Το κόμπλεξ του οφείλεται στο ότι έχει να το κάνει από τα Χριστούγεννα...Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 19:14Όλοι κάτι κυνηγούν (μάλλον). Βλέπουμε πολλούς καθημερινά. Και αποκτήσαμε εμπειρίες που συμβάλουν στη βοήθειά μας για το πως θα κινηθούμε στην κοινωνία. Ένα βασικό είναι ότι μάθαμε για κομπλεξικούς τύπους και αυτοματοποιούμε τις αντιδράσεις μας. Συνήθως όταν λέει κάτι ένας κομπλεξικός τύπος - και φαίνεται η κομπλεξικότητα από τον τρόπο του και είναι ελέγξιμο αυτό - ακολουθούμε το αντίθετο.foscilis έγραψε: 29 Αύγ 2021, 19:05 θα πω και κάτι άλλο σαν γενικό κανόνα. Προφανώς και είναι πιθανό ΟΛΟΚΛΗΡΗ η επιστημονική κοινότητα σε όλον τον πλανήτη να πιστεύει κάτι που είναι εντελώς λάθος και η ιστορία της επιστήμης είναι γεμάτη τέτοια παραδείγματα. Είναι απολύτως θεμιτό να έχεις αντίθετη γνώμη από την κρατούσα και να διατυπώνεις τις αντιρρήσεις σου. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΡΗ. Γράψε ένα paper με τις αντιρρήσεις σου, τεκμηριωμένες από έρευνα ή βιβλιογραφία ή και τα δύο και στείλτο σε ένα περιοδικό ή συνέδριο. Όχι στην κάθε μαλακοεκπομπή της τηλεόρασης ή του Youtube. Γιατί ο Κούβελας προτιμά τις εκπομπές για να εκφράζει τις αντιρρήσεις του και τον (κάθε) Χαοτικό και sys3x για κοινό και δεν τα γράφει όλα αυτά στο Journal of Pharmacology ή τι στο διάολο έχουν αυτοί; Απάντηση διότι αν τα στείλει στο Journal of Pharmacology απέναντί του θα έχει κριτική από ομοίους του (peer review) όχι από άσχετους και θα του γυρίσουν πίσω τη δημοσίευση με είκοσι σελίδες απορριπτική απάντηση που θα απαριθμεί 100 λάθη που "δε μπορείτε να βρείτε" και άλλα 1000 που χρειάζεται να έχεις πτυχίο μόνο και μόνο για να καταλάβεις γιατί είναι λάθη.
Όταν λοιπόν βλέπετε τον οποιονδήποτε "αιρετικό" αντί σε περιοδικά, επιτροπές και συνέδρια, να λέει τα ανατρεπτικά και αυτονόητά του στο τουίτερ, στο Facebook, στην μουνίτσα με το ρουμανικό όνομα που έχει το πρωινάδικο στο Όπεν και δεν ξερωγω πού αλλού, να ξέρετε ότι δεν είναι επιστήμονας με αντίθετη γνώμη (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αυτά που λέει) αλλά τηλεμαϊντανός με άποψη, από αυτές που είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Και δεν κυνηγάει ούτε την αλήθεια ούτε την ενημέρωση του κόσμου. Κυνηγάει τη φήμη.
Μένει να αναπτύξουμε σε τι συνίσταται η εν λόγω κομπλεξικότητα. Όποιος θέλει ας πει.
Δεν κατηγορούμε την κομπλεξικότητα γιατί είναι ασυνείδητη στη ρίζα της. Λέμε απλά ότι λειτουργούμε συναρτήσει αυτής έχοντας την εν όψει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγώ θα το ξαναβάλω και βρείτε το λάθος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εγώ θα το ξαναβάλω και βρείτε το λάθος.
- kongrosian
μη γίνεις και συ ρε Χάο κορονοαναλυτής, δεν θα το αντέξω.Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 16:16 Επειδή βλέπω γαργάρες και το βίντεο είναι πολύ ουσιώδες, όποιος θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος ο Κούβελας ας το επισημάνει. Ας μας απαντήσει όποιος διαφωνεί και ας εξηγήσει.
Μετά θα τα πιάσουμε ένα ένα όσα σημειώσαμε.
Χάσκουν με όρους επιστήμης, τι κλάσουν μπροστά σου που θυμάσαι τη βιολογία λυκείου. Ναι η πρωτεΐνοσύνθεση είναι περιορισμένη στην τρίτη ηλικία.foscilis έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:43Στην αρχή αρχή, κυριολεκτικά τρίτο δευτερόλεπτο λέει ότι θα έπρεπε να επιδιώκουμε να εμβολιάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους γιατί οι εμβολιασμένοι είναι λιγότερο ανθεκτικοί σε μια υποθετική μετάλλαξη. Στην πραγματικότητα στην απολύτως χειρότερη περίπτωση που όντως μια μετάλλαξη "περνά" το εμβόλιο, οι εμβολιασμένοι είναι το ίδιο ακριβώς με τους ανεμβολίαστους. Όχι χειρότερα. Και έχοντας όσο το δυνατόν λιγότερους εμβολιασμένους έχεις όσο το δυνατόν περισσότερους εκτεθειμένους σε όλες τις άλλες μεταλλάξεις που όντως τις πιάνει το εμβόλιο.Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:27Είπε ψέματα για τον αρχιτετοιο που λες.sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:16
Σύνοψις λαθών μέχρι στιγμής.
Α είναι ψεκ
Β είδα ένα πεντάλεπτο
Γ ο αρχιτέτχοιος πέθανε από καρκίνο τελικά όχι από κορώνα
Δ είναι πολλά τα λάθη
Προχωράμε παρακάτω, βρίσκουμε περισσότερα.
![]()
Είπε ψέματα για τις Σκανδιναβικές χώρες ότι έκαναν τα ίδια όλες, είπε ψέματα ότι η Σουηδία τα πήγε απείρως καλύτερα, σκουζει για επιδημιολογους που δεν ανέλαβαν θέσεις αλλά βιάζει την επιδημιολογία και τα μοντέλα της αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορούσαμε να κάνουμε εδώ τα ίδια με την Σουηδία.
Στην ερώτηση για το αν ο λαός μπορεί να αμφισβητεί την επιστήμη, δεν απάντησε τίποτα παρά έλεγε ιστορίες.
Αντί να σταματήσει τον αρχιβλακα παρουσιαστή που έλεγε Εγώ θα έκανα αυτό εκεί, αυτό εκεί, αυτό το τεστ εκεί, εδώ το άλλο και να του πει άσε τις μπούρδες με πράγματα που δεν ξέρεις και να του εξηγήσει, προτίμησε να το άφησε έτσι με χαζογελακια. Με αποτελέσματα ζώα από κάτω να νομίζουν ότι έτσι λειτουργεί η φάση.
Να συνεχίσουμε;
Κάπου που σκρόλαρα λέει ότι οι 90χρονοι δεν κάνουν πρωτεϊνοσύνθεση και άρα θέλουν αναβολικό για να την ξεκινήσει πριν τους κάνεις το εμβόλιο (αλλιώς δε θα δουλέψει και δε θα παράξουν ακίδες άρα ούτε και αντισώματα), κάτι που είναι λάθος:
1) Ως προς την παραδοχή. Οι 90χρονοι κάνουν ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ πρωτεϊνοσύνθεση ειδικά σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος όπως στους μύες, αλλά όχι μηδενική, δεν υπάρχει ζωντανός οργανισμός χωρίς πρωτεϊνοσύνθεση, αυτό το ξέρουμε από τη βιολογία του λυκείου.
2) Ως προς την πρόβλεψη. Όπως παρατηρήθηκε 90χρονοι φτιάχνουν μια χαρά αντισώματα χωρίς κανένα αναβολικό.
Λίγο πιο πριν έλεγε ότι επειδή οι νέοι άνδρες έχουν πιο αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση (γενικά φαίνεται να ταυτίζει την πρωτεϊνοσύνθεση με τα μούσκουλα σχεδόν εμμονικά, γιατί άραγε), το να πάρουν ίδια δόση εμβολίου με τις γυναίκες ενδεχομένως οδηγεί σε τόσο μεγάλη παραγωγή ακιδών που δε μπορεί να τις αντιμετωπίσει το ανοσοποιητικό και άρα έχουμε λοίμωξη εκτός ελέγχου. Αυτό και πάλι είναι λάθος
1) Ως προς την παραδοχή, η ακίδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ, ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Ούτε η δόση του εμβολίου πάει με το βάρος και την ηλικία, γενικά στα εμβόλια αυτό. Με εξαίρεση πάρα πολύ μικρά μωρά που μιλάμε για το 1/10 του μεγέθους σαν οργανισμοί και εντελώς διαφορετικούς μεταβολισμούς.
2) Ως προς την πρόβλεψη, μια και είχαμε ακριβώς ΜΗΔΕΝ περιστατικά που κάποιος εμβολιασμένος ανέπτυξε Covid λόγω runaway ακιδών από εμβόλιο.
Αλλά τι να συζητήσεις με ανθρώπους που τους πετάει ένας καραφλός επιστημονικούς όρους και χάσκουν: "βρείτε ένα λάθος ρε αν σας βαστάει, εγώ είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που ξέρω και δε μπορώ να βρω ούτε ένα".
κανείς δεν είπε ότι είναι μηδενική. Θα πρέπει να φέρεις κάτι πιο χειροπιαστό για να ισχυριστείς ότι οι γέροι παράγουν τα αντισώματα κανονικά όπως οι όλοι.
Αλλά διαρκώς να προβάλεις τη θολούρα σου έξω από τον εαυτό σου. ότι πνίγεσαι σε έναν κόσμο που βάλει της ορθότητας σου και γενικά επισκιάζει το πόσο γαμάτα σωστός είσαι. Ό,τι πρέπει για ήρωας του βιβλίου: Ο κομπλεξισμός στην υπηρεσία της πολιτικής εξουσίας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτά τα περί κυνηγιού φήμης είναι αφελή. Βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει ζαιαυγίτικη δολιοφθορά με σκοπό την υφαρπαγή της εξουσίας όπως δέκα χρόνια πριν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άσε με ρε που θα ασχοληθώ με ιατρικά!kongrosian έγραψε: 29 Αύγ 2021, 19:31μη γίνεις και συ ρε Χάο κορονοαναλυτής, δεν θα το αντέξω.Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 16:16 Επειδή βλέπω γαργάρες και το βίντεο είναι πολύ ουσιώδες, όποιος θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος ο Κούβελας ας το επισημάνει. Ας μας απαντήσει όποιος διαφωνεί και ας εξηγήσει.
Μετά θα τα πιάσουμε ένα ένα όσα σημειώσαμε.
![]()
Εξήντα ένα κάτι, να τ' αφήσω; Ή πονάει, να βγάλω λίγο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2021, 19:35 Αυτά τα περί κυνηγιού φήμης είναι αφελή. Βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει ζαιαυγίτικη δολιοφθορά με σκοπό την υφαρπαγή της εξουσίας όπως δέκα χρόνια πριν
...και μονο που πηγε να μιλησει με τον αρχιμπουρδα "Τερρυ", καθηγητης πραμα, φτανει.
Ο Κουβελας πρεπει να ειναι σα τον Μπαρουφακη ή τον Σωρρα, η δημοσιοτητα ειναι το οξυγονο τους. Και οσο θα τελευει (γιατι καποτε θα γινει και αυτο) τοσο θα εξαγριωνονται.
Ο Κουβελας πρεπει να ειναι σα τον Μπαρουφακη ή τον Σωρρα, η δημοσιοτητα ειναι το οξυγονο τους. Και οσο θα τελευει (γιατι καποτε θα γινει και αυτο) τοσο θα εξαγριωνονται.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Οι μεταλλάξεις προέκυψαν στις χώρες που είχαν ανεμβολίαστους, π.χ. Ινδία.Kauldron έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:07Γιατί ευνοούνται οι μεταλλάξεις μ' αυτόν τον τρόπο. Και γιατί είναι απλά σπατάλη να εμβολιάζεις άτομα που δεν το χρειάζονται.Πρετεντέρης έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:04Γιατί θα κάνουν ζημιά;Kauldron έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:20 Υπόψη κι αυτό:
Από τις ειδήσεις έμαθε οτι... τον διώκει ο εισαγγελέας.![]()
Στο 39 το λέει τείχος ανοσίας δεν πρόκειται να υπάρξει, γιατί το εμβόλιο ΔΕΝ είναι αποστειρωτικό. Ίσα ίσα, οι μαζικοί μη στοχευμένοι εμβολιασμοί μόνο ζημιά θα κάνουν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Θα το έβαζα και αυτό στα λάθη αλλά δε ξέρω να μετράω μετά το τέσσαρα. Αυτό και το μισό κιλό φέτα που παραγγείλατε βγήκε τελικά 551 γραμμάριο, να το αφήσω;foscilis έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:25 Πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε αντίθεση με το Βαρουφάκη, το έτερο αντικείμενο του πόθου Χαοτικού/sys3x δε ζητάει συνδρομή 5 ευρώ το μήνα.
Μαλακία του βέβαια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το δικό μου ερώτημα είναι αν μίλησε ο Επιστήμων στο Σύνταγμα ή αν κράτησε τις δέουσες αποστάσεις από τον λαό του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:56
Που είπε ότι έκαναν τα ίδια όλες;
Πως βιάζεται η επιδημιολογία λέγοντας ότι θα μπορούσες να ακολουθήσεις σύστημα άλλης χώρας;
Άσχετα τυχαίες λέξεις μόνο για την εντύπωση.
Αναμενόμενο
1. Βάλε να το ακούσεις. Μιλάει για τις "σκανδιναβικές χώρες που ακολούθησαν άλλη πολιτική" και καπάκι πετάει το όνομά Σουηδία, λες και κάνανε όλοι τα ίδια. Και επί τόπου λέει ότι τα πήγαν πολύ καλύτερα. Κλασική πουστιά.
2. Η επιδημιολογία δεν βιάζεται επειδή λες να ακολουθήσουμε το σύστημα μιας άλλης χώρας. Βιάζεται όταν απλά το πετάς στον αέρα χωρίς να αναφέρεις καθόλου τους παράγοντες που το καθιστούν σχεδόν αδύνατο.
3. Άσχετες και τυχαίες λέξεις, είναι στα αυτιά των άσχετων.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Από την εμπειρία της προσωπικής γνωριμίας μας τα συμπέρανες αυτά;vagabondo έγραψε: 29 Αύγ 2021, 19:00Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:27Είπε ψέματα για τον αρχιτετοιο που λες.sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:16
Σύνοψις λαθών μέχρι στιγμής.
Α είναι ψεκ
Β είδα ένα πεντάλεπτο
Γ ο αρχιτέτχοιος πέθανε από καρκίνο τελικά όχι από κορώνα
Δ είναι πολλά τα λάθη
Προχωράμε παρακάτω, βρίσκουμε περισσότερα.
![]()
Είπε ψέματα για τις Σκανδιναβικές χώρες ότι έκαναν τα ίδια όλες, είπε ψέματα ότι η Σουηδία τα πήγε απείρως καλύτερα, σκουζει για επιδημιολογους που δεν ανέλαβαν θέσεις αλλά βιάζει την επιδημιολογία και τα μοντέλα της αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορούσαμε να κάνουμε εδώ τα ίδια με την Σουηδία.
Στην ερώτηση για το αν ο λαός μπορεί να αμφισβητεί την επιστήμη, δεν απάντησε τίποτα παρά έλεγε ιστορίες.
Αντί να σταματήσει τον αρχιβλακα παρουσιαστή που έλεγε Εγώ θα έκανα αυτό εκεί, αυτό εκεί, αυτό το τεστ εκεί, εδώ το άλλο και να του πει άσε τις μπούρδες με πράγματα που δεν ξέρεις και να του εξηγήσει, προτίμησε να το άφησε έτσι με χαζογελακια. Με αποτελέσματα ζώα από κάτω να νομίζουν ότι έτσι λειτουργεί η φάση.
Να συνεχίσουμε;
Τίποτα από αυτά δεν έχει σχέση με το αντικείμενο σπουδών σου, απαντάς σαν μεδενεξηντάκιας της ΝΔ.
Αλλά και τι να πεις;
Αυτός έχει φάει την ζωή του διαβάζοντας και συνεχίζει, ενώ εσύ, πήρες ένα χαρτί πριν 10 χρόνια και έκτοτε παίζεις λάρα κροφτ και ρέζιντεν ίβελ.
Δε λέω, σοβαρότατες απορίεςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Αύγ 2021, 21:04 Το δικό μου ερώτημα είναι αν μίλησε ο Επιστήμων στο Σύνταγμα ή αν κράτησε τις δέουσες αποστάσεις από τον λαό του.
*εχτός από αντιεμβολιαστής είναι στην πραγματικότητα και ο Μπάτμαν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ακούω τον Κούβελα, διαβάζω εσένα και βγάζω τα συμπεράσματά μου. Με κανέναν σας δεν έχω εμπειρία της προσωπικής γνωριμίας.Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2021, 21:10Από την εμπειρία της προσωπικής γνωριμίας μας τα συμπέρανες αυτά;vagabondo έγραψε: 29 Αύγ 2021, 19:00Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:27
Είπε ψέματα για τον αρχιτετοιο που λες.
Να συνεχίσουμε;
Τίποτα από αυτά δεν έχει σχέση με το αντικείμενο σπουδών σου, απαντάς σαν μεδενεξηντάκιας της ΝΔ.
Αλλά και τι να πεις;
Αυτός έχει φάει την ζωή του διαβάζοντας και συνεχίζει, ενώ εσύ, πήρες ένα χαρτί πριν 10 χρόνια και έκτοτε παίζεις λάρα κροφτ και ρέζιντεν ίβελ.
Επίσης, μάλλον δεν έχεις τα πτυχία του και την εμπειρία του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 29 Αύγ 2021, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Otto Weininger
Η ινδική μετάλλαξη πώς προέκυψε; Από το 1% των εμβολιασμένων Ινδών; Η βρετανική; Που εμφανίστηκε μήνες πριν το εμβόλιο;Kauldron έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:07
Γιατί ευνοούνται οι μεταλλάξεις μ' αυτόν τον τρόπο. Και γιατί είναι απλά σπατάλη να εμβολιάζεις άτομα που δεν το χρειάζονται.
Ρε θα σταματήσετε να λέτε τέτοια πράγματα, ειδικά όταν έχουν απαντηθεί άπειρες φορές;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση