!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψεκ αρνητρια ψάχνει λαμογιο γιατρο για να παρει πλαστο πιστοποιητικο εμβολιασμου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Ψεκ αρνητρια ψάχνει λαμογιο γιατρο για να παρει πλαστο πιστοποιητικο εμβολιασμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ανεμβολίαστη ομολογεί: Ψάχνω «λαμόγιο γιατρό» να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό

Άλλο να φαντάζεσαι ότι γίνεται και άλλο να ακούς κάποιον να ομολογεί κυνικά πως ψάχνει… «λαμόγιο γιατρό» για να της δώσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Γιατί εμβόλιο δεν θέλει να κάνει αλλά τα προνόμια των εμβολιασμένων, τα θέλει…

Η «φάμπρικα» των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης προκαλεί ήδη συναγερμό, με νέες καταγγελίες να έρχονται στο φως καθημερινά. Αλλά η παραδοχή ανεμβολίαστης γυναίκας ότι έχει βγει στη… γύρα για να βρει γιατρό που θα της δώσει «μαϊμού» πιστοποιητικό γιατί δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, ξεπερνά κάθε όριο.

Η γυναίκα αυτή μίλησε στον ΣΚΑΙ, με γυρισμένη την πλάτη της φυσικά. Και παραδέχτηκε ότι «δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά».

«Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν», είπε η γυναίκα με το όνομα Κατερίνα, στον ΣΚΑΙ. ν

Η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Στην παρατήρηση, δε, πως αυτό που κάνει είναι παράνομο, απάντησε: «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***».

Η ίδια γυναίκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (08.09.2021) και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ισχυρίστηκε ότι δεν είναι αρνήτρια ούτε της πανδημίας, ούτε του εμβολιασμού (κι ας μην θέλει να κάνει το εμβόλιο). Δήλωσε «αναγκαστική αρνήτρια».

Δεν είμαι αρνήτρια αλλά…
Στη δεύτερη συνέντευξή της, πάλι με πλάτη φυσικά, ισχυρίστηκε πως ο γιατρός της είπε πως δε μπορεί να κάνει το εμβόλιο λόγω ενός προβλήματος υγείας. Και γι’ αυτό, είπε, ψάχνει τρόπο να εκδώσει πιστοποιητικό, καθώς το χαρτί που επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της δεν γίνεται δεκτό στα μαγαζιά, στα οποία πλέον μπορούν να μπουν μόνο οι εμβολιασμένοι.

«Όταν εκείνοι επιλέγουν, από τη στιγμή που δεν κάνω το εμβόλιο, να είμαι ένας μη ελεύθερος άνθρωπος, επιλέγω κι εγώ έναν ίδιο τρόπο να τους απαντήσω. Είναι δικό μου θέμα το πότε θα αποφασίσω να το κάνω», είπε.

«Δεν μπορεί κανένας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε ελεύθερη χώρα και πολίτες που ψηφίζουμε, να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο», συνέχισε και πρόσθεσε πως «παράνομο για μένα είναι να στερείς την ελευθερία του ανθρώπου. Αφού υπάρχει πανδημία γιατί να μην κλειστούν και οι άλλοι μέσα;».

Και αμετανόητα, κατέληξε: «Θα συνεχίσω να είμαι αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου, γιατί δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν είμαι όμως έτοιμη να το κάνω».
Πηγη: https://www.newsit.gr/ellada/anemvolias ... o/3359456/

Εχουν ξεπεράσει καθε οριο θρασυτητας μου φαινεται. Το ομολογουν ον καμερα πλεον οτι θα κανουν καθε ειδους πουστια για να μην κανουν εμβολια/τεστ.

Υπαρχει σχετικο βιντεο με τις ομολογιες αρνητων ον καμερα στο λινκ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Ψεκ αρνητρια ψάχνει λαμογιο γιατρο για να παρει πλαστο πιστοποιητικο εμβολιασμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Στους Κούρδους να πάει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ψεκ αρνητρια ψάχνει λαμογιο γιατρο για να παρει πλαστο πιστοποιητικο εμβολιασμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αυτοί οι Κουλικοί έχουν γίνει μάστιγα πλέον.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Λαμόγια ειναι όσοι δέχονται να εμβολιάσουν τον αθώο κοσμάκη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μπίστης έγραψε: 08 Σεπ 2021, 10:32 Λαμόγια ειναι όσοι δέχονται να εμβολιάσουν τον αθώο κοσμάκη
Εν τω μεταξύ εδώ κυκλοφορούσε μια φούλ κουλικιά, που έκανε η "κουμπάρα της" το ΑΖ, και όταν έπαθε αναφυλαξία, αναζητούσε τρόπους ν' αποφύγει τη δεύτερη δόση.
Τραγικοί αυτοί που πάνε να κάνουν μαϊμού εμβόλιο (χειρότεροι κι απ' τους εμβολιολάγνους), αλλά αυτά είναι αποτελέσματα του να βάζουν υποχρεωτικότητες. Υπεύθυνοι είναι αυτοί που πάνε με το στανιό να σου κάνουν το μπόλι.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Ψεκ χαμστερακια κολλανε τον ιο ενω ο κτηνιατρος και οι πλασιε του
Τους ταζανε οτι δεν υπαρχει κανενας κινδυνος

– Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ – Θετικοί στον κοροναϊό επτά πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί
https://www.in.gr/2021/09/08/greece/the ... =true&s=09
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Kauldron έγραψε: 08 Σεπ 2021, 10:35
Τραγικοί αυτοί που πάνε να κάνουν μαϊμού εμβόλιο (χειρότεροι κι απ' τους εμβολιολάγνους)
Μπααα, ο καθένας θέλει να γλιτώσει από τον διάβολο της υποχρεωτικότητας. Δικαιολογημένος ότι και να κάνει.

Τραγικοί είμαστε όλοι με αυτά που μας έμπλεξαν απλώς οι εμβολιομανείς νιώθουν θεομένοι.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

adon99 έγραψε: 08 Σεπ 2021, 10:36 Ψεκ χαμστερακια κολλανε τον ιο ενω ο κτηνιατρος και οι πλασιε του
Τους ταζανε οτι δεν υπαρχει κανενας κινδυνος

– Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ – Θετικοί στον κοροναϊό επτά πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί
https://www.in.gr/2021/09/08/greece/the ... =true&s=09
παραμύθια
οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μπίστης έγραψε: 08 Σεπ 2021, 10:44
Kauldron έγραψε: 08 Σεπ 2021, 10:35
Τραγικοί αυτοί που πάνε να κάνουν μαϊμού εμβόλιο (χειρότεροι κι απ' τους εμβολιολάγνους)
Μπααα, ο καθένας θέλει να γλιτώσει από τον διάβολο της υποχρεωτικότητας. Δικαιολογημένος ότι και να κάνει.

Τραγικοί είμαστε όλοι με αυτά που μας έμπλεξαν απλώς οι εμβολιομανείς νιώθουν θεομένοι.
Η υποχρεωτικότητα τους οδηγεί σε τέτοιες λύσεις. Αυτό να λέγεται.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Ρε ψεκ τρκάνατε να εμβολιαστείτε που είστε τόσο μαλακές ώστε να βάζετε σε κίνδυνο τη ζωή σας για να κάνετε αντιπολίτευση
Ζωα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
George_V

Το θεαματικο ειναι βεβαια οτι ομολογουν οτι θα προβουν σε παράνομη και ποινικα διωκομενη πράξη στον αέρα χωρις καμια αναστολη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

George_V έγραψε: 08 Σεπ 2021, 19:52 Το θεαματικο ειναι βεβαια οτι ομολογουν οτι θα προβουν σε παράνομη και ποινικα διωκομενη πράξη στον αέρα χωρις καμια αναστολη.
Εδώ είσαι κι εδώ είμαι: στα πλαστά πιστοποιητικά που όντως πιάσανε, οι υπάλληλοι που τα εξέδωσαν σε 6-7 χρόνια που θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ θα δυσκολεύονται να θυμηθούν για τι πράγμα μιλάμε και οι πολίτες που τα πήραν δεν πρόκειται να πάθουν απολύτως τίποτα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

George_V έγραψε: 08 Σεπ 2021, 10:22
Ανεμβολίαστη ομολογεί: Ψάχνω «λαμόγιο γιατρό» να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό

Άλλο να φαντάζεσαι ότι γίνεται και άλλο να ακούς κάποιον να ομολογεί κυνικά πως ψάχνει… «λαμόγιο γιατρό» για να της δώσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Γιατί εμβόλιο δεν θέλει να κάνει αλλά τα προνόμια των εμβολιασμένων, τα θέλει…

Η «φάμπρικα» των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης προκαλεί ήδη συναγερμό, με νέες καταγγελίες να έρχονται στο φως καθημερινά. Αλλά η παραδοχή ανεμβολίαστης γυναίκας ότι έχει βγει στη… γύρα για να βρει γιατρό που θα της δώσει «μαϊμού» πιστοποιητικό γιατί δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, ξεπερνά κάθε όριο.

Η γυναίκα αυτή μίλησε στον ΣΚΑΙ, με γυρισμένη την πλάτη της φυσικά. Και παραδέχτηκε ότι «δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά».

«Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν», είπε η γυναίκα με το όνομα Κατερίνα, στον ΣΚΑΙ. ν

Η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Στην παρατήρηση, δε, πως αυτό που κάνει είναι παράνομο, απάντησε: «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***».

Η ίδια γυναίκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (08.09.2021) και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ισχυρίστηκε ότι δεν είναι αρνήτρια ούτε της πανδημίας, ούτε του εμβολιασμού (κι ας μην θέλει να κάνει το εμβόλιο). Δήλωσε «αναγκαστική αρνήτρια».

Δεν είμαι αρνήτρια αλλά…
Στη δεύτερη συνέντευξή της, πάλι με πλάτη φυσικά, ισχυρίστηκε πως ο γιατρός της είπε πως δε μπορεί να κάνει το εμβόλιο λόγω ενός προβλήματος υγείας. Και γι’ αυτό, είπε, ψάχνει τρόπο να εκδώσει πιστοποιητικό, καθώς το χαρτί που επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της δεν γίνεται δεκτό στα μαγαζιά, στα οποία πλέον μπορούν να μπουν μόνο οι εμβολιασμένοι.

«Όταν εκείνοι επιλέγουν, από τη στιγμή που δεν κάνω το εμβόλιο, να είμαι ένας μη ελεύθερος άνθρωπος, επιλέγω κι εγώ έναν ίδιο τρόπο να τους απαντήσω. Είναι δικό μου θέμα το πότε θα αποφασίσω να το κάνω», είπε.

«Δεν μπορεί κανένας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε ελεύθερη χώρα και πολίτες που ψηφίζουμε, να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο», συνέχισε και πρόσθεσε πως «παράνομο για μένα είναι να στερείς την ελευθερία του ανθρώπου. Αφού υπάρχει πανδημία γιατί να μην κλειστούν και οι άλλοι μέσα;».

Και αμετανόητα, κατέληξε: «Θα συνεχίσω να είμαι αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου, γιατί δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν είμαι όμως έτοιμη να το κάνω».
Δεν βλέπω κάτι λάθος.
Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos_hellas »

ναζιστές αντιχρίστου καταδιώκεται μια γυναίκα που δε θέλει να αλλάξει τοdna της σε μηχανή υπακοής..
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Άβαταρ μέλους
George_V

nikos_hellas έγραψε: 08 Σεπ 2021, 20:03 ναζιστές αντιχρίστου καταδιώκεται μια γυναίκα που δε θέλει να αλλάξει τοdna της σε μηχανή υπακοής..
Σιγα μη μεταμορφωθει και σε κομπιουτερ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”