Μα προφανώς θεωρείται από πολλούς όμορφη, δε διαφωνώ.Naida έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:25Ναι ρε χάλια είναι. Για αυτό είναι με αυτόν τον χάλια
[img]https://i.postimg.cc/QdW5GJKx/toun ... .jpg[/img]
Το γιατί ψάχνουμε.
Μα προφανώς θεωρείται από πολλούς όμορφη, δε διαφωνώ.Naida έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:25Ναι ρε χάλια είναι. Για αυτό είναι με αυτόν τον χάλια
Η Νάιδα να μας πει για τους βιαστές και μετά να μας πει γι αυτήν και μια σειρά απ' αυτές και κατά πόσο πρέπει σεβόμαστε τις γυναίκες και αυτό που βγαίνει δημόσια ως γυναίκα. Ας αναπτύξει λίγο το θέμα γυναίκες άντρες, σεβασμός κλπ.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:20 Ζηλεύετε γιατί εσείς γράφετε τζάμπα εδώ μέσα, ενώ αυτή, που μπροστά της η Ναΐδα είναι η Τζεην Οστεν, γαμιεται στο χρήμα.
Πες οτι εισαι βιζιτα και οτι θελεις να προσελκυσεις πελατες, για παραδειγμα, πλουσιους αραβες.Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:27 Τώρα μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς κάνει αυτή η πατσαβούρα και τι χρεώνει. Δεν κατάλαβα χριστό.
και τι είναι το ίνσταγκραμ; Γιατί υπάρχει αφού υπάρχει και το φεήσμπουκ; Βασικά και το τουίτερ γιατί υπάρχει. 'Είναι πραγματικά καλύτερη η ζωή σας όσοι έχετε τέτοια.
Διαφωτίστε παρακαλώ.
Εχμ ξέρω γω γιατί εκτός από κορμαρα, έχει και κάτι στο πρόσωπο που ναι μεν δεν το λες κλασική ομορφιά αλλά σε τραβάει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:29Μα προφανώς θεωρείται από πολλούς όμορφη, δε διαφωνώ.Naida έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:25Ναι ρε χάλια είναι. Για αυτό είναι με αυτόν τον χάλια
Το γιατί ψάχνουμε.
Daje έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:30Πες οτι εισαι βιζιτα και οτι θελεις να προσελκυσεις πελατες, για παραδειγμα, πλουσιους αραβες.Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:27 Τώρα μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς κάνει αυτή η πατσαβούρα και τι χρεώνει. Δεν κατάλαβα χριστό.
και τι είναι το ίνσταγκραμ; Γιατί υπάρχει αφού υπάρχει και το φεήσμπουκ; Βασικά και το τουίτερ γιατί υπάρχει. 'Είναι πραγματικά καλύτερη η ζωή σας όσοι έχετε τέτοια.
Διαφωτίστε παρακαλώ.
Αντι να βαλεις αγγελια, εμφανιζεται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης αγκαζε με μια τυπισσα την ΚΩΛΑΡΑ της οποιας την παρακολουθει και την παιζει καθημερινα περιπου 1 εκατομμυριο κοσμος.
Αν κάνει βίζιτες τιμή της. Αυτά τα ίνσταγκραμ και τα ινφλουέσερ που λένε δεν καταλαβαίνω. Και τι αρρώστια είναι αυτό με τους ακόλουθους κλπ.
Φιλε, ομολογουμενως, εχω επιχειρηματικο μυαλο.nyxtovios έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:31Daje έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:30Πες οτι εισαι βιζιτα και οτι θελεις να προσελκυσεις πελατες, για παραδειγμα, πλουσιους αραβες.Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:27 Τώρα μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς κάνει αυτή η πατσαβούρα και τι χρεώνει. Δεν κατάλαβα χριστό.
Διαφωτίστε παρακαλώ.
Αντι να βαλεις αγγελια, εμφανιζεται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης αγκαζε με μια τυπισσα την ΚΩΛΑΡΑ της οποιας την παρακολουθει και την παιζει καθημερινα περιπου 1 εκατομμυριο κοσμος.![]()
Πιστεύω ότι αν ήσουν γυναίκα θα ήσουν μεγάλη βίζιτα![]()
Αυτή τη στιγμή θα ήσουν Νο 1 εντός χώρας.![]()
Ευχαριστώ. Μία υπερχρέωση στην πουτανιά δηλαδή. Γιατί υπήρχε αυτό το είδος πουτανιάς ανέκαθεν και πολύ πριν το ίντερνετ.Daje έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:30Πες οτι εισαι βιζιτα και οτι θελεις να προσελκυσεις πελατες, για παραδειγμα, πλουσιους αραβες.Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:27 Τώρα μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς κάνει αυτή η πατσαβούρα και τι χρεώνει. Δεν κατάλαβα χριστό.
Διαφωτίστε παρακαλώ.
Αντι να βαλεις αγγελια, εμφανιζεται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης αγκαζε με μια τυπισσα την ΚΩΛΑΡΑ της οποιας την παρακολουθει και την παιζει καθημερινα περιπου 1 εκατομμυριο κοσμος.

Αρχικά να πω δεν καταλαβα τι θέλει να πει ο Ζενίθεδρος. Στα @@ μου δεν θα ταλαιπωρηθώ να καταλάβω.Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:30Η Νάιδα να μας πει για τους βιαστές και μετά να μας πει γι αυτήν και μια σειρά απ' αυτές και κατά πόσο πρέπει σεβόμαστε τις γυναίκες και αυτό που βγαίνει δημόσια ως γυναίκα. Ας αναπτύξει λίγο το θέμα γυναίκες άντρες, σεβασμός κλπ.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:20 Ζηλεύετε γιατί εσείς γράφετε τζάμπα εδώ μέσα, ενώ αυτή, που μπροστά της η Ναΐδα είναι η Τζεην Οστεν, γαμιεται στο χρήμα.
Daje έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:33Φιλε, ομολογουμενως, εχω επιχειρηματικο μυαλο.nyxtovios έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:31Daje έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:30
Πες οτι εισαι βιζιτα και οτι θελεις να προσελκυσεις πελατες, για παραδειγμα, πλουσιους αραβες.
Αντι να βαλεις αγγελια, εμφανιζεται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης αγκαζε με μια τυπισσα την ΚΩΛΑΡΑ της οποιας την παρακολουθει και την παιζει καθημερινα περιπου 1 εκατομμυριο κοσμος.![]()
Πιστεύω ότι αν ήσουν γυναίκα θα ήσουν μεγάλη βίζιτα![]()
Αυτή τη στιγμή θα ήσουν Νο 1 εντός χώρας.![]()
Τα παντα ομως σταματουν οταν εχω απεναντι μου συνομιλητη γυναικα ΜΟΥΝΑΡΑ.
Ειναι το τρωτο σημειο μου στις διαπραγματευσεις.
Ε, τι δεν καταλαβαίνεις; Παλιά αν ήθελες να διαφημίσεις κάτι προσλάμβανες ηθοποιό ή παρουσιαστή ειδήσεων ή ποδοσφαιριστή. Σήμερα προσλαμβάνεις αυτόν που παρακολουθεί το κοινό σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν κάποιος έχει ως target group αυτούς που παρακολουθούν τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις της, της δίνει λεφτά και του γράφει ένα διαφημιστικό άρθρο για το μαγαζί ή το προϊόν του και το ανεβάζει στις σελίδες της.Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2021, 21:31Αν κάνει βίζιτες τιμή της. Αυτά τα ίνσταγκραμ και τα ινφλουέσερ που λένε δεν καταλαβαίνω. Και τι αρρώστια είναι αυτό με τους ακόλουθους κλπ.
Εγώ δηλώνω εναντίον αυτής της πρακτικής πάντως. Μια γυναίκα έχει πολλούς τρόπους να μετατρέπει τη σεξουαλικότητα της σε χρήμα χωρίς να είναι βίζιτα. Και γιατί να κάνει κάποιος μια αχρείαστη υπόθεση; Η μόνη πειστική απάντηση είναι: επειδή είναι κατίνα.