!!! DEVELOPMENT MODE !!!

My style !

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
bluerose

Re: My style !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:25
bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:21 Ε τοτε δε θα σε συνοδεψω
Η θα βαλω οτι πιο ασχετο και παμε
βαλε και κριθαρολινάτσα - αδιάφορο - με τις κουστούμιες μου θα πάω (που δεν απαιτώ απο καμία να μου πληρώσει - δεν είμεθα παρασιτα) + αρωματισμενος + μαλλι αψογο - σένιος . :8)

Ενταξει αλλα στο εξοχικο μου δεν πλησιαζεις
Με λιγα λογια δε θες το ενα δε θες το αλλο κοροιδο θες;
Αν θες να πλησιάσεις θα πληρωνεις το δανειο
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:29
Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:25
bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:21 Ε τοτε δε θα σε συνοδεψω
Η θα βαλω οτι πιο ασχετο και παμε
βαλε και κριθαρολινάτσα - αδιάφορο - με τις κουστούμιες μου θα πάω (που δεν απαιτώ απο καμία να μου πληρώσει - δεν είμεθα παρασιτα) + αρωματισμενος + μαλλι αψογο - σένιος . :8)

Ενταξει αλλα στο εξοχικο μου δεν πλησιαζεις
Με λιγα λογια δε θες το ενα δε θες το αλλο κοροιδο θες;
Αν θες να πλησιάσεις θα πληρωνεις το δανειο
Ενώ αν στα πληρώνω όλα για να παίρνεις αυτοκίνητα - εξοχικά και δάνεια να φτιάχνεις περιουσία και έγω στη μπατιροσύνη θα με δεχτείς στο εξοχικό :smt005:
Δεν συμφέρει - με ελάχιστο ποσοστό του κοστους συντήρησης πριγκιποπούλας κότας φτιάχνω κ συντηρω δικό μου .Μην ξεχνάμε οτι πρέπει να δίνετε τα μισά για τα έξοδα της κοινης διαβίωσης.
Να ρωτήσω ;
Βρίσκετε ακόμα μαλάκες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bluerose

Μα θα πληρωνεις κι εσυ το δάνειο
Οπως το πληρωνω κι εγω
Που ειδες οτι απαιτω
Καλα λες μισα μισα ναχω το κεφαλι μου ησυχο
Άβαταρ μέλους
Αγις

bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:44 Μα θα πληρωνεις κι εσυ το δάνειο
Οπως το πληρωνω κι εγω
Που ειδες οτι απαιτω
Καλα λες μισα μισα ναχω το κεφαλι μου ησυχο
Ωραίο γύρισμα ... :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bluerose

Θα τα μοιραστουμε ολα να δουμε ποιος θα τα κανει πιο πολλά

Εσυ θες οικονομολογο οχι συντροφο
Άβαταρ μέλους
Αγις

bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:47 Θα τα μοιραστουμε ολα να δουμε ποιος θα τα κανει πιο πολλά

Εσυ θες οικονομολογο οχι συντροφο
Νταβατζή πάντως δεν θέλω - σοβαρευτείτε και αλλάξτε νοοτροπία - είστε απαράδεκτες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Κουλουράκιμ' για να βρω κάτι που να με αντιπροσωπεύει θα πρέπει να ψαξω πολύ (ούτε χρόνος, ούτε διάθεση) και να διαθέτω και το μπάτζετ της Γιάννας την Τσίτα που δεν παίζει. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές πάντως :smt008

ΜπλέΡόδο έτσι το σκεφτόμουν το μπλε με κανα κολιέ, ειναι και αγαπημένο χρώμα, αλλά έλεγα να φυγω απ τα συνηθισμένα μου κι αυτό το πρασινάκι δε το είχα διαλέξει ποτέ, σε κανενα ρούχο ως τώρα. Κι αν το έκοβα (όχι εγώ) απο κάτω λιγάκι; :p2:

Γκεερσταγκ, όντως το πρασινάκι με μπολερό, αλλά ρε συ κι αυτό θέλει να εισαι και λιγο ψηλή, λες να ειμαι σα μπόγος γιατί ψηλή δε με λες με την καμία

Σεσιλι :oops: είμαι τόσο πολυ πίσω απ τον κόσμο; Η αλήθεια βεβαια ειναι οτι κι εγω ονλάιν τα είδα αλλά δεν έψαξα και πολύ

Γαλήμ, αυτό με την ασφυξία το έπαθα και στον δικό μου γάμο που πήγα με τη θειά να πάρουμε σουτιέν κι ήταν εκείνα τα γουόντερμπρα, εντωμεταξύ το στήθος τούμπανο απ την εγκυμοσύνη και μ έσφιγγε και στην πλάτη και να της λέω θα σκάσω, δε μπορώ, πνίγομαι, καλό ειναι να λέει αυτή, δε τό χεις συνήθισει και να φωνάζω γω πως θα πεταχτεί το βυζί έξω τί να το κάνω το γουόντερμπρά, πάρε να μου λέει θα αδειάσει το βυζί μετά θα το χρειαστείς, σκηνές απείρου κάλλους, θέαμα γίναμε και τελικά το φόρεσα, σκατά στα μούτρα μου και σκεφτόμουν τί έχουμε τραβήξει οι έρμες με τα σουτιέν και τα λοιπά και τέλος πάντων, στα λέω όλα αυτά για να δηλώσω ευθαρσώς πως όποιος τά φτιαξε τα σουτιέν έτσι μας μισούσε θανάσιμα και πως έλειπες ρε γαμωτη. Για το πρασινάκι έχω να πω πως δεν ειμαι 22 χρονών μπουμπούκι πχιά, όσο για το τούλι, δεν τό χω φορέσει ποτέ αλλά νομίζω θα με πιάσει φαγούρα

Άντριδοι, ήρθατε, κράξατε, αλλά γνώμη για το πώς θα γουστάρατε να σας συνοδέψει η γυναίκα-σύντροφός σας δε λέτε
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59

Άντριδοι, ήρθατε, κράξατε, αλλά γνώμη για το πώς θα γουστάρατε να σας συνοδέψει η γυναίκα-σύντροφός σας δε λέτε
Οπως θέλει - δικό της θέμα - δεν θα κάνουμε ΚΑΙ τους στυλίστες και μάλιστα τσάμπα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59 Για το πρασινάκι έχω να πω πως δεν ειμαι 22 χρονών μπουμπούκι πχιά,....
Καμιά μας δεν είναι :a040: :a040:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:03

Οπως θέλει - δικό της θέμα - δεν θα κάνουμε ΚΑΙ τους στυλίστες και μάλιστα τσάμπα.
Έλεος ρε συ Άγι, στείλε λογαριασμό να σε βάζω και 20 σεντ κάθε που θα μου λες καλημέρα! 50 για απαντήσεις πάνω απο μία πρόταση. Και μετα σε φταίνε οι άλλες που θενε 800 γιούρο για να πανε καλεσμένες σε γάμο, πού τις βρίσκετε ρε;
Yochanan έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:05
Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59 Για το πρασινάκι έχω να πω πως δεν ειμαι 22 χρονών μπουμπούκι πχιά,....
Καμιά μας δεν είναι :a040: :a040:
Ντοντ γούορι, μπι χάπι,το γκριζάρισμα σε κάνει γοητευτικό, αλίμονο σε μας, λέμε τώρα :P
bluerose

Αν το παρεις το φορεμα με το σκεπτικο να το κοψεις καντο μιντι
Εννοειται σε γαζωτρια
Ναι ειναι πολύ μακρυ σα τουαλέττα για πολύ επίσημη στιγμη. Ο γαμος ειναι αλλα πλέον σ αυτους δε φορανε τετοια οι καλεσμένοι. Ετσι βλεπω
Ασε που ειναι πιο βολικο μιντι

Θυμασε παλια τι φοραγαμε;; Πω. μακρυα φορεματα με εσαρπες με ολιγον στρας η περλες
Ουτε σε αναδειξη πρεσβη δε φορανε τετοια πλέον νομιζω
Λιγότερο βαρια φορανε
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αυτό που θα γούσταραν πραγματικά θα ήταν να πήγαινε η σύντροφος στο γάμο και αυτοί με τους κολλητούς για κάποιο ποτάκι. Το πως είναι ντυμένη η σύντροφος, σε φάσεις που τους είναι αδιάφορες, δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη χάσματα μεταξύ αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας. Για να ξεμπερδεύουν θα πουν "αγάπη μου είσαι κούκλα" ακόμη και αν σε δουν με το μπουρνούζι. Είναι αμυντικός μηχανισμός που αυτοματοποιείται απέναντι στα μυστήρια της φύσης, που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να κατανοήσουν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:19 Θυμασε παλια τι φοραγαμε;; Πω. μακρυα φορεματα με εσαρπες με ολιγον στρας η περλες
:o :giggle: :smt058
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:27 Αυτό που θα γούσταραν πραγματικά θα ήταν να πήγαινε η σύντροφος στο γάμο και αυτοί με τους κολλητούς για κάποιο ποτάκι. Το πως είναι ντυμένη η σύντροφος, σε φάσεις που τους είναι αδιάφορες, δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη χάσματα μεταξύ αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας. Για να ξεμπερδεύουν θα πουν "αγάπη μου είσαι κούκλα" ακόμη και αν σε δουν με το μπουρνούζι. Είναι αμυντικός μηχανισμός που αυτοματοποιείται απέναντι στα μυστήρια της φύσης, που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να κατανοήσουν. :lol:
Εντωμεταξύ παντρεύτηκα άνθρωπο πού ούτε αυτό δε λέει, βαριά θα με κοιτάξει με ύφος :smt047 πάμε πίσω απ τα θαμνάκια και να ξεστομίσει κανα μμμμμμωρό μου(μεταξύ μας, δε νιώθω και την ανάγκη να ακούσω). 'Αμα ξερογλύφεται όμως κανας άλλος ... κλασσική περίπτωση
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ίφιδα διάλεξε κάτι από αυτά!!!
:003:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:53 Ίφιδα διάλεξε κάτι από αυτά!!!
:003:

Εικόνα
μια κυρία που θέλει να γίνει μέλος της καλής κοινωνίας δε θα το έκανε ποτέ αυτό.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”