Beria έγραψε:
Θα ακουσει λες φωνή από τον ουρανό, στο δρόμο για τη Δαμασκό: Σαούλ, Σαούλ τι με διώκεις;
Μάλλον άκουσε τον Βεζεελβούλ να του ψιθυρίζει εκμαυλιστικώς: εσύ θα σώσεις τον κόσμο ;
Beria έγραψε:
Θα ακουσει λες φωνή από τον ουρανό, στο δρόμο για τη Δαμασκό: Σαούλ, Σαούλ τι με διώκεις;
Θάνος Πλεύρης: Απόλυτος ο σεβασμός μου στα θύματα του Ολοκαυτώματος - Είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή αντισημιτισμού
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η αναφορά είναι πιθανότατα από την αγόρευση υπεράσπισης του πατέρα του για το βιβλίο που έγραψε κατά των Εβραίων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:18 Αυτή η αναφορά δε λέει τίποτα, είναι άουτ οφ κοντεξτ. Μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένο το ΚΙΣ. Επισης πρέπει να μάθουμε αν όντως υπερασπιστήκε τον πατέρα του στο δικαστήριο για το βιβλίο "οι Εβραίοι", και τι είπε.
Επειδή ασχολούνται πολύ με την Παλαιστίνη οι συγκεκριμένοι.τελοσπαντων. Εγώ πιστεύω πρέπει να μένουν οι αναρχικοί στο γνωστό αυτόκριτικό πλαίσιο.Beria έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:32Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:29Δεν έχω να δει να καίνε, τέλοςπάντων.Beria έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:27
Και οι αναρχικοί καίνε ισραηλινές σημαίες
Ο αντισημιτισμός δεν είναι προνόμιο της δεξιάς
![]()
Μαλακια του που υπερασπιστήκε τον ναζί πατέρα του σε μια δική πολιτικού χαρακτήρα , λογικό να αντιδρούν οι Εβραίοι και να ζητάνε συγνώμη. Και να τους γράψει βέβαια, δικαίωμα του, αλλά δεν ξέρω το κόμμα του ποσο ενοχλείται.πατησιωτης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:35Η αναφορά είναι πιθανότατα από την αγόρευση υπεράσπισης του πατέρα του για το βιβλίο που έγραψε κατά των Εβραίων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:18 Αυτή η αναφορά δε λέει τίποτα, είναι άουτ οφ κοντεξτ. Μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένο το ΚΙΣ. Επισης πρέπει να μάθουμε αν όντως υπερασπιστήκε τον πατέρα του στο δικαστήριο για το βιβλίο "οι Εβραίοι", και τι είπε.
Έχει ήδη πει ότι δεν συμφωνεί με τον πατέρα του αλλά ήταν δικηγόρος του.
καλά λέειKauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:34 https://www.protothema.gr/politics/arti ... imitismou/
Θάνος Πλεύρης: Απόλυτος ο σεβασμός μου στα θύματα του Ολοκαυτώματος - Είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή αντισημιτισμού
Βουωχωχωχωχωχωχαχαχαχαχαχαχαχα...
αυτή τη μαλακιαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:36
Επειδή ασχολούνται πολύ με την Παλαιστίνη οι συγκεκριμένοι.τελοσπαντων. Εγώ πιστεύω πρέπει να μένουν οι αναρχικοί στο γνωστό αυτόκριτικό πλαίσιο.
Μα και κουρδοι να κάψουν τη τουρκική σημαια δε διαφωνώ. Εγώ σχολίασα πως κατέβαινε ο Θανασάκης παρέα με τα ναζί.akirav έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:45αυτή τη μαλακιαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:36
Επειδή ασχολούνται πολύ με την Παλαιστίνη οι συγκεκριμένοι.τελοσπαντων. Εγώ πιστεύω πρέπει να μένουν οι αναρχικοί στο γνωστό αυτόκριτικό πλαίσιο.
οχι εγώ μωρε, ουτε οι αναρχικοι, αλλά καποιοι από το χωριό δετσξερσ
να την κοψετε
Κακως τον υπερασπιστήκε τότε σε δική με πολιτικά αντισημιτικα χαρακτηριστικά. Θα πήγαινε ποτέ να υπερασπιστεί κάποιον αναρχικό που έκαψε την ελληνική σημαία και να προσπαθήσει να τον δικαιολόγησει σε επαγγελματικό πλαίσιο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:45καλά λέειKauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:34 https://www.protothema.gr/politics/arti ... imitismou/
επειδή ο πατέρας του είναι αντισημίτης πρέπει σώνει και καλά να είναι κι αυτός;
αν ο αναρχικός ήταν πατέρας του, μπορείΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:50Κακως τον υπερασπιστήκε τότε σε δική με πολιτικά αντισημιτικα χαρακτηριστικά. Θα πήγαινε ποτέ να υπερασπιστεί κάποιον αναρχικό που έκαψε την ελληνική σημαία και να προσπαθήσει να τον δικαιολόγησει σε επαγγελματικό πλαίσιο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:45καλά λέειKauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:34 https://www.protothema.gr/politics/arti ... imitismou/
Θα μπορούσε να αφήσει κάποιον άλλον, εγώ νομίζω πως τότε ήταν κι αυτός αντισημιτης και τον έτρωγε ο κωλος του να τα πει "επιστημονικά" λόγω "υπερασπισής".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:51αν ο αναρχικός ήταν πατέρας του, μπορείΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:50Κακως τον υπερασπιστήκε τότε σε δική με πολιτικά αντισημιτικα χαρακτηριστικά. Θα πήγαινε ποτέ να υπερασπιστεί κάποιον αναρχικό που έκαψε την ελληνική σημαία και να προσπαθήσει να τον δικαιολόγησει σε επαγγελματικό πλαίσιο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:45
καλά λέει
Επειδη ο πατερας του ηταν ναζι εγινε αυτος υπουργος. Αλλιως ουτε τη νομικη δε θα ειχε βγαλει με την ορθογραφια που ξερειΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:45καλά λέειKauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:34 https://www.protothema.gr/politics/arti ... imitismou/
... αλλά τουρκικές όχι ρε φίλε! Πάει πολύ!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:29Δεν έχω να δει να καίνε, τέλοςπάντων. Εμεις καίμε ελληνικές για αυτοκριτική. Οι αριστεροί αμερικανικές. Και να μην την έκαιγε, κατέβαινε στον δρόμο με το μπλοκ της χρυσής αυγής.Beria έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:27Και οι αναρχικοί καίνε ισραηλινές σημαίεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:25
Το 96 ωστόσο έκαιγε σημαιουλες με τα ναζί παρέα.
Ο αντισημιτισμός δεν είναι προνόμιο της δεξιάς