παγαίνω για λίγο σπίνινγκ - συνέχισε να γράφεις να διαβάσω οταν επιστρέψω .Με ξεκουράζεις.bizeli έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:17Ρε Γαλή αυτά είναι υστερίες των φιλόζωων.
Θέλεις και τρόπους αντιμετώπισης;
Θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με ένα ζώο που κακοποιείται;
Γιατί επιμένεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να εκτελεστούν.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:14 Τέταρτη φορά.
Κάτι παίζει με αυτό το ποστ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2018, 13:29 Θα ήθελα την άποψη σας γι' αυτούς που κακοποιούν/βασανίζουν ζώα για να διασκεδάσουν ή για να τα... εκδικηθούν.
Και κυρίως για την αντιμετώπιση που εσείς κρίνετε αρμόζουσα.
Μου θυμίζει κάτι γιουτιουμπια που δεν ανοίγουν. Εγώ πάντως το βλέπω.
Καλό είναι να γίνει ένα τσεκάρισμα από τους συντονιστές.![]()
Θα απαντήσει κανείς τώρα, γιατι η ζωή του κόπρου είναι ανώτερη από τα υπόλοιπα ημέρα και άγρια ζώα;
Γιατί αυτή η ξαφνική τα τελευταία χρόνια επιλεκτικη ευαισθησία;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
vagabondo έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:23 Να εκτελεστούν.
Θα απαντήσει κανείς τώρα, γιατι η ζωή του κόπρου είναι ανώτερη από τα υπόλοιπα ημέρα και άγρια ζώα;
Γιατί έτσι γουστάρουμε.
Εσύ τι ζόρι τραβάς;
στ ωραίος ο μπαμπάς σου, αλλά γιαούρτι ή τυρί καλύτερα, το γάλα το αγελαδινό κάνει απο σχεδόν τίποτα μέχρι κακό στις γάτες.
Πάντως παιδιά, όποιος έχει αμφιβολίες οτι ζεί στην κοσμάρα του αν νομίζει οτι οι δίπλα του δεν τον θεωρούν θεοπάλαβο και προβληματικό που έχει ζώα τα λέει αγάπη μου κλπ κπλ, ας κάνει ένα πείραμα:
Ας βάλει μαύρα και το ύφος τις απελπισίας, και ας πάει στο σουπερμάρκετ ή κάπου. Κάποιος καλός χριστιανός θα τον ρωτήσει, τί έχεις φίλε, και τότε ας δοκιμάσει 2 απαντήσεις:
1.πέθανε το παιδί μου/ο φίλος μου/ο αδελφος μου/ένας που δεν ήξερα κάν αλλά τον έκανα φολλοου στο φβ. θα λάβει νομίζω συμπαράσταση και κατανόηση.
2.πέθανε η γάτα/σκύλο μου. θα λάβει ξέρουμε όλοι τί.
Πάντως παιδιά, όποιος έχει αμφιβολίες οτι ζεί στην κοσμάρα του αν νομίζει οτι οι δίπλα του δεν τον θεωρούν θεοπάλαβο και προβληματικό που έχει ζώα τα λέει αγάπη μου κλπ κπλ, ας κάνει ένα πείραμα:
Ας βάλει μαύρα και το ύφος τις απελπισίας, και ας πάει στο σουπερμάρκετ ή κάπου. Κάποιος καλός χριστιανός θα τον ρωτήσει, τί έχεις φίλε, και τότε ας δοκιμάσει 2 απαντήσεις:
1.πέθανε το παιδί μου/ο φίλος μου/ο αδελφος μου/ένας που δεν ήξερα κάν αλλά τον έκανα φολλοου στο φβ. θα λάβει νομίζω συμπαράσταση και κατανόηση.
2.πέθανε η γάτα/σκύλο μου. θα λάβει ξέρουμε όλοι τί.
ακόμα καλύτερα για όποιον έχει αμφιβολίες, ας καλέσει φίλους και γνωστούς στην κηδεία του σκύλου/γάτας του, να κλάψουν παρέα την απώλειά του. 
Εσύ που είδες την ξεχωριστή αναφορά ή επιλεκτική ευαισθησία στους κόπρους;vagabondo έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:23Να εκτελεστούν.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:14 Τέταρτη φορά.
Κάτι παίζει με αυτό το ποστ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2018, 13:29 Θα ήθελα την άποψη σας γι' αυτούς που κακοποιούν/βασανίζουν ζώα για να διασκεδάσουν ή για να τα... εκδικηθούν.
Και κυρίως για την αντιμετώπιση που εσείς κρίνετε αρμόζουσα.
Μου θυμίζει κάτι γιουτιουμπια που δεν ανοίγουν. Εγώ πάντως το βλέπω.
Καλό είναι να γίνει ένα τσεκάρισμα από τους συντονιστές.![]()
Στο ποστ αναφέρομαι γενικώς σε ζώα.
Οπότε, μπορείς να εκφέρεις άνετα την άποψη σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο σκυλος του γειτονα γαβγιζει και με ενοχλει
η νομοθεσια με πραστατευει;
μπορω να κινηθω νομικα;
δεν εισαι σε θεση να κρινεις κανεναν
η νομοθεσια με πραστατευει;
μπορω να κινηθω νομικα;
εσυ εγραψες ανοησιες
δεν εισαι σε θεση να κρινεις κανεναν
- Dwarven Blacksmith
Γιατί ως γνωστόν αν κάποιοι έχουν έλλειψη empathy, σημαίνει ότι έχουν δίκιο.enaon έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:31 στ ωραίος ο μπαμπάς σου, αλλά γιαούρτι ή τυρί καλύτερα, το γάλα το αγελαδινό κάνει απο σχεδόν τίποτα μέχρι κακό στις γάτες.
2.πέθανε η γάτα/σκύλο μου. θα λάβει ξέρουμε όλοι τί.![]()
Βρε κουτό, τόσο εσύ όσο κι εγώ ή ο οποιοσδήποτε είμαστε σε θέση να έχουμε προσωπική κρίση για τα πάντα. Και καλώς την έχουμε.
Το κατά πόσον είμαστε σε θέση να την επιβάλλουμε είναι το θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Αύγ 2018, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γιατί ως γνωστόν αν η πραγματικότητα δεν ειναι όπως θέλουμε, φταίει, έχει άδικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:44 Γιατί ως γνωστόν αν κάποιοι έχουν έλλειψη empathy, σημαίνει ότι έχουν δίκιο.![]()
οχιΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:45Βρε κουτό, τόσο εσύ όσο κι εγώ ή ο οποιοσδήποτε είμαστε σε θέση να έχουμε προσωπική κρίση για τα πάντα. Και καλώς την έχουμε.
Το κατά πόσον είμαστε σε θέση να την επιβάλλουμε είναι το θέμα.
οταν λες αυτα
εισαι απλα για δεσιμο
ίσως οκ, εγώ όσα ζωάκια μου πεθάνανε και τα αγαπούσα πολύ, τα έβαλα στον κήπο με τιμή και σεβασμό αλλά δεν το είπα σε κανέναν πέρα απο τους άμεσους, βαριόμουν να τους κοιτάω σαν να με λυπούνται που είμαι ηλίθιος
- Dwarven Blacksmith
Μα δεν επικαλείσαι την πραγματικότητα, επικαλείσαι την αλάνθαστη κρίση κάποιων στο σουπερμάρκετ.enaon έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:46γιατί ως γνωστόν αν η πραγματικότητα δεν ειναι όπως θέλουμε, φταίει, έχει άδικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:44 Γιατί ως γνωστόν αν κάποιοι έχουν έλλειψη empathy, σημαίνει ότι έχουν δίκιο.![]()
![]()
Ε, η πραγματικότητα λέει ότι δεν είναι αλάνθαστη, άνθρωποι είναι με λάθη. Λίγους αιώνες πριν άμα έλεγες στεναχωρηθηκα επειδή πέθανε ο μαύρος μου, πάλι θα κορόιδευαν, τι σημαίνει αυτό;
Ναι, όπως είναι γνωστόν η σωστή αξιολόγηση για τον βαθμό έμπαθυ στις περιπτώσεις θανάτων κρίνεται από τους ειδικούς σε δημοσκόπηση που κάνουν στο σουπερμάρκετ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:44Γιατί ως γνωστόν αν κάποιοι έχουν έλλειψη empathy, σημαίνει ότι έχουν δίκιο.enaon έγραψε: 25 Αύγ 2018, 18:31 στ ωραίος ο μπαμπάς σου, αλλά γιαούρτι ή τυρί καλύτερα, το γάλα το αγελαδινό κάνει απο σχεδόν τίποτα μέχρι κακό στις γάτες.
2.πέθανε η γάτα/σκύλο μου. θα λάβει ξέρουμε όλοι τί.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 3958 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης