!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αφγανιστάν, ο φωτεινός ρόλος της σοβιετικής ένωσης και ο σκοτεινός ρόλος του ιμπεριαλισμού

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Re: Αφγανιστάν, ο φωτεινός ρόλος της σοβιετικής ένωσης και ο σκοτεινός ρόλος του ιμπεριαλισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 21:41 O pylothess ώρες-ώρες βάζει συνεχόμενα επαναστατικά βιντεάκια. δεν ξέρω τι χούι είναι αυτό.
Ενδεχομένως να είναι κάνα από αυτά τα τρολζ που λένε φίλε μου
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Re: Αφγανιστάν, ο φωτεινός ρόλος της σοβιετικής ένωσης και ο σκοτεινός ρόλος του ιμπεριαλισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 21:41 O pylothess ώρες-ώρες βάζει συνεχόμενα επαναστατικά βιντεάκια. δεν ξέρω τι χούι είναι αυτό.
Γιατί; Σε ενοχλεί;
pylothess

Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 21:47:102: :102:
Ούτε και εγώ μπορώ να σε καταλάβω φίλε μου. Μια φορά ταυτίστηκα με τις απόψεις σου και το λες χούι;
pylothess

Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:01 ολα καλά
Το λέω ξεκάθαρα , οι κομμουνιστές σε θέματα ισότητας φύλων ,ισοτιμίας άνδρα-γυναίκα, αγώνες ενάντιες στον ρατσισμό σε εθνικές μειονότητες είναι πολύ προχωρημένοι. Η πολύ απλά λένε τα αυτονόητα. Ότι άνδρας και γυναίκας πρέπει να έχουν τα ίσα δικαιώματα και ότι όλοι οι άνθρωποι άσπροι , μαύροι, κίτρινοι ,μπλε, πράσινοι , κόκκινοι είναι ίσοι μεταξύ τους . Εντάξει είχε και τα θετικά της η Ε.Σ.Σ.Δ. και ο υπαρκτός σοσιαλισμός. Αν διαφωνείς κάπου σε αυτό που λέω είμαι πρόθυμος να το συζητήσουμε.
pylothess

Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:13 απλα είναι εκτος θέματος. Η ένωση ήταν ένα βήμα μπροστά της ανθρωπότητας.
Σε ορισμένα θέματα ναι , ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από την ανθρωπότητα.Αυτό ισχύει. Συγκεκριμένα για το Αφγανιστάν δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Απλά συμφωνώ με αυτά που λες.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

pylothess έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:17
Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:13 απλα είναι εκτος θέματος. Η ένωση ήταν ένα βήμα μπροστά της ανθρωπότητας.
Σε ορισμένα θέματα ναι , ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από την ανθρωπότητα.Αυτό ισχύει. Συγκεκριμένα για το Αφγανιστάν δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Απλά συμφωνώ με αυτά που λες.
Ρίξε μια ματιά και σε καμμιά κοντινότερη χώρα.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”