Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, οι απλές κασσέτες που αγόραζα για να γράφω cd's, κόστιζαν γύρω στις 300-500 δρχ. Μια φορά είχα αγοράσει μια από ένα δισκοπωλείο που κοστίζει 800-1000 δρχ. Μιλάμε για τρομερή διαφορά στην ποιότητα ήχου, δικέ μου!
Την εικόνα συμπληρώνει Sony Walkman, με bass&dolby booster, αυτόματη εναλλαγή κασσέτας μπρος πίσω, 4 προεπιλογές equaliser και 6 μνήμες ραδιοφώνου!
Ακριβά τις έπαιρνες δικέ μου, στην Θεσσαλονίκη στις αρχές της Μητροπόλεως είχε μία τρύπα που πουλούσε μόνον - κυρίως κασέτες, ήταν και ο κοτοπουλάς (αυτός που είχε για πετ μια κότα) αν άντεχες για μερικά δευτερόλεπτα την μυρωδιά τις έπαιρνες ακόμη πιο φτηνά.
Οι μετάλλου όταν έκανες εγγραφές από βινύλιο ήταν σαφώς ανώτερες από τις χρωμίου αλλά φθείρανε γληγορότερα τις κεφαλές και γενικότερα χαλάγανε πιο γλήγορα από τις χρωμίου και ήταν αρκετά πιο ακριβές γενικά και ειδικά οι καλές της Σόνυ.
Εγώ είχα (πρέπει κάπου να το έχω ακόμη) το τελευταίο υπερκασσετόφωνο της akai, μαγεία δικέ μου, έγραφα κατευθείαν από τα συνθ.
Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2021, 18:05
Ωχ ενταξει δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται(εκτως και αμα εισαι μουσικος). Αυτο που θα κρινει τους Ταλιμπαν ειναι να καταφερουν να φερουν ειρηνη στην χωρα σε πρωτη φαση
καθολου τρομακτικο
Γι αυτο εγινε ο πολεμος. Για να ακουνε οι Ταλιμπαν....rolling stones
sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2021, 21:25
έγραφα κατευθείαν από τα συνθ.
Παρομοίως.
Κι εδώ στην Αθήνα είχε ένα κατάστημα σε στοά που αγοράζαμε χρωμίου μετάλλου πιο φτηνά. Το γύρισε στα CD εγγραφής μετά.
Μεγάλο απωθημένο που δεν αγόρασα ένα DAT τότε.
Δεν το ΄ξερα ότι οι μετάλλου χαλάνε τις κεφαλές. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς τόσα χρόνια μετά...
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, οι απλές κασσέτες που αγόραζα για να γράφω cd's, κόστιζαν γύρω στις 300-500 δρχ. Μια φορά είχα αγοράσει μια από ένα δισκοπωλείο που κοστίζει 800-1000 δρχ. Μιλάμε για τρομερή διαφορά στην ποιότητα ήχου, δικέ μου!
Την εικόνα συμπληρώνει Sony Walkman, με bass&dolby booster, αυτόματη εναλλαγή κασσέτας μπρος πίσω, 4 προεπιλογές equaliser και 6 μνήμες ραδιοφώνου!
Ακριβά τις έπαιρνες δικέ μου, στην Θεσσαλονίκη στις αρχές της Μητροπόλεως είχε μία τρύπα που πουλούσε μόνον - κυρίως κασέτες, ήταν και ο κοτοπουλάς (αυτός που είχε για πετ μια κότα) αν άντεχες για μερικά δευτερόλεπτα την μυρωδιά τις έπαιρνες ακόμη πιο φτηνά.
Οι μετάλλου όταν έκανες εγγραφές από βινύλιο ήταν σαφώς ανώτερες από τις χρωμίου αλλά φθείρανε γληγορότερα τις κεφαλές και γενικότερα χαλάγανε πιο γλήγορα από τις χρωμίου και ήταν αρκετά πιο ακριβές γενικά και ειδικά οι καλές της Σόνυ.
Εγώ είχα (πρέπει κάπου να το έχω ακόμη) το τελευταίο υπερκασσετόφωνο της akai, μαγεία δικέ μου, έγραφα κατευθείαν από τα συνθ.
Ο Ζήσης με την κότα ρε δικέ μου! Στο στενό στη Εγνατία, δίπλα από ένα σχολείο! Πού τον θυμήθηκες; Εκεί πήγαινα αργότερα, όταν μεγάλωσα και αγόραζα άδεια CDs προς αντιγραφή.
Ωχ ενταξει δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται(εκτως και αμα εισαι μουσικος). Αυτο που θα κρινει τους Ταλιμπαν ειναι να καταφερουν να φερουν ειρηνη στην χωρα σε πρωτη φαση
καθολου τρομακτικο
Με βάση την ιστορική θεώρηση των πραγμάτων είσαι υπέρ ή κατά της εισβολής των σοβιετικών στο ισλαμικό Αφγανιστάν;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Με βάση την ιστορική θεώρηση των πραγμάτων είσαι υπέρ ή κατά της εισβολής των σοβιετικών στο ισλαμικό Αφγανιστάν;
Φυσικα και δεν ειμαι. Αλλα υπαρχουν και δυο δεδομενα
1)Τους Σοβιετικους τους καλεσε η κυβερνηση της Καμπουλ
2) Ο Νατζιμπουλαχ θα ειχε επιβιωσει και χωρις την στηριξη των Σοβιετικων αν ο παπαρας ο Γιελτσιν δεν εκοβε καθε βοηθεια σε βαρος του καθεστωτος του
Συγκριτικα το προηγουμενο καθεστως της Καμπουλ κατερρευσε πριν καν προλαβουν να φυγουν οι Αμερικανοι
Ο Ζήσης με την κότα ρε δικέ μου! Στο στενό στη Εγνατία, δίπλα από ένα σχολείο! Πού τον θυμήθηκες; Εκεί πήγαινα αργότερα, όταν μεγάλωσα και αγόραζα άδεια CDs προς αντιγραφή.
sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2021, 21:25
έγραφα κατευθείαν από τα συνθ.
Μεγάλο απωθημένο που δεν αγόρασα ένα DAT τότε.
Ναι ρε φίλε!
Και εγώ το ίδιο!
Θα μπορούσα να πάρω αντί για το akai βέβαια αλλά και πάλι ήταν αρκετά πιο ακριβά τα γμμν και το ήθελα οπωσδήποτε και το κασετόφωνο.
Για τις μετάλλου δεν το έχω ψάξει σε βιβλιογραφία κτλ, εμπειρικά εντελώς, ίσως, ίσως να το διάβασα όμως και σε κάποιο μάνιουαλ*.
Φαν φακτ από 12 χρονώ τα είχα σκίσει τα μάνιουαλ, όλων των ειδών από όλες τις συσκευές, κυρίως επαγγελματικές, έτσι έμαθα μόνος μου ορολογία (όλα ήτανε στα εγγλέζικα φυσικά) και γενικά πολλά πράγματα που δεν υπάρχουν στην φτωχή γενικότερα διαθέσιμη βιβλιογραφία για τον ήχο, στα ελληνικά δε είναι σχεδόν ανύπαρκτη.