καθολου τρομακτικοΣτρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2021, 18:05 Ωχ ενταξει δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται(εκτως και αμα εισαι μουσικος). Αυτο που θα κρινει τους Ταλιμπαν ειναι να καταφερουν να φερουν ειρηνη στην χωρα σε πρωτη φαση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλώς να ορίσουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καλώς να ορίσουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ταυτιση απόψεων με τους κορονιασμένους οι Ταλιπάν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ποιο γουόκμαν ρε τύπε, Στο 1996 είσαι ακόμα;Αρίστος έγραψε: 31 Αύγ 2021, 17:38 Φανταζεστε να εβγαινε στο μπαλκονι σπιτιου του Αφγανισταν κοπελιτσα χωρις μπουρκα, με σορτσακι και γουοκμαν στ' αυτια;
.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γιατι ασχημα περναγαμε το 96;
.
.
Έκανα μια μικρή και τριανταφυλλένια προσθήκη.Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2021, 18:05 Ωχ ενταξει δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται(εκτως και αμα εισαι μουσικος ή γυναίκα ). Αυτο που θα κρινει τους Ταλιμπαν ειναι να καταφερουν να φερουν ειρηνη στην χωρα σε πρωτη φαση
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αμ το 6 π.Χ. άσχημο ήταν, δικέ μου;
Ξεχνάς τι γλέντια κάναμε με τον Πυθαγόρα και τα θεωρήματά του στον Κρότωνα;
Dein Herz, meine Gier
Ρε μαλάκες σοβαρά τώρα, που τους βρήκαμε αυτούς; στα τυρογαριδάκια;Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2021, 18:05 Ωχ ενταξει δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται(εκτως και αμα εισαι μουσικος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν σώζεται ρε, με την καμμία.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:36Έκανα μια μικρή και τριανταφυλλένια προσθήκη.Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2021, 18:05 Ωχ ενταξει δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται(εκτως και αμα εισαι μουσικος ή γυναίκα ). Αυτο που θα κρινει τους Ταλιμπαν ειναι να καταφερουν να φερουν ειρηνη στην χωρα σε πρωτη φαση
.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σόνυ δικέ μου ε.
Μ' αρέσεις.
Εσύ τι τύπος είσαι δικέ μου, χρωμίου για μετάλλου;
.
.
υπομονή ...sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:41Ρε μαλάκες σοβαρά τώρα, που τους βρήκαμε αυτούς; στα τυρογαριδάκια;Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2021, 18:05 Ωχ ενταξει δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται(εκτως και αμα εισαι μουσικος).
σε λιγο θα μας λενε να μην ακουμε δυνατά γιατί ενοχλουνται.
Και θα μας λενε οτι επιτηδες ακουμε δυνατά για να τους προκαλέσουμε.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Εγω παντως ουτε γουοκμαν αξιωθηκα να βαλω ποτε, απλα θυμαμαι πως χαζευα τα κοριτσια που το φοραγαν. Πολυ καλυτερη φαση απο τωρα που εχουν χαζεψει με τα κινητα.
.
Xρωμίου, τύπε.sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2021, 21:00Σόνυ δικέ μου ε.
Μ' αρέσεις.
Εσύ τι τύπος είσαι δικέ μου, χρωμίου για μετάλλου;
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, οι απλές κασσέτες που αγόραζα για να γράφω cd's, κόστιζαν γύρω στις 300-500 δρχ. Μια φορά είχα αγοράσει μια από ένα δισκοπωλείο που κοστίζει 800-1000 δρχ. Μιλάμε για τρομερή διαφορά στην ποιότητα ήχου, δικέ μου!
Την εικόνα συμπληρώνει Sony Walkman, με bass&dolby booster, αυτόματη εναλλαγή κασσέτας μπρος πίσω, 4 προεπιλογές equaliser και 6 μνήμες ραδιοφώνου!
Dein Herz, meine Gier
- hellegennes
Ναι. Φιου! Ετοιμάζω τις βαλίτσες μου αύριο κιόλας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έχω την εντύπωση ότι το 6 π.Χ. ο Πυθαγόρας είχε πεθάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 49 Απαντήσεις