Και να τα αποτελέσματαFluffy έγραψε: 31 Αύγ 2021, 21:19 ετσι σε είπανε, αντιτετανικο. ¨ομως είσαι τόσο χάφτας που το πίστεψες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
- EKPLIKTIKOS
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Το φαγατε το βραδινο σας?

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορεί όμως και να μην είχαν κολλήσει και μεταδώσει τόσοι πολλοί την Δέλτα το καλοκαίρι, εάν είχαν νοσήσει και αναρρώσει με την Αλφαβηταγαμμα, κάτι που έγινε ήδη στον ενδιάμεσο λοφίσκο των αρχών του έτους. Και κάπου εδώ, ένας απλός μπακαλίστικος στατιστικός υπολογισμός, επιβεβαιώνει την έρευνα των Ισραηλινών για την 13 φορές καλύτερη φυσική ανοσία από εκείνην του εμβολίου. Οι επιπλέον νεκροί και οι διασωληνωμενοι της κορυφής των αρχών του έτους (το ότι το κοίλο του κύματος θα παρουσιαζοταν αργότερα, και αν καν παρουσιαζόταν) μεταφέρθηκαν στην κορυφή του κύματος του καλοκαιριού. Το κακό είναι πως χωρίς ένα επιπλέον νέο εμβόλιο, δραστικό κατά της Δ, και όχι απλά ανανέωση του τωρινού, ξαναβρίσκεσαι σχεδόν στο σημείο που ήσουν πριν τους μαζικούς εμβολιασμούς. Φαύλος κύκλος.ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:57θα πρέπει να υπολογιστεί κάπως και η μετάλλαξη Δ. Υπόθεση κάνουμε αλλά χωρίς εμβόλια εκεί μπορεί να είχαν πολλαπλάσιους νεκρούς σε αυτό το κύμα.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:18 Ο λοφίσκος των θανάτων έχει τα ίδια ύψη όπως και πέρυσι τέτοιο καιρό, με τις ίδιες περίπου εξωτερικές θερμοκρασίες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
20 μήνες μετά κι ακόμα υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Αύγ 2021, 21:42Μπορεί όμως και να μην είχαν κολλήσει και μεταδώσει τόσοι πολλοί την Δέλτα το καλοκαίρι, εάν είχαν νοσήσει και αναρρώσει με την Αλφαβηταγαμμα, κάτι που έγινε ήδη στον ενδιάμεσο λοφίσκο των αρχών του έτους. Και κάπου εδώ, ένας απλός μπακαλίστικος στατιστικός υπολογισμός, επιβεβαιώνει την έρευνα των Ισραηλινών για την 13 φορές καλύτερη φυσική ανοσία από εκείνην του εμβολίου. Οι επιπλέον νεκροί και οι διασωληνωμενοι της κορυφής των αρχών του έτους (το ότι το κοίλο του κύματος θα παρουσιαζοταν αργότερα, και αν καν παρουσιαζόταν) μεταφέρθηκαν στην κορυφή του κύματος του καλοκαιριού. Το κακό είναι πως χωρίς ένα επιπλέον νέο εμβόλιο, δραστικό κατά της Δ, και όχι απλά ανανέωση του τωρινού, ξαναβρίσκεσαι σχεδόν στο σημείο που ήσουν πριν τους μαζικούς εμβολιασμούς. Φαύλος κύκλος.ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:57θα πρέπει να υπολογιστεί κάπως και η μετάλλαξη Δ. Υπόθεση κάνουμε αλλά χωρίς εμβόλια εκεί μπορεί να είχαν πολλαπλάσιους νεκρούς σε αυτό το κύμα.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:18 Ο λοφίσκος των θανάτων έχει τα ίδια ύψη όπως και πέρυσι τέτοιο καιρό, με τις ίδιες περίπου εξωτερικές θερμοκρασίες.
Ε μα αυτό είναι το ζήτημα. Για πόσο μπορείς να προφυλάσσεσαι; για πόσο θα έχεις καραντίνα; δεν γίνεται εσαεί αυτό, μα το θέμα είναι να τερματιστεί αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για πήγαινε πέστο σε έναν νέο αυτό... Η πραγματικότητα λέει ότι και πολλοί ανεμβολίαστοι δεν πολύ προφυλάσσονται ειδικά οι νέοι. Οι επιλογές στη πραγματική ζωή είναι α) εμβόλιο, β) δεν το κάνω, αλλά θέλω και ζωή έξω..με προσοχή μεν αλλά θέλω, φίλους, καφε, δραστηριότητες, να βγω και ένα σάββατο διασκέδαση να πάω για φαγητό, να πάω σε κανένα μπαρ να φλερτάρω γκομενάκια/γκόμενους, να πάω και εκδρομή, να πάω και γυμναστήριο...Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα της πλειοψηφίας και των ανεμβολίαστων ειδικά των νέων.nik_killthemall έγραψε: 31 Αύγ 2021, 16:17Αυτό το λέει η στατιστική μόνο για τις επιλογές :BillSeism έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:22 Η στατιστική λέει ότι τα συμπτώματα από το εμβόλιο είναι πολύ πολύ λιγότερα από ότι αν κολλήσεις τον ίδιο τον ιό.
Α) Κάνω εμβόλιο , Β) Δεν κάνω το εμβόλιο και αντί γιαυτό κάνω παρτούζα με 10 κρούσματα
που αμφότερες έχουν ποσοστό 100% εμβολιασμου η πρώτη, 100% νοσησης η δευτερη.
Αντίθετα, η στατιστική για τις επιλογές :
Α) Κάνω εμβόλιο, Β) Δεν κάνω το εμβόλιο και συνεχίζω και προφυλάσσομαι, όπως στη καραντίνα
δεν λέει αυτό που γράφεις.
Άρα κάπου ενδιάμεσα είμαστε
Είχε προηγηθεί 1,5 χρόνο κλείσιμο δεν είμαστε στην αρχή..
- hellegennes
Λογικά θα τερματιστεί όταν νοσήσει η συντριπτική πλειονότητα των νεαρών ηλικιών, αυτών που κολλάνε πιο εύκολα και πιο γρήγορα, λόγω μεγαλύτερης κινητικότητας (κυρίως εργασία/φοίτηση). Το θέμα είναι να προφυλαχτούν οι μεγάλες ηλικίες, με εμβόλια, όσο γίνεται λιγότερο εξόδους, περισσότερη απόσταση και τα λοιπά.BillSeism έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:23 Ε μα αυτό είναι το ζήτημα. Για πόσο μπορείς να προφυλάσσεσαι; για πόσο θα έχεις καραντίνα; δεν γίνεται εσαεί αυτό, μα το θέμα είναι να τερματιστεί αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Εάν τα εμβόλια ήταν αποδοτικά, θα ήταν σημαντικό όπλο για να τελειώσει γρηγορότερα όλο αυτό. Αλλά δεν είναι. Ο καιρός της αυταπάτης πρέπει να τελειώσει κάποτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Πολύ βολικό να το λες αυτό όταν δεν είσαι σε αυτές τις ηλικίες. Κανενα αγγούρι δεν είναι αρκετά μεγάλο για τον ξένο κωλοhellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26
Το θέμα είναι να προφυλαχτούν οι μεγάλες ηλικίες, με εμβόλια, όσο γίνεται λιγότερο εξόδους, περισσότερη απόσταση και τα λοιπά.
- nik_killthemall
Γιαυτον ακριβως το λογο, επειδη οι ερωτησεις που κανεις διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο, αρα δεν ειναι ουτε σωστο ουτε και ακριβες να τσουβαλιαζουμε τους παντες, το εμβολιο για εναν νεο που η ηλικιακη του ομαδα δεν αποτελει το 90% της προτιμησης του ιου και επομενως ΔΕΝ επιβαρυνει το συστημα υγειας πλειοψηφικως, ειναι αποκλειστικα δικο του θεμα να αξιολογησει τι θα κανει, χωρίς να πέφτει λόγος σε κανέναν !BillSeism έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:23Ε μα αυτό είναι το ζήτημα. Για πόσο μπορείς να προφυλάσσεσαι; για πόσο θα έχεις καραντίνα; δεν γίνεται εσαεί αυτό, μα το θέμα είναι να τερματιστεί αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για πήγαινε πέστο σε έναν νέο αυτό... Η πραγματικότητα λέει ότι και πολλοί ανεμβολίαστοι δεν πολύ προφυλάσσονται ειδικά οι νέοι. Οι επιλογές στη πραγματική ζωή είναι α) εμβόλιο, β) δεν το κάνω, αλλά θέλω και ζωή έξω..με προσοχή μεν αλλά θέλω, φίλους, καφε, δραστηριότητες, να βγω και ένα σάββατο διασκέδαση να πάω σε κανένα μπαρ να φλερτάρω γκομενάκια/γκόμενους, να πάω και εκδρομή...Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα της πλειοψηφίας και των ανεμβολίαστων ειδικά των νέων.nik_killthemall έγραψε: 31 Αύγ 2021, 16:17Αυτό το λέει η στατιστική μόνο για τις επιλογές :BillSeism έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:22 Η στατιστική λέει ότι τα συμπτώματα από το εμβόλιο είναι πολύ πολύ λιγότερα από ότι αν κολλήσεις τον ίδιο τον ιό.
Α) Κάνω εμβόλιο , Β) Δεν κάνω το εμβόλιο και αντί γιαυτό κάνω παρτούζα με 10 κρούσματα
που αμφότερες έχουν ποσοστό 100% εμβολιασμου η πρώτη, 100% νοσησης η δευτερη.
Αντίθετα, η στατιστική για τις επιλογές :
Α) Κάνω εμβόλιο, Β) Δεν κάνω το εμβόλιο και συνεχίζω και προφυλάσσομαι, όπως στη καραντίνα
δεν λέει αυτό που γράφεις.
Άρα κάπου ενδιάμεσα είμαστε
Είχε προγγηθεί 1,5 χρόνο κλείσιμο δεν είμαστε στην αρχή..
Καποιοι λοιπον απο αυτους τους νεους μπορει να μην εχουν κανενα προβλημα για τα επομενα χρονια να συνεχισουν να προφυλασσονται χωρίς να "ζουν" όπως ειχε καταντησει ο όρος "ζουν" προ κορονοϊου και να ζουν αλλιώς, οποτε αυτοί το χαμηλοτερο ρισκο το πετυχαινουν χωρις να κανουν το εμβολιο.
Κάποιοι άλλοι αντίθετα θεωρουν οξυγονο ζωης το "ζειν" όπως προ κορονοϊου ή ακόμα και για λόγους εξειδικευμένων επαγγελμάτων που για να τα ασκήσεις εξορισμου πρεπει να είσαι σε 8ωρη επαφη με 50 ατομα / ημερα, οποτε ναι γιαυτους το χαμηλότερο ρίσκο είναι το να κανουν το εμβολιο.
Από τη στιγμη που έχει εξασφαλιστει πως δεν ειναι η δικια σου ηλικια που επιβαρυνει ανομοιογενως το δημοσιο συστημα υγειας, ο υπολογισμος ρίσκου ΔΕΝ είναι ΙΔΙΟΣ για όλους !
(*) νεος λογιζεται συμφωνα με τις εκθεσεις του ΕΟΔΥ για τον κορονοϊο ο κάτω των 50 ετών.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Συμφωνώ με αυτό. Και εγώ το λέω. Αλλά δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα γιατί μεγάλη μερίδα των νέων μένει με γονείς. Και 30άρηδες και πάνω ζούνε με γονείς οι έρχονται σε επαφή μαζί τους εύκολα λόγω της ιδιοσυγκρασίας της δομής της κοινωνίας μας. Δεν αλλάζει. Αν είμασταν Νορβηγία ή Δανία θα συμφωνούσα μαζί σου. Άρα το προστατεύω μόνο τις μεγάλες ηλικιίες δεν είναι εύκολο σε μια χώρα όπως εδώ. Πρακτικά αδύνατο. Πρόχειρα 6/7 φίλοι μου 32 + μένουνε με γονείς. Και δουλεύουν και θέλουν να βγαίνουν. Οι γονείς ηλικίες 65 - 70. Σκέψου τι γίνεται στην ελλάδα. Αναγκαστικά όλοι έκαναν εμβόλιο και οι φίλοι μου σαφώς τι άλλο να έκαναν;hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26Λογικά θα τερματιστεί όταν νοσήσει η συντριπτική πλειονότητα των νεαρών ηλικιών, αυτών που κολλάνε πιο εύκολα και πιο γρήγορα, λόγω μεγαλύτερης κινητικότητας (κυρίως εργασία/φοίτηση). Το θέμα είναι να προφυλαχτούν οι μεγάλες ηλικίες, με εμβόλια, όσο γίνεται λιγότερο εξόδους, περισσότερη απόσταση και τα λοιπά.BillSeism έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:23 Ε μα αυτό είναι το ζήτημα. Για πόσο μπορείς να προφυλάσσεσαι; για πόσο θα έχεις καραντίνα; δεν γίνεται εσαεί αυτό, μα το θέμα είναι να τερματιστεί αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Εάν τα εμβόλια ήταν αποδοτικά, θα ήταν σημαντικό όπλο για να τελειώσει γρηγορότερα όλο αυτό. Αλλά δεν είναι. Ο καιρός της αυταπάτης πρέπει να τελειώσει κάποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillSeism την 01 Σεπ 2021, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Είμαι στην ηλικιακή και εργασιακή ομάδα που έλιωσε στην δουλειά όσο η πλειοψηφία καθόταν σπίτι της. Επιπροσθέτως στην ομάδα εκείνη που ανέλαβε να πηγαίνει ψώνια σε άτομα που είχαν κολλήσει και ήταν σε καραντίνα όλη τους η οικογένεια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:33Πολύ βολικό να το λες αυτό όταν δεν είσαι σε αυτές τις ηλικίες. Κανενα αγγούρι δεν είναι αρκετά μεγάλο για τον ξένο κωλοhellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26
Το θέμα είναι να προφυλαχτούν οι μεγάλες ηλικίες, με εμβόλια, όσο γίνεται λιγότερο εξόδους, περισσότερη απόσταση και τα λοιπά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
Λάθος ! Αυτο που λες προκυπτει αν επιλεξεις να σβησεις την μιση εικονα και να κρατησεις την αλλη μιση !EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:33Πολύ βολικό να το λες αυτό όταν δεν είσαι σε αυτές τις ηλικίες. Κανενα αγγούρι δεν είναι αρκετά μεγάλο για τον ξένο κωλοhellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26
Αν κρατησουμε και τις 2 εικονες, τοτε το επαρκως μεγαλο αγγουρι πρωτα μπηκε στον οικειο κωλο όταν 2 χρόνια κανεις λοκνταουν για να προστατεψεις εκεινους τους ξενους κωλους που οι συνταξιουχοι και οι δημοσιοι υπαλληλοι εξ αυτων δεν ειχαν το παραμικρο οικονομικο κοστος, ενω ο οικειος κώλος μπορει να καταστραφηκε, να αλλαξαν περιουσιες χερια σε μια νυχτα κλπ, οποτε τωρα ηρθε η ωρα της δευτερης εικονας δηλ. το αγγουρι της αλληλεγγυης να μοιραστει και στους αλλους στους ξενους κωλους !
Απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει τα αγγουρια να μπαινουν μονομπαντα σε κώλους, γιατί μονομπαντα αντιλαμβανόμαστε και κάθε έννοια αλληλεγγυης = εχεις υποχρεωση να με βοηθησεις, αλλα δεν εχω καμια υποχρεωση να σε βοηθησω.
Σε τελική ανάλυση ο κορονοϊος ειναι αυτος που δεν καταλαβαίνει και πολλά από αλληλεγγύη (ειτε κανονικη ειτε αλα καρτ) και εχει μια σαφη ρατσιστικη ηλικιακη προτιμηση, οποτε απο την στιγμη που βρεθηκε εστω και ενα μετριο εργαλειο για να την πολεμησει, ε αυτο θα δοθει στο μερος που ο ρατσιστης κορονοίος προτιμα με τάση 90% και όχι στο μέρος που ο κορονοϊος προτιμα με τάση 10%.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
nik_killthemall έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:59Λάθος ! Αυτο που λες προκυπτει αν επιλεξεις να σβησεις την μιση εικονα και να κρατησεις την αλλη μιση !EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:33Πολύ βολικό να το λες αυτό όταν δεν είσαι σε αυτές τις ηλικίες. Κανενα αγγούρι δεν είναι αρκετά μεγάλο για τον ξένο κωλοhellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26
Αν κρατησουμε και τις 2 εικονες, τοτε το επαρκως μεγαλο αγγουρι πρωτα μπηκε στον οικειο κωλο όταν 2 χρόνια κανεις λοκνταουν για να προστατεψεις εκεινους τους ξενους κωλους που οι συνταξιουχοι και οι δημοσιοι υπαλληλοι εξ αυτων δεν ειχαν το παραμικρο οικονομικο κοστος, ενω ο οικειος κώλος μπορει να καταστραφηκε, να αλλαξαν περιουσιες χερια σε μια νυχτα κλπ, οποτε τωρα ηρθε η ωρα της δευτερης εικονας δηλ. το αγγουρι της αλληλεγγυης να μοιραστει και στους αλλους στους ξενους κωλους !
Απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει τα αγγουρια να μπαινουν μονομπαντα σε κώλους, γιατί μονομπαντα αντιλαμβανόμαστε και κάθε έννοια αλληλεγγυης = εχεις υποχρεωση να με βοηθησεις, αλλα δεν εχω καμια υποχρεωση να σε βοηθησω.
Σε τελική ανάλυση ο κορονοϊος ειναι αυτος που δεν καταλαβαίνει και πολλά από αλληλεγγύη (ειτε κανονικη ειτε αλα καρτ) και εχει μια σαφη ρατσιστικη ηλικιακη προτιμηση, οποτε απο την στιγμη που βρεθηκε εστω και ενα μετριο εργαλειο για να την πολεμησει, ε αυτο θα δοθει στο μερος που ο ρατσιστης κορονοίος προτιμα με τάση 90% και όχι στο μέρος που ο κορονοϊος προτιμα με τάση 10%.
Ή αλλιώς, Εκπληκτικέ, τα παράπονά σου στον κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αν ο ξένος κώλος είναι που κινδυνεύει καλύτερα να το φάει αυτός μόνος του παρά να το μοιραστεί με τα 10χροναEKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:33Πολύ βολικό να το λες αυτό όταν δεν είσαι σε αυτές τις ηλικίες. Κανενα αγγούρι δεν είναι αρκετά μεγάλο για τον ξένο κωλοhellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26
Ναι, έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να τα κάνεις γιά να σε προστατέψουν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26Εάν τα εμβόλια ήταν αποδοτικά, θα ήταν σημαντικό όπλο για να τελειώσει γρηγορότερα όλο αυτό. Αλλά δεν είναι. Ο καιρός της αυταπάτης πρέπει να τελειώσει κάποτε.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 351 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 129 Απαντήσεις