Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:57
Το mRNA δεν είναι εμβόλιο που δοκιμάζεται χρόνια τώρα, είναι μέθοδος εμβολιασμού. Το ότι χρησιμοποιείται αυτή η μέθοδος για το συγκεκριμένο εμβόλιο, είναι καινούριο φρούτο. Αν θα έχει παρενέργειες, δεν το ξέρουμε. Για αυτό υπάρχουν άλλωστε τα χρήσιμα ηλίθια πειραματόζωα.
Εννοείς ότι η μελέτη των θανάτων και παρενεργειών των ανεμβολίαστων, δεν προσφέρουν στην πειραματική διαδικασία;
Εγώ νομίζω ότι προσφέρουν πολύτιμο υλικό για μελέτη.
adon99 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:48
Τα χαμστερακια πριν λιγο καιρο λεγανε "Στο ισραηλ εμβολιαστηκαν ειναι ολοι εξω δεν υπαρχουν κρουσματα.."
Μετα κατερευσε το παραμυθι με το ισραηλ και ψαχνουν τον χαρτη να βρουνε καμια αλλη χωρα να κανουν την γελοια προπαγανδα τους
Ουτε για φτυσιμο δεν ειστε
Στο Ισραήλ το 60% - 65% είναι πλήρως εμβολιασμένο όχι 80. Ασχέτως ξεκίνησαν δυναμικά και φαίνεται στο κόσμο εμβολιάστηκαν όλοι, μετά έπεσαν σε τείχος αρνητών. Που και πάλι έχουνε κρούσματα αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Οι θάνατοι και εκεί έχουν περιοριστεί πολύ. Πόσους θανάτους έχουν και πόσους είχαν καθημερινά όταν ήταν όλοι ανεμβολίαστοι;
BillSeism έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:45
Την ώρα που χώρες σαν τη Δανία έχει κοντά 79% πλήρως εμβολιασμένων έχουν αρθεί όλα τα μέτρα, δεν φοράνε μάσκες, είναι σε υπό έλεγχο η κατάσταση, οι θάνατοι μηδενίστηκαν
Μηδέν ήταν από την αρχή οι θάνατοι στην Δανία.
Οκ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο δεν μειώνει πολύ τους θανάτους. Δες άλλες χώρες Αγγλία, Ισραήλ αλλά και εδώ πέσανε κατά πολύ.
Με 1000 κρούσματα το Φλεβάρη είχες 100 νεκρούς κάθε μέρα, τώρα με 3000 και 40000 κρούσματα έχεις 10 - 30 θανάτους. Η αναλογία μετράει τεράστια διαφορά. Και είμαστε ακόμα στο 56% πλήρως εμβολιασμένων.
Την ώρα που χώρες σαν τη Δανία έχει κοντά 79% πλήρως εμβολιασμένων έχουν αρθεί όλα τα μέτρα, δεν φοράνε μάσκες, είναι σε υπό έλεγχο η κατάσταση, οι θάνατοι μηδενίστηκαν
Μηδέν ήταν από την αρχή οι θάνατοι στην Δανία.
Οκ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο δεν μειώνει πολύ τους θανάτους. Δες άλλες χώρες Αγγλία, Ισραήλ αλλά και εδώ πέσανε κατά πολύ.
Με 1000 κρούσματα το Φλεβάρη είχες 100 νεκρούς κάθε μέρα, τώρα με 3000 και 40000 κρούσματα έχεις 10 - 30 θανάτους. Η αναλογία μετράει τεράστια διαφορά. Και είμαστε ακόμα στο 56% πλήρως εμβολιασμένων.
Ο λοφίσκος των θανάτων έχει τα ίδια ύψη όπως και πέρυσι τέτοιο καιρό, με τις ίδιες περίπου εξωτερικές θερμοκρασίες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Ακόμα και οι άμεσες παρενέργειες είναι σοβαρές. Εκτός αν είσαι μαζόχα και γουστάρεις διάρροια, εμετούς, υψηλό πυρετό και να είσαι χώμα για μια βδομάδα.
Το να τα περάσεις όλα αυτά, δε, για να μην περάσεις τα ίδια από τον ιό, είναι καθαρός παραλογισμός. Μόνο αν έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας ή είσαι γέρος έχει νόημα, γιατί από τον ιό κινδυνεύεις να πάθεις περισσότερα.
Πέρα από αυτό, εσύ πώς ξέρεις για τις βραχυπρόθεσμες παρενέργειες των 2 δις ανθρώπων; Τους εξέτασες και βρήκες ότι χαίρουν όλοι άκρας υγείας; Ή η μόνη σοβαρή παρενέργεια είναι ο θάνατος;
Και να επιλέξεις να περάσεις από τον ιό αυτά που θέλεις να αποφύγεις από το εμβόλιο είναι παραλογισμός αλλά εντάξει σε κάποιους μοιάζει λογικό.
Το mRNA δεν είναι εμβόλιο που δοκιμάζεται χρόνια τώρα, είναι μέθοδος εμβολιασμού. Το ότι χρησιμοποιείται αυτή η μέθοδος για το συγκεκριμένο εμβόλιο, είναι καινούριο φρούτο. Αν θα έχει παρενέργειες, δεν το ξέρουμε. Για αυτό υπάρχουν άλλωστε τα χρήσιμα ηλίθια πειραματόζωα.
Εννοείς ότι η μελέτη των θανάτων και παρενεργειών των ανεμβολίαστων, δεν προσφέρουν στην πειραματική διαδικασία;
Άσε τα πρωινά τριψίματα στην μαγκούρα και κοίτα να κανονίσεις ραντεβού για τις εκπρόθεσμες δόσεις. Δύο κάθε χρόνο πρέπει να κάνεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Πότε, πότε ακριβώς έγινε τόσο ψεκαστήρι ο Χελλεγκέν που κάποτε θαύμαζα;
Σε κάνει να πιστεύεις ότι υπό κάποιες περίεργες συνθήκες που δεν μπορείς να φανταστείς, δεν υπάρχει σωτηρία ούτε και για εσένα…
Pick your poison είναι η φάση, και εννοείται επιλέγεις την λιγότερο επώδυνη για εσένα. Αν δεν φοβάσαι να πεθάνεις σε καταστολή ενώ δεν μπορείς να πάρεις ανάσα αλλά φοβάσαι το υποθετικό τρίτο βυζί που θα βγάλεις σε πέντε χρόνια, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Ο καθένας τα κουμάντα του και την ευθύνη των (μη) πράξεων του.
Άσε τα πρωινά τριψίματα στην μαγκούρα και κοίτα να κανονίσεις ραντεβού για τις εκπρόθεσμες δόσεις. Δύο κάθε χρόνο πρέπει να κάνεις.
Εγώ δεν βλέπω μαγκούρα αλλά ένα τσοπστικ και δεν τρελλαίνομαι για κινέζικο.
Ανάλυσε μας λοιπόν την άποψη σου για τα πειραματόζωα.
Διαφώτισε μας λίγο παραπάνω. Αυτό που βλέπω πάντως εγώ είναι ότι πολλοί που πειραματίστηκαν με την άρνηση, υπήρξαν ήδη αντικείμενα μελέτης στις πανεπιστημιακές κλίνες. Και πάνω σ' αυτές τις μελέτες βασίζεται και η όποια πρόοδος των εμβολίων.
Οπότε, σαφώς και οι τωρινοί ή μελλοντικοί εμβολιασμένοι πρέπει να τους χρωστούν χάρη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:28
Και να επιλέξεις να περάσεις από τον ιό αυτά που θέλεις να αποφύγεις από το εμβόλιο είναι παραλογισμός αλλά εντάξει σε κάποιους μοιάζει λογικό.
να βοηθήσω.ξέρω ακριβώς τι είναι παραλογισμός.ας πούμε ότι σου λέει κάποιος την δευτέρα πως τα παιδια δεν κολλάνε,πως αν κολλήσουν το περνάνε ελαφρά,πως οι μάσκες έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και την τρίτη πως κινδυνεύουν θανάσιμα.ε όταν επαναλαμβάνεις σαν υπνωτισμένος αυτό που άκουσες τελευταία αντί να τον αρχίσεις στις καρπαζιές αυτό είναι παραλογισμός
να βοηθήσω.ξέρω ακριβώς τι είναι παραλογισμός.ας πούμε ότι σου λέει κάποιος την δευτέρα πως τα παιδια δεν κολλάνε,πως αν κολλήσουν το περνάνε ελαφρά,πως οι μάσκες έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και την τρίτη πως κινδυνεύουν θανάσιμα.ε όταν επαναλαμβάνεις σαν υπνωτισμένος αυτό που άκουσες τελευταία αντί να τον αρχίσεις στις καρπαζιές αυτό είναι παραλογισμός
Μάλλον είναι κάποιος που προσαρμόζει τη γνώμη του στα δεδομένα καθώς έρχονται αντίθετα με εσένα που αποφάσισες την αλήθεια σε ηλικία περίπου δεκαπέντε μηνών.
Αν πω εγώ ότι διαβάζω το μυαλό σου και καταλαβαίνω ακριβώς τι σκέπτεσαι, από τι επηρεάζεσαι, γιατί αντιδράς με τον α ή β τρόπο, θα με θεωρήσεις παράλογη ή όχι;
Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:18
Ο λοφίσκος των θανάτων έχει τα ίδια ύψη όπως και πέρυσι τέτοιο καιρό, με τις ίδιες περίπου εξωτερικές θερμοκρασίες.
θα πρέπει να υπολογιστεί κάπως και η μετάλλαξη Δ. Υπόθεση κάνουμε αλλά χωρίς εμβόλια εκεί μπορεί να είχαν πολλαπλάσιους νεκρούς σε αυτό το κύμα.
Μάλλον είναι κάποιος που προσαρμόζει τη γνώμη του στα δεδομένα καθώς έρχονται αντίθετα με εσένα που αποφάσισες την αλήθεια σε ηλικία περίπου δεκαπέντε μηνών.
Είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί η επιστήμη και επιθυμεί τα δεδομένα του ως ένα εύπεπτο και εύκολο θρησκευτικό σχήμα σκέψεως για να μπορεί να συνεχίσει την ζωή του απρόσκοπτα.
Από εκεί πηγάζουν όλες οι αντιεπιστημονικές απόψεις των τελευταίων αιώνων.