Το χειμώνα ρε. Βγαίνες με
σφιχτό δέρμα
στιλπνό και με σηκωμένη ρόγα
ξύπνια διάθεση
ψυχική ανάταση
και είσαι πιο ποθητός σεξουαλικά.
Το χειμώνα ρε. Βγαίνες με
Ρε εισαι ανωμαλος;Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:47Το χειμώνα ρε. Βγαίνες με
σφιχτό δέρμα
στιλπνό και με σηκωμένη ρόγα
ξύπνια διάθεση
ψυχική ανάταση
και είσαι πιο ποθητός σεξουαλικά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://www.admie.gr/#ergalafkiotis έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:45Πας αλλου ρε φιλε και δεν θα σε ακολουθησω. Τι σχεση εχει τωρα το ρευμα με το φυσικο αεριο. Αμα σου βρω τα καλα του φυσικου αεριου, θα μου βρεις κατι αλλο, απλα για να πεις το δικο σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:35Τυχερέ. Τώρα είσαι δέσμιος των ολιγαρχών Λάτση, Μελισσανίδη και Βερδηνογιάννη που ανεβοκατεβάζουν τις τιμές του φυσικού αερίου όποτε γουστάρουν...lafkiotis έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:43
Συν το οτι εισαι δεσμιος του καθε κοπριτη Φωτοπουλου να ανεβοκατεβαζει διακοπτες οποτε γουσταρει.![]()
Δυστυχως δεν εισαι συζητήσιμος και το μονο που κανεις ειναι κραζεις συνεχεια, χωρις να δινεις λυση σε καποιο προβλημα.
Αντε γεια.
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:35
(Μόλις θυμήθηκα ότι ήθελα να ανοίξω και νήμα για το πλύσιμο του κώλου, θα το κάνω μετά).
το μονο που απαγορευεται είναι να παράγεις ενέργεια απο τον άνεμο,nik_killthemall έγραψε: 01 Σεπ 2021, 11:44
Μα το πρόβλημα με αυτό δεν ειναι αν τα φτιαχνει η ζιμενς, αλλα οτι στη κουμουνιστικη ελλαδα απαγορεύεται να παραγεις μονος σου την ενεργεια του σπιτιου σου.
Αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να κρίνω αν γίνεται.talaipwros έγραψε: 31 Αύγ 2021, 16:46καθε ελληνικο σπιτι επρεπε να εχει υποχρεωτικα σκεπη με φωτοβολταικα και μπαταρια.Awesomatic έγραψε: 31 Αύγ 2021, 16:32 Ο λιγνήτης πια με carbon tax δεν συμφέρει. Φθηνή λύση για καθαρό ρεύμα υπάρχει αλλά ο Ελ λαός σαν ένας από τους πιο αμόρφωτους και κομπλεξικούς δεν πρόκειται να τη δεχτεί. Οπότε μέχρι να έρθει γενιά που θα είναι λιγότερο βλαμμένη θα πληρώνουμε ακριβά το ρεύμα, χωνέψτε το.
Ειναι εγκλημα που τοση ηλιοφανεια φευγει ανεκμεταλλευτη
Αυτό απαντά εν μέρει στην ερώτησή μου - μια πολυκατοικία 10 διαμερισμάτων (παλαιού τύπου) καλύπτει το 50% περίπου των αναγκών της αν γεμίσει την ταράτσα φωτοβολταϊκά. Δεν είναι άσχημο.lafkiotis έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:5424 πανελς που πιανουν περιπου 40 τετραγωνικα πανω στη στεγη. Παραγουγ 400-1000 κιλοβατωρες τον μηνα (αν βλεπουν ηλιο για 5 ωρες την ημερα)Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:16ε οχιlafkiotis έγραψε: 01 Σεπ 2021, 11:37
Λιγα βαζεις. Πηγα σε ενα μαγαζι που πουλαει ηλεκτρονικα και πηρα εναν μετρητη ρευματος και τον δοκιμασα σε καθε συσκευη στο σπιτι μου.
Ημερησια καταναλωση για μενα ειναι κοντα στα 14KW. Ψυγειο ολη μερα που ειμαστε δουλεια και τα παιδια στο σχολειο. Το βραδυ 2 τηλεορασεις, κουζινες, πλυντηρια πιατων, φωτα, computers και aircondition.
Πλυντηρια ρουχων και οτιδηποτε με μοτερ εκτινάσσει την κατανάλωση
Τα panels μια ηλιολουστη ημερα τον χειμωνα "΅παραγουν" κοντα στα 20ΚW. To Καλοκαιρι κυμαινεται αναμεσα στα 40-50.
δεν ξερει ο Φος ;
για ποσα πανελ ειναι οι υπολογισμοι σου ;
καλο ειναι να γινει επαναληψη στο τι σημαινει κιλοβατ κ τι κιλοβατωρα
Φίλε δεν ξέρω τι λες, εγώ πάντως το καταραμένο ελληνικό καλοκαίρι χωρίς air condition δεν το περνάω.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:35Δεν συγκαίγομαι ποτέ βρε αδαή, ο κώλος σαπουνίζεται δυο φορές τη μέρα, μία στο κανονικό μπάνιο και μία στο χέσιμο οπωσδήποτε. παντελόνι φοράω μόνο όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού και δεν τρίβονται τα μπούτια στο σημείο ανάμεσα στην κωλοτρυπίδα και τα μπούτια, έχω άπλα κινήσεων.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:15Απλά πιστεύω ότι αν άνοιγες το ερκοντισιο και ανασαινες λίγο και ανακουφιζοταν ο κώλος, θα εξυψωνώσουν πνευματικά και ψυχικά.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:13 Πως αλλιώς να ασκήσεις μία δριμεία κριτική ρε παιδί μου αν δεν συμπεριλάβεις καυστικούς παράγοντες περιγραφής ή χαρακτηρισμού; και πότε θα περιμένεις να την ασκήσεις, λες και ξέρεις πότε θα σε πιάσουν νεύρα για αρπάξεις την ευκαιρία. δεν γίνεται ποτέ σε ήρεμη ψυχική κατάστασή η δριμεία κριτική;
Να λοιπόν ένα ζήτημα (για να μπάζω και στα πρώτα κεφάλαια της εκπαίδευσης). Δεν χρειάζεται να βγαίνεις όλο έξω για να είσαι ευτυχισμένος και δεν χρειάζεται να φοράς παντελόνι μέσα στο σπίτι σαν να είσαι σε μία ετοιμότητα όπου θα έρθεις σε επαφή με κάποιο ξένο. Θα έρθει αυτός εκεί ή θα πας εσύ έξω.
(Μόλις θυμήθηκα ότι ήθελα να ανοίξω και νήμα για το πλύσιμο του κώλου, θα το κάνω μετά).
Πολύ πιο σημαντικό όμως είναι, να μπορείς να λειτουργείς με μειωμένες αξιώσεις. Δεν χρειάζεται να είναι αερισμένος ο κώλος για να εξυψωθείς. Αλλά δεν χρειάζεται και να εξυψωθείς (πνευματικά και ψυχικά που λες). Δεν είναι ανάγκη ρε παιδί μου να είσαι ψηλά σώνει και καλά. Δεν έχεις να βοηθήσεις σε κάτι τη δημιουργία. Ούτε θα πας πιο πολύ στον παράδεισο. Δηλαδή αυτό το πράγμα, να έχει αξία ή σεβαστή υπόσταση κάτι, πρέπει να ξεχωρίζει και να είναι καλύτερο από άλλα.
Ας μας ενοχλεί ο κώλος κι ας μην έχουμε ανάταση πνεύματος. Ας καθόμαστε μίζερα να βιώνουμε την ενόχληση, την ματαίωση των προσδοκιών, το ξέραμα του λαιμού, τη νωθρότητα και την μελαγχολική δυσπραγία. Δεν τρέχει κάτι!
Ίσα ίσα αν ασκηθείς σε αυτό θα γίνεις σοφός ένα και ακόμα και θα μπορείς να βοηθήσεις άλλους σε καταστάσεις δυσκολίας, αλλά και τον εαυτό σου βεβαίως. Που θα τον γουστάρεις παρατηρώντας τον, ότι μπορεί να αντλεί ευτυχία από τα όνειρά του και μόνο και να μπορεί να τα διατηρεί σε οποιαδήποτε συνθήκη που ενδεχομένως τον επηρεάζει αρνητικά.
έβγαλαν ένα μικρούλι κέρδοςCecily Anne έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:21 Αν δεν έρθει καμία σοβαρή τεχνολογική ανάπτυξη στις μπαταρίες, για να φύγουμε από σπάνιες γαίες, δεν έχει νόημα να βασίσεις την ενέργειά σου πάνω τους. Να το κανεις συνεπικουρικά ως ένα σημείο έχει ένα νόημα, αν και δεν συμφέρει οικονομικά.
Πάντως κάπου στο 2010-12 προσπάθησαν να τα προωθήσουν με τη μπαρούφα "βάλτε φωτοβολταϊκά, θα βγάλετε λεφτά" και από ό,τι βλέπω πέσαν όξω όλοι οι μικροί.
ΟΚ. Το βλέπει όμως. Αν μπορείς καλό είναι. Δεν κάνει σε όλους κακό στην καρδιάGreen Dragon έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:31Κάνει κακό στην καρδιά, όπως και η χειμερινή κολύμβηση. Μόνο το καλοκαίρι δικαιολογείται.