Ενδεχομένως να είναι κάνα από αυτά τα τρολζ που λένε φίλε μουFluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 21:41 O pylothess ώρες-ώρες βάζει συνεχόμενα επαναστατικά βιντεάκια. δεν ξέρω τι χούι είναι αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφγανιστάν, ο φωτεινός ρόλος της σοβιετικής ένωσης και ο σκοτεινός ρόλος του ιμπεριαλισμού
- NoMoreLice
Re: Αφγανιστάν, ο φωτεινός ρόλος της σοβιετικής ένωσης και ο σκοτεινός ρόλος του ιμπεριαλισμού
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Re: Αφγανιστάν, ο φωτεινός ρόλος της σοβιετικής ένωσης και ο σκοτεινός ρόλος του ιμπεριαλισμού
Γιατί; Σε ενοχλεί;Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 21:41 O pylothess ώρες-ώρες βάζει συνεχόμενα επαναστατικά βιντεάκια. δεν ξέρω τι χούι είναι αυτό.
Ούτε και εγώ μπορώ να σε καταλάβω φίλε μου. Μια φορά ταυτίστηκα με τις απόψεις σου και το λες χούι;
Το λέω ξεκάθαρα , οι κομμουνιστές σε θέματα ισότητας φύλων ,ισοτιμίας άνδρα-γυναίκα, αγώνες ενάντιες στον ρατσισμό σε εθνικές μειονότητες είναι πολύ προχωρημένοι. Η πολύ απλά λένε τα αυτονόητα. Ότι άνδρας και γυναίκας πρέπει να έχουν τα ίσα δικαιώματα και ότι όλοι οι άνθρωποι άσπροι , μαύροι, κίτρινοι ,μπλε, πράσινοι , κόκκινοι είναι ίσοι μεταξύ τους . Εντάξει είχε και τα θετικά της η Ε.Σ.Σ.Δ. και ο υπαρκτός σοσιαλισμός. Αν διαφωνείς κάπου σε αυτό που λέω είμαι πρόθυμος να το συζητήσουμε.
απλα είναι εκτος θέματος. Η ένωση ήταν ένα βήμα μπροστά της ανθρωπότητας.
Σε ορισμένα θέματα ναι , ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από την ανθρωπότητα.Αυτό ισχύει. Συγκεκριμένα για το Αφγανιστάν δεν έχω να προσθέσω κάτι.Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:13 απλα είναι εκτος θέματος. Η ένωση ήταν ένα βήμα μπροστά της ανθρωπότητας.
Απλά συμφωνώ με αυτά που λες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ρίξε μια ματιά και σε καμμιά κοντινότερη χώρα.pylothess έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:17Σε ορισμένα θέματα ναι , ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από την ανθρωπότητα.Αυτό ισχύει. Συγκεκριμένα για το Αφγανιστάν δεν έχω να προσθέσω κάτι.Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:13 απλα είναι εκτος θέματος. Η ένωση ήταν ένα βήμα μπροστά της ανθρωπότητας.
Απλά συμφωνώ με αυτά που λες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-