Θα προσπαθούσα να κατανοήσω ''τα μυστήρια της φύσης '' αν είχες την καλοσύνη να γράψεις επι του θέματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:27Αυτό που θα γούσταραν πραγματικά θα ήταν να πήγαινε η σύντροφος στο γάμο και αυτοί με τους κολλητούς για κάποιο ποτάκι. Το πως είναι ντυμένη η σύντροφος, σε φάσεις που τους είναι αδιάφορες, δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη χάσματα μεταξύ αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας. Για να ξεμπερδεύουν θα πουν "αγάπη μου είσαι κούκλα" ακόμη και αν σε δουν με το μπουρνούζι. Είναι αμυντικός μηχανισμός που αυτοματοποιείται απέναντι στα μυστήρια της φύσης, που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να κατανοήσουν.Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59
Άντριδοι, ήρθατε, κράξατε, αλλά γνώμη για το πώς θα γουστάρατε να σας συνοδέψει η γυναίκα-σύντροφός σας δε λέτε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πραγματικα. θα κανουν οτι ειναι ανθρωπινως δυνατον για να μην τις δουν σε δευτερο γαμο με το ιδιο φορεμα. αν εχουν λεφτα απλως θα παρουν καινουριο, αν δεν εχουν θα διαλεξουν προσεκτικα καποιο φορεμα που φορεσαν σε προηγουμενο γαμο αλλα απο αλλο σοι, να μην τις εχουν δει οι συγκεκριμμενοι καλεσμενοι με αυτο. αλλιως θα παρουν ζβαρνα φιλες και συγγενεις να δανειστουν.
καποιος υφερπον νεοπλουτισμος πρεπει να ειναι. να δειχνουν οτι εχουν λεφτα για πολλα φορεματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αναλογα την επιχειρηση.Cecily Anne έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:24 Eγώ δυσκολεύομαι να πιάσω τη λογική "σου δίνω τη επιχείρηση", για να μάθεις να μη ξοδεύεις. Σε τύπισσα που θέλει 800 ευρώ για γάμο θα αφήσω ΠΟΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αμα χρωσταει περισσοτερα απο οσα βγαζει, και θες να ξεφορτωθεις τα χρεη, μια χαρα τη δινεις.
οπως ναναι. φτανει να αισθανεται αυτη καλα, ανετα, και να μη μας πρηξει.Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59 Άντριδοι, ήρθατε, κράξατε, αλλά γνώμη για το πώς θα γουστάρατε να σας συνοδέψει η γυναίκα-σύντροφός σας δε λέτε
ευκολα συνοδευα γυναικα με κασουαλ ντυσιμο, και με αθλητικα παπουτσια σε γαμο. η και με οποιοδηποτε αλλο ρουχο. φτανει να της αρεσει ο εαυτος της ετσι, και να ειναι με το χαμογελο, οχι ξυνη. να ειναι ευχαριστη με ολους, και να μην σχολιαζει τι φορα καθεμια και λοιπα κουτσομπολιστικα. να μην κανει 10 ωρες να ετοιμαστει, και να μη χρειαζεται βοηθεια για να παει για κατουρημα. να μπορει να περπατησει σε ανηφορα η στο γρασιδι χωρις να φαει τουμπα. να μην ποναει, να μην τη σφιγει το φορεμα, το σουτιεν, τα παπουτσια. να μπορουμε να παμε με τη μηχανη, για να παρκαρουμε ευκολα, χωρις να μας νοιαζει το μαλλι.
ο πιο επικος γαμος που εχω παει, ειναι ενας που εγινε σε παραλια, πανω στην αμμο. χωρις τακουνια. οι μισες κοντευαν να παθουν αμοκ που αναγκαστηκαν να ερθουν 20 ποντους κοντυτερες απο οτι συνηθως.
Ασέβαστος έγραψε: 24 Αύγ 2018, 08:21οπως ναναι. φτανει να αισθανεται αυτη καλα, ανετα, και να μη μας πρηξει.Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59 Άντριδοι, ήρθατε, κράξατε, αλλά γνώμη για το πώς θα γουστάρατε να σας συνοδέψει η γυναίκα-σύντροφός σας δε λέτε
ευκολα συνοδευα γυναικα με κασουαλ ντυσιμο, και με αθλητικα παπουτσια σε γαμο. η και με οποιοδηποτε αλλο ρουχο. φτανει να της αρεσει ο εαυτος της ετσι, και να ειναι με το χαμογελο, οχι ξυνη. να ειναι ευχαριστη με ολους, και να μην σχολιαζει τι φορα καθεμια και λοιπα κουτσομπολιστικα. να μην κανει 10 ωρες να ετοιμαστει, και να μη χρειαζεται βοηθεια για να παει για κατουρημα. να μπορει να περπατησει σε ανηφορα η στο γρασιδι χωρις να φαει τουμπα. να μην ποναει, να μην τη σφιγει το φορεμα, το σουτιεν, τα παπουτσια. να μπορουμε να παμε με τη μηχανη, για να παρκαρουμε ευκολα, χωρις να μας νοιαζει το μαλλι.
ο πιο επικος γαμος που εχω παει, ειναι ενας που εγινε σε παραλια, πανω στην αμμο. χωρις τακουνια. οι μισες κοντευαν να παθουν αμοκ που αναγκαστηκαν να ερθουν 20 ποντους κοντυτερες απο οτι συνηθως.
Zωγράφισες .
Το νήμα Παίρνει διαστάσεις μύθου- η χθεσινη βραδιά γενικά ηταν εκπληκτική-απο τις καλύτερες του πχορουμ.
Μπλουζ - Ναιδα - Μπίζυ εγραψαν ιστορία - η Ιφιδα ακόμα στην προθέρμανση μετά την απουσία αλλά θα βρεί γρήγορα ρυθμό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ομολογώ ότι τείνω προς την αντρική νοοτροπία σ' αυτό το θέμα.Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2018, 06:28Θα προσπαθούσα να κατανοήσω ''τα μυστήρια της φύσης '' αν είχες την καλοσύνη να γράψεις επι του θέματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:27Αυτό που θα γούσταραν πραγματικά θα ήταν να πήγαινε η σύντροφος στο γάμο και αυτοί με τους κολλητούς για κάποιο ποτάκι. Το πως είναι ντυμένη η σύντροφος, σε φάσεις που τους είναι αδιάφορες, δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη χάσματα μεταξύ αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας. Για να ξεμπερδεύουν θα πουν "αγάπη μου είσαι κούκλα" ακόμη και αν σε δουν με το μπουρνούζι. Είναι αμυντικός μηχανισμός που αυτοματοποιείται απέναντι στα μυστήρια της φύσης, που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να κατανοήσουν.Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59
Άντριδοι, ήρθατε, κράξατε, αλλά γνώμη για το πώς θα γουστάρατε να σας συνοδέψει η γυναίκα-σύντροφός σας δε λέτε![]()
![]()
Μου φαίνεται σχεδόν αστείο το σύνδρομο της Σταχτομπούτας.
Εκτός από τις περιπτώσεις που το τιμώμενο πρόσωπο είναι πραγματικά αγαπημένο, όπως η φάση στην οποία αναφέρεται η Ίφιδα. Σ' αυτές αξίζει τον κόπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω ότι έδωσε σαφέστατο δείγμα αντίληψης, αναφερόμενη στον δικό της γάμο.Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2018, 14:11 η Ιφιδα ακόμα στην προθέρμανση μετά την απουσία αλλά θα βρεί γρήγορα ρυθμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οπωσδήποτε φόρεμα;.ολόσωμη παντελόνα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το συνδρομο της Σταχομπούτας θεωρείται το φυσιολογικό .Κάθε διαφορετική άποψη αντιμετωπίζεται με έκπληξη και αποδίδεται σε μειωμένη αντίληψη- μικροτσουτσουνισμό - αγαμία - μισογυνισμό κλπ πίπες.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2018, 14:15Ομολογώ ότι τείνω προς την αντρική νοοτροπία σ' αυτό το θέμα.Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2018, 06:28Θα προσπαθούσα να κατανοήσω ''τα μυστήρια της φύσης '' αν είχες την καλοσύνη να γράψεις επι του θέματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:27
Αυτό που θα γούσταραν πραγματικά θα ήταν να πήγαινε η σύντροφος στο γάμο και αυτοί με τους κολλητούς για κάποιο ποτάκι. Το πως είναι ντυμένη η σύντροφος, σε φάσεις που τους είναι αδιάφορες, δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη χάσματα μεταξύ αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας. Για να ξεμπερδεύουν θα πουν "αγάπη μου είσαι κούκλα" ακόμη και αν σε δουν με το μπουρνούζι. Είναι αμυντικός μηχανισμός που αυτοματοποιείται απέναντι στα μυστήρια της φύσης, που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να κατανοήσουν.![]()
![]()
Μου φαίνεται σχεδόν αστείο το σύνδρομο της Σταχτομπούτας.
Εκτός από τις περιπτώσεις που το τιμώμενο πρόσωπο είναι πραγματικά αγαπημένο, όπως η φάση στην οποία αναφέρεται η Ίφιδα. Σ' αυτές αξίζει τον κόπο.![]()
Ενα από τα χιλιάδες ιλαροτραγικά επακόλουθα η ιερά υποχρέωση να την έχεις φιγουρίνι και να πλερώνεις για να ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες.
Δλδ εχει γεμίσει ο φεμινιστικός - της κακιά ωρας- βάλτος με βατραχίνες που είναι απόλυτα σίγουρες ότι είναι μαγεμένες πριγκίπισσες - με όλους και όλα στην υπηρεσία τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ειναι λιγο και δικη σας ευθυνη, διοτι στην περιπτωση που πεις "ξερεις κατι αυτο δεν μου πολυαρεσει", τοτε πρεπει να αναλυσεις μεχρι αηδιας γιατι δεν σου αρεσει και εν συνεχεια, να υποστεις το βασανιστηριο των δοκιμων "μηπως να βαλω αυτο, αλλα δεν εχω να ταιριαξω τσαντακι με αυτο...." Οποτε στην καθημερινοτητα ειμαστε οντως πιο χαλαροι, αλλα σε λογικα πλαισια, εαν κατι ειναι απλα προς το μετριο τοτε "ναι μωρο μου, σου παει τελεια!", εαν ομως μου βαλει τρουακαρ φαρδυ μανικι, ε θα το πω κι ας ειναι και Δευτερα πρωι!ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:27Αυτό που θα γούσταραν πραγματικά θα ήταν να πήγαινε η σύντροφος στο γάμο και αυτοί με τους κολλητούς για κάποιο ποτάκι. Το πως είναι ντυμένη η σύντροφος, σε φάσεις που τους είναι αδιάφορες, δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη χάσματα μεταξύ αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας. Για να ξεμπερδεύουν θα πουν "αγάπη μου είσαι κούκλα" ακόμη και αν σε δουν με το μπουρνούζι. Είναι αμυντικός μηχανισμός που αυτοματοποιείται απέναντι στα μυστήρια της φύσης, που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να κατανοήσουν.Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Απαπαπα μισογυνισμός 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
-κράζουν;
-θαυμάζουν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Νομίζω ότι είσαι πολύ υπερβολικός και σε μεγάλο βαθμό άδικος.Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2018, 14:28
Το συνδρομο της Σταχομπούτας θεωρείται το φυσιολογικό .Κάθε διαφορετική άποψη αντιμετωπίζεται με έκπληξη και αποδίδεται σε μειωμένη αντίληψη- μικροτσουτσουνισμό - αγαμία - μισογυνισμό κλπ πίπες.![]()
Ενα από τα χιλιάδες ιλαροτραγικά επακόλουθα η ιερά υποχρέωση να την έχεις φιγουρίνι και να πλερώνεις για να ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες.
Δλδ εχει γεμίσει ο φεμινιστικός - της κακιά ωρας- βάλτος με βατραχίνες που είναι απόλυτα σίγουρες ότι είναι μαγεμένες πριγκίπισσες - με όλους και όλα στην υπηρεσία τους.
Το σύνδρομο της Σταχτομπούτας δεν προέκυψε από το πουθενά.
Είναι απάντηση στο σύνδρομο του πρίγκιπα, που δικαιωματικά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μέσα τους σιγοκαίει η φλόγα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
γαμε τχεορυ

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση