρρώστια είναι αυτό με τους ακόλουθους κλπ.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Επίσης το με ποιον τα έχει δε λέει τίποτα. Αυτός μπορεί να την πηδάει για να παίρνει φόλλοουερς μιας κι είναι η τοπ ινφλουένσερ ή επειδή έχει κάποια παραφιλία. Πρώτη φορά βλέπουμε ζευγάρι που ένας είναι πολύ ελκυστικός και ο άλλος όχι;

Αυτό που βλέπουν τα μάτια μας πάντως δεν διαψεύδεται και είναι η αντιαισθητική φάτσα της.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

nyxtovios έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:31
Διαφωτίστε παρακαλώ.
Φιλε, ομολογουμενως, εχω επιχειρηματικο μυαλο.
Τα παντα ομως σταματουν οταν εχω απεναντι μου συνομιλητη γυναικα ΜΟΥΝΑΡΑ.
Ειναι το τρωτο σημειο μου στις διαπραγματευσεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Διαφωτίστε παρακαλώ.
Ευχαριστώ. Μία υπερχρέωση στην πουτανιά δηλαδή. Γιατί υπήρχε αυτό το είδος πουτανιάς ανέκαθεν και πολύ πριν το ίντερνετ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:30
Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:20 Ζηλεύετε γιατί εσείς γράφετε τζάμπα εδώ μέσα, ενώ αυτή, που μπροστά της η Ναΐδα είναι η Τζεην Οστεν, γαμιεται στο χρήμα.
Η Νάιδα να μας πει για τους βιαστές και μετά να μας πει γι αυτήν και μια σειρά απ' αυτές και κατά πόσο πρέπει σεβόμαστε τις γυναίκες και αυτό που βγαίνει δημόσια ως γυναίκα. Ας αναπτύξει λίγο το θέμα γυναίκες άντρες, σεβασμός κλπ.
Αρχικά να πω δεν καταλαβα τι θέλει να πει ο Ζενίθεδρος. Στα @@ μου δεν θα ταλαιπωρηθώ να καταλάβω.
Δεύτερον
Βγαίνει η τουνη και φωτογραφίζει προκλητικά=αθώοι οι βιαστες. Ρε ουστ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Daje έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:33
nyxtovios έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:31

Φιλε, ομολογουμενως, εχω επιχειρηματικο μυαλο.
Τα παντα ομως σταματουν οταν εχω απεναντι μου συνομιλητη γυναικα ΜΟΥΝΑΡΑ.
Ειναι το τρωτο σημειο μου στις διαπραγματευσεις.
:lol:
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Επίσης, το θεωρείται ελκυστική δε σημαίνει πολλά και πάλι. Ο μέσος Ελ αρκεί να δει έναν κώλο και δεν τον νοιάζει αν έχει και κεφάλι ορνιθόρυγχου. Απλά δεν το βλέπει και βλέπει τον κώλο και τα βυζια. Σεξουαλική αισθητική 13χρονου. Αυτό δεν αναιρεί αυτό που βλέπουμε όσοι βλέπουμε και το πρόσωπο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:31
Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:27 Τώρα μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς κάνει αυτή η πατσαβούρα και τι χρεώνει.
Εκπλήσσομαι. Περίμενα ότι εσύ θα έπαιρνες το μέρος κάποιας που όλοι αρέσκονται να την αποκαλούν ευθέως ή πλαγίως βίζιτα.
Αν κάνει βίζιτες τιμή της. Αυτά τα ίνσταγκραμ και τα ινφλουέσερ που λένε δεν καταλαβαίνω. Και τι αρρώστια είναι αυτό με τους ακόλουθους κλπ.
Ε, τι δεν καταλαβαίνεις; Παλιά αν ήθελες να διαφημίσεις κάτι προσλάμβανες ηθοποιό ή παρουσιαστή ειδήσεων ή ποδοσφαιριστή. Σήμερα προσλαμβάνεις αυτόν που παρακολουθεί το κοινό σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν κάποιος έχει ως target group αυτούς που παρακολουθούν τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις της, της δίνει λεφτά και του γράφει ένα διαφημιστικό άρθρο για το μαγαζί ή το προϊόν του και το ανεβάζει στις σελίδες της.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ινφλουέσερ είναι η πουτάνα δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ δηλώνω εναντίον αυτής της πρακτικής πάντως. Μια γυναίκα έχει πολλούς τρόπους να μετατρέπει τη σεξουαλικότητα της σε χρήμα χωρίς να είναι βίζιτα. Και γιατί να κάνει κάποιος μια αχρείαστη υπόθεση; Η μόνη πειστική απάντηση είναι: επειδή είναι κατίνα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”