!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρίσι: Βρωμοξυλο σε ψεκ που πηγε για ψωνια ανεμβολιαστη

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Παρίσι: Βρωμοξυλο σε ψεκ που πηγε για ψωνια ανεμβολιαστη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Kauldron έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:22
hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:14
Πρετεντέρης έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:11 Να και ο ψεκογιατρος μας.
Εννοείς τον OP;
Είναι βέβαιο οτι αυτός ο τύπος είναι γιατρός?
Το ότι έχεις αποστηθίσει κάποτε συμπτωματολογία, δεν σε κάνει ευφυή, μεθοδικό και λογικό. Ιδιαίτερα αν είσαι αργόμισθος ΔΥ, όπως ο ταλαίπωρος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:37

Εννοείς τον OP;
Το ότι έχεις αποστηθίσει κάποτε συμπτωματολογία, δεν σε κάνει ευφυή, μεθοδικό και λογικό. Ιδιαίτερα αν είσαι αργόμισθος ΔΥ, όπως ο ταλαίπωρος.
ενώ το να γράφεις ψεκασμενιές στο phoroum σε κάνει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Lord Brum έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:39

ενώ το να γράφεις ψεκασμενιές στο phoroum σε κάνει
Προφανώς όχι, γι' αυτό και παραμένει ψέκας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Καλά της έκαναν, στηρίζω.

Άντε με το καλό να αρχίσουν έτσι κι εδώ.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Γιάννης έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:49 Καλά της έκαναν, στηρίζω.

απαράδεκτα πράγματα που καλό είναι να μη γίνονται
Κακώς άφησαν τους υπόλοιπους ψέκες άδαρτους
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 00:59 Το καραψεκαριό, ο Ταλαίπωρος, για μια ακόμη φορά φέρνει Ψεκ News.

Η σύλληψη είναι από επεισόδια που έγιναν στο συγκεκριμένο εμπορικό. Ήταν μια μεγάλη ομάδα από διαδηλωτές που μπήκαν για να διαδηλώσουν για τα μέτρα.

Το συγκεκριμένο εμπορικό δεν απαιτεί κανένα πιστοποιητικό για την είσοδο.
Βασικά δεν νομίζω ότι υπάρχει καν εμπορικό κέντρο που να απαγορεύει την είσοδο σε ανεμβολιαστους.
Από κει και πέρα καλά της έκαναν και τη ξυλοφορτωσαν. Λόγω του ότι έχω δουλέψει security σε εμπορικό, ξέρω ότι τα συναδελφια τρώνε τρέξιμο με το κάθε γαμωκαριολο που θέλει να ανοίξει πανό και μαλακιες σε ένα εμπορικό. Να πάνε στα κωλοσπιτα τους να ανοίγουν πανό.
Ξύλο, μέχρι να βγάλει ο ήλιος κονδυλώματα.
Ξύλο, μέχρι να αλλάξει η στροφορμη των ηλεκτρονίων πάνω τους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εννοείς τον OP;
:+1:
Σωστό αυτό που λες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Για το αν θα πρέπει να υπάρχει βία απέναντι στους διαδηλωτές δεν παίρνω θέση.

Το θέμα βέβαια εδώ είναι ότι ο ψεκογιατρός έβαλε μια ψευδή είδηση και έτρεξαν αμέσως να επικροτήσουν το ψευδές γεγονός αρκετοί ναζί χρήστες, που είναι υπέρ της βίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ας πούμε ο συγκεκριμένος χρήστης έλεγε ότι το φόρουμ έχει γίνει safe space για ναζί, αλλά εκφράζει ναζιστικές ιδέες:

Γιατί αναρωτιέσαι καλέ μου Γιάννη, που υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που στην θεωρία στηρίζουν ναζιστικές απόψεις, όταν εσύ ο ίδιος στηρίζεις ναζιστικές πρακτικές, με ξύλο σε άτομα επειδή βγήκαν να διαδηλώσουν;

Ή νομίζεις ότι το δικό σου ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:11
Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:02
hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:01

Δεν ξέρεις αν ήταν ανεμβολίαστη, δεν την συνέλαβαν γι' αυτό και κανείς από τους αστυνομικούς δεν φοράει μάσκα.

Παρασύρεσαι από τα Ψεκ news του ψεκογιατρού;
Οκ τοτε.
Καλά ΘΑ της έκαναν ΑΝ ίσχυε.
Καλά θα της έκαναν που θα πήγαινε να ψωνίσει χωρίς να έχει εξασφαλίσει ότι θα έχει 0,1% μικρότερη πιθανότητα να κολλήσει κάποιον έναν ιό με θνητότητα 0,4%;
Καλά θα της έκαναν που είναι μαλακισμένη.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:38 Για το αν θα πρέπει να υπάρχει βία απέναντι στους διαδηλωτές δεν παίρνω θέση.

Το θέμα βέβαια εδώ είναι ότι ο ψεκογιατρός έβαλε μια ψευδή είδηση και έτρεξαν αμέσως να επικροτήσουν το ψευδές γεγονός αρκετοί ναζί χρήστες, που είναι υπέρ της βίας.
Οι ψεκασμένοι εμβολιαστές είναι μακράν ότι πιο επικίνδυνο, από πλευράς απόψεων, κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στη χώρα. Οι τύποι αυτοί δεν έκαναν εμβόλιο για να προστατευτούν, αλλά ελπίζοντας ότι όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα αναγκαστούν σε εγκλεισμό στα σπίτια έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η σκατοψυχιά τους. Να είσαι σίγουρος πως αυτοί οι σκατάνθρωποι βρίζουν νυχθημερόν την κυβέρνηση που επιτρέπει στον κόσμο να πάει στην δουλειά του με rapid test.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Echelon έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:43
hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:38 Για το αν θα πρέπει να υπάρχει βία απέναντι στους διαδηλωτές δεν παίρνω θέση.

Οι ψεκασμένοι εμβολιαστές είναι μακράν ότι πιο επικίνδυνο, από πλευράς απόψεων, κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στη χώρα. Οι τύποι αυτοί δεν έκαναν εμβόλιο για να προστατευτούν, αλλά ελπίζοντας ότι όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα αναγκαστούν σε εγκλεισμό στα σπίτια έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η σκατοψυχιά τους. Να είσαι σίγουρος πως αυτοί οι σκατάνθρωποι βρίζουν νυχθημερόν την κυβέρνηση που επιτρέπει στον κόσμο να πάει στην δουλειά του με rapid test.
:goodpost:
Φαντάζονται τους εαυτούς τους μέσα σ' εστιατόρια να τρώνε και να έχει τζάκι από δίπλα, και τους ανεμβολίαστους απ' έξω να κοιτάνε τουρτουρίζοντας και ακουμπώντας το χέρι στο τζάμι παρακαλεστικά.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Kauldron έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:49

Φαντάζονται τους εαυτούς τους μέσα σ' εστιατόρια να τρώνε και να έχει τζάκι από δίπλα, και τους ανεμβολίαστους απ' έξω να κοιτάνε τουρτουρίζοντας και ακουμπώντας το χέρι στο τζάμι παρακαλεστικά.
Εγώ με φαντάζομαι να τρώω στο εστιατόριο και να έχει τζάκι από δίπλα και έξω ένας ανεμβολίαστος καθώς κοιτάει τουρτουρίζοντας και ακουμπώντας το χέρι στο τζάμι παρακαλεστικά (γεγονός που μεγιστοποιεί τη διασκέδασή μου), έξαφνα καταρρέει γιατί ο κορεσμός του πήγε 32. Αλλά έρχεται μέσα σε μισό λεπτό ένα ασθενοφόρο ίου ίου και σταματά ακριβώς δίπλα του. Βγαίνει ένας νοσοκόμος κουβαλώντας μπουκάλες οξυγόνου και βιαστικός τσαλαπατάει τον κορωνιάρη και φέρνει το οξυγόνο σε εμένα να τραβήξω τζούρα γιατί αισθάνθηκα πολύ ελαφριά δυσαρέσκεια με όλη τη ζέστα από το τζάκι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2021, 15:03
Kauldron έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:49

Εγώ με φαντάζομαι να τρώω στο εστιατόριο και να έχει τζάκι από δίπλα και έξω ένας ανεμβολίαστος καθώς κοιτάει τουρτουρίζοντας και ακουμπώντας το χέρι στο τζάμι παρακαλεστικά (γεγονός που μεγιστοποιεί τη διασκέδασή μου), έξαφνα καταρρέει γιατί ο κορεσμός του πήγε 32. Αλλά έρχεται μέσα σε μισό λεπτό ένα ασθενοφόρο ίου ίου και σταματά ακριβώς δίπλα του. Βγαίνει ένας νοσοκόμος κουβαλώντας μπουκάλες οξυγόνου και βιαστικός τσαλαπατάει τον κορωνιάρη και φέρνει το οξυγόνο σε εμένα να τραβήξω τζούρα γιατί αισθάνθηκα πολύ ελαφριά δυσαρέσκεια με όλη τη ζέστα από το τζάκι.
Έσυ γράφεις γράφεις μαλακίες, και κάπου μάλλον υπάρχει μια μπάρα, που όταν γεμίσει από τις παπαριές, ξεκλειδώνει ένα καλό πόστ.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:40 Ας πούμε ο συγκεκριμένος χρήστης έλεγε ότι το φόρουμ έχει γίνει safe space για ναζί, αλλά εκφράζει ναζιστικές ιδέες:

Γιατί αναρωτιέσαι καλέ μου Γιάννη, που υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που στην θεωρία στηρίζουν ναζιστικές απόψεις, όταν εσύ ο ίδιος στηρίζεις ναζιστικές πρακτικές, με ξύλο σε άτομα επειδή βγήκαν να διαδηλώσουν;

Ή νομίζεις ότι το δικό σου ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο;
Δεν βγήκε να διαδηλώσει, βγήκε να διασπείρει νόσο.

Και δεν έφαγε ξύλο, απλά την ακινητοποιήσαν τρείς, κανονικά και προβλεπέ και σταματώντας τα χτυπήματα όταν πια σταμάτησε να αντιστέκεται στη σύλληψη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”