Παρ όλα αυτά όντως είναι αστείο να μου λες ότι θα φοράω μασκα όταν κατεβαίνω στο περίπτερο να πάρω μια κοακολα αλλά να μπορώ να γλείφω κάθε Κυριακή ένα κουταλι στην εκκλησία που εγλειψαν άλλοι 100 πριν από εμέναfoscilis έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:13 αρχίσαμε την αγαπημένη ενασχόληση των Ελ όταν αυτοκαταστρέφονται:
- "γιατί να σταματήσω εγώ τη μαλακία που κάνουμε όλοι και μας καταστρέφει;"
- "και ποιος να τη σταματήσει;"
- "να τη σταματήσει η νίνα"
- "και γιατί να τη σταματήσει η νίνα;"
- "να τη σταματήσει ο μπάμπης"
- "και γιατί να τη σταματήσει ο μπάμπης;"
...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
- EKPLIKTIKOS
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Είναι μια πάρα πολύ σημαντική διάκριση. Αν είσαι στο 10% που δε θα πάθει κάτι παραμένεις σε αυτό όσες φορές και αν εκτεθείς, ενώ αν έχεις πιθανότητα 10% να πάθεις κάτι όντως στις 10 επαναλήψεις θα θα το πάθεις. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο μόνο για την 1η επανάληψη.hellegennes έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:18Ναι, με βάση αυτό το λέω. Η διάκριση αυτή δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όταν μιλάμε για τόσο μικρά ποσοστά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:11Ένα πρόβλημα που υπάρχει σε πολύ κόσμο δυστυχώς είναι η διαστρεβλωμενη αντίληψη σε σχέση με το τι σημαίνουν όλα αυτά, που εκλαικευονται από την επιστημονική κοινότητα για να τα καταλάβει ο καθένας . Η επιστήμη απέτυχε ξεκάθαρα να εξηγήσει με σαφή τρόπο τι σημαίνουν αυτά τα ηλιθια νούμερα που φαίνεται να βγάζουν από τον κωλο τους οι επιστήμονες κ οι ερμηνείες γίνονται με βάση την "κοινή λογική" ή ακόμα χειρότερα με τα βίτσια του καθενός ας πούμε.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:26
Αν η προστασία είναι μικρή, π.χ. 10%, μπορεί να μην κολλήσεις την πρώτη φορά, μπορείς να μην κολλήσεις την δεύτερη, αλλά αργά ή γρήγορα θα κολλήσεις.
Για να μην το κουράζω, να έχεις υπόψη ότι "προστασια 10%" δε σημαίνει ότι ένα άτομο σε μια ομάδα (πχ εμβολιασμενοι) έχει 90% πιθανότητα να κολλησει/έχει συμπτώματα/οποιοδήποτε outcome, ειδικότερα δε σημαίνει το παραπάνω σε κάθε επαφή με κάποιον φορεα. Η κοινωνική στατιστική αφορά πάντοτε σε πληθυσμούς όχι σε άτομα.
- hellegennes
Προς εσένα και τον foscilis, που ζείτε σε κάποιο διαφορετικό σύμπαν, η ύπαρξη του στρατού μας είναι αποτρεπτική. Δεν διατάζει κανείς τους στρατιωτικούς μας να κάνουν ντου.Stalker έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:14Ότι άτομα που χέζονται να φάνε μια βελόνα για να προστατέψουν τον συνάνθρωπό τους υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάτσουν να φάνε σφαίρα για την πατρίδα.1451 έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:30 Φαντάζεστε να αρχίσουν να βγάζουν εκτός δουλειάς τους στρατιωτικούς που αρνούνται το εμβόλιο και να μείνει η χώρα αφύλαχτη;
Για όλα τους έχω ικανούς!
Τι είχαμε τι χάσαμε.
Ίσως στο μυαλό σας να πει ο δυνητικός εισβολέας «α, το 30% του ΕΣ δεν θέλει να εμβολιαστεί, άρα αυτοί δεν θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους, άρα ο στρατός τους είναι το 70% της δύναμής του στην πραγματικότητα».
Βέβαια μόνο στο κεφάλι σας συμβαίνει τέτοιο πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μα δεν ανήκεις ατομικά στο 10% ποτέ. Μόνο από καθαρή τύχη μπορεί να συμβεί να ανήκεις σε αυτό, όπως από καθαρή τύχη θα είσαι ο ένας στους 10.000 που στις 100 ρίψεις ενός νομίσματος θα έχεις μαντέψει και τις 100 σωστά.foscilis έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:21 Είναι μια πάρα πολύ σημαντική διάκριση. Αν είσαι στο 10% που δε θα πάθει κάτι παραμένεις σε αυτό όσες φορές και αν εκτεθείς, ενώ αν έχεις πιθανότητα 10% να πάθεις κάτι όντως στις 10 επαναλήψεις θα θα το πάθεις. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο μόνο για την 1η επανάληψη.
Και δεν είναι 10% για πάντα. Είναι ένα ποσοστό που συνεχίζει να πέφτει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν είναι γιατί αν δε φορέσεις μάσκα στο περιπτερο αυτό αθροίζεται στη μαλακία που έκανες στην εκκλησία, δεν την αναιρεί. Συμφωνώ ότι αν έπρεπε να δοθεί βάρος σε ένα από τα δύο αυτό θα ήταν η εκκλησία, αλλά δε γίνεται άλλο με αυτή τη σκυταλοδρομία της καφρίλας, κάπου πρέπει να σταματάει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:19Παρ όλα αυτά όντως είναι αστείο να μου λες ότι θα φοράω μασκα όταν κατεβαίνω στο περίπτερο να πάρω μια κοακολα αλλά να μπορώ να γλείφω κάθε Κυριακή ένα κουταλι στην εκκλησία που εγλειψαν άλλοι 100 πριν από εμέναfoscilis έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:13 αρχίσαμε την αγαπημένη ενασχόληση των Ελ όταν αυτοκαταστρέφονται:
- "γιατί να σταματήσω εγώ τη μαλακία που κάνουμε όλοι και μας καταστρέφει;"
- "να τη σταματήσει η νίνα"
- "και γιατί να τη σταματήσει η νίνα;"
- "να τη σταματήσει ο μπάμπης"
- "και γιατί να τη σταματήσει ο μπάμπης;"
...
Επίσης το να είσαι σε αμφιθέατρο είναι πάρα πολύ συγκρίσιμο με εκκλησία ή λεωφορείο.
Κάνε μας τη χάρη φίλε.hellegennes έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:24Μα δεν ανήκεις ατομικά στο 10% ποτέ. Μόνο από καθαρή τύχη μπορεί να συμβεί να ανήκεις σε αυτό, όπως από καθαρή τύχη θα είσαι ο ένας στους 10.000 που στις 100 ρίψεις ενός νομίσματος θα έχεις μαντέψει και τις 100 σωστά.foscilis έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:21 Είναι μια πάρα πολύ σημαντική διάκριση. Αν είσαι στο 10% που δε θα πάθει κάτι παραμένεις σε αυτό όσες φορές και αν εκτεθείς, ενώ αν έχεις πιθανότητα 10% να πάθεις κάτι όντως στις 10 επαναλήψεις θα θα το πάθεις. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο μόνο για την 1η επανάληψη.
- EKPLIKTIKOS
Πάντως κ γω δεν πιστεύω ότι το αν θα κατσει ο άλλος να πολεμήσει έχει σχέση με το status του εμβολιασμού του. Αν δεν κάνω λάθος και ο scouser που δεν έχει εμβολιαστεί ήταν στο Αφγανιστάν;
Τότε δεν είχε διαβάσει ακόμα στο φέισμπουκ ότι τα εμβόλια χωρίζονται σε καλά και κακά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:29 Πάντως κ γω δεν πιστεύω ότι το αν θα κατσει ο άλλος να πολεμήσει έχει σχέση με το status του εμβολιασμού του. Αν δεν κάνω λάθος και ο scouser που δεν έχει εμβολιαστεί ήταν στο Αφγανιστάν;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Έλα ντε, πρωτοφανή πράγματα!Stalker έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:35Τότε δεν είχε διαβάσει ακόμα στο φέισμπουκ ότι τα εμβόλια χωρίζονται σε καλά και κακά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:29 Πάντως κ γω δεν πιστεύω ότι το αν θα κατσει ο άλλος να πολεμήσει έχει σχέση με το status του εμβολιασμού του. Αν δεν κάνω λάθος και ο scouser που δεν έχει εμβολιαστεί ήταν στο Αφγανιστάν;
https://www.cdc.gov/vaccinesafety/conce ... story.html
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τι αυτιστική ανάλυση θεέ μου.hellegennes έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:22Προς εσένα και τον foscilis, που ζείτε σε κάποιο διαφορετικό σύμπαν, η ύπαρξη του στρατού μας είναι αποτρεπτική. Δεν διατάζει κανείς τους στρατιωτικούς μας να κάνουν ντου.Stalker έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:14Ότι άτομα που χέζονται να φάνε μια βελόνα για να προστατέψουν τον συνάνθρωπό τους υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάτσουν να φάνε σφαίρα για την πατρίδα.1451 έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:30 Φαντάζεστε να αρχίσουν να βγάζουν εκτός δουλειάς τους στρατιωτικούς που αρνούνται το εμβόλιο και να μείνει η χώρα αφύλαχτη;
Τι είχαμε τι χάσαμε.
Ίσως στο μυαλό σας να πει ο δυνητικός εισβολέας «α, το 30% του ΕΣ δεν θέλει να εμβολιαστεί, άρα αυτοί δεν θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους, άρα ο στρατός τους είναι το 70% της δύναμής του στην πραγματικότητα».
Βέβαια μόνο στο κεφάλι σας συμβαίνει τέτοιο πράγμα.
Αν θες να την γειώσεις την υπερβολή μου πες απλά ότι σιγά μην επιλέξει την ανεργία ο μέσος καραβανάς προ κειμένου να μην κάνει εμβόλιο όταν α) έτσι κι αλλιώς δεν κατατάχθηκε επειδή πίστευε ότι θα πάει τον στείλουν να σκοτωθεί και β) έχει κάνει ήδη άλλα 10 χωρίς να αναρωτηθεί τι έχουν μέσα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Καλά χαλάρωσε, ευτυχώς αποστρατεύτηκες και δεν κινδυνεύεις άλλο από τα κακά εμβόλια.Scouser έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:37Έλα ντε, πρωτοφανή πράγματα!Stalker έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:35Τότε δεν είχε διαβάσει ακόμα στο φέισμπουκ ότι τα εμβόλια χωρίζονται σε καλά και κακά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:29 Πάντως κ γω δεν πιστεύω ότι το αν θα κατσει ο άλλος να πολεμήσει έχει σχέση με το status του εμβολιασμού του. Αν δεν κάνω λάθος και ο scouser που δεν έχει εμβολιαστεί ήταν στο Αφγανιστάν;
τι εννοεις;1451 έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:30 Φαντάζεστε να αρχίσουν να βγάζουν εκτός δουλειάς τους στρατιωτικούς που αρνούνται το εμβόλιο και να μείνει η χώρα αφύλαχτη;
υπαρχουν στρατιωτικοι που φυλανε τη χωρα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μπα, ούτε αποστρατεύτηκα, ούτε αναμένεται κάτι τέτοιο στο προσεχές μέλλον. Εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χαλαρώνεις όμως. Αφού έχεις εμβολιαστεί και είσαι ασφαλής από τον φονικό ιο, τι σε νοιάζει τι κάνουν όσοι δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο εσύ;Stalker έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:39Καλά χαλάρωσε, ευτυχώς αποστρατεύτηκες και δεν κινδυνεύεις άλλο από τα κακά εμβόλια.Scouser έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:37Έλα ντε, πρωτοφανή πράγματα!Stalker έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:35
Τότε δεν είχε διαβάσει ακόμα στο φέισμπουκ ότι τα εμβόλια χωρίζονται σε καλά και κακά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Κανονικα οι φωστηρες που σκεφτηκαν να μοιρασουν κοβιντ πας και εξαιρεση απο τεστ και καραντινες ειναι για βιαιη προσαγωγη και καταδικη με συνοπτικες διαδικασιες.BlastFromThePast έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:14GoBack έγραψε: 26 Αύγ 2021, 05:46
Πλησιαζει σιγα σιγα η στιγμη
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7034e5.htmThe percentage of fully vaccinated Los Angeles County residents increased from 27% on May 1, 2021, to 51% on July 25, 2021. During the same period, 43,127 cases of SARS-CoV-2 infection among residents aged ≥16 years were reported to LACDPH, including 10,895 (25.3%) in fully vaccinated persons, 1,431 (3.3%) in partially vaccinated persons, and 30,801 (71.4%) in unvaccinated personsΆλλη μία μελέτη που αναδεικνύει χωρίς περιστροφές την τεράστια χρησιμότητα του εμβολίου.On July 25, infection and hospitalization rates among unvaccinated persons were 4.9 and 29.2 times, respectively, those in fully vaccinated persons.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- nik_killthemall
Αυτό ακριβώς πήγα να πω κι εγώ, πως αν καταφέρει καποιος και κανει στην ακρη το θυμικό της μλκιας που τον δέρνει, τοτε θα δει πως το χ% προστασία σε κάτι (infection / serious ill) σε πληθυσμό που εμβολιάζεται κατά 0,2% ανά ημερα και όχι όλοι μαζι ταυτόχρονα, θα είναι ΠΑΝΤΑ ένα μεταβλητό νούμερο που θα ανεβοκατεβαίνει μεταξύ ενος min και ενος max, οπού το max ΠΟΤΕ δεν θα είναι τα αστρονομικά περι 95% προστασια !hellegennes έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:24Μα δεν ανήκεις ατομικά στο 10% ποτέ. Μόνο από καθαρή τύχη μπορεί να συμβεί να ανήκεις σε αυτό, όπως από καθαρή τύχη θα είσαι ο ένας στους 10.000 που στις 100 ρίψεις ενός νομίσματος θα έχεις μαντέψει και τις 100 σωστά.foscilis έγραψε: 26 Αύγ 2021, 13:21 Είναι μια πάρα πολύ σημαντική διάκριση. Αν είσαι στο 10% που δε θα πάθει κάτι παραμένεις σε αυτό όσες φορές και αν εκτεθείς, ενώ αν έχεις πιθανότητα 10% να πάθεις κάτι όντως στις 10 επαναλήψεις θα θα το πάθεις. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο μόνο για την 1η επανάληψη.
Από τη στιγμή που τα εμβόλια δεν προσφέρουν ανοσία μακράς διάρκειας η στόχευση αυτή είτε γινει κατανοητο είτε οχι, καταρρέει, και αυτόματα η στόχευση αλλάζει.
Γενικότερα η κοινωνία ακολουθεί τους πολιτικους και δεν βλέπει την τύφλα της : Η τύφλα της είναι να ΜΗΝ γεμίσουν τα συστήματα υγείας και πας παλι σε λοκνταουν, για να το πετυχεις αυτο πρεπει να κάνεις σουρωτήρι συνεχεια ανα 3 μηνες όλους τους άνω των 50 ετων πολύ απλά γιατί αυτοί γεμίζουν κατά 90% τα νοσοκομεία και αυτοί ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ κατά 90% το αν στη χωρα θα έχεις πάλι λοκνταουν.
Η τύφλα της κοινωνίας ΔΕΝ είναι το αν στις ηλικίες 0-17 ετών σε 1,7 εκ. παιδιά είχες 3 θανάτους σε 1,5 έτος, την ίδια στιγμή μάλιστα που πάνω από 1,5 εκ. των άνω των 50 ετών παραμένουν ανεμβολίαστοι.
Κι όμως οι πολιτικοί έπεισαν τη κοινωνία οτι αυτή είναι η τύφλα της ... εδώ θα μου πεις την έχουν πείσει για άλλα κι αλλα σε αυτο θα δυσκολευτουν.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 129 Απαντήσεις