!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία
Καταρχάς δεν ειμαι αντιεμβολιαστης , εμβολιαστηκα και νόσησα λιγο μετα στις αρχές του έτους τότε που οι νοσοκομειακοι πηγαιναμε κυριολεκτικά σαν πειραματόζωα να το κάνουμε πρωτοι πρώτοι.
Δευτερον ο τιτλος του νηματος ειναι λάθος, δεν μπήκαν σε αναστολή εργασιας 10.000 νοσηλευτες αλλα δεκα χιλιαδες (ήδεν ξέρω πόσοι) εργαζόμενοι σε νοσοκομεία. Σε αυτους συμπεριλαμβάνεται παρα πολυ μεγάλος αριθμός εργαζομένων με αλλες ειδικότητες που πολλές απο αυτες δεν εχουν καν επαφη με ασθενεις (πληντηρια , μαγειρία τεχνική υπηρεσία , διοικητικές υπηρεσίες κλπ)
Τριτον ο τρόπος που εγινε ηταν ξεκάθαρη μαλακία . Οι μεν απλήρωτοι Οι δε γυρνάμε τρια τμηματα μεσα στη βδομάδα μπάς και καλυφθούν κενά με ασθενείς και κλινικές που δεν ξέρουμε, παραβιάζοντας οποιοδη[ποτε υγειονομικο πρωτοκολλο, όχι μόνο για κορονοιο αλλα και οποιαδηποτε άλλη ενδονοσοκομειακή λοιμωξη και ως εμβολιασμένοι δεν κάνουμε και rapid !!
Και οι μαλάκες έπεβαλλαν όλο αυτο 1 σεπτεμβρη που ακόμα δεν εχουν ολοκληρωθει οι αδείες και εχουν ξεμεινει πολλοι χωρις αδεια μετα τη νέα αναστολή αδειών . Εγω προλαβα να πάρω 5 μέρες τον Ιουλη
Παραλληλα τελειωνουν οι συμβάσεις των επικουρικών τον επόμενο μηνα και τηρείται σιγη ιχθυος απο την κυβερνηση για το τι μέλλει γενεσθαι
Τεσπά στα νοσοκομεία επικρατει οργη αυτη τη στιγμη.
Δευτερον ο τιτλος του νηματος ειναι λάθος, δεν μπήκαν σε αναστολή εργασιας 10.000 νοσηλευτες αλλα δεκα χιλιαδες (ήδεν ξέρω πόσοι) εργαζόμενοι σε νοσοκομεία. Σε αυτους συμπεριλαμβάνεται παρα πολυ μεγάλος αριθμός εργαζομένων με αλλες ειδικότητες που πολλές απο αυτες δεν εχουν καν επαφη με ασθενεις (πληντηρια , μαγειρία τεχνική υπηρεσία , διοικητικές υπηρεσίες κλπ)
Τριτον ο τρόπος που εγινε ηταν ξεκάθαρη μαλακία . Οι μεν απλήρωτοι Οι δε γυρνάμε τρια τμηματα μεσα στη βδομάδα μπάς και καλυφθούν κενά με ασθενείς και κλινικές που δεν ξέρουμε, παραβιάζοντας οποιοδη[ποτε υγειονομικο πρωτοκολλο, όχι μόνο για κορονοιο αλλα και οποιαδηποτε άλλη ενδονοσοκομειακή λοιμωξη και ως εμβολιασμένοι δεν κάνουμε και rapid !!
Και οι μαλάκες έπεβαλλαν όλο αυτο 1 σεπτεμβρη που ακόμα δεν εχουν ολοκληρωθει οι αδείες και εχουν ξεμεινει πολλοι χωρις αδεια μετα τη νέα αναστολή αδειών . Εγω προλαβα να πάρω 5 μέρες τον Ιουλη
Παραλληλα τελειωνουν οι συμβάσεις των επικουρικών τον επόμενο μηνα και τηρείται σιγη ιχθυος απο την κυβερνηση για το τι μέλλει γενεσθαι
Τεσπά στα νοσοκομεία επικρατει οργη αυτη τη στιγμη.
Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία
Αυτό είναι ένα λογικό αντεπιχείρημα αλλά στην περίπτωση των ψεκ αντιεμβολιαστών είναι πρόσχημα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα έκαναν το εμβόλιο.
Ακόμα και πριν την μετάλλαξη δέλτα, ακόμα και όταν ελπίζαμε ότι τα εμβόλια θα χτίσουν τείχος ανοσίας ακόμα και τότε δεν ήθελαν να το κάνουν.
Οπότε η φιλοσοφία τους είναι βασικά στα τέτοια μου αν κολλήσω τους άλλους και όχι ότι το εμβόλιο δεν κάνει κάποια διαφορά όπως πάνε να το παρουσιάσουν τώρα.
Τα συγκεκριμενα εμβολια φυσικα και δε θα τα εκαναν μεχρι να εχουμε πληροφοριες για ολα τα ελλιπη στοιχεια.break έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:56Αυτό είναι ένα λογικό αντεπιχείρημα αλλά στην περίπτωση των ψεκ αντιεμβολιαστών είναι πρόσχημα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα έκαναν το εμβόλιο.
Ακόμα και πριν την μετάλλαξη δέλτα, ακόμα και όταν ελπίζαμε ότι τα εμβόλια θα χτίσουν τείχος ανοσίας ακόμα και τότε δεν ήθελαν να το κάνουν.
Οπότε η φιλοσοφία τους είναι βασικά στα τέτοια μου αν κολλήσω τους άλλους και όχι ότι το εμβόλιο δεν κάνει κάποια διαφορά όπως πάνε να το παρουσιάσουν τώρα.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- hellegennes
Μια υφασμάτινη μάσκα, δηλαδή κάτι που δεν μπορεί να δουλέψει υπό καμμιά συνθήκη. Είναι απλώς διακοσμητική.foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 08:27 Όπως δε γίνεται να είσαι εξαιρετική νοσηλεύτρια πράγμα που φαίνεται αυτόματα από το ότι τριάντα χρόνια δεν έχεις μάθει να φοράς σωστά μια γαμημενη μάσκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Στηρίζουμε φοσιλοποίηση συσ3ξsys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:30 Δεν μας αξίζει και τίποτε παραπάνω βέβαια, τέτοιοι είστε και εσείς και εμείς και όλοι μας, ας μας πάρει ο διάολος μια ώρα αρχύτερα λέω εγώ, είμαστε ένας λαός μουνοπανάδων , κουτοπόνηρων και μίζερων ανθρώπων που κοιτάνε την πάρτη τους και μέχρι και αυτό το κάνουμε εντελώς στρεβλά.
Να πάτε στο διάλο ΟΛΟΙ, βρωμοελληνάκια, κουτοπόνηρες ελλεϊνίδες και πουστροέλληνες, πουστόφλωροι γαμημένοι παρτάκηδες χωρίς ίχνος αρετής μέσα σας κανένας. Τυρόβλαχοι με απίστευτα αδικαιολόγητο κόμπλεξ ανωτερότητας ο ένας για τον άλλον, μαλάκες.
-
Εμπεδοκλής
Γιατί όχι;nik_killthemall έγραψε: 03 Σεπ 2021, 11:47
Οχι η φεουδαρχια, δεν εκπροσωπουσε καμια δημοσια υγεια ! Την καταγγελια φεουδων αλλου, οχι εκει που εμπλεκεται η δημοσια υγεια, ΟΛΩΝ και οχι μερικων.
Τα γεγονότα σε αμφισβιτούν. Τίποτε δεν μεγιστοποιεί την καλή κατάσταση της υγείας ενός καρκινοπαθούς που δεν έχει γιατρό να τον εξετάσει. Λες και ξύνει τον κώλο του ο γιατρό πρωτού εξετάσει...nik_killthemall έγραψε: 03 Σεπ 2021, 11:47 Α) Το μεγιστο των υγειονομικων μετρων προφυλαξης είναι αντιστροφως αναλογο με το μεγιστο της καλής κατάστασης υγειας ! Ο λόγος που το πρωτο αυξανεται, ΕΙΝΑΙ επειδη το δευτερο μειώνεται, και αντίστροφα !
Αρα το οτι το νοσοκομειο θα αντιμετωπιστει ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ολοι οι αλλοι χωροι, παει περιπατο.
Ενδιαφέρον επιχείρημα. Απλά ορολογία περί ελευθερίας στην υγεια ολων των υπολοιπων δεν υπάρχει. Τί θα πει ελευθερία στην υγεια; Απλά παραφράζεις και κακοποιείς βάναυσα κάτι που είχε πει ο Καντ επειδή ακριβώς τα ανθρωπάκια που ζητούν να επιβληθούν αυταρχικές πρακτικές δεν έχουν κάτι δικό τους...nik_killthemall έγραψε: 03 Σεπ 2021, 11:47 Β) Οποιος θεωρει πως το Α δεν γινεται με επιστημονικα κριτηρια και κινδυνευει η ζωη του, σηκωνεται και φευγει, γιατι η ελευθερια στην ατομικη υγεια σταματα εκει που αρχιζει η ελευθερια στην υγεια ολων των υπολοιπων, που εν δυναμει ειναι 10 εκ. κοσμος !
-
Εμπεδοκλής
Θα γίνει. Απλά τότε δεν θέλω κλάματα. Έτσι;Cecily Anne έγραψε: 03 Σεπ 2021, 11:33Είναι τόσο καλό για να είναι αληθινό.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Σεπ 2021, 11:26Βασικά κράτος είναι τα 500 βαριά βαριά άτομα που αποφασίζουν ή βγαίνουν στα κανάλια. Όλοι οι άλλοι είναι απλά άσημοι.Cecily Anne έγραψε: 03 Σεπ 2021, 10:53
Δεν σε υποχρεώνει. Αν δεν σ'αρέσει, σπίτι σου λέει. Το κράτος δεν είναι μονο οι 10.000. Είμαστε 10 εκατομμύρια.
Χρυσή ευκαιρία για άρση μονιμότητας στο δημόσιο ήταν αυτή, αλλά σιγά μην την εκμεταλλευτούν.
Μπα, θα την εκμεταλλευτούν. Και όχι μόνο στο δημόσιο. Και στο ιδιωτικό τομέα. Και φυσικά όχι μόνο για τον covid-19. Οι ιδιωτικές εταιρείες θα απαιτούν πρόσβαση σε όλα τα ιατρικά σου δεδομένα. Είσαι γυναίκα και έχεις κάνει τα εμβόλια σου αλλά ο ιατρικός φάκελος σου λέει ότι κάνεις δύσκολες περιόδους; Τέλεια, θα αμοίβεσαι με 10% πιο κάτω. Μπορεί βέβαια ως εταιρεία να σε υποχρεώσω να κάνεις συγκεκριμένα εμβόλια, με 10% έκπτωση φυσικά ως μελλοντική υπάλληλος. Ουάου...![]()
![]()
- Cecily Anne
Όχι φίλος, θα έχω βγει στην κλιμακτήριο, άραξε.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:50Θα γίνει. Απλά τότε δεν θέλω κλάματα. Έτσι;Cecily Anne έγραψε: 03 Σεπ 2021, 11:33Είναι τόσο καλό για να είναι αληθινό.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Σεπ 2021, 11:26
Βασικά κράτος είναι τα 500 βαριά βαριά άτομα που αποφασίζουν ή βγαίνουν στα κανάλια. Όλοι οι άλλοι είναι απλά άσημοι.
Μπα, θα την εκμεταλλευτούν. Και όχι μόνο στο δημόσιο. Και στο ιδιωτικό τομέα. Και φυσικά όχι μόνο για τον covid-19. Οι ιδιωτικές εταιρείες θα απαιτούν πρόσβαση σε όλα τα ιατρικά σου δεδομένα. Είσαι γυναίκα και έχεις κάνει τα εμβόλια σου αλλά ο ιατρικός φάκελος σου λέει ότι κάνεις δύσκολες περιόδους; Τέλεια, θα αμοίβεσαι με 10% πιο κάτω. Μπορεί βέβαια ως εταιρεία να σε υποχρεώσω να κάνεις συγκεκριμένα εμβόλια, με 10% έκπτωση φυσικά ως μελλοντική υπάλληλος. Ουάου...![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Είναι δεδομένο ότι θα χρειάζεται εμβόλιο για να δουλέψεις οπουδήποτε, δεν το συζητάμε καν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Εμπεδοκλής
Το κάνεις χειρότερο. Στατιστικώς, οι γυναίκες μετά την κλιμακτήριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από ένα κάρο ασθένειες. Αν το ιστορικό τους είναι επιβαρυμένο. Τότε οι πιθανότητες αυξάνονται. Θα ήθελες να γνωρίζει το ιατρικό σου ιστορικό ο εργοδότης σου ώστε να σε ανταμείψει αναλόγως; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις...Cecily Anne έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:52Όχι φίλος, θα έχω βγει στην κλιμακτήριο, άραξε.
Νάνο, άστο δικέ μου, δεν το έχεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:04Στηρίζουμε φοσιλοποίηση συσ3ξsys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:30 Δεν μας αξίζει και τίποτε παραπάνω βέβαια, τέτοιοι είστε και εσείς και εμείς και όλοι μας, ας μας πάρει ο διάολος μια ώρα αρχύτερα λέω εγώ, είμαστε ένας λαός μουνοπανάδων , κουτοπόνηρων και μίζερων ανθρώπων που κοιτάνε την πάρτη τους και μέχρι και αυτό το κάνουμε εντελώς στρεβλά.
Να πάτε στο διάλο ΟΛΟΙ, βρωμοελληνάκια, κουτοπόνηρες ελλεϊνίδες και πουστροέλληνες, πουστόφλωροι γαμημένοι παρτάκηδες χωρίς ίχνος αρετής μέσα σας κανένας. Τυρόβλαχοι με απίστευτα αδικαιολόγητο κόμπλεξ ανωτερότητας ο ένας για τον άλλον, μαλάκες.![]()
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Εμπεδοκλής
Και γιατί όχι και εμβόλιο κατά του Η1Ν1. Και γιατί όχι οικογενειακό ιστορικό νόσησης από καρκίνο;Awesomatic έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:55Είναι δεδομένο ότι θα χρειάζεται εμβόλιο για να δουλέψεις οπουδήποτε, δεν το συζητάμε καν.
- hellegennes
Ακόμα και τώρα αυτό είναι το επιχείρημα της κυβέρνησης για το εμβόλιο. Μην τρελαθούμε τελείως.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2021, 10:13 Ποτέ δεν ήταν αυτό το επιχείρημα για το εμβόλιο. Το βασικό επιχείρημα ήταν ότι οι εμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αποφύγουν τις βαριές επιπτώσεις της νόσου.
Δεν ξέρω, δε, αν έχεις αρχίσει να έχεις σοβαρά προβλήματα μνήμης, αλλά και το δικό σου επιχείρημα εξαρχής ήταν περί μετάδοσης.
Τώρα που μας τελείωσε αυτό το στόρι, ξαφνικά «ποτέ δεν ήταν αυτό το επιχείρημα για το εμβόλιο».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Θα δουλεύει κάποιος λιγότερο αιώνια για τον οποιοδήποτε λόγο είτε τον βαφτίζει περίοδο είτε κλιμακτήριο και θα πληρώνεται το ίδιο με τους άλλους;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:56Το κάνεις χειρότερο. Στατιστικώς, οι γυναίκες μετά την κλιμακτήριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από ένα κάρο ασθένειες. Αν το ιστορικό τους είναι επιβαρυμένο. Τότε οι πιθανότητες αυξάνονται. Θα ήθελες να γνωρίζει το ιατρικό σου ιστορικό ο εργοδότης σου ώστε να σε ανταμείψει αναλόγως; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις...
Ισχύει η αρχική μου άποψη, όλα αυτά είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Εμπεδοκλής
Δεν κατάλαβες καλά. Θα πληρώνεται λιγότερο ακόμη και αν δουλεύει περισσότερο επειδή το ιστορικό, προσωπικό ή οικογενειακό είναι επιβαρυμένο.Cecily Anne έγραψε: 03 Σεπ 2021, 16:03Θα δουλεύει κάποιος λιγότερο αιώνια για τον οποιοδήποτε λόγο είτε τον βαφτίζει περίοδο είτε κλιμακτήριο και θα πληρώνεται το ίδιο με τους άλλους;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:56Το κάνεις χειρότερο. Στατιστικώς, οι γυναίκες μετά την κλιμακτήριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από ένα κάρο ασθένειες. Αν το ιστορικό τους είναι επιβαρυμένο. Τότε οι πιθανότητες αυξάνονται. Θα ήθελες να γνωρίζει το ιατρικό σου ιστορικό ο εργοδότης σου ώστε να σε ανταμείψει αναλόγως; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις...
Ισχύει η αρχική μου άποψη, όλα αυτά είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 793 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-
- 0 Απαντήσεις