!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί απαντάτε

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Γιατί απαντάτε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2021, 16:03

Μαλάκα μου το διανοείσαι; Έχουμε ίντερνετ, άμεση διάδοση της πληροφορίας, και άμεση επικοινωνία. Κι αντί να είμαστε 10 έως 50 φορές πιο έξυπνοι και πιο σωστοί από τους παππούδες μας, είμαστε χειρότεροι. Σε πολλά πράγματα.
Αυτό το συγκεκριμένο είναι υποκινούμενο. Εχω δει πολιτικές αντιπαραθέσεις φανατικών, με πολύ περισσότερο ζουμί. Δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμη και πληρωμένοι προπαγανδιστές να εκφράζονται έτσι. Ή δώσανε τη διαχείριση των κομματικών server σε εξάχρονους, ή πρόκειται για συντονισμένο σπάμμινγκ σε συνεννόηση.

Ας βγει ο Αρίστος να μιλήσει για κάνα γίγαντα, για κάνα μπόλι, μπας και μας αναπτερώσει το ηθικό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:49
Πασιφάη έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:41
Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:27

Αφού είσαι κουκουνάρα ρε :8)

Δεν αναλώνομαι. Ούτε αισθάνομαι πως συμβάλω. άλλο κάνω. Ό,τι μου έρχεται βασικά. Τα υπόλοιπα που λες τα ξέρω. Αυτά.
Αφού τα ξέρεις, πάψε να γίνεσαι μέρος μιας ατέρμονης κατάστασης. Αυτα που κοροϊδεύουμε, απλά τα αποφεύγουμε. Αλλιώς κάτσε στον οπαδικό καφενέ και κλάσε μας μια μάντρα. Με αγάπη πάντα.
Ορίστε ρε απίθανε, έκανα και ρίμα. :sal9:

Ο από πάνω είναι απογοητευμένος και του λέω να το γυρίσει μέσα του. Αυτά είναι τα σημαντικά. Αυτά που λέει πολλοί τα λέμε ,άλλος χτες, άλλος σήμερα , άλλος αύριο. Άσε με εμένα, έχω μάθει πια να με προστατεύω.
Πες του τίποτα. Μιλάτε βασικά ή έχετε κοντραριστεί ποτέ και παίζει η γνωστή μαλακία;
Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος ρε, εξάλλου δεν μπορεί να πνιγεί ο πνιγμένος, ότι βλέπω γράφω χωρίς φτιαξιδώματα.
*δεν έχω κάτι με την πάσι, το τρολάρισμα είναι πάνω από όλα δίκαιο και σίγουρα απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις (με τον πόρφυ πχ).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:08 Δεν το λυπάται κανείς το ΚΚΕ έτσι πως έχει καταντήσει και με αυτούς που το εκπροσωπούν; :e040:
εχεις δικιο
δυστυχως συνεχιζουμε να φαπωνουμε τον χαζο του χωριου - δεν αλλαξαμε νοοτροπια παραμενουμε αναισθητοι καραβλαχοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

AlienWay έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:59 - Πήρατε αύξηση 1 ευρώ;
- Πήρες Αυγή;
- Ρε, λέγε, πήρες αύξηση μπας και το ρίξω στη ΝΔ;
- Τι λένε οι δημοσκοπήσεις σας;
- Πήρατε Giga;
- Πήρες 1 ευρώ;
- Τι λέει ο "Κανένας" του Τσίπρα;
- Οτι λένε και τα Giga του Κούλη.

Ε, ΚΟΦ' ΤΟΥΣ ΠΙΑ!!!!

ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ!
Αυτό: Συνολικές δημοσιεύσεις 2.115.967 • Σύνολο θεμάτων 31190 • Σύνολο μελών 1796 • Post Rate 77/h

Σε σύγκριση με αυτό: Συνολικές δημοσιεύσεις 318533 • Σύνολο θεμάτων 12255 • Σύνολο μελών 252

Ίσως - λέω ίσως - να είναι ο σκοπός. :102:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:27

Αφού είσαι κουκουνάρα ρε :8)

Δεν αναλώνομαι. Ούτε αισθάνομαι πως συμβάλω. άλλο κάνω. Ό,τι μου έρχεται βασικά. Τα υπόλοιπα που λες τα ξέρω. Αυτά.
Αφού τα ξέρεις, πάψε να γίνεσαι μέρος μιας ατέρμονης κατάστασης. Αυτα που κοροϊδεύουμε, απλά τα αποφεύγουμε. Αλλιώς κάτσε στον οπαδικό καφενέ και κλάσε μας μια μάντρα. Με αγάπη πάντα.

Ο από πάνω είναι απογοητευμένος και του λέω να το γυρίσει μέσα του. Αυτά είναι τα σημαντικά. Αυτά που λέει πολλοί τα λέμε ,άλλος χτες, άλλος σήμερα , άλλος αύριο. Άσε με εμένα, έχω μάθει πια να με προστατεύω.
Πες του τίποτα. Μιλάτε βασικά ή έχετε κοντραριστεί ποτέ και παίζει η γνωστή μαλακία;
Κανένα θέμα με τον Σύσεξ.

Όσο για την ''γνωστη μαλακία'', δεν κάνω εκπτώσεις στη λογική. Και προφανώς δεν γουστάρω να ασχολούμαι, ούτε να τρολλάρω με άτομα τέτοιου σκεπτικού. Ο άμεσα εμπλεκόμενος κατάλαβε και το λήγω εδώ. Δεν ενοχλώ, δεν ενοχλεί. Τέρμα._
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πασιφάη έγραψε: 13 Σεπ 2021, 12:15

Όσο για την ''γνωστη μαλακία'', δεν κάνω εκπτώσεις στη λογική. Και προφανώς δεν γουστάρω να ασχολούμαι, ούτε να τρολλάρω με άτομα τέτοιου σκεπτικού. Ο άμεσα εμπλεκόμενος κατάλαβε και το λήγω εδώ. Δεν ενοχλώ, δεν ενοχλεί. Τέρμα._
Ε άμα μου λες κανένα θέμα με αυτόν τον παπάρα τι να σου πω για το επίπεδο σου; :011:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2021, 23:02

Ε άμα μου λες κανένα θέμα με αυτόν τον παπάρα τι να σου πω για το επίπεδο σου; :011:
Θες να παίξουμε με τα επίπεδά μας; :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πασιφάη έγραψε: 14 Σεπ 2021, 13:48
Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2021, 23:02

Θες να παίξουμε με τα επίπεδά μας; :smt005:

:p4:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”