!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Ο κώλος του καθενός είναι κάτι το ιερό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nemo

Re: ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Ο κώλος του καθενός είναι κάτι το ιερό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

waldorf έγραψε: 08 Σεπ 2021, 17:50 Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει πως όλοι,μα όλοι,που θα κλείσουν με ένα "αλλά" την πρότασή τους,έχουν δεκάδες ή και άπειρους φίλους gay και τρανσ και τα πάντα όλα κι εγώ ο μαύρος που ποτέ δεν βάζω "αλλά" όταν πρόκειται για δικό μου επιχείρημα και όσο να πεις δεν με λες και ιδιαίτερα συντηρητικό,δεν έχω φίλους gay και lgbt ενώ γνωρίζω μόνο λίγους irl.
:102:
δεν πιστευω οτι ζουμε και ζησαμε χωρις ποτε να ειχαμε εστω μια τυπικη σχεση με ενα γκει
γνωρισα δυο τρεις καλλιτεχνες πολυ εξυπνους χωρις ομως να προκαλουν ουτε στο ελαχιστο
και γνωρισα και τυπους που πρκαλουσαν αλλα δεν ηθελα ουτε και ενα γεια να ανταλλαξω
ο πραγματικα εξυπνος γκει δεν προκαλει με την σταση του γιατι δεν τον ενδιαφερουν οι αποψεις των αλλων
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nemo έγραψε: 08 Σεπ 2021, 15:09
Beria έγραψε: 08 Σεπ 2021, 14:44
Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2021, 14:38 Μια δηλωση που θα επρεπε να κανει ο Μπογδανος αν πιστευε οσα εχει πει κατα καιρους ειναι οτι: η προωθηση της ομοφυλοφιλιας στην κοινωνια, στα μμε και στα σχολεια αυξανει το προβλημα υπογεννητικοτητας της χωρας.

.
Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας αυξάνει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και όχι η επαγγελματική και κοινωνική ανασφάλεια
Πάντα κάτι μαθαίνω
παραμυθια της χαλιμας καποτε δεν ειχαν να φανε ενα κομματι ψωμι αλλα γεννοβολουσαν σαν κουνελια
και δεν επιτρεπετε στην ηλικια σου να μην μπορεις να ξεχωριζεις τα βασικα
ας ελεγες η ευκολη ζωη ... :fp:
Μια χαρά τα λέει, απλά πες του, να ξέρει, ότι δεν του επιτρέπονται όλα, μη τολμήσει πες του να βάλει γιόνγκα παντς γιατί θα έχομε άλλα, έτσι πες του.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

waldorf έγραψε: 08 Σεπ 2021, 17:50 Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει πως όλοι,μα όλοι,που θα κλείσουν με ένα "αλλά" την πρότασή τους,έχουν δεκάδες ή και άπειρους φίλους gay και τρανσ και τα πάντα όλα κι εγώ ο μαύρος που ποτέ δεν βάζω "αλλά" όταν πρόκειται για δικό μου επιχείρημα και όσο να πεις δεν με λες και ιδιαίτερα συντηρητικό,δεν έχω φίλους gay και lgbt ενώ γνωρίζω μόνο λίγους irl.
Ούτε με τς μαυρ κάνεις παρέα;
:o
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αυτόν πως τον ξεχάσανε και δεν του δώσανε κανένα υπουργείο?
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

nowhere έγραψε: 08 Σεπ 2021, 18:34 αυτόν πως τον ξεχάσανε και δεν του δώσανε κανένα υπουργείο?
ε αυτό εννοεί ρε μάνμου
τον γράψανε στον κώλο τους, γι' αυτό και είναι ιερός, γιατί έχει τ' όνομά του πάνω
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Εγώ έχω δεκαδες φίλους γκέι, αλλά ποτέ δεν κάνω λάθος στις καταλήξεις γ' ενικού.
Z
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μετά διαμαρτύρονται που τους λέμε κωλοδεξιούς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Καραμελίτσα έγραψε: 08 Σεπ 2021, 18:57
Εγώ έχω δεκαδες φίλους γκέι, αλλά ποτέ δεν κάνω λάθος στις καταλήξεις γ' ενικού.
Με τα τριτοκλιτα έχεις ένα θεματακι :e045:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

αυτός έτσι και δεν ξαναβγει βουλευτής πάει σουμπιτος με τζημεραίους και λοιπά λιμά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Fluffy έγραψε: 08 Σεπ 2021, 22:08 αυτός έτσι και δεν ξαναβγει βουλευτής πάει σουμπιτος με τζημεραίους και λοιπά λιμά.
Ο Τζήμ είπε οτι έτσι και δεν εκλεγεί, δεν ξανακατεβαίνει σ' εκλογές.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Kauldron έγραψε: 08 Σεπ 2021, 22:12
Fluffy έγραψε: 08 Σεπ 2021, 22:08 αυτός έτσι και δεν ξαναβγει βουλευτής πάει σουμπιτος με τζημεραίους και λοιπά λιμά.
:romance-hearteyes:
Γι'αυτό ψηφίζουμε ούλοι, για να ανεβάσουμε το εκλογικό μέτρο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Kauldron έγραψε: 08 Σεπ 2021, 22:12
όπως ο αδωνις που θα έφευγε απο την χώρα. Αυτοι κατεβαινουν στις εκλογες για να κάνουν σόου.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Gordian Knot έγραψε: 08 Σεπ 2021, 17:31 ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΟΓΑΥΡΕ ΜΠΕΡΙΑ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!
ΣΕ ΡΑΠΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ-ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! (ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΙΔΩΝ ΜΥΚΗΤΕΣ! ΘΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!)
:lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”