!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψεκ αρνητρια ψάχνει λαμογιο γιατρο για να παρει πλαστο πιστοποιητικο εμβολιασμου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ψεκ αρνητρια ψάχνει λαμογιο γιατρο για να παρει πλαστο πιστοποιητικο εμβολιασμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2021, 14:46
Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2021, 14:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2021, 13:53

Γιατί, ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ της αντίληψης που έχουν οι γιατροί των δημόσιων νοσοκομείων για θεραπεία/φάρμακα/συστάσεις για οποιαδήποτε νόσο;

Αν υπάρχει κοινή γραμμή στο α, θα υπάρχει και στο β, γ κλπ
Όχι άλλο λέω. Για τη λογική που πάει να βάλει με το κράτος μαμά και τέτοια. Για το τι κάνει η ιατρική είτε δημοσίου είτε ιδωτικού δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι.
Όχι, δεν λες άλλο. Αν υπάρχει πίεση από το κράτος στους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων να ακολουθήσουν τη χ θεραπευτική/φαρμακευτική γραμμή που προτείνουν για τον covid, είναι σαφέστατο ότι θα παίζει κάτι αντίστοιχο και για τις άλλες ασθένειες. Με λίγα λόγια, δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεται στο χ θέμα τόσο η γνώση όσο και η εντιμότητα των γιατρών, ειδικώς στα δημόσια νοσοκομεία και στο ψ να θεωρούνται ως αξιόπιστοι επιστήμονες. Γιατί οι ίδιες εταιρίες που κατασκευάζουν τα καταραμένα εμβόλια, κατασκευάζουν και όλα τα άλλα φάρμακα και εμβόλια που χρησιμοποιούνται χωρίς κραυγές και ενστάσεις.

Όπως και είναι απαράδεκτη -κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον- όχι μόνον η άνεση αποδοχής αλλά και η παρότρυνση στο ψέμα ή ακόμα και τη συκοφαντία ως ιδεολογικά εργαλεία.

Σοβαρολογούμε τώρα;
Όποτε μπορέσεις, ενημέρωσέ με για το που διαφωνώ με όλο αυτό που είπες :D
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ψεκ αρνητρια ψάχνει λαμογιο γιατρο για να παρει πλαστο πιστοποιητικο εμβολιασμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2021, 23:38
Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2021, 14:05

Όχι άλλο λέω. Για τη λογική που πάει να βάλει με το κράτος μαμά και τέτοια. Για το τι κάνει η ιατρική είτε δημοσίου είτε ιδωτικού δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι.
Όχι, δεν λες άλλο. Αν υπάρχει πίεση από το κράτος στους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων να ακολουθήσουν τη χ θεραπευτική/φαρμακευτική γραμμή που προτείνουν για τον covid, είναι σαφέστατο ότι θα παίζει κάτι αντίστοιχο και για τις άλλες ασθένειες. Με λίγα λόγια, δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεται στο χ θέμα τόσο η γνώση όσο και η εντιμότητα των γιατρών, ειδικώς στα δημόσια νοσοκομεία και στο ψ να θεωρούνται ως αξιόπιστοι επιστήμονες. Γιατί οι ίδιες εταιρίες που κατασκευάζουν τα καταραμένα εμβόλια, κατασκευάζουν και όλα τα άλλα φάρμακα και εμβόλια που χρησιμοποιούνται χωρίς κραυγές και ενστάσεις.

Όπως και είναι απαράδεκτη -κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον- όχι μόνον η άνεση αποδοχής αλλά και η παρότρυνση στο ψέμα ή ακόμα και τη συκοφαντία ως ιδεολογικά εργαλεία.

Σοβαρολογούμε τώρα;
Επειδή "όλο αυτό που είπα" δεν φαίνεται να σε επηρεάζει όταν γράφεις αυτό
Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2021, 13:59
George_V έγραψε: 08 Σεπ 2021, 10:22
Εχουν ξεπεράσει καθε οριο θρασυτητας μου φαινεται. Το ομολογουν ον καμερα πλεον οτι θα κανουν καθε ειδους πουστια για να μην κανουν εμβολια/τεστ.

Υπαρχει σχετικο βιντεο με τις ομολογιες αρνητων ον καμερα στο λινκ.
Μια χαρά τα βρίσκω. όταν το παίζει νταβατζής ο άλλος.
Ναι, διάβασα και την αιτιολόγηση, η οποία σαφώς και δεν με πείθει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Γεια σου ΓΑΛΗ με την υπογραφή σου :smt023
Θα το αναδιατύπωνα: "Η ελπίδα είναι παγίδα και η αισιοδοξία έλλειψη πληροφόρησης"
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2021, 09:05

Σοβαρολογούμε τώρα;
George_V έγραψε: 08 Σεπ 2021, 10:22
Εχουν ξεπεράσει καθε οριο θρασυτητας μου φαινεται. Το ομολογουν ον καμερα πλεον οτι θα κανουν καθε ειδους πουστια για να μην κανουν εμβολια/τεστ.

Υπαρχει σχετικο βιντεο με τις ομολογιες αρνητων ον καμερα στο λινκ.

Ε μη σε πείθει. Δεν θα ψηφίσουμε να μπαίνει ζήτημα να κερδίσει αυτός που έπεισε. Ο καθένας δρα όπως νιώθει. Εμένα μου τη δίνει απλά το νταβατζιλίκι, τι να κάνουμε; Δεν έθεσα ποτέ θέμα επιστημονικής διαφωνίας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:02

Ε μη σε πείθει. Δεν θα ψηφίσουμε να μπαίνει ζήτημα να κερδίσει αυτός που έπεισε. Ο καθένας δρα όπως νιώθει. Εμένα μου τη δίνει απλά το νταβατζιλίκι, τι να κάνουμε; Δεν έθεσα ποτέ θέμα επιστημονικής διαφωνίας.
Δεν έθεσες θέμα επιστημονικής διαφωνίας αλλά δικαιολογημένης ψευδολογίας ως αντίσταση στο νταβατζιλίκι. Άκρως επιστημονικό, δε λέω.

Και το θέμα δεν είναι αν πείθομαι εγώ ή εσύ. Απλώς μου κάνει εντύπωση το ότι αυτοί που θεωρούν ότι "οι επικίνδυνοι ατραποί στις οποίες οδηγείται η δημοκρατία" και λοιπά μπλαμπλά, θεωρούν επίσης ότι το ψέμα, η κοινωνική ανευθυνότητα κλπ ως μέθοδες :lol: λαϊκής πάλης είναι η σωστή και τιμημένη ατραπός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2021, 09:11 Γεια σου ΓΑΛΗ με την υπογραφή σου :smt023
Θα το αναδιατύπωνα: "Η ελπίδα είναι παγίδα και η αισιοδοξία έλλειψη πληροφόρησης"
Γεια σου και σένα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2021, 13:43
Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2021, 12:02

Δεν έθεσες θέμα επιστημονικής διαφωνίας αλλά δικαιολογημένης ψευδολογίας ως αντίσταση στο νταβατζιλίκι. Άκρως επιστημονικό, δε λέω.

Και το θέμα δεν είναι αν πείθομαι εγώ ή εσύ. Απλώς μου κάνει εντύπωση το ότι αυτοί που θεωρούν ότι "οι επικίνδυνοι ατραποί στις οποίες οδηγείται η δημοκρατία" και λοιπά μπλαμπλά, θεωρούν επίσης ότι το ψέμα, η κοινωνική ανευθυνότητα κλπ ως μέθοδες :lol: λαϊκής πάλης είναι η σωστή και τιμημένη ατραπός.
ΟΚ βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι η κάθε είδους πουστιά, δεν είναι κάτι προοδευτικό. Ότι στην ουσία τείνει στο φασισμό. Το προοδευτικό θα πρέπει να περιέχει και ένα στοιχείο ηθικής ας το πούμε (αν και μου τη σπάει η λέξη γιατί σημειολογίες και αστικές ηθικές κλπ ξέρεις). Κάτι που να σε κάνει παράδειγμα ρε παιδί μου. Βεβαίως και είναι πιο μάγκικο μια απεργία πείνας ας πούμε ή κάτι τέλος πάντων.
Η στάση "Κάνω πουστιά και σας γαμάω μαλάκες" είναι κάργα ατομιστική.
Τα μπάχαλα είναι ένα ίδιο πράγμα. Τον ατομισμό και την ξετσιποσύνη προωθούν.
Αλλά αυτά είναι το θεωρητικό μέρος όπως το έχω στο μυαλό μου και βεβαίως διαρκώς θα μεταβάλλεται όπως όλα στο σύμπαν.

Στο πρακτικό μέρος τώρα, δεδομένου ότι πιστεύω στο χάος και ότι όλα χαοτικά είναι, το αφήνω έτσι ως άλυτο παράδοξο. με λίγα λόγια κάπου χαίρομαι να κάνεις πουστιά στον πούστη (καταλαβαίνεις τη λέξη). Δεν νιώθω την ανάγκη να είμαι συνεπής με αυτά που λέω και νομίζω ότι αυτό είναι το φυσικό
.
Το υπογραμμίζω και κρίμα που το λέω εδώ. θα ήθελα σαν φιλοσοφική κουβέντα κάπου αλλού να αναλύαμε τέτοια. θα βγει και η υποκρισία πολλών. Θα βγει και η παγίδα που πέφτουν να πρέπει να αποδείξουν ότι κάθε τους πράξη άπτεται των αρχών τους και υπάρχει απόλυτη συνέπεια. Ενώ όλοι ξέρουμε μέσα μας ότι δεν είναι έτσι.

Σόρυ για τα πολλά και κουραστικά, αλλά αυτό πιστεύω. Έκανα μία δήλωση και την ξανακάνω, γιατί ένα ξέσπασμα δικό μου προσωπικό. Στα παπάρια μου λοιπόν να αποδείξω αν είναι σωστό ή όχι. Είπα ήδη ότι δεν είναι σωστό. Κι αυτό εξαρτήθηκε από τη διάθεσή μου απέναντι σου. Αν ήθελα να τα βρούμε και να μη συνεχίσουμε, έκανα αυτό που έπρεπε. Αν είχα όρεξη να κοντραριστούμε (γιατί πιθανώς θα ένιωθα ότι δεν πρέπει να σε δικαιώσω στο ελάχιστο - κι αυτό συμβαίνει συχνά και το ξέρεις) θα επέμενα και θα το ιδεολογικοποιούσα. Απλά πράγματα.

αν λοιπόν το ένα σημαίνει ότι δικαιώνεται η μία μεριά και το άλλο σημαίνει ότι δικαιώνεται η άλλη, διαλέγω τη μία.
Αν δεχτούμε όμως ότι και η μία μεριά μαλακίζεται αλλά και η άλλη. το προτιμώ.

(όλα αυτά για την προώθηση υγιούς σκέψης και διαλόγων)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2021, 14:01
(όλα αυτά για την προώθηση υγιούς σκέψης και διαλόγων)
Α, δε θέλω τέτοια.

Η υγιής σκέψη συνήθως εκλαμβάνεται επίσης ως στοιχείο των σημειολογικών και αστικών ηθικολογιών που σε ενοχλούν. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”