Ναι, λες και δε το ξεραμε, μπαγιατικα νεα, τα ειχε πει η γκαρντιαν στις 4 Σεπτεμβριουtalaipwros έγραψε: 11 Σεπ 2021, 17:04 λυσαξτε τσαουσες
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... ests-studyBoys more at risk from Pfizer jab side-effect than Covid, suggests study
US researchers say teenagers are more likely to get vaccine-related myocarditis than end up in hospital with Covid
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
talaipwros έγραψε: 11 Σεπ 2021, 17:04 λυσαξτε τσαουσες
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... ests-studyBoys more at risk from Pfizer jab side-effect than Covid, suggests study
US researchers say teenagers are more likely to get vaccine-related myocarditis than end up in hospital with Covid
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν το διαβασε καλα νομιζε εγραφε το αναποδο,τωρα σκεφτεται πως να κανει dmg control.pikey25 έγραψε: 11 Σεπ 2021, 17:07Ναι, λες και δε το ξεραμε, μπαγιατικα νεα, τα ειχε πει η γκαρντιαν στις 4 Σεπτεμβριουtalaipwros έγραψε: 11 Σεπ 2021, 17:04 λυσαξτε τσαουσες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σε ρολο καλου μπατσου αυτη την βδομαδα ο ποντικομουρης
https://twitter.com/trexia69/status/1436501735384698884
Αντιθετα στο ρολου του κακου ο γεροξεκουτης (
)
https://www.youtube.com/watch?v=p7chQfQ67SM
https://twitter.com/trexia69/status/1436501735384698884
Αντιθετα στο ρολου του κακου ο γεροξεκουτης (
https://www.youtube.com/watch?v=p7chQfQ67SM
-
talaipwros
αστειευεσαι, εγω βαζω παντα τα επιστημονικα δεδομενα οπως ερχονται.GoBack έγραψε: 11 Σεπ 2021, 17:13Δεν το διαβασε καλα νομιζε εγραφε το αναποδο,τωρα σκεφτεται πως να κανει dmg control.pikey25 έγραψε: 11 Σεπ 2021, 17:07Ναι, λες και δε το ξεραμε, μπαγιατικα νεα, τα ειχε πει η γκαρντιαν στις 4 Σεπτεμβριουtalaipwros έγραψε: 11 Σεπ 2021, 17:04 λυσαξτε τσαουσες
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... ests-study
Η ερευνα εχει discrepancies με τα βρετανικα στοιχεια, αλλα αν οντως αποδειχθει για τις ηλικιες 12- 15, τοτε προφανως και θα ληφθει υπ'οψιν οταν αποφασισω τι θα κανω με τα εμβολια των παιδιων
nice save
Τι γινετε εγκαταλειπουν οι πλασιεδες το πλοιο ?
Γρηγορα πισω δε τελειωσε η συμβαση σας
Γρηγορα πισω δε τελειωσε η συμβαση σας
Και πως θα βγαλει και αλλα λεφτα ο κτηνιατρος αν δεν εμβολιαζονται και αυτοι που εχουν αντισωματα επειδη κολλησαν
“That’s a really good point…I don’t really have a firm answer for you on that”
- NewModelArmy
Ψεκοερευνα που δεν είναι καν peer reviewed. Ρεπει προς την ψεκα και ο guardian.
H JCVI ψεκασμενοι, σας ριξαμε απο μεσα

- nik_killthemall
Χαρας την υπομονή σου, εγω θα εφερνα το νου μου κατι ιστοριες σε επαρχιακες πολεοδομιες προ ετων που έριξα κατι πορτες που επεσαν τυχαια πανω στις ορειβατικες γαλοτσες μου, και θα πλακωνομουνα στα μπουκετιδια σε οποιον εβρισκα βηχωντας κιολας ...περαστική έγραψε: 11 Σεπ 2021, 16:05Ο γιατρος μου ειπε το θετικο ειναι πως δεν θα περιμενεις εκει και το αρνητικο ειναι πως θα πας εκει. Περιμενα γυρω στις 3 ωρες υπομονετικα με δυσπνοια αναγκασμενη να φοραω μασκα και μισοζαλισμενη, 3 κρεβατια ολα κι' ολα γεματα και σε μια φαση ηρθαν 2 ασθενοφορα με θετικα κρουσματα και αναπνευστηρες. Εμενα δεν μου ειχαν κανει ουτε ραπιντ γιατι δεν ειχαν κρεβατια αλλα μου ειπαν πως γνωριζουν πως νιωθω ετσι λογω εμβολιου. Παω λοιπον μετα απο καποια λεπτα που ηδη ειχαν μπει στα δωματια τα κρουσματα για να ρωτησω τους νοσηλευτες αν θελουν εστω να κανω ραπιντ εξω και να τους το παω, μπας και μου πουνε να παω στις πρωτες βοηθειες και οχι εκει. Με το που με βλεπει η νοσηλευτρια αρχισε να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ. Της λεω "ΜΠΟΡΩ να μιλησω;"..συνεχιζε να ουρλιαζει.. "ΟΧΙ δεν μπορεις και ελεος πια σημερα" και κατι αλλα παραληρηματα.. της λεω "δεν ηρθα εδω για να κολλησω κοβιντ, ακυρωστε την εγγραφη μου, εγω φευγω".. πηγα να κανω ραπιντ εξω, προφανως αρνητικη και παιρνει η μανα μου τηλεφωνο στις πρωτες βοηθειες για να τους το πει και απανταει η ιδια που με εβριζε και της λεει "η κορη σας μας εβρισε επειδη δεν ηθελε να περιμενει. Αντε γεια" και της το εκλεισε στα μουτρα. Μιλαμε για καθαρματα. Αυτη με εβριζε και ειχε και το θρασος να πει ψεματα επειδη ΤΟΛΜΗΣΑ να παω να ρωτησω κατι. Τα ιδια ειχαν κανει και στον παππου μου που εχει σοβαρο προβλημα με την καρδια του. Τον ειχαν στα υποπτα περισταστικα πανω απο 4 ωρες και του μιλουσαν πολυ ασχημα. Δεν θα ξαναπατησω ΠΟΤΕ σε δημοσιο νοσοκομειο ακομη κι' αν ειμαι του θανατα. Το ορκιζομαι στον εαυτο μου.περαστική έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:39 Εκανα κανονικα εγγραφη στα επειγοντα και με ρωτησε αν ειχα κι αλλες παρενεργειες εκτος απο την δυσπνοια. Του τις ειπα κ μου λεει πρεπει να πας στα υποπτα περιστατικα δυστυχως. Δηλαδη τωρα του λεω θεωρουμαι περιστατικο κοβιντ; Οχι μου λεει, απλα οποιοσδηποτε εχει οποιοδηποτε απο αυτα τα συμπτωματα πρεπει να πηγαινει εκει. Δηλαδη με αρνητικο ραπιντ στις 6 του μηνα, 2η δοση εμβολιου στις 9, και κοβιντ να μην εχει κανεις, τον στελνουν στα υποπτα για να κολλησει; Ελεος
Το μεγαλυτερο θρασος δεν ειναι η απαιτηση εμβολιασμου απο νεους με σκοπο να προστατευτουν οι ανεμβολιαστοι γεροι που το κρατος τους γλυφει αισθησιακα και ψηφοθηρηικα ταρχιδια, αλλά το οτι ολο αυτο το απαιτει ενα μπουρδελο συστημα υγειας που την επομενη στιγμη που θα πας με παρενεργεια ημερων και εβδομαδων θα αρνηθει πως σε γνωριζει ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Kυπρο ειναι η περαστικη,πιστευα οτι δεν χτυπανε επιπεδα Ελλαδας στα νοσοκομεια τους αλλα καλα τα ελεγε ο ελτσαβ.
-
περαστική
Παθολογος ηταν. Και καλα αναγκασμενοι αν εχεις εστω και ΕΝΑ απο τα συμπτωματα του κοβιντ, πρεπει να πας εκει. Ασε που επειδη ειπατε πριν πηγαινε τζαμπα ειναι κτλ. Η εγγραφη ειναι 10 ευρω. Δεν με νοιαζει, απλα το λεω. + οσα σου κοβουν καθε μηνα για ΓΕΣΥ και να αντιμετωπιζεις τοση σκατοσυμπεριφορα και τριτοκοσμικες συνθηκες. Οντως δικαιο ειχε ο ελτσαβ ο,τι κι' αν ειπα. Κακως μας ειχατε πιο πανω.
-
περαστική
Οσοι ηταν μεσα στα δωματια και οσους εφεραν με το ασθενοφορο, ηταν ανω των 50, μπορει και ανω των 60. Ναι οκ να περιμενω, ναι να προηγηθουν εφοσον κινδυνευουν αλλα μην με αντιμετωπιζεις λες και ειμαι σκουπιδι και φταιω εγω για ολα. Και μην με στελνεις να περιμενω ωρες σε πτερυγα με επιβεβαιωμενα θετικα περιστατικα με τον κινδυνο να κολλησω κιολας. Λιγη λογικη δηλαδη.nik_killthemall έγραψε: 11 Σεπ 2021, 18:33Χαρας την υπομονή σου, εγω θα εφερνα το νου μου κατι ιστοριες σε επαρχιακες πολεοδομιες προ ετων που έριξα κατι πορτες που επεσαν τυχαια πανω στις ορειβατικες γαλοτσες μου, και θα πλακωνομουνα στα μπουκετιδια σε οποιον εβρισκα βηχωντας κιολας ...περαστική έγραψε: 11 Σεπ 2021, 16:05Ο γιατρος μου ειπε το θετικο ειναι πως δεν θα περιμενεις εκει και το αρνητικο ειναι πως θα πας εκει. Περιμενα γυρω στις 3 ωρες υπομονετικα με δυσπνοια αναγκασμενη να φοραω μασκα και μισοζαλισμενη, 3 κρεβατια ολα κι' ολα γεματα και σε μια φαση ηρθαν 2 ασθενοφορα με θετικα κρουσματα και αναπνευστηρες. Εμενα δεν μου ειχαν κανει ουτε ραπιντ γιατι δεν ειχαν κρεβατια αλλα μου ειπαν πως γνωριζουν πως νιωθω ετσι λογω εμβολιου. Παω λοιπον μετα απο καποια λεπτα που ηδη ειχαν μπει στα δωματια τα κρουσματα για να ρωτησω τους νοσηλευτες αν θελουν εστω να κανω ραπιντ εξω και να τους το παω, μπας και μου πουνε να παω στις πρωτες βοηθειες και οχι εκει. Με το που με βλεπει η νοσηλευτρια αρχισε να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ. Της λεω "ΜΠΟΡΩ να μιλησω;"..συνεχιζε να ουρλιαζει.. "ΟΧΙ δεν μπορεις και ελεος πια σημερα" και κατι αλλα παραληρηματα.. της λεω "δεν ηρθα εδω για να κολλησω κοβιντ, ακυρωστε την εγγραφη μου, εγω φευγω".. πηγα να κανω ραπιντ εξω, προφανως αρνητικη και παιρνει η μανα μου τηλεφωνο στις πρωτες βοηθειες για να τους το πει και απανταει η ιδια που με εβριζε και της λεει "η κορη σας μας εβρισε επειδη δεν ηθελε να περιμενει. Αντε γεια" και της το εκλεισε στα μουτρα. Μιλαμε για καθαρματα. Αυτη με εβριζε και ειχε και το θρασος να πει ψεματα επειδη ΤΟΛΜΗΣΑ να παω να ρωτησω κατι. Τα ιδια ειχαν κανει και στον παππου μου που εχει σοβαρο προβλημα με την καρδια του. Τον ειχαν στα υποπτα περισταστικα πανω απο 4 ωρες και του μιλουσαν πολυ ασχημα. Δεν θα ξαναπατησω ΠΟΤΕ σε δημοσιο νοσοκομειο ακομη κι' αν ειμαι του θανατα. Το ορκιζομαι στον εαυτο μου.περαστική έγραψε: 11 Σεπ 2021, 12:39 Εκανα κανονικα εγγραφη στα επειγοντα και με ρωτησε αν ειχα κι αλλες παρενεργειες εκτος απο την δυσπνοια. Του τις ειπα κ μου λεει πρεπει να πας στα υποπτα περιστατικα δυστυχως. Δηλαδη τωρα του λεω θεωρουμαι περιστατικο κοβιντ; Οχι μου λεει, απλα οποιοσδηποτε εχει οποιοδηποτε απο αυτα τα συμπτωματα πρεπει να πηγαινει εκει. Δηλαδη με αρνητικο ραπιντ στις 6 του μηνα, 2η δοση εμβολιου στις 9, και κοβιντ να μην εχει κανεις, τον στελνουν στα υποπτα για να κολλησει; Ελεος
Το μεγαλυτερο θρασος δεν ειναι η απαιτηση εμβολιασμου απο νεους με σκοπο να προστατευτουν οι ανεμβολιαστοι γεροι που το κρατος τους γλυφει αισθησιακα και ψηφοθηρηικα ταρχιδια, αλλά το οτι ολο αυτο το απαιτει ενα μπουρδελο συστημα υγειας που την επομενη στιγμη που θα πας με παρενεργεια ημερων και εβδομαδων θα αρνηθει πως σε γνωριζει ...
Παντως ευχαριστω για την κατανοηση. Βαλσαμο το σχολιο σου γιατι μου ανεβασαν την πιεση (ηταν και χαμηλη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 4 Απαντήσεις