Σαν να είστε ίδιο επίπεδο μου φαίνεται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί απαντάτε
Γιατί απαντάτε
Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Γιατί απαντάτε
Ντροπή! Εδώ απαντάμε σε σένα!Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές τύποι. Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
Σαν να είστε ίδιο επίπεδο μου φαίνεται![]()
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Δεν περιλαμβάνεσαι στους κανονκούς. Μην μπερδεύεσαι. Θα σου πούμε πότε να μιλήσεις.dtri2020 έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:05Ντροπή! Εδώ απαντάμε σε σένα!Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές τύποι. Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
Δεν το λυπάται κανείς το ΚΚΕ έτσι πως έχει καταντήσει και με αυτούς που το εκπροσωπούν; 
- wooded glade
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα και επειδή δεν έχουμε σε κάποιους άλλους να απαντήσουμε.
Σε ποιούς να απαντήσουμε,στους χρυσαυγίτες,στους συριζαίους,στους κουφοντινικούς,στους αντιπάλους των εμβολίων;
Και σε αυτούς απαντάμε αλλά είναι σαν να έχει πέσει περονόσπορος στα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης.
Σε ποιούς να απαντήσουμε,στους χρυσαυγίτες,στους συριζαίους,στους κουφοντινικούς,στους αντιπάλους των εμβολίων;
Και σε αυτούς απαντάμε αλλά είναι σαν να έχει πέσει περονόσπορος στα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης.
Καλά στους Συριζαίους δεν σας παίρνει να απαντήσετε. Σας δώσανε τόσα δις και τα έχετε κάνει σκατά όλα.πατησιωτης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:44 Μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα και επειδή δεν έχουμε σε κάποιους άλλους να απαντήσουμε.![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Tίποτε δεν δώσανε.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:52Καλά στους Συριζαίους δεν σας παίρνει να απαντήσετε. Σας δώσανε τόσα δις και τα έχετε κάνει σκατά όλα.πατησιωτης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:44 Μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα και επειδή δεν έχουμε σε κάποιους άλλους να απαντήσουμε.![]()
η απαντηση ειναι "γιατι οχι;"Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
και βεβαιως, ναι, ιδιο επιπεδο ειμαστε, αλλιως δεν θα ημασταν δωμεσα.
α, και μια αλλη σωστη απαντηση ειναι "γιατι εχει πλακα". ισως και "γιατι δεν εχουμε τιποτα καλυτερο να κανουμε να περασει η ωρα".
τελοσπαντων, υπαρχουν πολλες απαντησεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2021, 08:47η απαντηση ειναι "γιατι οχι;"Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
και βεβαιως, ναι, ιδιο επιπεδο ειμαστε, αλλιως δεν θα ημασταν δωμεσα.![]()
α, και μια αλλη σωστη απαντηση ειναι "γιατι εχει πλακα". ισως και "γιατι δεν εχουμε τιποτα καλυτερο να κανουμε να περασει η ωρα".
Όχι δεν είμαστε όλοι ίδιο επίπεδο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σε κάποιο επίπεδο, είμαστε όλοι εδω μέσα, στο ίδιο επίπεδο.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:28Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2021, 08:47η απαντηση ειναι "γιατι οχι;"Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ναι, μερικοί είστε πιο μαλάκεςΧαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:28Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2021, 08:47η απαντηση ειναι "γιατι οχι;"Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
και μερικοί είστε ακόμα περισσότερο.ισχύει