Δε τα λενε αλλα το καλυτερο ειναι να μην ζοριστεις αν κρινουμε απο τους βελγους ποδηλατεςπεραστική έγραψε: 06 Σεπ 2021, 18:07 Πρέπει να αποφεύγετε η άσκηση μια μέρα πριν ή και μια μέρα μετά τον εμβολιασμό; Ή δεν δίνονται τέτοιες οδηγίες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
-
περαστική
Ναι ψηλοθυμάμαι κάτι τέτοιες περιπτώσεις με αθλητές και γι' αυτό ρωτάω.
EMA evaluating data on booster dose of COVID-19 vaccine Comirnaty Share
News 06/09/2021
Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κα. Μαρία Θεοδωρίδου, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της χορήγησης της τρίτης δόσης σε μέρος του πληθυσμού στην Ελλάδα, καθώς την ερχόμενη Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τα πρώτα ραντεβού,
O ema δεν εχει δωσει ακομα αδεια για την 3 δοση αλλα δεν γαμεις και χωρις αδεια δωσε χαμστερακια και πληρωμενοι εμβολιοπλασιε ειναι στα συστημικα μμε δεν θα πει κανεις κατι
News 06/09/2021
Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κα. Μαρία Θεοδωρίδου, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της χορήγησης της τρίτης δόσης σε μέρος του πληθυσμού στην Ελλάδα, καθώς την ερχόμενη Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τα πρώτα ραντεβού,
O ema δεν εχει δωσει ακομα αδεια για την 3 δοση αλλα δεν γαμεις και χωρις αδεια δωσε χαμστερακια και πληρωμενοι εμβολιοπλασιε ειναι στα συστημικα μμε δεν θα πει κανεις κατι
Και το pfizer που εκανα δεν απεκλεισα το ενδεχομενο να παθω κατι (τυχον παρενεργειες) ουτε το αποκλειω για το μελλον.Καdy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:54εν τω μεταξυ η γριππη των χοιρων προκαλεσε ναρκοληψια σε 0 ατομα,ποσοστο 0%LETO έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:16το γκουγκλαρα απο περιεργεια, καταστραφηκαν 1300 σε 30.000.000 δοσεις. Δηλαδη 0.004%Καdy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 21:15
κι εγω πιστευα πως τα με απενεργοποιημενο ιο ισως ειναι ασφαλαστερα,αλλα υπαρχουν πολλα περιστατικα ειδικα με το σινοβαξ που πεφτουν τεζα κατω απο καρδια μετα το μπολι![]()
και το παντεμριξ απενεργοποιημενος ιος ηταν και κατεστρεψε τοσους ανθρωπους
https://www.science.org/news/2015/07/wh ... narcolepsy![]()
θα εβλεπα τι θα λεγες αν ησουν μεσα σε αυτους τους 1300![]()
https://twitter.com/ke11ybender/status/ ... 8225052679
Τι ειναι εμβολιο ? Οτι θελουμε εμεις να ειναι.
Τι ειναι εμβολιο ? Οτι θελουμε εμεις να ειναι.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- nikos_hellas
Σε αυτή τη χώρα κυκλοφορούν έξι εκατομμυρια ζομπι
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
Τρεχει ο πλασιεδακος της φαπας να μαζεψει τα ασυμμαζευτα
Και το μονο που καταφερνει ειναι να ξεφτυλιστει ακομα περισσοτερο απο οτι εχει ηδη ξευτιλιστει
μεχρι και ο εοδυ δινει σχεδον 11% πληρως εμβολιασμενους στις μεθ και αρκετες αμερικανικες πολιτειες γυρω στο 25%
Αλλα αυτος εχει μια καταπληκτικη ερευνα που δειχνει οτι η προστασια απο νοσηλεια ειναι στο 95 με 100%

Και το μονο που καταφερνει ειναι να ξεφτυλιστει ακομα περισσοτερο απο οτι εχει ηδη ξευτιλιστει
μεχρι και ο εοδυ δινει σχεδον 11% πληρως εμβολιασμενους στις μεθ και αρκετες αμερικανικες πολιτειες γυρω στο 25%
Αλλα αυτος εχει μια καταπληκτικη ερευνα που δειχνει οτι η προστασια απο νοσηλεια ειναι στο 95 με 100%
Οχι πιά. Τώρα έχουν περιορισθεί σε 4.100.000. Αν βγάλεις και τα παιδιά, είναι πολύ λιγότεροι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
περαστική
Γινεται να γκρινιαξω για το εμβολιο; Πηρα 4 παυσιπονα σημερα, απιστευτη νυστα (κοιμηθηκα 3 ωρες το απογευμα - ποτε δεν κοιμαμαι γενικα), και το βραδυ πηρα τα σκυλακια βολτα και αρχισα να ΤΡΕΜΩ ξαφνικα απο το κρυο, να ποναω λαιμο, να αρχιζει να με πιανει εντονος πονοκεφαλος και ζαλη και ξαναπηγα για υπνο. Τωρα ξαναξυπνησα επειδη συνεχιζω να τρεμω και να ποναω ΟΛΟ μου το σωμα. Ελπιζω μεχρι το πρωι να περασει και να μην εχω τα ιδια και αυριο.
Σταματα να παιρνεις παυσιπονα θα τη γλιτωσεις απο το μπολι και θα σε προδωσουν τα νεφρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
περαστική
Δεν θα πάρω άλλα. Σιχαίνομαι τα παυσίπονα και τα αποφεύγω. Η κοπέλα στο εμβολιαστικό μου είπε να πάρω αν χρειάζεται. Αν δεν έπαιρνα θα έκανα και εμετούς που είναι το χειρότερό μου. Πήρα και 1000 mg C, ήπια αρκετό νερό αλλά δεν περνούσε, οπότε..
-
stergiosbik
Ερωτηση για οσους τυχον γνωριζουν.
Ηρθε mail απο το σχολειο για την εναρξη και ζητανε self test,εμβολιο ή βεβαιωση νοσησης που εχει ισχυ 6 μηνων.
Ο γιος μου ειχε νοσησει τον Απριλιο αλλα η βεβαιωση που εκδοθηκε απο το gov.gr λει οτι ισχυει μεχρι μεσα Φεβρουαριου περιπου.
Τελικα τι ισχυει;
Το 6μηνο που ζηταει το σχολειο ή αυτο που λεει η βεβαιωση του κρατους;
Ηρθε mail απο το σχολειο για την εναρξη και ζητανε self test,εμβολιο ή βεβαιωση νοσησης που εχει ισχυ 6 μηνων.
Ο γιος μου ειχε νοσησει τον Απριλιο αλλα η βεβαιωση που εκδοθηκε απο το gov.gr λει οτι ισχυει μεχρι μεσα Φεβρουαριου περιπου.
Τελικα τι ισχυει;
Ισχύουν οι 6 μήνες. Παλιότερα ίσχυαν 9 μήνες και ενδεχομένως κάποια πιστοποιητικά να εκδόθηκαν εκείνη την περίοδο. Πάντως Απρίλιος - Φεβρουάριος δεν είναι 9 μήνες αλλά 10stergiosbik έγραψε: 10 Σεπ 2021, 10:05 Ερωτηση για οσους τυχον γνωριζουν.
Τελικα τι ισχυει;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 4 Απαντήσεις