!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Ο κώλος του καθενός είναι κάτι το ιερό
Re: ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Ο κώλος του καθενός είναι κάτι το ιερό
ενα δήθεν φιλελεύθερο φασιστοειδες είναι, γέμισε ο κόσμος από τέτοια
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Είμαστε η χριστιανοδημοκρατική κεντροδεξιά

Beria έγραψε: 08 Σεπ 2021, 15:11Αυτό που δεν επιτρέπεται στην ηλικία μου είναι ναι γράφω λάθος τις καταλήξεις γ' ενικούnemo έγραψε: 08 Σεπ 2021, 15:09παραμυθια της χαλιμας καποτε δεν ειχαν να φανε ενα κομματι ψωμι αλλα γεννοβολουσαν σαν κουνελιαBeria έγραψε: 08 Σεπ 2021, 14:44
Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας αυξάνει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και όχι η επαγγελματική και κοινωνική ανασφάλεια
Πάντα κάτι μαθαίνω
και δεν επιτρεπετε στην ηλικια σου να μην μπορεις να ξεχωριζεις τα βασικα
ας ελεγες η ευκολη ζωη ...
Όλα τα άλλα μου επιτρέπονται
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Eθνικοκοινωνιστης
ας ρωτησουμε τον κυριο αλαφουζο,κατι παραπανω θα ξερειKauldron έγραψε: 08 Σεπ 2021, 14:11 Σκληρή δεξιά πτέρυγα, κυρίες και κύριοι (και κύρι@).
Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
α ναι χεστηκα για τις καταληξεις μην βγαζεις εγωισμο να γραφεις αλλα να βαζεις και την εμπειρια της ζωης σουBeria έγραψε: 08 Σεπ 2021, 15:11Αυτό που δεν επιτρέπεται στην ηλικία μου είναι ναι γράφω λάθος τις καταλήξεις γ' ενικούnemo έγραψε: 08 Σεπ 2021, 15:09παραμυθια της χαλιμας καποτε δεν ειχαν να φανε ενα κομματι ψωμι αλλα γεννοβολουσαν σαν κουνελιαBeria έγραψε: 08 Σεπ 2021, 14:44
Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας αυξάνει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και όχι η επαγγελματική και κοινωνική ανασφάλεια
Πάντα κάτι μαθαίνω
και δεν επιτρεπετε στην ηλικια σου να μην μπορεις να ξεχωριζεις τα βασικα
ας ελεγες η ευκολη ζωη ...![]()
Όλα τα άλλα μου επιτρέπονται
που δεν την εχουν οι νεοι και αν ειναι να τους μιμεισαι τοτε βρασε ορυζα
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο Ελ Μπογδανί είναι νάρκισσος, ο Μπαρουφακης της ΝΔ. Του αρέσει να ακούει τη φωνή του και λέει μεγαλοστομίες. Θα μπορούσε να πει ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός είναι προσωπικό ζήτημα, αλλά προτίμησε να πει την παπαριά του.
Απαράδεκτος.
Απαράδεκτος.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ε, τώρα, ντροπή.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Σεπ 2021, 15:31ας ρωτησουμε τον κυριο αλαφουζο,κατι παραπανω θα ξερειKauldron έγραψε: 08 Σεπ 2021, 14:11 Σκληρή δεξιά πτέρυγα, κυρίες και κύριοι (και κύρι@).
Eθνικοκοινωνιστης![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είναι ο Βαρουφάκης μείον την μόρφωση και το κοινωνικό στάτους
Ο Μπαρούφ είναι αστόπαιδο με καλλιέργεια και γερές σπουδές (+ναρκισισμό στοα ουράνια), ενώ ο Νομάρχης Ημιμαθείας είναι μικροαστός και αμόρφωτος (οπότε ο ναρκισισμός του είναι χωρίς κανένα βάθος)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τελικά ο κώλος είναι υποχρέωση και οχι δικαίωμα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΟΓΑΥΡΕ ΜΠΕΡΙΑ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!
ΣΕ ΡΑΠΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ-ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! (ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΙΔΩΝ ΜΥΚΗΤΕΣ! ΘΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!)
ΣΕ ΡΑΠΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ-ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! (ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΙΔΩΝ ΜΥΚΗΤΕΣ! ΘΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ώπα!Beria έγραψε: 08 Σεπ 2021, 17:03Είναι ο Βαρουφάκης μείον την μόρφωση και το κοινωνικό στάτους
Ο Μπαρούφ είναι αστόπαιδο με καλλιέργεια και γερές σπουδές (+ναρκισισμό στοα ουράνια), ενώ ο Νομάρχης Ημιμαθείας είναι μικροαστός και αμόρφωτος (οπότε ο ναρκισισμός του είναι χωρίς κανένα βάθος)

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ναι γιατι βλεπεις οι ομοφυλοφιλοι οσο ειναι κρυφοι κανουν ολοι οικογενεια.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2021, 14:38 Μια δηλωση που θα επρεπε να κανει ο Μπογδανος αν πιστευε οσα εχει πει κατα καιρους ειναι οτι: η προωθηση της ομοφυλοφιλιας στην κοινωνια, στα μμε και στα σχολεια αυξανει το προβλημα υπογεννητικοτητας της χωρας.
.
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει πως όλοι,μα όλοι,που θα κλείσουν με ένα "αλλά" την πρότασή τους,έχουν δεκάδες ή και άπειρους φίλους gay και τρανσ και τα πάντα όλα κι εγώ ο μαύρος που ποτέ δεν βάζω "αλλά" όταν πρόκειται για δικό μου επιχείρημα και όσο να πεις δεν με λες και ιδιαίτερα συντηρητικό,δεν έχω φίλους gay και lgbt ενώ γνωρίζω μόνο λίγους irl.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 9 Απαντήσεις