Ελα θαναση μου κανε την καρδια σου πετρα και ζητα συγνωμη απο τους Εβραιους. Ο πατερας σου βεβαια μιλαει παραδοσιακα εναντιον των εβραιων αλλα εσυ πλεον εγινες υπουργος. Ακολουθα τα βηματα των Αδωνη-Βοριδη αλλιως δεν προβλεπετε να μακροημερευσεις στο υπουργειο
Για ποιο πραγμα πρέπει να ζητησει συγνωμη απο τους εβραιους ο Πλευρης? τι ειπε?
Ε ολο και κατι θα ειπε.
Εντάξει τότε
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Beria έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:23
Δεν είναι νεοναζί ρε σεις ο Θανασάκης
Πολύ ξύπνιος δεν ήταν ποτέ (οι Χολαργιώτες ξέρουν τι εννοώ), αλλά δεν ήταν ποτέ σε αυτό το κομμάτι της ακρας δεξιάς
Το 96 ωστόσο έκαιγε τουρκικες σημαιουλες
Μπράβο στον Πλεύρη!
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ελα θαναση μου κανε την καρδια σου πετρα και ζητα συγνωμη απο τους Εβραιους. Ο πατερας σου βεβαια μιλαει παραδοσιακα εναντιον των εβραιων αλλα εσυ πλεον εγινες υπουργος. Ακολουθα τα βηματα των Αδωνη-Βοριδη αλλιως δεν προβλεπετε να μακροημερευσεις στο υπουργειο
Beria έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:23
Δεν είναι νεοναζί ρε σεις ο Θανασάκης
Πολύ ξύπνιος δεν ήταν ποτέ (οι Χολαργιώτες ξέρουν τι εννοώ), αλλά δεν ήταν ποτέ σε αυτό το κομμάτι της ακρας δεξιάς
Το 96 ωστόσο έκαιγε τουρκικες σημαιουλες
Μπράβο στον Πλεύρη!
και τωρα προσκυνα την τουρκοφιλη οικογενεια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:36
Επειδή ασχολούνται πολύ με την Παλαιστίνη οι συγκεκριμένοι.τελοσπαντων. Εγώ πιστεύω πρέπει να μένουν οι αναρχικοί στο γνωστό αυτόκριτικό πλαίσιο.
αυτή τη μαλακια
οχι εγώ μωρε, ουτε οι αναρχικοι, αλλά καποιοι από το χωριό δετσξερσ
να την κοψετε
Μα και κουρδοι να κάψουν τη τουρκική σημαια δε διαφωνώ. Εγώ σχολίασα πως κατέβαινε ο Θανασάκης παρέα με τα ναζί.
Οι Έλληνες γιατί όχι δηλαδή;
αυτή τη μαλακια
οχι εγώ μωρε, ουτε οι αναρχικοι, αλλά καποιοι από το χωριό δετσξερσ
να την κοψετε
Μα και κουρδοι να κάψουν τη τουρκική σημαια δε διαφωνώ. Εγώ σχολίασα πως κατέβαινε ο Θανασάκης παρέα με τα ναζί.
Οι Έλληνες γιατί όχι δηλαδή;
Όταν ξανάρθει η Τουρκοκρατία βλέπουμε. Επίσης δεν κατεβαίνεις σε πορεία νεοναζί για οποιονδήποτε λόγο, αν θεωρείς τον εαυτό σου αντισημιτη όπως λες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.