Δεν κατάλαβα. Τι θα πει μπούμερ;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:21Με βάση την κοινή αντίληψη όμως στην ελληνική κοινωνία, είναι τυπικά δείγματα. Τουλάχιστον για μπούμερ και μετά σε ηλικία, δε λέω για γενιά Θεοδωράκη.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:04Γιατί ο κομμουνιστής ως έννοια για μένα είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Την ξεφτιλίζουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί απαντάτε
Re: Γιατί απαντάτε
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Καραμελίτσα
Γεννημένος/η μεταξύ 46 και 64.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:24Δεν κατάλαβα. Τι θα πει μπούμερ;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:21Με βάση την κοινή αντίληψη όμως στην ελληνική κοινωνία, είναι τυπικά δείγματα. Τουλάχιστον για μπούμερ και μετά σε ηλικία, δε λέω για γενιά Θεοδωράκη.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:04
Γιατί ο κομμουνιστής ως έννοια για μένα είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Την ξεφτιλίζουν.
Z
- Golden Age
Κι εσύ κομμουνιστής δεν είσαι; Έστω και άλλου τύπου, Μαρξιστής-Μπακουνικός-ΑγγελακικόςΧαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
Σαν να είστε ίδιο επίπεδο μου φαίνεται![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 11 Σεπ 2021, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλά και το φόρουμ που παραμένει έρμαιο γλιτσιάρικων επιθέσεων κατά της εξέλιξης. Δες το.
- Καραμελίτσα
Μίκη Θεοδωράκη, όχι ποτάμι Θεοδωράκη.
Z
Όχι. Κομμουνιστές υπήρχαν και υπάρχουν στον κόσμο και διαρκώς τον κάνουν καλύτερο. Αυτοί είναι που δεν μπορούν να μείνουν κοντά σε αυτούς που υπολογίζονται για κομμουνιστές. Μιλάμε για τους γνωστούς συνδικαλιστικούς γραφειοκράτες, δημιούργημα της ΕΣΣΔ.
Να ακούτε άλλους εδώ μέσα, αληθινούς ιδεολόγους, όχι τους κουκουέδες.
Όχι ο Αγγελάκας μου τη σπάει. Σεβαστός, καλός αλλά κάτι μου τη σπάει. Δεν ακολουθώ. Γιατί δεν βάζεις κάτι σε πιο χίπικο;Golden Age έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:24Κι εσύ κομμουνιστής δεν είσαι; Έστω και άλλου τύπου, Μαρξιστής-Μπακουνικός-ΑγγελακικόςΧαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 11 Σεπ 2021, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Θα βάλω κάτι σε πιο φιλοσοφικόΧαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:30Όχι ο Αγγελάκας μυ τη σπάει. Σεβαστός, καλός αλλά κάτι μου τη σπάει. Δεν ακολουθώ. Γιατί δεν βάζεις κάτι σε πιο χίπικο;Golden Age έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:24Κι εσύ κομμουνιστής δεν είσαι; Έστω και άλλου τύπου, Μαρξιστής-Μπακουνικός-ΑγγελακικόςΧαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 00:03 Στα δεκάδες νήματα που ανοίγουν οι δήθεν κομμουνιστές εδώ μέσα; Αφού ούτε διάλογο ξέρουν να κάνουν ούτε έχει κανένα ενδιαφέρον να τους την πεις. Τη λένε μόνοι τους στον εαυτό τους με τη στάση τους. Νιώθετε δυνατοί που κοντράρετε τις γελοιότητες που γράφουν;
![]()
Να δω τι ακριβώς; Τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ; Χλωμό.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:25Ναι αλλά και το φόρουμ που παραμένει έρμαιο γλιτσιάρικων επιθέσεων κατά της εξέλιξης. Δες το.
Προτείνω να χαλαρώσεις και να δεχθείς το αναπόφευκτο των ισοπεδώσεων χωρίς γκρίνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν καταλαβαίνω τι έχει να κάνει η οποιαδήποτε ηλικία. Αντιθέτως το θεωρώ μαλακία ιδεολογικά. Κάλλιστα μπορεί να καταλήξει σε συμπέρασμα ένας αφελής ότι φταίνε γενιές για την κατάσταση της κοινωνίας και όχι οι εξουσίες που είναι διαχρονικές, πάντα ίδιες και ανεξάρτητες από τις γενιές.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:24Γεννημένος/η μεταξύ 46 και 64.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:24Δεν κατάλαβα. Τι θα πει μπούμερ;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:21
Με βάση την κοινή αντίληψη όμως στην ελληνική κοινωνία, είναι τυπικά δείγματα. Τουλάχιστον για μπούμερ και μετά σε ηλικία, δε λέω για γενιά Θεοδωράκη.
Γιατί το προτείνεις; Για καλό μου; Μια χαρά είμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:32Να δω τι ακριβώς; Τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ; Χλωμό.
Προτείνω να χαλαρώσεις και να δεχθείς το αναπόφευκτο των ισοπεδώσεων χωρίς γκρίνια.![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα θέματα όμως αυτά τα έχουν βάλει τα κόμματά τους (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) επίσημα και αυτοί σπεύδουν να τα προβάλλουν.Οι μαλακίες δηλαδή ξεκινάνε από την κορυφή επειδή τα κόμματά τους κάνουν δημαγωγική αντιπολίτευση.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 13:50 Δείτε τις μαλακίες περί παιδικής εργασίας που άνοιξαν. Μιλάνε μόνοι τους χωρίς αλληλεπίδραση με τους άλλους που μπορεί να διαφωνούν ή να συμφωνούν έστω και λίγο. Ξεκάρφωτες δηλώσεις γιατί έτσι.
Αύριο θα δεις άλλα παραμύθια όπως ότι το ρεύμα ακρίβυνε επειδή πουλήθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ ή για τις ανεμογεννήτριες και πάλι θα σπεύσουν να γράψουν σχετικά.
Ωραίο ρεGolden Age έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:31Θα βάλω κάτι σε πιο φιλοσοφικόΧαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:30Όχι ο Αγγελάκας μυ τη σπάει. Σεβαστός, καλός αλλά κάτι μου τη σπάει. Δεν ακολουθώ. Γιατί δεν βάζεις κάτι σε πιο χίπικο;Golden Age έγραψε: 11 Σεπ 2021, 14:24
Κι εσύ κομμουνιστής δεν είσαι; Έστω και άλλου τύπου, Μαρξιστής-Μπακουνικός-Αγγελακικός![]()
![]()