Ο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον δεν παρουσιάζεται ως ιδεολογική αυθεντία και επαναστατική πρωτοπορία. αστική διαχείριση προβάλει με προοδευτικό προσανατολισμό. Δεν είναι κάτι ολοκληρωμένο αυτό να το έχεις ως στρατηγικό στόχο και ασφαλώς δεν θεμελιώνει το "όραμα". Είναι μία αναγκαία λύση σε αστικά πλαίσια. Δεν γίνεται λόγω οράματος να αγνοείς την πραγματικότητα και να μην παλεύεις για τις συνθήκες.πατησιωτης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:36Τα θέματα όμως αυτά τα έχουν βάλει τα κόμματά τους (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) επίσημα και αυτοί σπεύδουν να τα προβάλλουν.Οι μαλακίες δηλαδή ξεκινάνε από την κορυφή επειδή τα κόμματά τους κάνουν δημαγωγική αντιπολίτευση.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:50 Δείτε τις μαλακίες περί παιδικής εργασίας που άνοιξαν. Μιλάνε μόνοι τους χωρίς αλληλεπίδραση με τους άλλους που μπορεί να διαφωνούν ή να συμφωνούν έστω και λίγο. Ξεκάρφωτες δηλώσεις γιατί έτσι.
Αύριο θα δεις άλλα παραμύθια όπως ότι το ρεύμα ακρίβυνε επειδή πουλήθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ ή για τις ανεμογεννήτριες και πάλι θα σπεύσουν να γράψουν σχετικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί απαντάτε
Re: Γιατί απαντάτε
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είναι καν λύση στυλ ΠΑΣΟΚ.Δεν έχει δικό του πρόγραμμα παρά μόνο σε εξεζητημένα θέματα - αλλαγή φύλου κλπ.Ενώ αποφάσισε ότι θα μείνει στην ευρωζώνη δεν έχει πρόγραμμα εναλλακτικό μέσα σε αυτήν.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:42 Είναι μία αναγκαία λύση σε αστικά πλαίσια. Δεν γίνεται λόγω οράματος να αγνοείς την πραγματικότητα και να μην παλεύεις για τις συνθήκες.
Το αποτέλεσμα είναι απλώς να καθυστερεί αυτά που έχει υπογράψει ότι πρέπει να γίνουν και να τα αφήνει να σαπίζουν μέχρι να έλθει κάποιος άλλος να τα κάνει και τότε αυτός να τον επικρίνει ενώ έχει υπογράψει ο ίδιος να γίνουν.
π.χ. ΟΛΕΣ οι ιδιωτικοποιήσεις γίνονται τωρα από το ΤΑΙΠΕΔ που ιδρύθηκε όταν ο Τσίπρας υπέγραψε το μνημόνιό του και έβαλε μέσα όλες αυτές τις κρατικές επιχειρήσεις για να πουληθούν.Όταν λοιπόν έχεις φτιάξει τον μηχανισμό αυτόν και μετά καθυστερείς χωρίς όμως να μπορείς να επενδύσεις σε αυτές τις επιχειρήσεις και να τις εκσυγχρονίσεις γιατί θεωρητικά τις έχεις δώσει και αυτές απλώς σαπίζουν και περιμένεις να έλθει ο άλλος να τις πουλήσει για να εκσυγχρονισθούν αφού έτσι έχεις και εσύ υπογράψει για να τον καταγγείλεις απλά έχεις τον ρόλο του γκρινιάρη.
Τα ίδια συμβαίνουν παντού.Εάν π.χ θέλεις να αποτρέψεις τη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων πρέπει να εκσυγχρονίσεις τα κρατικά.Μόνο τότε θα μπορείς να λες έχω καλά κρατικά,για ποιό λόγο να γίνουν ιδιωτικά.Όταν όμως επιμένεις στη μπουρδελοποίηση των κρατικών και ταυτόχρονα αρνείσαι την ίδρυση ιδιωτικών δεν έχεις πρόγραμμα,απλά σπρώχνεις την κοινωνία και οικονομία σε αδιέξοδο που θα το σπάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εις βάρος σου και μετά θα λες για νεοφιλελευθερισμό.
Μου περιγράφεις ό,τι έκανε ο Σαμράς με την πούστικη τακτική του. Μαι χαρά. Κρατάω την αλλαγή φύλλου και τα παρεμφερή ως λίγα θετικά παραπάνω. Άρα;πατησιωτης έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:53Δεν είναι καν λύση στυλ ΠΑΣΟΚ.Δεν έχει δικό του πρόγραμμα παρά μόνο σε εξεζητημένα θέματα - αλλαγή φύλου κλπ.Ενώ αποφάσισε ότι θα μείνει στην ευρωζώνη δεν έχει πρόγραμμα εναλλακτικό μέσα σε αυτήν.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:42 Είναι μία αναγκαία λύση σε αστικά πλαίσια. Δεν γίνεται λόγω οράματος να αγνοείς την πραγματικότητα και να μην παλεύεις για τις συνθήκες.
Το αποτέλεσμα είναι απλώς να καθυστερεί αυτά που έχει υπογράψει ότι πρέπει να γίνουν και να τα αφήνει να σαπίζουν μέχρι να έλθει κάποιος άλλος να τα κάνει και τότε αυτός να τον επικρίνει ενώ έχει υπογράψει ο ίδιος να γίνουν.
π.χ. ΟΛΕΣ οι ιδιωτικοποιήσεις γίνονται τωρα από το ΤΑΙΠΕΔ που ιδρύθηκε όταν ο Τσίπρας υπέγραψε το μνημόνιό του και έβαλε μέσα όλες αυτές τις κρατικές επιχειρήσεις για να πουληθούν.Όταν λοιπόν έχεις φτιάξει τον μηχανισμό αυτόν και μετά καθυστερείς χωρίς όμως να μπορείς να επενδύσεις σε αυτές τις επιχειρήσεις και να τις εκσυγχρονίσεις γιατί θεωρητικά τις έχεις δώσει και αυτές απλώς σαπίζουν και περιμένεις να έλθει ο άλλος να τις πουλήσει για να εκσυγχρονισθούν αφού έτσι έχεις και εσύ υπογράψει για να τον καταγγείλεις απλά έχεις τον ρόλο του γκρινιάρη.
Τα ίδια συμβαίνουν παντού.Εάν π.χ θέλεις να αποτρέψεις τη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων πρέπει να εκσυγχρονίσεις τα κρατικά.Μόνο τότε θα μπορείς να λες έχω καλά κρατικά,για ποιό λόγο να γίνουν ιδιωτικά.Όταν όμως επιμένεις στη μπουρδελοποίηση των κρατικών και ταυτόχρονα αρνείσαι την ίδρυση ιδιωτικών δεν έχεις πρόγραμμα,απλά σπρώχνεις την κοινωνία και οικονομία σε αδιέξοδο που θα το σπάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εις βάρος σου και μετά θα λες για νεοφιλελευθερισμό.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ
(αλλά μου αρέσει που μιλάς για κατάντια του κράτους όταν από το 60 κιόλας έχει αρχίσει η κατρακύλα της χώρας. Πιο 60; Από το 30.
Τις βιομηχανίες εσείς τις ξεπαστρέψατε παρέα με το Πασόκ. )
Να γιατί απαντάτε. Γιατί απλά είστε στο ίδιο επίπεδο με τους κουκουέδες και σας βολεύει σε αυτό το επίπεδο η αντιπαράθεση. Η αλήθεια η δικιά μας των κανονικών αριστερών συνοψίζεται και σε αυτό. viewtopic.php?f=29&t=34000&p=2117839#p2117839
Να ξέρεις μωρή λιβελούλα όμως, πως την πέφτω άγρια και στους Σφυριζαίους. Για την λάθος προσέγγιση στα τεκταινόμενα, για την πλήρη αδιαφορία και για την συμμορίτικη αλητεία στο Μάτι. Με αποτέλεσμα 103 νεκρούς, επειδή όλα κομπλέ.Η κουτάλα έδρασε ακόμη μα φορά, δεν έκαμε τη διαφορά στο κατεστημένο. Και πίστεψέ με πως δεν έχω κανένα θέμα να κατακρίνω οποιονδήποτε δεν καλύπτει τα δικά μου κριτήρια για το βέλτιστον. Το ειδα να συμβαίνει ακόμη μια φορά. Να καίγεται όλη η Ελλάδα και να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Στον Καιάδα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Όλοι το ''είπανε, το κάνανε''. Μια ψωλιά τραβήξανε και την είδαν ειδήμονες και σωτήρες.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:00Πασιφάη έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:56Ανάλογα με την όρεξή μου, απαντώ. Θα μπορούσα και καλλίτερα σε πολλά νήματα διαφόρων κομματικών υποστηρικτών, αλλά ειλικρινά το θεωρώ χαμένο κόπο.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
Σαν να είστε ίδιο επίπεδο μου φαίνεται![]()
Αυτό λέω.
Αντί να μπεις στη διαδικασία να τους γράψεις στα παπάρια σου, διότι ουδείς θα σε βοηθήσει, μινάρα, αναλώνεσαι κι εσύ στο βάλτο που σου πασσάρουν. Και χαριεντίζεσαι. Και αισθάνεσαι πως συμβάλλεις.
Όταν το ψυγείο σου αδειάσει, πάνε στον Τσίπρα, ή στον Μητσοτάκη, ή στον Κουτσούμπα, να στο γεμίσουν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αφού είσαι κουκουνάρα ρεΠασιφάη έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:23Να ξέρεις μωρή λιβελούλα όμως, πως την πέφτω άγρια και στους Σφυριζαίους. Για την λάθος προσέγγιση στα τεκταινόμενα, για την πλήρη αδιαφορία και για την συμμορίτικη αλητεία στο Μάτι. Με αποτέλεσμα 103 νεκρούς, επειδή όλα κομπλέ.Η κουτάλα έδρασε ακόμη μα φορά, δεν έκαμε τη διαφορά στο κατεστημένο. Και πίστεψέ με πως δεν έχω κανένα θέμα να κατακρίνω οποιονδήποτε δεν καλύπτει τα δικά μου κριτήρια για το βέλτιστον. Το ειδα να συμβαίνει ακόμη μια φορά. Να καίγεται όλη η Ελλάδα και να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Στον Καιάδα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Όλοι το ''είπανε, το κάνανε''. Μια ψωλιά τραβήξανε και την είδαν ειδήμονες και σωτήρες.
Αντί να μπεις στη διαδικασία να τους γράψεις στα παπάρια σου, διότι ουδείς θα σε βοηθήσει, μινάρα, αναλώνεσαι κι εσύ στο βάλτο που σου πασσάρουν. Και χαριεντίζεσαι. Και αισθάνεσαι πως συμβάλλεις.
Όταν το ψυγείο σου αδειάσει, πάνε στον Τσίπρα, ή στον Μητσοτάκη, ή στον Κουτσούμπα, να στο γεμίσουν.
Δεν αναλώνομαι. Ούτε αισθάνομαι πως συμβάλω. άλλο κάνω. Ό,τι μου έρχεται βασικά. Τα υπόλοιπα που λες τα ξέρω. Αυτά.
Παλιότερα είχε περισσότερη πλάκα, well that joke isn't funny anymore.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
Σαν να είστε ίδιο επίπεδο μου φαίνεται![]()
Εγώ έχω ξεκινήσει να εχθρεύομαι την Ελλάδα και τους Έλληνες, πλέον βλέπω ότι μας αξίζουν πολύ πολύ πολύ χειρότερα από αυτά που βιώνουμε καθημερινά, οι άνθρωποι δεν θέλουνε ρε παιδάκι μου, δε γουστάρουνε, τους αρέσει αυτή η φασούλα, τι να κάνουμε τώρα.
Ας καταστραφούμε λοιπόν, όσο πιο σύντομα τόσο το καλλίτερο, ας βγει άλλη μια τετραετία ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, άντε άλλες δύο το πολύ, φτάνουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αλλάζουν αυτά. Μην το δένεις. έρχονται και παρέρχονται.
Αφού τα ξέρεις, πάψε να γίνεσαι μέρος μιας ατέρμονης κατάστασης. Αυτα που κοροϊδεύουμε, απλά τα αποφεύγουμε. Αλλιώς κάτσε στον οπαδικό καφενέ και κλάσε μας μια μάντρα. Με αγάπη πάντα.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:27Αφού είσαι κουκουνάρα ρεΠασιφάη έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:23Να ξέρεις μωρή λιβελούλα όμως, πως την πέφτω άγρια και στους Σφυριζαίους. Για την λάθος προσέγγιση στα τεκταινόμενα, για την πλήρη αδιαφορία και για την συμμορίτικη αλητεία στο Μάτι. Με αποτέλεσμα 103 νεκρούς, επειδή όλα κομπλέ.Η κουτάλα έδρασε ακόμη μα φορά, δεν έκαμε τη διαφορά στο κατεστημένο. Και πίστεψέ με πως δεν έχω κανένα θέμα να κατακρίνω οποιονδήποτε δεν καλύπτει τα δικά μου κριτήρια για το βέλτιστον. Το ειδα να συμβαίνει ακόμη μια φορά. Να καίγεται όλη η Ελλάδα και να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Στον Καιάδα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Όλοι το ''είπανε, το κάνανε''. Μια ψωλιά τραβήξανε και την είδαν ειδήμονες και σωτήρες.
Όταν το ψυγείο σου αδειάσει, πάνε στον Τσίπρα, ή στον Μητσοτάκη, ή στον Κουτσούμπα, να στο γεμίσουν.![]()
Δεν αναλώνομαι. Ούτε αισθάνομαι πως συμβάλω. άλλο κάνω. Ό,τι μου έρχεται βασικά. Τα υπόλοιπα που λες τα ξέρω. Αυτά.
Ορίστε ρε απίθανε, έκανα και ρίμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι κύκλοι κτλ, το ξέρω, παρόλα αυτά έχω μπει σε αυτήν την διαδικασία πλέον.
Δεν είναι ότι έχασα κάποια πίστη ή ελπίδα, δεν είχα τίποτε από τα δύο νωρίτερα, ούτε είναι ότι δεν καταλάβαινα το τι συμβαίνει και το ποσό εθελόδουλοι, κουτοπόνηροι, παρτάκηδες, μουνοπανάδες ήμασταν, απλά η κρίσιμη μάζα που απαιτείται για το κάτι διαφορετικό απλά δεν υπάρχει και ότι υπάρχει συρρικνώνεται, είναι πολύ θλιβερή αυτή η παρατήρηση, είναι σαν να βλέπεις ένα πλάσμα να αργοπεθαίνει στην άκρη του δρόμου γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμμία απολύτως περίπτωση να επανέλθει, καλό είναι να του ρίξουμε την χαριστική βολή, Μητσοτάκηδες λοιπόν μέχρι να σβήσει άπαξ δια παντός ο ελληνισμός, έχουνε το know how, θα το καταφέρουν πιο γρήγορα από τον καθένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πασιφάη έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:41Αφού τα ξέρεις, πάψε να γίνεσαι μέρος μιας ατέρμονης κατάστασης. Αυτα που κοροϊδεύουμε, απλά τα αποφεύγουμε. Αλλιώς κάτσε στον οπαδικό καφενέ και κλάσε μας μια μάντρα. Με αγάπη πάντα.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:27Αφού είσαι κουκουνάρα ρεΠασιφάη έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:23
Να ξέρεις μωρή λιβελούλα όμως, πως την πέφτω άγρια και στους Σφυριζαίους. Για την λάθος προσέγγιση στα τεκταινόμενα, για την πλήρη αδιαφορία και για την συμμορίτικη αλητεία στο Μάτι. Με αποτέλεσμα 103 νεκρούς, επειδή όλα κομπλέ.Η κουτάλα έδρασε ακόμη μα φορά, δεν έκαμε τη διαφορά στο κατεστημένο. Και πίστεψέ με πως δεν έχω κανένα θέμα να κατακρίνω οποιονδήποτε δεν καλύπτει τα δικά μου κριτήρια για το βέλτιστον. Το ειδα να συμβαίνει ακόμη μια φορά. Να καίγεται όλη η Ελλάδα και να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Στον Καιάδα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Όλοι το ''είπανε, το κάνανε''. Μια ψωλιά τραβήξανε και την είδαν ειδήμονες και σωτήρες.
Όταν το ψυγείο σου αδειάσει, πάνε στον Τσίπρα, ή στον Μητσοτάκη, ή στον Κουτσούμπα, να στο γεμίσουν.![]()
Ορίστε ρε απίθανε, έκανα και ρίμα.![]()
Ο από πάνω είναι απογοητευμένος και του λέω να το γυρίσει μέσα του. Αυτά είναι τα σημαντικά. Αυτά που λέει πολλοί τα λέμε ,άλλος χτες, άλλος σήμερα , άλλος αύριο. Άσε με εμένα, έχω μάθει πια να με προστατεύω.
Πες του τίποτα. Μιλάτε βασικά ή έχετε κοντραριστεί ποτέ και παίζει η γνωστή μαλακία;
Τουλάχιστον τα κομμουνιστικά μποτ μιλάνε μόνα τους. Τα ΖΑΙΟ-ΝΔ μποτς έχουν γεμίσει τα πιο ενεργά θέματα από το πρωί με το να συζητάνε μεταξύ τους, τις μαλακίες τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- SpAcE_PaNtHeR
- Πήρατε αύξηση 1 ευρώ;
- Πήρες Αυγή;
- Ρε, λέγε, πήρες αύξηση μπας και το ρίξω στη ΝΔ;
- Τι λένε οι δημοσκοπήσεις σας;
- Πήρατε Giga;
- Πήρες 1 ευρώ;
- Τι λέει ο "Κανένας" του Τσίπρα;
- Οτι λένε και τα Giga του Κούλη.
Ε, ΚΟΦ' ΤΟΥΣ ΠΙΑ!!!!
ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ!
- Πήρες Αυγή;
- Ρε, λέγε, πήρες αύξηση μπας και το ρίξω στη ΝΔ;
- Τι λένε οι δημοσκοπήσεις σας;
- Πήρατε Giga;
- Πήρες 1 ευρώ;
- Τι λέει ο "Κανένας" του Τσίπρα;
- Οτι λένε και τα Giga του Κούλη.
Ε, ΚΟΦ' ΤΟΥΣ ΠΙΑ!!!!
ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΟΚ. Μην μπαίνεις κι εσύ. Μην μπαίνεις όμως. Μπες στα ωραία, τα ευαίσθητα, με νόημα.AlienWay έγραψε: 12 Σεπ 2021, 15:54 Τουλάχιστον τα κομμουνιστικά μποτ μιλάνε μόνα τους. Τα ΖΑΙΟ-ΝΔ μποτς έχουν γεμίσει τα πιο ενεργά θέματα από το πρωί με το να συζητάνε μεταξύ τους, τις μαλακίες τους.
Και ρώτα. Δείξε ότι είσαι και άσχετος και χαζός άμα λάχει κι ας μην είσαι. Να δεις πως ο άλλος πάει να σου εξηγήσει και πως σκέφτεται.
Μαλάκα μου το διανοείσαι; Έχουμε ίντερνετ, άμεση διάδοση της πληροφορίας, και άμεση επικοινωνία. Κι αντί να είμαστε 10 έως 50 φορές πιο έξυπνοι και πιο σωστοί από τους παππούδες μας, είμαστε χειρότεροι. Σε πολλά πράγματα.