Το ότι έχεις αποστηθίσει κάποτε συμπτωματολογία, δεν σε κάνει ευφυή, μεθοδικό και λογικό. Ιδιαίτερα αν είσαι αργόμισθος ΔΥ, όπως ο ταλαίπωρος.Kauldron έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:22Είναι βέβαιο οτι αυτός ο τύπος είναι γιατρός?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρίσι: Βρωμοξυλο σε ψεκ που πηγε για ψωνια ανεμβολιαστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Παρίσι: Βρωμοξυλο σε ψεκ που πηγε για ψωνια ανεμβολιαστη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ενώ το να γράφεις ψεκασμενιές στο phoroum σε κάνειhellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:37Το ότι έχεις αποστηθίσει κάποτε συμπτωματολογία, δεν σε κάνει ευφυή, μεθοδικό και λογικό. Ιδιαίτερα αν είσαι αργόμισθος ΔΥ, όπως ο ταλαίπωρος.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Προφανώς όχι, γι' αυτό και παραμένει ψέκας.Lord Brum έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:39ενώ το να γράφεις ψεκασμενιές στο phoroum σε κάνειhellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:37Το ότι έχεις αποστηθίσει κάποτε συμπτωματολογία, δεν σε κάνει ευφυή, μεθοδικό και λογικό. Ιδιαίτερα αν είσαι αργόμισθος ΔΥ, όπως ο ταλαίπωρος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Γιάννης
Καλά της έκαναν, στηρίζω.
Άντε με το καλό να αρχίσουν έτσι κι εδώ.
απαράδεκτα πράγματα που καλό είναι να μη γίνονταιΓιάννης έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:49 Καλά της έκαναν, στηρίζω.
Κακώς άφησαν τους υπόλοιπους ψέκες άδαρτους
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Βασικά δεν νομίζω ότι υπάρχει καν εμπορικό κέντρο που να απαγορεύει την είσοδο σε ανεμβολιαστους.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 00:59 Το καραψεκαριό, ο Ταλαίπωρος, για μια ακόμη φορά φέρνει Ψεκ News.
Η σύλληψη είναι από επεισόδια που έγιναν στο συγκεκριμένο εμπορικό. Ήταν μια μεγάλη ομάδα από διαδηλωτές που μπήκαν για να διαδηλώσουν για τα μέτρα.
Το συγκεκριμένο εμπορικό δεν απαιτεί κανένα πιστοποιητικό για την είσοδο.
Από κει και πέρα καλά της έκαναν και τη ξυλοφορτωσαν. Λόγω του ότι έχω δουλέψει security σε εμπορικό, ξέρω ότι τα συναδελφια τρώνε τρέξιμο με το κάθε γαμωκαριολο που θέλει να ανοίξει πανό και μαλακιες σε ένα εμπορικό. Να πάνε στα κωλοσπιτα τους να ανοίγουν πανό.
Ξύλο, μέχρι να βγάλει ο ήλιος κονδυλώματα.
Ξύλο, μέχρι να αλλάξει η στροφορμη των ηλεκτρονίων πάνω τους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:37Το ότι έχεις αποστηθίσει κάποτε συμπτωματολογία, δεν σε κάνει ευφυή, μεθοδικό και λογικό. Ιδιαίτερα αν είσαι αργόμισθος ΔΥ, όπως ο ταλαίπωρος.
Σωστό αυτό που λες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Για το αν θα πρέπει να υπάρχει βία απέναντι στους διαδηλωτές δεν παίρνω θέση.
Το θέμα βέβαια εδώ είναι ότι ο ψεκογιατρός έβαλε μια ψευδή είδηση και έτρεξαν αμέσως να επικροτήσουν το ψευδές γεγονός αρκετοί ναζί χρήστες, που είναι υπέρ της βίας.
Το θέμα βέβαια εδώ είναι ότι ο ψεκογιατρός έβαλε μια ψευδή είδηση και έτρεξαν αμέσως να επικροτήσουν το ψευδές γεγονός αρκετοί ναζί χρήστες, που είναι υπέρ της βίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ας πούμε ο συγκεκριμένος χρήστης έλεγε ότι το φόρουμ έχει γίνει safe space για ναζί, αλλά εκφράζει ναζιστικές ιδέες:
Ή νομίζεις ότι το δικό σου ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο;
Γιατί αναρωτιέσαι καλέ μου Γιάννη, που υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που στην θεωρία στηρίζουν ναζιστικές απόψεις, όταν εσύ ο ίδιος στηρίζεις ναζιστικές πρακτικές, με ξύλο σε άτομα επειδή βγήκαν να διαδηλώσουν;Γιάννης έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:49 Καλά της έκαναν, στηρίζω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά θα της έκαναν που είναι μαλακισμένη.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:11Καλά θα της έκαναν που θα πήγαινε να ψωνίσει χωρίς να έχει εξασφαλίσει ότι θα έχει 0,1% μικρότερη πιθανότητα να κολλήσει κάποιον έναν ιό με θνητότητα 0,4%;Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:02Οκ τοτε.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:01
Δεν ξέρεις αν ήταν ανεμβολίαστη, δεν την συνέλαβαν γι' αυτό και κανείς από τους αστυνομικούς δεν φοράει μάσκα.
Παρασύρεσαι από τα Ψεκ news του ψεκογιατρού;
Καλά ΘΑ της έκαναν ΑΝ ίσχυε.
Οι ψεκασμένοι εμβολιαστές είναι μακράν ότι πιο επικίνδυνο, από πλευράς απόψεων, κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στη χώρα. Οι τύποι αυτοί δεν έκαναν εμβόλιο για να προστατευτούν, αλλά ελπίζοντας ότι όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα αναγκαστούν σε εγκλεισμό στα σπίτια έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η σκατοψυχιά τους. Να είσαι σίγουρος πως αυτοί οι σκατάνθρωποι βρίζουν νυχθημερόν την κυβέρνηση που επιτρέπει στον κόσμο να πάει στην δουλειά του με rapid test.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:38 Για το αν θα πρέπει να υπάρχει βία απέναντι στους διαδηλωτές δεν παίρνω θέση.
Echelon έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:43Οι ψεκασμένοι εμβολιαστές είναι μακράν ότι πιο επικίνδυνο, από πλευράς απόψεων, κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στη χώρα. Οι τύποι αυτοί δεν έκαναν εμβόλιο για να προστατευτούν, αλλά ελπίζοντας ότι όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα αναγκαστούν σε εγκλεισμό στα σπίτια έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η σκατοψυχιά τους. Να είσαι σίγουρος πως αυτοί οι σκατάνθρωποι βρίζουν νυχθημερόν την κυβέρνηση που επιτρέπει στον κόσμο να πάει στην δουλειά του με rapid test.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:38 Για το αν θα πρέπει να υπάρχει βία απέναντι στους διαδηλωτές δεν παίρνω θέση.
Φαντάζονται τους εαυτούς τους μέσα σ' εστιατόρια να τρώνε και να έχει τζάκι από δίπλα, και τους ανεμβολίαστους απ' έξω να κοιτάνε τουρτουρίζοντας και ακουμπώντας το χέρι στο τζάμι παρακαλεστικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ με φαντάζομαι να τρώω στο εστιατόριο και να έχει τζάκι από δίπλα και έξω ένας ανεμβολίαστος καθώς κοιτάει τουρτουρίζοντας και ακουμπώντας το χέρι στο τζάμι παρακαλεστικά (γεγονός που μεγιστοποιεί τη διασκέδασή μου), έξαφνα καταρρέει γιατί ο κορεσμός του πήγε 32. Αλλά έρχεται μέσα σε μισό λεπτό ένα ασθενοφόρο ίου ίου και σταματά ακριβώς δίπλα του. Βγαίνει ένας νοσοκόμος κουβαλώντας μπουκάλες οξυγόνου και βιαστικός τσαλαπατάει τον κορωνιάρη και φέρνει το οξυγόνο σε εμένα να τραβήξω τζούρα γιατί αισθάνθηκα πολύ ελαφριά δυσαρέσκεια με όλη τη ζέστα από το τζάκι.Kauldron έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:49Echelon έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:43Οι ψεκασμένοι εμβολιαστές είναι μακράν ότι πιο επικίνδυνο, από πλευράς απόψεων, κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στη χώρα. Οι τύποι αυτοί δεν έκαναν εμβόλιο για να προστατευτούν, αλλά ελπίζοντας ότι όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα αναγκαστούν σε εγκλεισμό στα σπίτια έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η σκατοψυχιά τους. Να είσαι σίγουρος πως αυτοί οι σκατάνθρωποι βρίζουν νυχθημερόν την κυβέρνηση που επιτρέπει στον κόσμο να πάει στην δουλειά του με rapid test.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:38 Για το αν θα πρέπει να υπάρχει βία απέναντι στους διαδηλωτές δεν παίρνω θέση.
Το θέμα βέβαια εδώ είναι ότι ο ψεκογιατρός έβαλε μια ψευδή είδηση και έτρεξαν αμέσως να επικροτήσουν το ψευδές γεγονός αρκετοί ναζί χρήστες, που είναι υπέρ της βίας.![]()
Φαντάζονται τους εαυτούς τους μέσα σ' εστιατόρια να τρώνε και να έχει τζάκι από δίπλα, και τους ανεμβολίαστους απ' έξω να κοιτάνε τουρτουρίζοντας και ακουμπώντας το χέρι στο τζάμι παρακαλεστικά.
Έσυ γράφεις γράφεις μαλακίες, και κάπου μάλλον υπάρχει μια μπάρα, που όταν γεμίσει από τις παπαριές, ξεκλειδώνει ένα καλό πόστ.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2021, 15:03Εγώ με φαντάζομαι να τρώω στο εστιατόριο και να έχει τζάκι από δίπλα και έξω ένας ανεμβολίαστος καθώς κοιτάει τουρτουρίζοντας και ακουμπώντας το χέρι στο τζάμι παρακαλεστικά (γεγονός που μεγιστοποιεί τη διασκέδασή μου), έξαφνα καταρρέει γιατί ο κορεσμός του πήγε 32. Αλλά έρχεται μέσα σε μισό λεπτό ένα ασθενοφόρο ίου ίου και σταματά ακριβώς δίπλα του. Βγαίνει ένας νοσοκόμος κουβαλώντας μπουκάλες οξυγόνου και βιαστικός τσαλαπατάει τον κορωνιάρη και φέρνει το οξυγόνο σε εμένα να τραβήξω τζούρα γιατί αισθάνθηκα πολύ ελαφριά δυσαρέσκεια με όλη τη ζέστα από το τζάκι.Kauldron έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:49Echelon έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:43
Οι ψεκασμένοι εμβολιαστές είναι μακράν ότι πιο επικίνδυνο, από πλευράς απόψεων, κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στη χώρα. Οι τύποι αυτοί δεν έκαναν εμβόλιο για να προστατευτούν, αλλά ελπίζοντας ότι όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα αναγκαστούν σε εγκλεισμό στα σπίτια έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η σκατοψυχιά τους. Να είσαι σίγουρος πως αυτοί οι σκατάνθρωποι βρίζουν νυχθημερόν την κυβέρνηση που επιτρέπει στον κόσμο να πάει στην δουλειά του με rapid test.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Γιάννης
Δεν βγήκε να διαδηλώσει, βγήκε να διασπείρει νόσο.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 14:40 Ας πούμε ο συγκεκριμένος χρήστης έλεγε ότι το φόρουμ έχει γίνει safe space για ναζί, αλλά εκφράζει ναζιστικές ιδέες:
Γιατί αναρωτιέσαι καλέ μου Γιάννη, που υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που στην θεωρία στηρίζουν ναζιστικές απόψεις, όταν εσύ ο ίδιος στηρίζεις ναζιστικές πρακτικές, με ξύλο σε άτομα επειδή βγήκαν να διαδηλώσουν;Γιάννης έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:49 Καλά της έκαναν, στηρίζω.
Και δεν έφαγε ξύλο, απλά την ακινητοποιήσαν τρείς, κανονικά και προβλεπέ και σταματώντας τα χτυπήματα όταν πια σταμάτησε να αντιστέκεται στη σύλληψη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
-
- 66 Απαντήσεις