Ενταξει αλλα στο εξοχικο μου δεν πλησιαζεις
Με λιγα λογια δε θες το ενα δε θες το αλλο κοροιδο θες;
Αν θες να πλησιάσεις θα πληρωνεις το δανειο
Ενώ αν στα πληρώνω όλα για να παίρνεις αυτοκίνητα - εξοχικά και δάνεια να φτιάχνεις περιουσία και έγω στη μπατιροσύνη θα με δεχτείς στο εξοχικόbluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:29
Ενταξει αλλα στο εξοχικο μου δεν πλησιαζεις
Με λιγα λογια δε θες το ενα δε θες το αλλο κοροιδο θες;
Αν θες να πλησιάσεις θα πληρωνεις το δανειο
Ωραίο γύρισμα ...bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:44 Μα θα πληρωνεις κι εσυ το δάνειο
Οπως το πληρωνω κι εγω
Που ειδες οτι απαιτω
Καλα λες μισα μισα ναχω το κεφαλι μου ησυχο
Νταβατζή πάντως δεν θέλω - σοβαρευτείτε και αλλάξτε νοοτροπία - είστε απαράδεκτες.bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:47 Θα τα μοιραστουμε ολα να δουμε ποιος θα τα κανει πιο πολλά
Εσυ θες οικονομολογο οχι συντροφο
Οπως θέλει - δικό της θέμα - δεν θα κάνουμε ΚΑΙ τους στυλίστες και μάλιστα τσάμπα.Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59
Άντριδοι, ήρθατε, κράξατε, αλλά γνώμη για το πώς θα γουστάρατε να σας συνοδέψει η γυναίκα-σύντροφός σας δε λέτε
Καμιά μας δεν είναιΊφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59 Για το πρασινάκι έχω να πω πως δεν ειμαι 22 χρονών μπουμπούκι πχιά,....
Έλεος ρε συ Άγι, στείλε λογαριασμό να σε βάζω και 20 σεντ κάθε που θα μου λες καλημέρα! 50 για απαντήσεις πάνω απο μία πρόταση. Και μετα σε φταίνε οι άλλες που θενε 800 γιούρο για να πανε καλεσμένες σε γάμο, πού τις βρίσκετε ρε;
Ντοντ γούορι, μπι χάπι,το γκριζάρισμα σε κάνει γοητευτικό, αλίμονο σε μας, λέμε τώρα
Αυτό που θα γούσταραν πραγματικά θα ήταν να πήγαινε η σύντροφος στο γάμο και αυτοί με τους κολλητούς για κάποιο ποτάκι. Το πως είναι ντυμένη η σύντροφος, σε φάσεις που τους είναι αδιάφορες, δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη χάσματα μεταξύ αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας. Για να ξεμπερδεύουν θα πουν "αγάπη μου είσαι κούκλα" ακόμη και αν σε δουν με το μπουρνούζι. Είναι αμυντικός μηχανισμός που αυτοματοποιείται απέναντι στα μυστήρια της φύσης, που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να κατανοήσουν.Ίφιδα έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:59
Άντριδοι, ήρθατε, κράξατε, αλλά γνώμη για το πώς θα γουστάρατε να σας συνοδέψει η γυναίκα-σύντροφός σας δε λέτε
bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:19 Θυμασε παλια τι φοραγαμε;; Πω. μακρυα φορεματα με εσαρπες με ολιγον στρας η περλες
Εντωμεταξύ παντρεύτηκα άνθρωπο πού ούτε αυτό δε λέει, βαριά θα με κοιτάξει με ύφοςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:27 Αυτό που θα γούσταραν πραγματικά θα ήταν να πήγαινε η σύντροφος στο γάμο και αυτοί με τους κολλητούς για κάποιο ποτάκι. Το πως είναι ντυμένη η σύντροφος, σε φάσεις που τους είναι αδιάφορες, δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη χάσματα μεταξύ αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας. Για να ξεμπερδεύουν θα πουν "αγάπη μου είσαι κούκλα" ακόμη και αν σε δουν με το μπουρνούζι. Είναι αμυντικός μηχανισμός που αυτοματοποιείται απέναντι στα μυστήρια της φύσης, που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να κατανοήσουν.![]()

μια κυρία που θέλει να γίνει μέλος της καλής κοινωνίας δε θα το έκανε ποτέ αυτό.