!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ερχόταν ανάποδα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: ερχόταν ανάποδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Belisarius έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:08
Ασέβαστος έγραψε: 26 Αύγ 2021, 09:51
ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:15

Είσαι ο τρίτος που το γράφει αυτό στο παρόν νήμα και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Σοβαρά παρακινείτε κάποιον σε τροχαίο προκειμένου να δώσει μάθημα;
μετρα κι εμενα, 4.

μια ψιλοκοπανισια χωρις πιθανοτητες τραυματισμου ισως συνετισει το γιδι, και ισως σωσει τη ζωη, καποιου που θα ετρωγε λαχανο αυριο το γιδι.
Παίδες πραγματικά δεν αξίζει. Έμπλεξα, πολύ κακώς, σε καυγά στο δρόμο πριν 2-3 μήνες. Το σχέδιο Α δε βγήκε, το σχέδιο Β θεώρησα ότι θα του κάνει ζημιά και πήγα στο σχέδιο Γ. Του έριξα μόνο μία και ο τύπος δίπλωσε με τρόπο που δε πίστευα ότι διπλώνει άνθρωπος. Έβλεπα σε αργή κίνηση το κεφάλι του του να έρχεται όλο και πιο κοντά στο έδαφος. Τα έκανα πάνω μου. Ευτυχώς ο άνθρωπος δε χτύπησε σοβαρά, τον σήκωσα, του ζήτησα συγνώμη και έφυγα (αυτός ζαλισμένος συνέχιζε τον καυγά :lol: ). Από μία στιγμιαία μαλακία κάποιος μπορεί να πάει στο τάφο και ο άλλος φυλακή. Αν μάλιστα δεν γίνει και τρακάρισμα ή γίνει και βγουν όλοι σώοι, όλα καλά.
Έχεις δίκιο, δικέ μου. Εν τέλει, δεν αξίζει να χαλάσεις την ζωή σου για έναν ασυνείδητο. Δεν ξέρεις αν θα καταλήξει η φάση σε μερικούς μώλωπες και θιγμένους εγωισμούς ή θα κλαινε μανάδες στα μνήματα.

Κάνε τους μια αγκαλιά, χαμογέλα και πες όλα καλά. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή για να διοχετεύσεις θυμό και ενέργεια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

nowhere έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:51 ρακέτες,μπαστούνια του χόκει,τηγάνια,τα έχουν γράψει όλα οι πούστηδες
Μιλάμε για σκληρούς καριόληδες, δικέ μου.

Στο γράψιμο στο πχώρουμ εννοώ, γιατί στην πραγματικότητα μόνο με την αλήθεια έχουν μαλώσει.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Και εδώ οι πολιτικοί φταίνε; :-?
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:13
Belisarius έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:08
Ασέβαστος έγραψε: 26 Αύγ 2021, 09:51

μετρα κι εμενα, 4.

μια ψιλοκοπανισια χωρις πιθανοτητες τραυματισμου ισως συνετισει το γιδι, και ισως σωσει τη ζωη, καποιου που θα ετρωγε λαχανο αυριο το γιδι.
Παίδες πραγματικά δεν αξίζει. Έμπλεξα, πολύ κακώς, σε καυγά στο δρόμο πριν 2-3 μήνες. Το σχέδιο Α δε βγήκε, το σχέδιο Β θεώρησα ότι θα του κάνει ζημιά και πήγα στο σχέδιο Γ. Του έριξα μόνο μία και ο τύπος δίπλωσε με τρόπο που δε πίστευα ότι διπλώνει άνθρωπος. Έβλεπα σε αργή κίνηση το κεφάλι του του να έρχεται όλο και πιο κοντά στο έδαφος. Τα έκανα πάνω μου. Ευτυχώς ο άνθρωπος δε χτύπησε σοβαρά, τον σήκωσα, του ζήτησα συγνώμη και έφυγα (αυτός ζαλισμένος συνέχιζε τον καυγά :lol: ). Από μία στιγμιαία μαλακία κάποιος μπορεί να πάει στο τάφο και ο άλλος φυλακή. Αν μάλιστα δεν γίνει και τρακάρισμα ή γίνει και βγουν όλοι σώοι, όλα καλά.
Έχεις δίκιο, δικέ μου. Εν τέλει, δεν αξίζει να χαλάσεις την ζωή σου για έναν ασυνείδητο. Δεν ξέρεις αν θα καταλήξει η φάση σε μερικούς μώλωπες και θιγμένους εγωισμούς ή θα κλαινε μανάδες στα μνήματα.

Κάνε τους μια αγκαλιά, χαμογέλα και πες όλα καλά. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή για να διοχετεύσεις θυμό και ενέργεια.
καλυτερα να μην το ξεκινουσες
το γιατι θα το καταλαβεις οταν βρεθεις με τα αντερα ανα χειρας απο καποιον μισοκακομοιρο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:15
nowhere έγραψε: 26 Αύγ 2021, 10:51 ρακέτες,μπαστούνια του χόκει,τηγάνια,τα έχουν γράψει όλα οι πούστηδες
Μιλάμε για σκληρούς καριόληδες, δικέ μου.

Στο γράψιμο στο πχώρουμ εννοώ, γιατί στην πραγματικότητα μόνο με την αλήθεια έχουν μαλώσει.

Επικινδυνο χομπι το σαφαρι, αλλα και τι να κανω να μαζευω τηλεκαρτες
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:15 Μιλάμε για σκληρούς καριόληδες, δικέ μου.

εγώ έχω ψηθεί.δεν γίνεται να μη είσαι σκληρός καριόλης όταν ξέρεις πράγματα που μαθαίνεις μόνο αν ζεις στην κόψη,πχ ότι ένα ακριβό λουστραρισμένο ρόπαλο δέρνει καλύτερα από μια τζάμπα σκουριασμένη μπετόβεργα
Άβαταρ μέλους
Feindflug

nowhere έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:52
Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:15 Μιλάμε για σκληρούς καριόληδες, δικέ μου.

εγώ έχω ψηθεί.δεν γίνεται να μη είσαι σκληρός καριόλης όταν ξέρεις πράγματα που μαθαίνεις μόνο αν ζεις στην κόψη,πχ ότι ένα ακριβό λουστραρισμένο ρόπαλο δέρνει καλύτερα από μια τζάμπα σκουριασμένη μπετόβεργα
Μαζί σου, δικέ μου. Τέτοια και παρόμοια ερωτήματα θα έχεις χρόνο να τα αναλύεις στο κρατητήριο και όταν θα δουλεύεις 3 δουλειές, για να πληρώνεις σπάλες και σαγόνια για ένα καμμένο φλας.
Dein Herz, meine Gier
nowhere

προφανώς τους έχει κάνει σκληρούς αυτή η ζωή και όλα γίνονται αντανακλαστικά χωρίς σκέψη
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 16:48 Η μαλακία είναι για τα αγάλματα; Για τα δέντρα; Τι;
Δεν κατάλαβα τι ρωτάς.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ST48410 έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:15
Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 16:48 Η μαλακία είναι για τα αγάλματα; Για τα δέντρα; Τι;
Δεν κατάλαβα τι ρωτάς.
Απαντάει στο σχόλιό σου. Αναρωτήθηκες αν σοβαρά το λένε αυτό που λένε ή πως μπορούν και λένε κάτι τέτοιο. Και λέω τι πως μπορούν; ´Άνθρωποι είναι και για τους ανθρώπους είναι η μαλακία (που λένε).
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:20 καλυτερα να μην το ξεκινουσες
το γιατι θα το καταλαβεις οταν βρεθεις με τα αντερα ανα χειρας απο καποιον μισοκακομοιρο
Μεγάλη αλήθεια :g030:
Μου έχουν τύχει αντίστοιχα και πάντα φρενάρω και περιμένω αντίδραση. Συνήθως σηκώνουν το χέρι και λένε ένα συγγνώμη.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 21:20 Απαντάει στο σχόλιό σου. Αναρωτήθηκες αν σοβαρά το λένε αυτό που λένε ή πως μπορούν και λένε κάτι τέτοιο. Και λέω τι πως μπορούν; ´Άνθρωποι είναι και για τους ανθρώπους είναι η μαλακία (που λένε).
με ξένισε λίγο τέτοια προτροπή από τους συγκεκριμένους χρήστες πους τους θεωρούσα γενικά πιο ψύχραιμους. Συμφωνώ με την τοποθέτηση του Εμπεδοκλή εδώ. Ειδικά το πρώτο σημείο δεν το είχα σκεφτεί αλλά μοιάζει αρκετά πιθανό:
Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:01 Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, δεν θα έπρεπε να τον βρίσεις διότι εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά σκουπίδια και μπορεί να σου ζητούσε τα ρέστα με κανένα μαχαίρι. Ακόμα χειρότερα, μπορεί να έχει κονέ και να βρει που μένεις για να σου ζητήσει τα ρέστα αργότερα. Άλλωστε του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.

Όσο για το τρακάρισμα πλαγιομετωπικά έχω μερικά επιχειρήματα που μπορούν να σε πείσουν ότι σωστά έπραξες.
α) Είναι ανασφάλιστος και τρέχα γύρευε. Εδώ δεν έχει ευκρινείς πινακίδες, σιγά μην έχει περάσει ΚΤΕΟ, πληρώνει ασφάλειες, κλπ. Μπορεί να τις έχει και πλαστές.
β) Το όχημα σου μπορεί να πάθαινε μεγαλύτερη ζημιά και φυσικά να χάσει πολύ την μεταπωλητική του αξία, άρα να χάσεις από την περιουσία σου.
γ) Μπορεί στο σημείο να υπήρχε πεζός, μηχανάκι, ή κάτι άλλο που δεν είδες και από το τρακάρισμα να τραυματιζόταν ή και να σκοτωνόταν. Αν και δεν θα είχες το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, κρίμα δεν θα ήταν να γνωρίζεις ότι η επιθετική σου οδήγηση έθεσε σε κίνδυνο κάποιον που δεν έφταιγε;
δ) Δεν θα του έβαζες μυαλό. Εδώ τύποι έχουν πληρώσει περιουσίες σε πρόστιμα και επιδιορθώσεις και δεν μαθαίνουν. Μπορεί να έχουν σκοτώσει και άνθρωπο και παρόλα αυτά να συνεχίζουν τις ίδιες βλακείες. Δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχει και ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:27
Beria έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:20 Φίλε έχουμε παιδιά και πρέπει οι πασόκοι αυτού του τόπου που γράφουν τους πάντες στ' αρχίδια τους να πάρουν το μάθημά τους
Αλλιώς θα ζούμε σε αυτήν τη ζούγκλα για πάντα
Λυπηρόν, αλλά αληθές
Αυτό που εννοώ είναι ότι το σενάριο σας έχει μια σειρά από παραδοχές που μπορεί και να μην λειτουργήσουν όπως φαντάζεστε

* Η ζημιά στο αμάξι του foscilis θα είναι μόνο προφυλακτήρας και γενικώς κάτι που αποκαθίσταται πλήρως
* Ο αερόσακός του θα ανοίξει και δεν θα έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό
* Η ζημία στο άλλο αυτοκίνητο επίσης θα περιοριστεί σε λαμαρίνες

Και αν σπάει ο διάολος το ποδάρι του και κολλήσει το γκάζι του άλλου πάνω στο τρακάρισμα ή δεν μπορεί να ελέγξει το όχημα και συγκρουστεί με καμιά κολόνα, πέσει σε άλλο όχημα σε άλλο ρεύμα ή σε κάποιο διερχόμενο πεζό πως θα συνεχίσει τη ζωή του αυτός που αποφάσισε να δώσει μάθημα και το όλο σκηνικό κατέληξε σε απώλεια ζωής;

ΥΓ. Έχω κάνει χοντρή ανοησία λόγω απουσίας ορατότητας και είμαι αρτιμελής επειδή ο άλλος δεν μου έδωσε μάθημα.
Ρε φίλε παρακολουθώ αυτά που γράφεις.. Είναι σαν να κάνεις διαγωνισμό να πεις το σωστότερο πράγμα που γίνεται. Στο φόρουμ είναι όλοι για να βγάζουν το άχτι τους. Κανονικά το πρώτο ποστ πρέπει να είναι:
- πέρασε με στοπ.
και από κάτω:
- κιλοτίνα!
- θάνατος!
- πυρηνικά!

Σύνελθε.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

:smt038 :smt038 :smt023

Kαλά σου λέει Στάθαλο. Ελεος ρε μπρο, κάπου γίνεται αντιαισθητικό όλος αυτός ο ειρμός στη σκέψη και η προσγειωμένη προσέγγιση.

Στο θέμα του ΟΡ τωρα: αμα ξέρεις που μένει ο άλλος το πραμα απλοποιείται αρκετά. Το βασικό είναι να μην τον αφήσεις να καταλήξει από τις πληγές πριν φάει όλο το παιδί του.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
nowhere

γιατί να συνέλθει?χαλάει την πιάτσα μια λογική φωνή?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”