!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα καταρρεύσει η κοινωνία: Αυξήσεις «φωτιά» έως και 50% στα τιμολόγια ρεύματος
Re: Θα καταρρεύσει η κοινωνία: Αυξήσεις «φωτιά» έως και 50% στα τιμολόγια ρεύματος
Εχω ηλεκτρικο θερμοσιφωνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Re: Θα καταρρεύσει η κοινωνία: Αυξήσεις «φωτιά» έως και 50% στα τιμολόγια ρεύματος
Αν δεν είχες συγκαμμενο κώλο δε θα είχες τόσα νεύρα.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:48 Επίσης καλό θα ήταν ρε μπούληδες να μάθετε να κλείνετε φώτα, ηλεκτρονικές συσκευές και αιρ κοντίσιον. Δεν θα συγκαεί ο κώλος για λίγο ιδρώτα παραπάνω. Δηλαδή κι αν συγκαεί δεν τρέχει κάτι.
Την τηλεόραση, την οθόνη του πισί κανονικό κλείσιμο όχι σταμπάι και κόκκινο λεντάκι. Το κινητό επίσης όλη νύχτα. Άνοιγα το πρωί και στην αργία καθόλου. Βόλτα ποδαράτο, και όχι πολύ κατανάλωση. Ρέμβη, συναισθηματική θαλπωρή και φιλοσοφία. Όχι σκουπίδια και κατανάλωση - και για την πνευματική μας πλευρά.
Φανταστείτε πόση ενέργεια συνολικά θα καταναλωθεί για να βλέπετε τη μαλακία σας το μπιγκ μπράδερ. Από την παραγωγή μέχρι την τηλεθέαση από όλους όσους.
Μετά σας φταίνε τα κοινωνικά και οικονομικά μοντέλα ή το επίπεδο της τεχνολογίας. Ο άλλος ο θλιβερός, έβαζε στο παλιό φόρουμ ένα βίντεο για να την πει στο σύστημα της Βόρειας Κορέας, με το αεροπλάνο που πέταγε νύχτα πάνω από την Νότια και φαίνονταν φώτα παντού κι όταν φτάνει στη Βόρεια το σκηνικό ήταν σκοτεινό. Κι αυτό το πράγμα τώρα το θεωρεί και μαγκιά του καπιταλισμού ότι είναι το ωραίο το ποθητό και το σωστό εντέλει.
Φτηνή ενέργεια λοιπόν για ποιο πράγμα; Για περισσότερα σκατά;
Δεν έχω νεύρα. Που τα είδες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:04Αν δεν είχες συγκαμμενο κώλο δε θα είχες τόσα νεύρα.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:48 Επίσης καλό θα ήταν ρε μπούληδες να μάθετε να κλείνετε φώτα, ηλεκτρονικές συσκευές και αιρ κοντίσιον. Δεν θα συγκαεί ο κώλος για λίγο ιδρώτα παραπάνω. Δηλαδή κι αν συγκαεί δεν τρέχει κάτι.
Την τηλεόραση, την οθόνη του πισί κανονικό κλείσιμο όχι σταμπάι και κόκκινο λεντάκι. Το κινητό επίσης όλη νύχτα. Άνοιγα το πρωί και στην αργία καθόλου. Βόλτα ποδαράτο, και όχι πολύ κατανάλωση. Ρέμβη, συναισθηματική θαλπωρή και φιλοσοφία. Όχι σκουπίδια και κατανάλωση - και για την πνευματική μας πλευρά.
Φανταστείτε πόση ενέργεια συνολικά θα καταναλωθεί για να βλέπετε τη μαλακία σας το μπιγκ μπράδερ. Από την παραγωγή μέχρι την τηλεθέαση από όλους όσους.
Μετά σας φταίνε τα κοινωνικά και οικονομικά μοντέλα ή το επίπεδο της τεχνολογίας. Ο άλλος ο θλιβερός, έβαζε στο παλιό φόρουμ ένα βίντεο για να την πει στο σύστημα της Βόρειας Κορέας, με το αεροπλάνο που πέταγε νύχτα πάνω από την Νότια και φαίνονταν φώτα παντού κι όταν φτάνει στη Βόρεια το σκηνικό ήταν σκοτεινό. Κι αυτό το πράγμα τώρα το θεωρεί και μαγκιά του καπιταλισμού ότι είναι το ωραίο το ποθητό και το σωστό εντέλει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Αφού άρχισες να λες για σκατά σαν το σκυλοφαγο.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:06Δεν έχω νεύρα. Που τα είδες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:04Αν δεν είχες συγκαμμενο κώλο δε θα είχες τόσα νεύρα.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:48 Επίσης καλό θα ήταν ρε μπούληδες να μάθετε να κλείνετε φώτα, ηλεκτρονικές συσκευές και αιρ κοντίσιον. Δεν θα συγκαεί ο κώλος για λίγο ιδρώτα παραπάνω. Δηλαδή κι αν συγκαεί δεν τρέχει κάτι.
Ε ναι. Μία κοινωνιολογική ανάλυση είναι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Τα επιχειρήματα μου και το ύφος των δηλώσεών μου είναι από αγνά φυσικά και διαλεχτά υλικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:07Αφού άρχισες να λες για σκατά σαν το σκυλοφαγο.
Πως αλλιώς να ασκήσεις μία δριμεία κριτική ρε παιδί μου αν δεν συμπεριλάβεις καυστικούς παράγοντες περιγραφής ή χαρακτηρισμού; και πότε θα περιμένεις να την ασκήσεις, λες και ξέρεις πότε θα σε πιάσουν νεύρα για αρπάξεις την ευκαιρία. δεν γίνεται ποτέ σε ήρεμη ψυχική κατάστασή η δριμεία κριτική;
- Dwarven Blacksmith
Απλά πιστεύω ότι αν άνοιγες το ερκοντισιο και ανασαινες λίγο και ανακουφιζοταν ο κώλος, θα εξυψωνώσουν πνευματικά και ψυχικά.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:13 Πως αλλιώς να ασκήσεις μία δριμεία κριτική ρε παιδί μου αν δεν συμπεριλάβεις καυστικούς παράγοντες περιγραφής ή χαρακτηρισμού; και πότε θα περιμένεις να την ασκήσεις, λες και ξέρεις πότε θα σε πιάσουν νεύρα για αρπάξεις την ευκαιρία. δεν γίνεται ποτέ σε ήρεμη ψυχική κατάστασή η δριμεία κριτική;
Κάποτε αποφάσισα να ανέβω στο Σινιάτσικο το βουνό που έβλεπα μικρός απο το χωριό μου πάνω απο τα 2000 μέτρα.
Αφού περπάτησα και μου βγήκε η γλώσσα έφτασα στην τιμημένη κορυφή του προσωπικού μου Εβερεστ και είδα ισοπεδωμένο όλο το βουνό και γκρέιντερ και φορτηγά στα 50 μέτρα απο μένα και τους σαπιοκοιλιάδες με την κωλοχωρίστρα τους έξω να τρώνε γυροπιτα και να πίνουν φραπέ.
Αιολικό πάρκο μου εξήγησαν. Γιατί ρε καταραμένα πουστρόσκυλα δεν είπατε πριν ξεκινήσω να πάω απο την άλλη μεριά να μην περπατάω σαν τον Σταλόνε στο Βαρομετρικό Χαμηλό , μόνο που δεν πήρα και κραμπόν πιολέ για να δω μπροστά μου το Γιέτι.
Αφού περπάτησα και μου βγήκε η γλώσσα έφτασα στην τιμημένη κορυφή του προσωπικού μου Εβερεστ και είδα ισοπεδωμένο όλο το βουνό και γκρέιντερ και φορτηγά στα 50 μέτρα απο μένα και τους σαπιοκοιλιάδες με την κωλοχωρίστρα τους έξω να τρώνε γυροπιτα και να πίνουν φραπέ.
Αιολικό πάρκο μου εξήγησαν. Γιατί ρε καταραμένα πουστρόσκυλα δεν είπατε πριν ξεκινήσω να πάω απο την άλλη μεριά να μην περπατάω σαν τον Σταλόνε στο Βαρομετρικό Χαμηλό , μόνο που δεν πήρα και κραμπόν πιολέ για να δω μπροστά μου το Γιέτι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Εμπεδοκλής
Τυχερέ. Τώρα είσαι δέσμιος των ολιγαρχών Λάτση, Μελισσανίδη και Βερδηνογιάννη που ανεβοκατεβάζουν τις τιμές του φυσικού αερίου όποτε γουστάρουν...lafkiotis έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:43Συν το οτι εισαι δεσμιος του καθε κοπριτη Φωτοπουλου να ανεβοκατεβαζει διακοπτες οποτε γουσταρει.lafkiotis έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:37Tα δικα σου ειναι υποθετικα και βγαλμενα απ'τον κωλο σου. Τα δικα μου ειναι πραγματικοτητα δεκαετιων.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:35
Τύπε, να βάλουμε και τα έξοδα νοσηλείας ή κηδείας του εργάτη που έπεσε από την ταράτσα εγκαθιστώντας πάνελς, ή των τραυματιών του λεωφορείου που συγκρούστηκε με το φορτηγό που τα μετέφερε; Ή μήπως να βάλουμε και την απώλεια του παιδιού, που έπαιζε κοντά στην μπαταρία που τα ποντίκια είχαν φάει τα καλώδια με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει το ρεύμα.
Σοβαρέψου. Όταν δεν σου βγαίνουν τα νούμερα, απλά δεν βγαίνουν. Δεν χρειάζεται να βάζεις κόστη που δεν μπορούν να υπολογιστούν...
Δεν συγκαίγομαι ποτέ βρε αδαή, ο κώλος σαπουνίζεται δυο φορές τη μέρα, μία στο κανονικό μπάνιο και μία στο χέσιμο οπωσδήποτε. παντελόνι φοράω μόνο όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού και δεν τρίβονται τα μπούτια στο σημείο ανάμεσα στην κωλοτρυπίδα και τα μπούτια, έχω άπλα κινήσεων.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:15Απλά πιστεύω ότι αν άνοιγες το ερκοντισιο και ανασαινες λίγο και ανακουφιζοταν ο κώλος, θα εξυψωνώσουν πνευματικά και ψυχικά.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:13 Πως αλλιώς να ασκήσεις μία δριμεία κριτική ρε παιδί μου αν δεν συμπεριλάβεις καυστικούς παράγοντες περιγραφής ή χαρακτηρισμού; και πότε θα περιμένεις να την ασκήσεις, λες και ξέρεις πότε θα σε πιάσουν νεύρα για αρπάξεις την ευκαιρία. δεν γίνεται ποτέ σε ήρεμη ψυχική κατάστασή η δριμεία κριτική;
Να λοιπόν ένα ζήτημα (για να μπάζω και στα πρώτα κεφάλαια της εκπαίδευσης). Δεν χρειάζεται να βγαίνεις όλο έξω για να είσαι ευτυχισμένος και δεν χρειάζεται να φοράς παντελόνι μέσα στο σπίτι σαν να είσαι σε μία ετοιμότητα όπου θα έρθεις σε επαφή με κάποιο ξένο. Θα έρθει αυτός εκεί ή θα πας εσύ έξω.
(Μόλις θυμήθηκα ότι ήθελα να ανοίξω και νήμα για το πλύσιμο του κώλου, θα το κάνω μετά).
Πολύ πιο σημαντικό όμως είναι, να μπορείς να λειτουργείς με μειωμένες αξιώσεις. Δεν χρειάζεται να είναι αερισμένος ο κώλος για να εξυψωθείς. Αλλά δεν χρειάζεται και να εξυψωθείς (πνευματικά και ψυχικά που λες). Δεν είναι ανάγκη ρε παιδί μου να είσαι ψηλά σώνει και καλά. Δεν έχεις να βοηθήσεις σε κάτι τη δημιουργία. Ούτε θα πας πιο πολύ στον παράδεισο. Δηλαδή αυτό το πράγμα, να έχει αξία ή σεβαστή υπόσταση κάτι, πρέπει να ξεχωρίζει και να είναι καλύτερο από άλλα.
Ας μας ενοχλεί ο κώλος κι ας μην έχουμε ανάταση πνεύματος. Ας καθόμαστε μίζερα να βιώνουμε την ενόχληση, την ματαίωση των προσδοκιών, το ξέραμα του λαιμού, τη νωθρότητα και την μελαγχολική δυσπραγία. Δεν τρέχει κάτι!
Ίσα ίσα αν ασκηθείς σε αυτό θα γίνεις σοφός ένα και ακόμα και θα μπορείς να βοηθήσεις άλλους σε καταστάσεις δυσκολίας, αλλά και τον εαυτό σου βεβαίως. Που θα τον γουστάρεις παρατηρώντας τον, ότι μπορεί να αντλεί ευτυχία από τα όνειρά του και μόνο και να μπορεί να τα διατηρεί σε οποιαδήποτε συνθήκη που ενδεχομένως τον επηρεάζει αρνητικά.
-
Εμπεδοκλής
Σε ψάχνουμε ήδη. Δεν θα καταστρέψεις εσύ την αγορά ρεύματος.
Ακόμη μία υπόσχεση της νδουλας που πήγε στράφι.
Να αυτό πάλι. Γιατί δεν ασκείται τον εαυτό σας στο κρύο μπάνιο τουλάχιστον όσοι είστε νεότεροι;
Πανω απο 3 μηνες εχω να τον αναψω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πας αλλου ρε φιλε και δεν θα σε ακολουθησω. Τι σχεση εχει τωρα το ρευμα με το φυσικο αεριο. Αμα σου βρω τα καλα του φυσικου αεριου, θα μου βρεις κατι αλλο, απλα για να πεις το δικο σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:35Τυχερέ. Τώρα είσαι δέσμιος των ολιγαρχών Λάτση, Μελισσανίδη και Βερδηνογιάννη που ανεβοκατεβάζουν τις τιμές του φυσικού αερίου όποτε γουστάρουν...![]()
Δυστυχως δεν εισαι συζητήσιμος και το μονο που κανεις ειναι κραζεις συνεχεια, χωρις να δινεις λυση σε καποιο προβλημα.
Αντε γεια.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
-
- 64 Απαντήσεις