!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Καληνύχτα μαλάκα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
παραδοχη οτι παραβιαζουν το συνταγμα
χρησιμο για τα προσεχη λαοδικεια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
αν τυχαίνει να δουλεύει ποιος εκεί?sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:47 Αν τυχαίνει να δουλεύει εκεί ε μάλλον θα πρέπει να είναι εκεί, εκτός αν παίζει μπόλιασμα με τηλεργασία, ή ηχοληψία ακουστικών οργάνων χωρίς μικρόφωνο, ή τουλούμπα χωρίς ρίγες κτλ.
Όλοι οι ''ιδεολόγοι'' εμβολιασμένοι τέτοιοι είναι. Ευτυχώς στην κοινωνία αντιπροσωπεύουν μια περιθωριακή μειοψηφία και τουλάχιστον έως τώρα η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού δεν έχει μασήσει από τα ποτάμια σκατοψυχίας που βγαίνουν από τα βοθροκάναλα και τα λοιπά φεϊκιουζάδικα.hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2021, 00:58Γιατί είναι ένας ημιμαθής μισάνθρωπος που θεωρεί ότι είναι κάποιου είδους ανώτερη και εκλεπτυσμένη οντότητα, ενώ έχει βγάλει τόση τοξική μισανθρωπιά στο φόρουμ όσο ελάχιστοι*. Δεν ξέρω αν στην έξω ζωή του είναι φυσιολογικός άνθρωπος και βασικά δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας.Scouser έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:44Μπα, ούτε αποστρατεύτηκα, ούτε αναμένεται κάτι τέτοιο στο προσεχές μέλλον. Εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χαλαρώνεις όμως. Αφού έχεις εμβολιαστεί και είσαι ασφαλής από τον φονικό ιο, τι σε νοιάζει τι κάνουν όσοι δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο εσύ;Stalker έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:39
Καλά χαλάρωσε, ευτυχώς αποστρατεύτηκες και δεν κινδυνεύεις άλλο από τα κακά εμβόλια.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Αυτός που τα βαράει.
.
.
- Otto Weininger
Και όχι εσύ που έγραψες ένα κάρο παπατζες από πάνω;sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:56Ο ιός αυτός μεταφέρεται κυρίως μέσω των σταγονιδιών στον αέρα και η κυρία είσοδος του στο σώμα είναι η μύτη.axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:25Ε εχεις παρει διαζυγιο με την λογικη...σορρυ, σε βαζω πλεον στους ψεκασμενους, δεν εχω λογο να σου απαντω.hellegennes έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:48
Ακόμα επαναλαμβάνεις αυτήν την μπούρδα; Είπαμε, την πρώτη εβδομάδα το ιικό φορτίο είναι ίδιο και μεγαλύτερο στους εμβολιασμένους. Δεν χρειάζεται καν να πάμε σε ολόκληρη εβδομάδα, γιατί στο πρώτο θετικό τεστ θα μπεις καραντίνα ή θα σε χτυπήσει άσκημα και θα πας νοσοκομείο. Η μετάδοση θα συμβεί στις πολύ πρώτες μέρες.
Κάποιος που έχει κάνει εμβόλιο λοιπόν δεν αποκτά κάποια μαγική ιδιότητα να μην κάθεται στην μύτη του ο ιός ούτε με έναν επίσης μαγικό τρόπο να μην τον μεταδίδει απλά αναπνέοντας, μιλώντας με ένα φτάρνισμα κτλ σε έναν άλλον.
Όσον αφορά αυτήν την συγκεκριμένη μηχανική διαδικασία ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για έναν που δεν έχει κάνει εμβόλιο.
Έργκο, αν υπάρχει ανάμεσα σε εσάς του δύο ένας "ψεκασμένος" αυτός είσαι ψεκάθαρα εσύ μαν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι.Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:09Και όχι εσύ που έγραψες ένα κάρο παπατζες από πάνω;sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:56Ο ιός αυτός μεταφέρεται κυρίως μέσω των σταγονιδιών στον αέρα και η κυρία είσοδος του στο σώμα είναι η μύτη.axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:25
Ε εχεις παρει διαζυγιο με την λογικη...σορρυ, σε βαζω πλεον στους ψεκασμενους, δεν εχω λογο να σου απαντω.
Κάποιος που έχει κάνει εμβόλιο λοιπόν δεν αποκτά κάποια μαγική ιδιότητα να μην κάθεται στην μύτη του ο ιός ούτε με έναν επίσης μαγικό τρόπο να μην τον μεταδίδει απλά αναπνέοντας, μιλώντας με ένα φτάρνισμα κτλ σε έναν άλλον.
Όσον αφορά αυτήν την συγκεκριμένη μηχανική διαδικασία ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για έναν που δεν έχει κάνει εμβόλιο.
Έργκο, αν υπάρχει ανάμεσα σε εσάς του δύο ένας "ψεκασμένος" αυτός είσαι ψεκάθαρα εσύ μαν.
.
.
- Otto Weininger
Πως όχι; Πώς εγκαλείς κάποιον για ψεκασμό με επιχειρήματα που στην καλύτερη είναι ημιμάθεια;sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:10Όχι.Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:09Και όχι εσύ που έγραψες ένα κάρο παπατζες από πάνω;sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:56
Ο ιός αυτός μεταφέρεται κυρίως μέσω των σταγονιδιών στον αέρα και η κυρία είσοδος του στο σώμα είναι η μύτη.
Θες να σου εξηγήσω κάτι το οποίο υποστηρίζεις εσύ και όχι εγώ. Ακόμη και να έλεγα κάτι λάθος πιστεύεις ότι στέκει αυτό που μου ζητάς ή είσαι απλά βλάκας;Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:11Πως όχι; Πώς εγκαλείς κάποιον για ψεκασμό με επιχειρήματα που στην καλύτερη είναι ημιμάθεια;
.
.
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις.
.
.
- Otto Weininger
Βρε παλιομαλακα ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως και από που μεταδίδεται ο ιός και θες να μετεχεις σε συζήτηση επιδημιολογίας και ανοσολογικων απαντήσεων;sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:16Θες να σου εξηγήσω κάτι το οποίο υποστηρίζεις εσύ και όχι εγώ. Ακόμη και να έλεγα κάτι λάθος πιστεύεις ότι στέκει αυτό που μου ζητάς ή είσαι απλά βλάκας;Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:11Πως όχι; Πώς εγκαλείς κάποιον για ψεκασμό με επιχειρήματα που στην καλύτερη είναι ημιμάθεια;
Ποιος λέει ότι δεν κατάλαβα;Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:22Βρε παλιομαλακα ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως και από που μεταδίδεται ο ιός και θες να μετεχεις σε συζήτηση επιδημιολογίας και ανοσολογικων απαντήσεων;sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:16Θες να σου εξηγήσω κάτι το οποίο υποστηρίζεις εσύ και όχι εγώ. Ακόμη και να έλεγα κάτι λάθος πιστεύεις ότι στέκει αυτό που μου ζητάς ή είσαι απλά βλάκας;Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:11
Πως όχι; Πώς εγκαλείς κάποιον για ψεκασμό με επιχειρήματα που στην καλύτερη είναι ημιμάθεια;
Εσύ;
Απλά βρίζοντας με;
Δεν έχεις χορτάσει πουτσοσκάμπιλα νουδουλικό αλλά δεν πειράζει, δεν θα μείνεις παραπονεμένο ούτε αυτήν την φορά.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Πες μας τι θεώρησες εσύ λάθος από αυτά που είπα, γίνε περισσότερο ρεζίλι μόνος σου ακυρώνοντας την χρήση μάσκας στην περίπτωση που ανέφερα προηγουμένως στον axilmar, από εκεί που τσίμπησες δηλαδή.
.
.
Μόνο που εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν κολλάνε οι εμβολιασμενοι. Λέω απλά ότι έχουνε χαμηλότερο ιικο φορτίο, και κατά συνέπεια ο εμβολιασμός βοηθά στην μη εξάπλωση.sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:56Ο ιός αυτός μεταφέρεται κυρίως μέσω των σταγονιδιών στον αέρα και η κυρία είσοδος του στο σώμα είναι η μύτη.axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:25Ε εχεις παρει διαζυγιο με την λογικη...σορρυ, σε βαζω πλεον στους ψεκασμενους, δεν εχω λογο να σου απαντω.hellegennes έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:48
Ακόμα επαναλαμβάνεις αυτήν την μπούρδα; Είπαμε, την πρώτη εβδομάδα το ιικό φορτίο είναι ίδιο και μεγαλύτερο στους εμβολιασμένους. Δεν χρειάζεται καν να πάμε σε ολόκληρη εβδομάδα, γιατί στο πρώτο θετικό τεστ θα μπεις καραντίνα ή θα σε χτυπήσει άσκημα και θα πας νοσοκομείο. Η μετάδοση θα συμβεί στις πολύ πρώτες μέρες.
Κατά τα άλλα, εγώ είμαι ο ψέκ...πολλές φορές έχω προσπαθήσει να κάνω διάλογο μαζί σου, αλλά όταν δεν μπορούσες να απαντήσεις μου πεταγες κάτι κουφά...άσε μας λοιπόν φιλαράκι, πάνε φάε καμμία μπουγάτσα και άσε τις κουβέντες για τους σοβαρούς ανθρώπους...
Αυτά που γράφεις μου δείχνουν ότι όχι απλά δεν έχεις καταλάβει καθόλου πώς δουλεύουν οι ιοί, όχι απλά δεν έχεις προσέξει τι ακριβώς είπαν για τη φάση με τη μύτη, αλλά επιπλέον η λανθασμένη αντίληψη που έχεις σχηματίσει για όλα αυτά τα πράγματα φαίνεται να διέπεται από πλήρη άγνοια της αρχής διατήρησης της ύλης!sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 02:56Ο ιός αυτός μεταφέρεται κυρίως μέσω των σταγονιδιών στον αέρα και η κυρία είσοδος του στο σώμα είναι η μύτη.axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:25Ε εχεις παρει διαζυγιο με την λογικη...σορρυ, σε βαζω πλεον στους ψεκασμενους, δεν εχω λογο να σου απαντω.hellegennes έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:48
Ντροπή σου να βγαζεις τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα. Πουθενά και καμμία επιστημονική έρευνα δεν το υποστηρίζει αυτό. Πουθενά δεν υπάρχουν δεδομένα για κάτι τέτοιο. Οποία στοιχεία έχεις φέρει δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2021, 00:54Σε βάζω στους ψεκασμένους = επιμένεις να υποστηρίζεις μια ψευδή πρόταση κόντρα σε όλες τις μελέτες που έχω φέρει, καθώς και τις επίσημες απόψεις του CDC και του ECDC.axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:25Ε εχεις παρει διαζυγιο με την λογικη...σορρυ, σε βαζω πλεον στους ψεκασμενους, δεν εχω λογο να σου απαντω.hellegennes έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:48
Εσύ είσαι ο ψεκασμένος, φίλε. Υποστηρίζεις κάτι τελείως αντιεπιστημονικό, γιατί «αυτό λέει η λογική». Στα παπάρια μας τι λέει «η λογική». Μας ενδιαφέρει τι λέει η επιστήμη. Και η επιστήμη λέει ότι ο εμβολιασμένος που θα κολλήσει μεταδίδει το ίδιο με τον εμβολιασμένο και περισσότερο.
Και εσύ παίρνεις το κομμάτι από τα.δεδομενα που σου αρέσει, το γενικευεις και βγάζεις συμπέρασμα...
Τουλάχιστον το δικό μου συμπέρασμα, βάση της λογικής, είναι εντελώς σύμφωνο με τα δεδομένα των ερευνών, που εσύ έφερες!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 129 Απαντήσεις